Ziveti u Beogradu kao ne-pravoslavac

Sojic1

Obećava
Poruka
97
Postovani,

Hteo bi da kupim stan/kucu u Beogradu i da boravim po par mesecima godisnje u njemu.
Zajedno sa zenom i sa dvoje dece.
Inace nisam iz Srbije i po rodom sam Musliman sto se vidi po imenu.
Zivim od malena u inostrantstvu.
Bio sam vaspitan u Jugoslovenskom duhu i tako se isto i osjecam.
Prema tome nenosim mrznju protiv nikoga.
Hteo bih vase mislenje o tome.

Hvala vam unapred. :ok:

Postovani,

Hteo bi da kupim stan/kucu u Beogradu i da boravim po par mesecima godisnje u njemu.

Na Vozdovcu zivi odredjen broj Avganistanaca i Arapa i imaju neku svoju muslimansku skolu tu.

Redovno ih vidjam i imaju obicaj da govore na maternjem jeziku i ponekad da budu bucni i nisam primetio da im se nesto lose desilo niti procitao nesto slicno u novinama.

Haha, ja bi ali supruga nece!
Verujte mi tesko mi pada ovaj zapad i ako sam od malena ovde odrasto, ne osecam se nikako kao kuci ovde, neznam...
Uvek me hvata nostalgija i neznam nebi bas reko da je vecinom ko je zivio u bivsom Jugoslaviji bolje sad na zapadu nego onda u Jugu.

Na Vozdovcu zivi odredjen broj Avganistanaca i Arapa i imaju neku svoju muslimansku skolu tu.

Redovno ih vidjam i imaju obicaj da govore na maternjem jeziku i ponekad da budu bucni i nisam primetio da im se nesto lose desilo niti procitao nesto slicno u novinama.

U Vojvode Stepe ih redovno vidjam, cak i tramvajima se voze

Valjda su im tu ambasade nemam pojma

A sto se tice teme, na mom faksu bar 10% njih su muslimani, te neki Mirsad pa Armin itd...i sta sa tim ? Koga briga iskreno

To su te predrasude da zbog ratova sad Srbi mrze muslimane i slicno. Beograd je veliki grad a ne neka zatucana sredina, ovde ljudi ne obracaju paznju na to ko si i sta si

U mom ulazu stanuje neki Zulfirkapasic

Postovani,

Po tvom pisanju i ovom boldovanom ispada da svi koji nisu vaspitani u jugoslovenskom duhu nose mrznju u sebi sto je nonsens..
Beograd, u kome je krov nad glavom nasao svako ko je u njega dosao.. je zivi dokaz da mrznje nema..iako se Beogradu cesto bas
od pridoslica uzvraca neprimereno...tako sto se rusi, unistava i prlja...

Po tvom pisanju i ovom boldovanom ispada da svi koji nisu vaspitani u jugoslovenskom duhu nose mrznju u sebi sto je nonsens..
Beograd, u kome je krov nad glavom nasao svako ko je u njega dosao.. je zivi dokaz da mrznje nema..iako se Beogradu cesto bas

Bravo, Nina !
Ponosim se tobom....

A, tako će biti i dalje, i jače, i ubuduće....!

још један од многобројних доказа о куловграду:hahaha:
обожавам ону чувену:"куловград сваког прихвата и свако је добродошао":roll:
фино ће се смеће уклопити у гомили шугословена,коЗмополита и осталог олоша:think:
појам"православац"нема никакву тежину

Poslednja izmena:

Da tako ispada to je tvoje mislenje ali to nisam napisao niti to mislim.
Jednostavno ne mrzim nikoga dal bio Milos, Ante il Mustafa.
A imati samo krov nad glavom ili se osjecati prijatno i lepo to su dvije razlicitne stvari.

Da tako ispada to je tvoje mislenje ali to nisam napisao niti to mislim.
Jednostavno ne mrzim nikoga dal bio Milos, Ante il Mustafa.
A imati samo krov nad glavom ili se osjecati prijatno i lepo to su dvije razlicitne stvari.
Ne znam sta si mislio ali znam sta se moze procitati u tvom postu.
I vrlo je bitno imati krov nad glavom.a kako ces se osecati ispod tog
krova , zavisi prvenstveno od tebe..bilo gde da se nalazis

Ne znam sta si mislio ali znam sta se moze procitati u tvom postu.
I vrlo je bitno imati krov nad glavom.a kako ces se osecati ispod tog
krova , zavisi prvenstveno od tebe..bilo gde da se nalazis

A sta se to moze procitati???
Sigurno ne to sto ti '' mislis '' da sam ja mislio.
A kao sto sam u prvom postu rekao: Hteo bi da kupim stan/kucu u Beogradu i da boravim po par mesecima godisnje u njemu.
Znaci ja imam vec krov nad glavom.
Ja bi dosao u Beograd da provodim slobodne dane s famelijom i da se nekako osjecam u svojoj zemlji, ako je to moguce.
Drugo nisam nista reko.

A sta se to moze procitati???
Sigurno ne to sto ti '' mislis '' da sam ja mislio.
A kao sto sam u prvom postu rekao: Hteo bi da kupim stan/kucu u Beogradu i da boravim po par mesecima godisnje u njemu.
Znaci ja imam vec krov nad glavom.
Ja bi dosao u Beograd da provodim slobodne dane s famelijom i da se nekako osjecam u svojoj zemlji, ako je to moguce.
Drugo nisam nista reko.

Postovani gospodine..ne bih dalje na ovu temu.rekla sam sta sam imala
a vi ste u svom postu rekli sledece..( boldovano)..na sta sam ja pitala...
"po ovom boldovanom ispada da svi koji nisu vaspitani u jugoslovenskom duhu nose mrznju u sebi sto je nonsens"
a vi sada sami tumacite svoje reci

Postovani,

Postovani,

u okruženju u kome se krećem ima više tzv nepravoslavaca (ateisti, katolici, etc)...ne vidim da imaju bilo kakve probleme, naprotiv...nije bitno koje si vere, to je privatna stvar u metropoli kao što je beograd.
dakle, dođi i postani beograđanin :)

u okruženju u kome se krećem ima više tzv nepravoslavaca (ateisti, katolici, etc)...ne vidim da imaju bilo kakve probleme, naprotiv...nije bitno koje si vere, to je privatna stvar u metropoli kao što je beograd.
dakle, dođi i postani beograđanin :)

Hvala na ljubazne reci. Dodji cu, samo neznam gde da gledam da kupim stan jer neznam kakvi su krajevi grada. Gledajuci nivo kriminala i tako dalje. Mislio sam na Vozdovac ali vidicemo jos.:D

Postovani,

Brzo ćeš ti nazad kad vidiš koja je ovo primitiva postala, ovde samo gledaju kako da te opljačkaju, država, građani, prijatelji, komšije :lol:
Nemoj da si luuuud ovde da dolaziš, pa ovde ni gastarbajteri više ne dolaze, samo pošalju neku siću starcima.
Beograd je postao teško sranje za život.
U 10 sati uveče ne možeš da kupiš alkohol. U 12 sati se zatvaraju svi lokali.
Nema zdravstva a uskoro ni penzionog. Ja kad dodojem prijatelji samo gledaju kako da me opljačkaju, svako traži pare! Svi te vide kao 100 evra sa nogama!

Poslednja izmena:
Brzo ćeš ti nazad kad vidiš koja je ovo primitiva postala, ovde samo gledaju kako da te opljačkaju, država, građani, prijatelji, komšije :lol:
Nemoj da si luuuud ovde da dolaziš, pa ovde ni gastarbajteri više ne dolaze, samo pošalju neku siću starcima.
Beograd je postao teško sranje za život.
U 10 sati uveče ne možeš da kupiš alkohol. U 12 sati se zatvaraju svi lokali.
Nema zdravstva a uskoro ni penzionog. Ja kad dodojem prijatelji samo gledaju kako da me opljačkaju, svako traži pare! Svi te vide kao 100 evra sa nogama!

Pa brate tako ti je svugde u bivsoj Yu.
Kad dodjem u Bosnu ili u Hrvatsku, Srbiju svi se prave koda nemaju gace na guzici i ocekivaju da svakom ostavis barem € 100,-. Neki jos uvek misle da na zapadu svako u svoj dvor ima jedno drvo gde raste novcanice od € 50,- i ja ih samo uberem ujutro kad ustanem.
A vecina ne radi, sedu svaki dan u kaficima i letos jos odu na sutomore.
Ne kazem da su svi takvi ali ima ih dosta ne samo kod mene u fameliju nego i kod drugih, tako da se osjecam neprijatno kod svoje fameliji i zaista ne idem tako mnogo vise kod njih.

A sto se tice alkohola ja svakako ne pijem tako da mi je to svejedno haha.

Back