- Poruka
- 2.462
Bio bi ti sine u pravu, kada bi te manjine volele jedinstvenu Srbiju, kao i Srpsko Kosovo.
i gvanicu na chjti vihovitica-kahlovac kahlobag

manjikne se normalno ponašaju.problem leži u nečemu drugome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio bi ti sine u pravu, kada bi te manjine volele jedinstvenu Srbiju, kao i Srpsko Kosovo.

Komunizam je odsvirao svoje kao i kameno doba... o čemu se ovde trubi?

Tadica je podrzalo pola Srbije........
Ako ti mislis da je pola Srbije nacionalna manjina, onda ovo nije Srbija.....

Pa ja ne volim drzavu u kojoj zivim sa ljudima koji njome upravljaju. Zato sto nije demokratska. To je njihoiva stvar da li vole ili ne vole drzavu. Miuslim da ne vole zato sto ih je ova drzava uvek ugrozavala.
na koji način da vole?da mrze ostale narode više nego je to normalno?
kad se počnete ponaati kao vaše nacionalne manjine oda će biti konačna normalizacija,i bit će te normalni susjedi.
Malo mi konfuzan ovaj tvoj prvi deo odgovora ...
Demokratija je vladavina naroda, od naroda i za narod ...
Srbi su najugroženija nacija u Srbiji , teško je biti Srbin , a da ti neko ne prilepi neku ružnu etiketu .

U Jasenovcu?i gvanicu na chjti vihovitica-kahlovac kahlobag
Manjine i trebajiu da ostanu gde im je i mesto i njih ne diramo.Meni je samo krivo što mi Srbi nismo jedinstveni kao vi Hrvati.Makar i u fudbalu kao vi.![]()
O hejtu. O cemu ce hejteri drugo![]()
U Jasenovcu?

Nismo mi dobri,nego vi koristite ogledala koja krive sliku,pa ne vidite koliko ste loši.da.i u 2.000.000. stradalaih srba zbog čega su srbi poubijali "sitnicu" hrvata i muslimana.
baš ste vi srbi dobri.![]()

Nisi osoba koja je vredna diskusije ...
Zbog takvih sličnih sam i napustio ognjište ne bi li spasao živu glavu ...
Ipak nemoj da se ljutiš , u dubini duše dobar si ti čouk ...
Kao i svaki "dobri" patriJota koristis pasulj da pogadjas ljudima nacionalnost
Nemas pojma koliko je to glupo

Samo moli boga da ti poživi ovaj mali komunjarčić i neka si ti meni živ i zdrav.![]()

da.i u 2.000.000. stradalaih srba zbog čega su srbi poubijali "sitnicu" hrvata i muslimana.
baš ste vi srbi dobri.![]()
Nismo mi dobri,nego vi koristite ogledala koja krive sliku,pa ne vidite koliko ste loši.![]()
kako ih ne dirate kad ih ktirizirate?
jesi maloprije govorio protiv manjina?

Ako si mi rekao,a sad reci i Nataši Kandić.Obojica ste isti, zato se bolje udruzite nego sto se tu svadjate...

Zato što je zahvaljujući političkoj eliti koja je zadnjih 20 godina unazadila srpsko biće , sramota biti Srbin .Kako su Srbi najugrozeniji u Srbiji?! NE znas o cemu pricas ocigledno.
Zato vecina Roma zivi u kartonskim kutijama jer im drzava stalno pomaze
Ja sam protiv manjina koje žele da iskoriste neslogu većine i njome vladaju.Zar se vi Hrvati niste krvoločno borili protiv manjine u Hrvatskoj?![]()
Obojica ste isti, zato se bolje udruzite nego sto se tu svadjate...

Ako si mi rekao,a sad reci i Nataši Kandić.![]()
napustio si ognjište jer si mrzio moju državu.
Ovo je pretnja. Koliko si uzaludan pojma nemas. Jel slusas "grand" i jedes korenje?![]()

A Ogri,Undead-ovi,Elfovi i ostali?zaboravio si spomenuti da su se i ostale manjine u hrvatskoj borile sa svojom hrvatskom braćom protiv neprijatelja njihove zajedničke države?
na čijoj su se strani borili mađari,austrijanci,njemci?