Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јбт, чему се у овом и будућем животу нада човек који масакрирањем прети мајки погинулог детета...
zašto samo njoj prete i ko joj toliko pretiЈбт, чему се у овом и будућем животу нада човек који масакрирањем прети мајки погинулог детета...
Ево, не знам, предајем се...
Не знам. Видим и твоју претходну поруку и покушавам да схватим на шта мислиш конкретно?zašto samo njoj prete i ko joj toliko preti
i zar nije pobegla iz zemlje zbog pretnji
ne cenim, samo primećujem da vesti o atentatu na gospoju malo malo pa zapljusnu medije svom snagomНе знам. Видим и твоју претходну поруку и покушавам да схватим на шта мислиш конкретно?
Цениш да она своју трагедију користи да изгради нешто себи у корист?
Mislim da je jedini njen razlog, ogorcenost na sistem, izgubila je sina. I sada ce koristiti sve sto moze da nagrdi sistem, nema tu potrebe za slavom i slicno, sigurno ne osobi u situaciji kakva je njena.ne cenim, samo primećujem da vesti o atentatu na gospoju malo malo pa zapljusnu medije svom snagom
kao da je u pitanju državni neprijatelj broj 1
mislim da i ona hoće pet puta po pet minuta slave umesto jednom
na stranu sve ono što joj se desilo i bol koju trpi zbog tragedije u porodici
сабери сеTa žena je ukapirala da na ovom talasu pretnji može da jaše unedogled i podseća javnost na svoju tragediju.
da li je to dobro ne znam meni počinje da ide na živce.
to sam se bašpitala u prethodnom postu.Mislim da je jedini njen razlog, ogorcenost na sistem, izgubila je sina. I sada ce koristiti sve sto moze da nagrdi sistem, nema tu potrebe za slavom i slicno, sigurno ne osobi u situaciji kakva je njena.
Ona ovo sto radi smatra kao osvetu sistemu i nacin njene borbe, dizanje hajpa je jedino sto ona moze da uradi, jer je nemocna da se bori protiv sistema na druge nacin.
Mislis da onom je kom pogine dete bitno sta misli neko o njemu?ne cenim, samo primećujem da vesti o atentatu na gospoju malo malo pa zapljusnu medije svom snagom
kao da je u pitanju državni neprijatelj broj 1
mislim da i ona hoće pet puta po pet minuta slave umesto jednom
na stranu sve ono što joj se desilo i bol koju trpi zbog tragedije u porodici
дакле твоја логика теби говори да је немогуће да овој жени стално прете ?to sam se bašpitala u prethodnom postu.
ali za sve postoji neka granica jer u protivnom počinje da liči na dirigovanu vest
i više niko ne reaguje ni pet posto na to što ona vapi
znači ko onaj klinac kad viče ide vuk poješé ovce
pa na kraju kad je stvarno došo vuk niko ga nije ozbiljno shvatio
to je poenta.
ne lupaj bre nego budi racionalan. gde ti je kritički um?Mislis da onom je kom pogine dete bitno sta misli neko o njemu?
Bezdusni ste vi iz sns-a, nemate empatije ni koliko bogomoljka
снс-овци би и рођеног оца опљували по директиви , нарвано zа солдо на рачунуMislis da onom je kom pogine dete bitno sta misli neko o njemu?
Bezdusni ste vi iz sns-a, nemate empatije ni koliko bogomoljka
Zasto nju?ne lupaj bre nego budi racionalan. gde ti je kritički um?
ova zemlja ima mnogo ozbiljnijeg posla od jurenja atentatora dijane hrke
na nos su mi izašli sa tom vešću
a niko ne ume da obrazloži zašto baš nju jure
ali podrška ako izostane onda si bezdušan..
pa jao
ova zemlja ima mnogo ozbiljnijeg posla od jurenja atentatora dijane hrke
na nos su mi izašli sa tom vešću
protiv koga tacno ?ne smeš protiv mafije aII
imas li ti ikakvog dokaza da sama sebi salje pretnje ?o sebi smeš u nedogled po društvenim mrežama.
ako bih rekao da treba da te je sramota osecam da bi to bilo uzalud.toliko o prenaglašenosti ličnosti gospoje koja je izgubila sina
i koja ne silazi sa mreže