ŽIVEO TADIĆ BUDUĆA *********

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ja ne volim drzavu u kojoj zivim sa ljudima koji njome upravljaju. Zato sto nije demokratska. To je njihoiva stvar da li vole ili ne vole drzavu. Miuslim da ne vole zato sto ih je ova drzava uvek ugrozavala.

Malo mi konfuzan ovaj tvoj prvi deo odgovora ...
Demokratija je vladavina naroda, od naroda i za narod ...
Srbi su najugroženija nacija u Srbiji , teško je biti Srbin , a da ti neko ne prilepi neku ružnu etiketu ...

na koji način da vole?da mrze ostale narode više nego je to normalno?

kad se počnete ponaati kao vaše nacionalne manjine oda će biti konačna normalizacija,i bit će te normalni susjedi.

Nisi osoba koja je vredna diskusije ...
Zbog takvih sličnih sam i napustio ognjište ne bi li spasao živu glavu ...
Ipak nemoj da se ljutiš , u dubini duše dobar si ti čouk ...

O hejtu. O cemu ce hejteri drugo :D:mrgreen:

Ja sam zaključila da neki ljudi naprosto ne mogu bez mržnje. Fol ističu nečije kvalitete (i u te neke uvek ubrajaju obavezno i sebe) ali to umeju jedino tako - što nekog drugog hoće da ponize, nazovu glupim, ludim, izdajnikom, debelim, ružnim, manje vrednim, debilom, plaćenikom..., žutim, crveno-crnim...... strašno.
Lepo je voleti svoj narod, lojalno je podržavati svoje političke favorite, razumno je isticati greške, ali je nelogično i primitivno - mrzeti druge i to svakoga dana, iznova, iznova.... svima nama stavljati do znanja.

Kako su Srbi najugrozeniji u Srbiji?! NE znas o cemu pricas ocigledno.
Zato što je zahvaljujući političkoj eliti koja je zadnjih 20 godina unazadila srpsko biće , sramota biti Srbin .

Zato vecina Roma zivi u kartonskim kutijama jer im drzava stalno pomaze

Eto vidiš kako robuješ predrasudama i stereotipima ...
Otkud ti takva informacija , izvori ???
Po kartonskim kutijama žive uglavnom oni koji prose po ulicama i teški socijalni slučajevi ,ali to je daleko od većine .
U Beogradu ima nekoliko naselja (Kotež , Krnjača , delovi Dorćola ) u kojim Romi čine značajan procenat i sasvim lepo i skromno žive ...
Ne kažem da im je sve bajno , daleko od toga , ali ključ problema ne treba samo tražiti u "jeftinim" socijalnim programima od strane nekih političara koji se na kraju ispadnu samo demagogija već i u istinskoj borbi svakog Roma za svoj život .
Onaj koji misli da će mu političari doneti dobro u Srbiji , a da ništa za sebe u životu ne urade su za mene teški imbecili i paraziti , a sve je više takvih ...

napustio si ognjište jer si mrzio moju državu.

To je tvoja država jednako kao i moja , od svega sam najviše voleo Karin , Zadar , Hvar i dan danas odem u ta mesta . Volim Hrvatsku , jednako kao i Srbiju jer to je moja rodna zemlja , tebi je to teško da shvatiš isto kao i onome klincu iz bosne što je nosio onu kapu na tomsonovom koncertu .
Na sreću ne činite većinu ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back