ЖИВОТ И ЕКОНОМСКА СИТУАЦИЈА У СРБИЈИ

A šta, ako, nedajbože, na vlast dođu SRS i DSS, toga neće biti? :roll: Ne, nego će biti - još više. Ustalom, spsovsko-radikalska vladavina devedesetih je dobrim delom do toga i dovela, što indirektno, rasturanjem zemlje, što direktno, opštim kriminalizovanjem društva.

...ako oni dodju na vlast bar ce napraviti gasovod i auto put a to ce nas mnogo vise povezati sa Evropom od supljih prica DS-a i LDP-a...ako toga ne bude zavrsicemo kao rupa od zemlje ...Kosovo no2

Cekaj ima jos recepata za zdrav zivot ako nedajboze dodju SRS-DSS-NS na vlast.
Svi gradjani srbije koji imaju automobile trebali bi najkasnije do pocetka maja da odrade spirometriju pluca u najblizem domu zdravlja. Zbog cega?
Kad pocnu nestasice benzina i kad krenemo da ga pretacemo iz creva u kantice pa iz kanti u auto, prilikom povlacenja benzina jedna veca kolicina neminovno mora da se proguta a to se desava zbog loseg kapaciteta pluca. Tako da bi sa losim rezultatima spirometrije oni slabiji rizikovali zdravlje.
Meni je nejlepsi ukus ipak imao bugarski benzin, pio sam ga na hektolitre;
mada dosta ljudi je proteziralo rumunski, ali dobro... ukusi i afiniteti se razlikuju.
Siri dalje...:mrgreen:

овде се могу поставити мишљења о томе какав је живот и економско стање грађана и уопште у Србији.

mene licno dobro.ne volem se mnogo sa drzavu pa ne trosim ni struju ni njinu vodu ni naftu ni prasak za ves ni ulje nista od nji bre necu da uzmem.nek propadnu.u ovu drzavu svako domacinstvo treba da proglasi nezavisnost i da udari granicu pred svoju avliju.drzava samo uzima a nista ne da.e pa ***** ti taku zemlju.
najveci deo gradjani nalazi se u teskom ekonomskom sranju.

Back