Zivot posle zivota?

Poenta je da danasnji covek, koji zivi u permanentno stresnoj situaciji, mora da se kontrolise. Inace bi zavladao haos ako bi smo svi udovoljavali nasim pozitivnim, a da ne pominjem negativnim emocijama. :hvala:
Podrazumeva se...ako ti je stalo do svog drustvenog statusa.
Medjutim,
Nije zabranjeno , niti moze biti zabranjeno ubiti nekog, ali kaznjivo jeste...
Ali pre nekih 100 - 200 god. bilo je najnormalnije da branis ono sto je tvoje, svim raspolozivim sredstvima...pomisli samo koliko manje stresa....smeta ti neko i : CAP! ode glava tom nekom...ili tebi ybg....

Moderan covek mora da nauci da prevazidje problem preteranog ispoljavanja emocija, jer je sputan normama ponasanja.Ne da potiskuje u sebe, vec da izadje na kraj sa sobom.

hmmm... ima fina scena u vudi alenovom filmu "sve sto ste zeleli da saznate o sexu a niste smeli da pitate"... kad on licno glumi spermatozoida (sa simpaticnom kapicom na glavi) i u razgovoru sa drugim spermatozoidom kaze da samo moli boga da zavrsi u vagini a ne u anusu... :roll:

ja nisam ni jedno ni drugo, nemam suflera, a svestan sam nevidljivog prijatelja i isto takvog neprijatelja oko sebe... gde potpadam?
Pa šta radi tvoj postojeći nevidljivi prijatelj, ako ne suflira? :)
Indiferentno gleda sa strane?

Oni koji sebe zovu vernicima obično priznaju njegovo direktno mešanje, te ga ja stoga imenujem "suflerom"...
a vi sve ovo sami smishljate:zper:
Uglavnom. :cool:
ma ne...dobila sam dijagnozu..paranoja..pa se trudim da je opravdam:cool:
To što ste Vi paranoik ne znači da Vas mi ne pratimo. :mrgreen:

Back