- Poruka
- 66.541
"42..."
Eh, najzad da pročitam nešto pametno na ovom forumu danas....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"42..."

Ako mi padne mrak na oci i dodje mi da ubijem, onda tu emociju moram i da sprov4edem?![]()
To je i meni prvo palo na pamet...
Ionako imam problem sa krajnostima i samokontrolom, onaj savet je melem za moju dušu.
Poenta je da danasnji covek, koji zivi u permanentno stresnoj situaciji, mora da se kontrolise. Inace bi zavladao haos ako bi smo svi udovoljavali nasim pozitivnim, a da ne pominjem negativnim emocijama.Naravno, ako te ne sputavaju drustvene norme....u suprotnom, moras praviti kompromis.![]()

Podrazumeva se...ako ti je stalo do svog drustvenog statusa.Poenta je da danasnji covek, koji zivi u permanentno stresnoj situaciji, mora da se kontrolise. Inace bi zavladao haos ako bi smo svi udovoljavali nasim pozitivnim, a da ne pominjem negativnim emocijama.![]()
Glupost je nemoguće ubiti.![]()
Boli tebe uvo, ti imaš nevidljivog prijatelja.то сам и ја схватио после 18.629 + приде постова, ал шта ћеш кад сам наиван![]()
Boli tebe uvo, ti imaš nevidljivog prijatelja.
Mi ateisti moramo sami da rešavamo probleme, jer suflera nemamo.
Boli tebe uvo, ti imaš nevidljivog prijatelja.
Mi ateisti moramo sami da rešavamo probleme, jer suflera nemamo.

a vi sve ovo sami smishljate

Imas potrebu nesto da kazes?![]()
Car je go![]()

ma ne...dobila sam dijagnozu..paranoja..pa se trudim da je opravdam![]()

Ako smatras da su ateisti i ostali nepravoslavci djavolove sluge i ljudi bez svesti i savesti, onda je ok sto se pronalazis u toj dijagnozi. Ako nije tako dzabe se turas.![]()
josh nisam pocela da prividjam djavolove sluge..valjda sam u pocetnoj fazi
josh nisam pocela da prividjam djavolove sluge..valjda sam u pocetnoj fazi

Nemoj da si tuzna, valjda ce brzo napredovati.![]()
(sala das neko ne zbuni)![]()

nadam se..izgleda da se ovi naprednjaci ekstra provode
jesi ti pisala onu jekteniju..i sad se smejem kad se setim![]()

Ja sam pisala jekteniju.
Sto volim kada dodjem na temu i 'vako je lepo spamujem, i sve mi toplo oko srca, a jos postanem i......dobra.![]()
![]()

Pa šta radi tvoj postojeći nevidljivi prijatelj, ako ne suflira?ja nisam ni jedno ni drugo, nemam suflera, a svestan sam nevidljivog prijatelja i isto takvog neprijatelja oko sebe... gde potpadam?
Uglavnom.a vi sve ovo sami smishljate

To što ste Vi paranoik ne znači da Vas mi ne pratimo.ma ne...dobila sam dijagnozu..paranoja..pa se trudim da je opravdam![]()

Pa šta radi tvoj postojeći nevidljivi prijatelj, ako ne suflira?![]()
Indiferentno gleda sa strane?
Što li se taj anđeo pravi blesav kad te moderatori pošalju u banovinu...jok... zove se andjeo cuvar iako pravim nevidjena sranja... uvek mi da po neku sansu pride.

Što li se taj anđeo pravi blesav kad te moderatori pošalju u banovinu...![]()

ne znam dal postoji andjeo za forum![]()