Zivot posle zivota?

Pa ne opterecujem se...zelim da znam...
Ako imam noge i znam da hodam, zato ne potrcati?
A konkretno, ono sto me pokrece je glad, manje - vise kao i svako zivo bice.
Krupne stvari...i od najvecih istina, doznao sam vece, valjda nam se istine ne cine velikim kada ih spoznamo? Da li je tako sa svim stvarima na svetu?
Moja deca imaju ceo svet na dlanu, to je ono sto me cini sretnim.

Za trku nisu dovoljne samo noge... imaš kočnicu u glavi, zašto uopšte trčati kad možeš da poletiš? Imam ih i ja... ali se ne opterećujem onozemaljskim stvarima, tačnije trudim se da prevaziđem na druge načine. Samo kažem da nije nemoguće... i da sve ide iz glave.

Šta je uopšte istina?

To kaže svaki roditelj za svoju decu, i isto im želi... ja te pitam za tebe lično, nisi samo roditelj.

Za trku nisu dovoljne samo noge... imaš kočnicu u glavi, zašto uopšte trčati kad možeš da poletiš? Imam ih i ja... ali se ne opterećujem onozemaljskim stvarima, tačnije trudim se da prevaziđem na druge načine. Samo kažem da nije nemoguće... i da sve ide iz glave.

Šta je uopšte istina?

To kaže svaki roditelj za svoju decu, i isto im želi... ja te pitam za tebe lično, nisi samo roditelj.
mozda sam krt u davanju analogija, ali leteti ne mogu ako nemam krila....pitam da li mozemo spoznati nesto sto nemamo cime osetiti? da li mozemo leteti ako nemamo krila?

Ja licno , zao mi je, ali nemam nekih prohteva i zelja....mozda sedmica na loto-u, da ucinim zivot lagodnijim, ali ni to...
Mozda sam do pre neku godinu zeleo da budem bolji u svom poslu, ali u ovoj zemlji se to ne isplati.

"Ako bih znao, ako bi me čekalo, ako bi bio siguran, bla bla... truć"
Pljuc... :mrgreen:

Tebe neznanje sprečava da živiš?
Ja ti kažem da je neznanje nešto lepo, komotno, neopterećujuće, oslobađajuće... a ti nastavi da čekaš, pa ako kojim slučajem saznaš to što te zanima, molim te da ne iznosiš u javnost, jer ja ne želim da znam.
Želim da živim ovaj trenutak, kao da "znam" da ću sutra umreti. A kada sutra saznam da mi još uvek nije kucnuo čas, sledeći dan ću još kvalitetnije iskoristiti... jer me možda prekosutra čeka bliski susret sa zveri od 4.000 kubika.

ако је теби КРСТарица живот, онда ти живиш пуним плућима. (а рекао би да јесте:D)

mozda sam krt u davanju analogija, ali leteti ne mogu ako nemam krila....pitam da li mozemo spoznati nesto sto nemamo cime osetiti? da li mozemo leteti ako nemamo krila?

Ja licno , zao mi je, ali nemam nekih prohteva i zelja....mozda sedmica na loto-u, da ucinim zivot lagodnijim, ali ni to...
Mozda sam do pre neku godinu zeleo da budem bolji u svom poslu, ali u ovoj zemlji se to ne isplati.

рајтови давно помрли. христос и алах и савршен су ту.

где новац вреди сујета, прави назив је глупост, царује. и измет се низ котрља.

сујета жели због других.

Poslednja izmena:
рајтови давно помрли. христос и алах и савршен су ту.

где новац вреди сујета, прави назив је глупост, царује. и измет се низ котрља.

сујета жели због других.
Ne bre...zelim da imam jos tri sobe i noviji auto (citaj: bolji) a sve ostalo neka deca sama sebi stvore...i provereno : ***** nece nizbrdo da se kotrlja, osim ako nizbrdica nije veca od 40'..i dosta zavisi od agregatnog stanja istog.

Bold... individualan osećaj. Možda imaš, a ne znaš da imaš.

To su opet krupne stvari... mislila sam na sitne željice, realne, ostvarive... svakodnevne.

sitne...da mi kajsija ispred kuce olista i rodi, jer je jedna budala polomila sekuci orah...
da skupim dovoljno para za materijal, da od potkrovlja napravim sobe...

Da odeš negde sam, bez žene i dece, da odeš na masažu, utakmicu, saunu, da flertuješ bez griže savesti... pa i više ako treba... ne znam koliko ti treba.
Budali reci da ti zasadi novu kajsiju... pa ako stara olista, dobr je, ako ne, ništa... nije razlog za nerviranje.
Potkrovlje će svakako zahtevati povremenu adaptaciju, živaca i para... moraš da se napuniš. Jel jasnije? :lol:

Da odeš negde sam, bez žene i dece, da odeš na masažu, utakmicu, saunu, da flertuješ bez griže savesti... pa i više ako treba... ne znam koliko ti treba.
Budali reci da ti zasadi novu kajsiju... pa ako stara olista, dobr je, ako ne, ništa... nije razlog za nerviranje.
Potkrovlje će svakako zahtevati povremenu adaptaciju, živaca i para... moraš da se napuniš. Jel jasnije? :lol:
ma flertujem ja, imam , kazem ti ispunjen zivot....sve moje zelje su materijalne prirode, samim tim i nebitne...
Komsinica me masira kad god pozelim, vise volim sa zenom i decom da budem nego sam petnaest dana na moru...srecan brak, sta da ti kazem...
Olistala kajsija jeste, samo da docekamo i plod...
razumem ja tebe.. svako treba da nadje u svom zivotu smisao, u svakodnevici....i da gura napred.

ma flertujem ja, imam , kazem ti ispunjen zivot....sve moje zelje su materijalne prirode, samim tim i nebitne...
Komsinica me masira kad god pozelim, vise volim sa zenom i decom da budem nego sam petnaest dana na moru...srecan brak, sta da ti kazem...
Olistala kajsija jeste, samo da docekamo i plod...
razumem ja tebe.. svako treba da nadje u svom zivotu smisao, u svakodnevici....i da gura napred.

Blago tebi, ja nikada nisam zadovoljna, uvek hoću više. Ne mislim na materijalno, to me ne ispunjava.
Da, na to sam mislila... da se živi smisao svakodnevno. I koga onda briga da li ima života posle smrti?

Bar znaš da umeš, možeš, hoćeš... kako god... ja imam strah od emocija, nekontrole istih... kako lepih, tako i ružnih.
Smrti se ne plašim... život me ebe.
Sa zivotom je lako, ima svoja neka pravila koja se prate i postuju, manje-vise..
a recept za emocije: budi iskrena prema sebi, ali stvarno iskrena , i bice iskreno voljena i voleces iskreno. Veruj mi, ja sam bio potpuno neiskren prema sebi i patio sam...
I zapamti: emocije se ne kontrolisu, moras ih proziveti.

Ne bre...zelim da imam jos tri sobe i noviji auto (citaj: bolji) a sve ostalo neka deca sama sebi stvore...i provereno : ***** nece nizbrdo da se kotrlja, osim ako nizbrdica nije veca od 40'..i dosta zavisi od agregatnog stanja istog.

сви незадовољни оним што имају и задовољни памећу... примећујеш ли ишта глупо у том? да си посветио пола времена себи које си посветио измету...

сви незадовољни оним што имају и задовољни памећу... примећујеш ли ишта глупо у том? да си посветио пола времена себи које си посветио измету...
Ko kaze da sam nezadovoljan bilo cime?
obecavam da ti se necu vise posvecivati...

Sa zivotom je lako, ima svoja neka pravila koja se prate i postuju, manje-vise..
a recept za emocije: budi iskrena prema sebi, ali stvarno iskrena , i bice iskreno voljena i voleces iskreno. Veruj mi, ja sam bio potpuno neiskren prema sebi i patio sam...
I zapamti: emocije se ne kontrolisu, moras ih proziveti.

U tome i jeste najveći problem, ispoštovati protokol.

Ova poslednja rečenica mi odzvanja u glavi... i trebaće vremena da se "primi".
Hvala. :)

Back