- Poruka
- 5.029
Drago mi je da rok muzika gubi na značaju, puno je štetila Srbima.
Od svih mogućih štetočina, ti si našo rok muziku.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drago mi je da rok muzika gubi na značaju, puno je štetila Srbima.
a kornelije...Od svih mogućih štetočina, ti si našo rok muziku.![]()
На страну "истинита филозофија", али остатак је што се Боре тиче смешан као Живота - цео свој живот певаш о нечему и заступаш нешто, а када одоратиш постанеш Словенац?jedina istinita filozofija je ona da ti nije domovina ona u koj se rodis, vec ona u kojoj ostavis kosti.
ko ne razume da prevedem: ne mozes da biras da se rodis, a pogotovo ne gde, ali itekako mozes da biras gde ces da skoncas i ostavis svoje kosti ili pepeo.
Kada neko u zivotu ima privatnu tragediju nikad ne znas kako ce se to reflektovati.На страну "истинита филозофија", али остатак је што се Боре тиче смешан као Живота - цео свој живот певаш о нечему и заступаш нешто, а када одоратиш постанеш Словенац?
То се у медицини зове "промењено стање свести", ма шта то значило. Обично ништа добро.Kada neko u zivotu ima privatnu tragediju nikad ne znas kako ce se to reflektovati.
to se zove brate tkanje zivota koje ti je bog odredioТо се у медицини зове "промењено стање свести", ма шта то значило. Обично ништа добро.
zasto je pljunuo? sto je otisao da zivi zbog ljubavnice koja je temo zivela kod nje?Ако си неким чудом верујући, када помињеш Бога онда се то пише великим словом. Иначе немој да се позиваш на Њега. Иначе, нигде нисам покушао да судим великом песнику Бори, да ми се не би судило. Само сам констатовао, да је, пред крај живота пљунуо на све што је раније певао и шта је заступао.
И ја сам случајно рођен у Београду, он није, па шта?
"Кефало" за кефало, ваљда мислиш да сам глуп и то је у реду, али твоје писање би ти донело чисту јединицу из правописа у основној школи.zasto je pljunuo? sto je otisao da zivi zbog ljubavnice koja je temo zivela kod nje?
nemoj meni o pravopisu ako nemas kefalo da razumes sta sam napisao.
a sta je bora postao, slovenacki domobranИ ја сам као етнички Србин имао љубав, не љубавницу из Загреба, што није никакво чудо јер су веома лепе и згодне, скоро као Сплићанке, па нисам због тога постао усташа.
Ти би много волео да се свађају Срби из Србије са својим сународницима из Српске и Ц.Горе.
Borina lična bruka su pesme poput "Bečki konjušari" koju je posvetio Slovencima nakon što su slovenački intelektualci podržali albanske rudare koji su protiv Miloševićevog ukidanja autonomije Kosovu štrajkovali u rudniku Stari trg, ili "E moj druže zagrebački" (sa stihovima "mi ćemo vas opljačkati" i u tom stilu) posvećenu Hrvatima, ili ove koju je @aleksije radicevic nespretno i ne znam sa kakvim motivom na ovu temu postavio, a ne to što je odabrao da živi u Ljubljani. Naprotiv, to što nije otišao da živi u npr. Banjaluku, Trebinje, ili u Herceg-Novi, znači da je Bora ipak zadržao SRBIJANSKU pamet.Није лепо писати о преминулима, поготово лоше, али оправдано нас пљујеш Борином личном бруком која погађа све нас који смо га поштовали као песника. Не каже народ џаба "ништа горе него када се стари пањ запали, само тиња, а не може да се угаси." "И нека ме Бог узме, пре него што ми памет узме". Али, нека почива у миру тамо где је изабрао.
Не постоји гитаријада у Вучићевој Србији, то је апсурдно, противречно, парадокс.И рок бендови и публика решили да кенселују Вучића, Ћаци Гитаријаду и Бошка Пичића.
Да, то је највећи страх свих нас старијих, што би рекли Књажевчани, да "сађемо с пута". Медицински - "промењено стање свести". Оно када деца постану родитељи својим родитељима, који више и не знају за себе. Не дај Боже никоме.Borina lična bruka su pesme poput "Bečki konjušari" koju je posvetio Slovencima nakon što su slovenački intelektualci podržali albanske rudare koji su protiv Miloševićevog ukidanja autonomije Kosovu štrajkovali u rudniku Stari trg, ili "E moj druže zagrebački" (sa stihovima "mi ćemo vas opljačkati" i u tom stilu) posvećenu Hrvatima, ili ove koju je @aleksije radicevic nespretno i ne znam sa kakvim motivom na ovu temu postavio, a ne to što je odabrao da živi u Ljubljani. Naprotiv, to što nije otišao da živi u npr. Banjaluku, Trebinje, ili u Herceg-Novi, znači da je Bora ipak zadržao SRBIJANSKU pamet.