Radost
sta me jedino sprecava da kazem trenutno da sam radosna da sam sretna?
ocete iskreno, od srce?
to sto nema nekog ko bi podelio zivot, onaj obican mali zivot samnom

smejte se vi, al to je istina
a desavalo se da me ljudi koji imaju slobode samnom tako neki blizi rodjak i to, da me zezaju, kazu ti si probirljiva
neki su mi prijatelji rekli da ne umem, da imam sve sto treba
jedan mi je covek rekao da bi svaki muskarac mogao samo da bude ponosan da ima takvu zenu

al njega nema
i nisam probirljiva , najozbiljnije nisam probirljiva, al eto
Poslednji put je bio najtuplji moguci. Covek me zvao da izadjemo i to bio sasvim otvoreno zainteresovan, a ja u zurbi i kazem mu da me nazove sledecih dana, a stvarno sam imala obaveza.
I posle se to tako iskomplikovalo, on je bio ubedjen da sam ga ispalila, a kad ti neko ne veruje , jednostavno ne moze vise da ti bude stalo. Nije da sam probirljiva nego stvarno ne mozes da se vidjas i pricas sa nekim sa kim to ne ide. E ovaj mi nije verovao da sam bila u obavezama, pa je onda on mene ispalio sledeci put. Pa ovo pa ono, odustala sam od toga.
Sve ostalo je sasvim normalno.
Ima jedna stvar koja me i nekako raznezi i "pomogne" ali i zezne propisno. Bebe. Kako je lepo biti uz bebe . Jedna mi je beba jednom naslonila glavu ispod vrata, sasvim mala beba. Kako cudno, pitam sta je ovo, a kazu mi da tako male bebe vole da slusaju srce .
Tako ljudi zelim vam mnogo malih beba i zelim ovom prilikom i sebi da nadjem nekog ko ce mi dovoljno verovati .
Ako me nema duze onda ga trazim.