Zive svirke po Kraljevu?!

Informacija o dolasku Alekse Jelica je FANTASTICNA i ja cu svakako biti tamo.Ko prati rad mladog Jelica, svakako zna o cemu pricam, ali nikako ne razumem ovoliki broj ljudi koji se ukljucio u raspravu na tu temu, a da niko od vas nema veze ni o Aleksi Jelicu, ni o njegovim koncetrima i muzici koju on komponuje i izvodi. Covek je kompletan umetnik, koji sam pravi svoje pesme i izvodi ih, svira nekoliko instrurumenata i DAJ BOZE da se danasnja omladina ugleda na njega, a ne na neke danas aktuelne idole Srbije.
Kao prvo u pitanju nije nikakav TEHNO zvuk, vec sasvim drugacija vrsta muzike, tako da ne znam na osnovu cega je neko zakljucio da je tehno u pitanju, no to je ne bitno. Na pitanje ko je Aleksa Jelic, doticni Miloorad odgovara gej.Ako je to odgovor na postavljeno pitanje, onda kada me od sutra neko u gradu pita za nekoga koga ne poznajem koje, ja mogu da kazem da je gej. Ne umem i ne zelim da razmisljam nikada kao ti, ovo je tema o nekim drugim stvarima i ni malo me ne interesuje da li je neko gaj ili nije,niti mogu da ukapiram zasto bi to nekoga toliko interovalo ukoliko nema on sam takve sklonosti cim ti se tako nesto vrti po glavi.:dontunderstand:
Aleksa je din Dragog Jelica i nije iz neke 10 price (?), jer se decko isto bavi muzikom u cemu mu podrsku daje i otac sto kroz komponovanje sto kroz svirke sto sam licno video na nekim nastupima, a pesma "U Tami Disko Kluba" je obrada hita YU GRUPE iz 80-tih godina, a sto se tice glavnih aleksini hitova, to su pesme Mila, Smisao, Beli Jablan.
Kao postovalac muzike koju stvara AJ imao sam potrebu da se ovo napisem, bez cilja da nekog uvredim.Ako se neko tako oseca, ja mu se izvinjavam.

sada sigurno znam da me nece biti tamo. mislim, jelici i yu grupa... njih mi je na vrh ... glave! niko nije rekao da je taj lik tehno muzichar, vec je komentar bio da nema zivih svirki u gradu, vec samo nekih tehno zurki. ko voli starca vujadina jelica i njegove potomke... neka poseti tamo negde navedeno mesto odrzavanja.

kao prvo muzika alekse jelica je SASVIM DRUGACIJA od yu grupe, a posto i sam ne znas uopste kojom se on muzikom bavi, odakle ti onda pravo da komentarises??

kao drugo, starac vujadin jelic (ili kako ga vec ti zoves)...je zvezda kakva ti nikada neces ni biti...buffalo jedan:)))):hahaha:

Pa dobro mm, možda nema među nas 8-10 koji smo ovde non stop, ali ima ljudi koji ređe dolaze na forum i čiji muzički ukus ne poznajemo. Plus ljudi koji pogledaju pdf svog rodnog grada i vide da se baš kad se oni vrate dešava nešto, ma šta to nešto bilo.
A i tema je Žive svirke po Kraljevu, u šta slobodno može da se ubroji i dotična persona, kao i Lepa Lukić i Amadeus bend, Govorna mana i svi ostali koji nešto muziciraju... Barem ja to tako vidim :)

Pa dobro mm, možda nema među nas 8-10 koji smo ovde non stop, ali ima ljudi koji ređe dolaze na forum i čiji muzički ukus ne poznajemo. Plus ljudi koji pogledaju pdf svog rodnog grada i vide da se baš kad se oni vrate dešava nešto, ma šta to nešto bilo.
A i tema je Žive svirke po Kraljevu, u šta slobodno može da se ubroji i dotična persona, kao i Lepa Lukić i Amadeus bend, Govorna mana i svi ostali koji nešto muziciraju... Barem ja to tako vidim :)

moras da kakis pa to ti je,,,da ovo nisi rekao ubio bi se...

a ti i branislava mrs u sobu pa istrazujte ukuse...sry....:manikir:

Back