ŽIVOT ODUŽIO SMRĆU! Priča o jednom đubretu

I zamena teza je bezobrazna, najblaže rečeno, a neki ovde to stalno rade.....Nisam ja politizovao ovaj događaj, ili niz događaja, već onaj koji je otvorio temu na podforumu Politika......I još nešto....Ne mogu svi da misle isto niti neki posebno ne extremna desnica da određuju drugima koje stavove smeju:shock: da imaju.......

Lupaš Goxy, stravični događaji se dešavaju svuda u svetu, nevezano sa političkim/ratnim i sl. uticajima... To pokazuju informacije koje dolaze iz delova sveta gde u zadnjih 30-50 godina nije bilo ratnih ili sličnih trauma, znači politizovati ovakvu tragediju je - bezobrazno...Najblaže rečeno.

Псссссст!
пробудићеш му демоне у глави. после ће да се играју "куће великог брата":)

Dobro i zlo su uvek medjusobnom sukobu. Zlo uvek tezi da potisne i unisti dobro. Dobar covek je uvek meta zlima, a pade mi na pamet jedan paradoks: Naime, ne postoje zli ljudi, postoje oni koji zive u neznanju i dozvoljavaju da ih zli osecaji vode. Ne radja se covek kao zao, prosto se prozli, a opet ni u to nisam sigurna.
Ja sam sigurna samo u jedno- obesiti jednog za primer, pa ko voli nek izvoli!
Spasti coveku dete od sigurne smrti i biti ubijen od oca, to je ba besenje, ali ono polagano i natenane.
Pa, kako protumacite, meni je ponekad muka od malih kazni koje uslede, a dobro vladanje (kojeg li paradoksa) u zatvoru, raniji izlazak na slobodu.
Nema slobode za takve, ili, jos bolje, dozivotna robija, bez pomilovanja:(

Lažni vojvoda Šeki osuđen pravosnažno na osam godina zatvora, a izašao posle dve...

Псссссст!
пробудићеш му демоне у глави. после ће да се играју "куће великог брата":)

Pobrkao si lončiće...Demone u glavi ima po meni onaj koji poziva na klanje nekim zarđalim priborom za jelo:-?, a ne onaj koji je PROTIV TOGA:roll::shock::confused:....Još jednom dvostruki standardi na koje se stalno žalite itekako su deo i vaše politike8-)

Pobrkao si lončiće...Demone u glavi ima po meni onaj koji poziva na klanje nekim zarđalim priborom za jelo:-?, a ne onaj koji je PROTIV TOGA:roll::shock::confused:....Još jednom dvostruki standardi na koje se stalno žalite itekako su deo i vaše politike8-)

Због тебе треба да стерилишем нож?
Па какав си ти то човек!? Увек звоцаш, к`о жена си!

Само чекам да спроводиш акцију поделе стерилних ножева за клање, к`о ови из ЈАЗАС-а што деле стерилне иглеи шприцеве...

Страшно, али изгледа да су сва та убиства програмирана. Како је човек могао дати бубрег другоме а да није у вези са примаоцем, и како је отац примаоца био негативни давалац, а отац? Можда је то био разлог за ту трагедију?

Страшно, али изгледа да су сва та убиства програмирана. Како је човек могао дати бубрег другоме а да није у вези са примаоцем, и како је отац примаоца био негативни давалац, а отац? Можда је то био разлог за ту трагедију?

Нажалост овде је реч о чистој свињи која би да има правде требало да се обеси на сред трга.
Нажалост, истина је једноставна, постоје зли људи.

Стравичан злочин, још један у низу трагичних догађаја, који су постали наша свакодневница,нажалост. Још нисмо постали запад по питању криминала, али смо на добром путу.

Општа беда и сиромаштво, огромне социјалне разлике, корупција, обесправљеност велике већине запослених и наравно огроман број незапослених, погодују развоју оваквог вида друштвене патологије... Наравно и казнена политика је изузетно блага, а судство споро и корумпирано.

Пре извесног времена штрајковали су лекари и особље "Лазе Лазаревића", жалећи се на очајне услове рада и мале плате, нисам упозната како је окончан њихов протест, односно, да ли су им бар део захтева услишили, јер оваква установа, у овако тешким временима, би требало да буде нека врста превентиве, оваквим злочинима, који се готово свакодневно догађају. Наравно, требало би и законски олакшати, смештање и психијатријско лечење, особа склоних насилничком понашању.

Mrzi me da citiram onoliku kolichinu gluposti u onom ogromnom goxy-jevom postu...
Ako je g.ovno crno i neko kaze da je belo,to nije "drugachije gledanje na stvari" nego laganje.
I ne vidim kako je zamena teza kad neko nadr-B92 anti-ratno profiterskom demagogijom pokushava izokola da poveze lichnu tragediju 2 porodice sa nekim njegovim pogledom na ovo drushtvo?
Ispod mog posta ima gomila linkova slichnih stvari iz drzava koje nisu imale nashe 90-te,pa kako to da kod njih niko ne izvlachi zakljuchak da je to problem nacije nego "dushebriznici"uvek i samo kod nas to rade?
A vatikan,rusiju...itd., ja nisma spominjao i ona nema blage veze sa ovom temom...takvih stvari ima i na istoku i na zapadu ali samo kod nas u Srbiji nadri-filozofi to pretvaraju u jeftin politichki pamflet.

Back