12.svibanj
Stigli smo na Floridu. Uselili smo se u novu kuću. Tako je velika i lijepa i ima sav komfor...ima i bazen naravno. Kako je ovdje samo toplo i ugodno. Već sam zaboravio usranu Kanadu. Jako volim Floridu.
20.svibanj
Ovdje su ljudi nevjerojatno dobri i uvijek se smiju. Florida je stvarno zanimljiva, a ima i puno zanimljivih životinja. Baš je fino toplo. Ovog tjedna sam se ugrijao od one usrane Kanade. Stvarno volim Floridu.
12.lipanj
Već smo mjesec dana tu i vrijeme je još uvijek toplo, ali vlažno. Dobro da u kući imamo klimu. Susjed mi je pričao kako u jednom obližnjem restoranu poslužuju dobrog pohovanog krokodila. Kako ljudi mogu jesti te divne životinje, koje potječu još iz doba dinosaura. To ne mogu nikako razumjeti. Vidjeli smo puno toga na Floridi, nevjerojatno je dopadljiva. Najviše te volim, Florido!!
30.lipanj
Otkada smo došli, vrijeme se skoro uopće nije mijenjalo. Uvijek toplo, a sad već malo i previše vlažno. Ali klima uređaji u kući i autu rade odlično. Noću nam jedino pomalo smetaju komarci, kojih ima i u ovo doba godine. Upoznao sam još neke susjede. Stvarno su ljudi ovdje dobronamjerni.
18.srpanj
Nevjerojatna vrućina i skoro 100% vlaga. Za vikend idemo na obalu. Nadam se dobrom provodu.
20.srpanj
Kakva noć. Žena u hotelu je slučajno ostavila prozor otvoren. Zamalo su me živog pojeli ti odvratni komarci. Kad smo se htjeli vratiti kući, shvatili smo da nam je netko ukrao auto. I tako smo se vozili nazad taksijem. Crnac taksista cijelo se vrijeme samo smješkao. Imao sam dojam da nam je on ukrao auto. Bogme ima ovdje kriminala.
21.srpanj
Nakon vraćanja kući, opet taksijem na posao. Pa ja kao da radim samo za crnačke taksije. U firmi mi je šef rekao da se ne smješkam dovoljno, ali kako da glupanu objasnim da nisam oka sklopio od onih jebenih komaraca, a ukradenog auta se nisam ni sjetio. Nevjerojatna vrućina.
30.srpanj
Toplinski val je na maksimumu, a nama je u kući crkla klima. I još ovi vampirski komarci. Jedino me spašava jutarnje kupanje u bazenu. Ali jutros kad sam se htio baciti u bazen, vidio sam u njemu krokodila od 3 metra!! Još mi je samo ta pizdarija trebala. Brzo zovem 911 da pitam što trebam napraviti, a oni kažu da ga pustim na miru i da će on sam otići odakle je i došao. Poludit ću.
31.srpanj
Već ujutro nevjerojatna vrućina. Na poslu sam opet kao prebijen. Onaj šupak od šefa mi opet sere da se ne smijem dovoljno i da to nije dobro za mušterije. **** krokodil i njega i njegove mušterije.
1.kolovoz
Kakva vrućina. Već drugi dan bez klime, što znači i bez spavanja. Sve će izgoriti, samo je komaraca sve više. Ona mrga od 3 metra kao da kampira u mom bazenu. Ispričam cijelu priču susjedu, koji se samo smješka kao i uvijek.
2.kolovoz
Jedva dočekam da mi dođu popraviti tu jebenu klimu. A onaj niger umjesto klime sredi moju kćerku. Policija kaže da treba biti pažljiv, a da crnca vjerojatno neće moći uhvatiti jer su ionako svi isti. Vrućina kao da smo u paklu. ***** ti Floridu.
12.kolovoz
Ne možete zamisliti tu vrućinu. Ovdje smo još uvijek, kao u paklu. A otkad smo došli, vrijeme je isto. Šef me izbacio iz firme, s osmijehom na licu, s objašnjenjem da su se mušterije pobunile jer se nisam dovoljno smješkao. E tako, ostadoh bez posla. Na putu kući svratim u kafić da se napijem. Svi se meni i mojoj priči smiju, a posebno onaj policajac koji me nakon toga uhvatio pijanog i traži da mu platim 3000 dolara. Majku im *****, mrzim Floridu, prokleta bila!!
13.kolovoz
Petak, 13. Bože, kakva vrućina. Vraćam se kući iz ćuze, bez auta, bez posla i bez para. Mrzim taksiste. Svi bježe s osmijehom na licu, a usput mi kažu da dolazi uragan Mitch. Legnem u kuću u kojoj još ne radi klima, da malo razmislim o svemu. Odjednom nevjerojatan vjetar zapara zrak i kuća ostane bez krova, a za par minuta ja ostao i bez kuće. Vjetar sve odnio. Nemam više ništa, samo je onaj krokodil ostao u bazenu. Što ga nisu pojeli u onom restoranu... Susjedi se vraćaju i s osmijehom na licu mi kažu da sam imao sreću što sam preživio Mitcha. Opet je vrućina kao i prije, a ja bez svega, mrzim Floridu. Selim se odavde.