Zive svirke po Kraljevu?!

Kakve veze letou Kraljevu ima sa zivim svirkama? :(
O.K. Zivih svirki je sve manje, to je evidentno, no shta da se radi. Malo ljudi bi da uzme neshto u svoje ruke, da organizuje neshto. Cheka se uvek neko drugi. Govorim o svirkama demo bendova, Bebe i ostali mogu da zamuziciraju kad i gde god hoce :)

dokle god se ljudi (mladi) u Kraljevu budu zadovoljavali svirkama nekih ovakvih tipova nece nas sunce ogrejati. znate shta su svojevremeno ljudi koji su se pitali za davanje dozvola za organizovanje svirki u gradu izjavili? "Shta hocete? Imali ste Zdravka Cholica i RIBLJU CHORBU? Shta cete vishe?" Sad, ko voli da slusha i gleda te izvodjache, svaka chast, ali zato ne moze u ovom kilavom gradu da se napravi prava svirka!!! Tehno zurke nisu zive svirke!!!

hu d fak iz aleksa jelić ?

Sin jednog od Jelića iz YU grupe, skroz iz neke 10. priče (glavni hit mu se, koliko sam shvatila, zove "U tami disko-kluba" :bljak:)

dokle god se ljudi (mladi) u Kraljevu budu zadovoljavali svirkama nekih ovakvih tipova nece nas sunce ogrejati. znate shta su svojevremeno ljudi koji su se pitali za davanje dozvola za organizovanje svirki u gradu izjavili? "Shta hocete? Imali ste Zdravka Cholica i RIBLJU CHORBU? Shta cete vishe?" Sad, ko voli da slusha i gleda te izvodjache, svaka chast, ali zato ne moze u ovom kilavom gradu da se napravi prava svirka!!! Tehno zurke nisu zive svirke!!!

:amen:

Kao i MM,:amen: za ovo...jedina ziva svirka u KV-u je Govorna mana u Golubu...meni jeOk da ih slusam jer su dorbi,ali definitivnio moze jos svirki da bude...Mada ,ova godina je pocela lepo...202-ka u KVArtu,pa Rock Festival u DD-u...Ima i ponekad svirke u Parizu,ali nekako mi uvek promaknu,nikad nisam tu kad su one...

I,planiram da odem na Parni Valjak...

Back