Zive svirke po Kraljevu?!

bufalo prestani da hejtujes...
a koji bi ti bend iz kraljeva predlozio?
spajderse-:smajlikojipovracacreva:
mislim meni je sve jedno...ja mogu da dovedem Sound System-e...da se vrti neki dub,reggae....sta god...samo da ne bude o5 desavanje sa elektronskim zvukom/volim ja to ali red je da ima nesto za svakog.../

Ne hejtujem, ali ako vam se sve svodi na Dechiju radost (koji je kvalitetan bend, ali je dojadio svima), Spiderse, Govorne mane, Aktove, Cezare,... gomila bendova koja svira tudje pesme!!! Ako cemo tako dovvedite ME FIRST AND GIMME GIMMERS-e, pa da vidite kako je oradjuje na nivou. Uostalom, pravite svirke, pa neka svira ko god hoce, shab me gabri!

Opusti se Bufalo,ja bi doveo i Cecu da je poznajem ali nisam ni ja savršen.:lol:
svetlana_ceca_raznatovic.jpg

Ma sve je to super, samo me zanima gde bi ste ih doveli da sviraju poshto je poznato da je u KV-u svaki lokal koji je povoljan za svirku tolko veliki da je svaka malo bolje posecena svirka SARDINA PARTY, a za neki veci lokal treba izdvojiti malo vishe kesha ...

Ma sve je to super, samo me zanima gde bi ste ih doveli da sviraju poshto je poznato da je u KV-u svaki lokal koji je povoljan za svirku tolko veliki da je svaka malo bolje posecena svirka SARDINA PARTY, a za neki veci lokal treba izdvojiti malo vishe kesha ...
J**eš lokal,koji će nam đavo...Šteta što nemam sliku Ledine da odmah okačim,to ti je jedna velika njiva sa malom"binom"dušu dala za tako nešto.Mislim da tu ima mesta za 5000 ljudi i oko 200 za one koji bi se peli na drveće,mostić ili brežuljak.:lol:Lokacija nije frka koliko su opština i sponzori(tj.pivara).

bile...mislim da jesam ali ne mogu sa sigurnoscu to da tvrdim i da :bye:

mimina mamo...mislim da je dole kod atosa ali pitacu saskinu mamu za detaljnije informacije pa cu ti reci...

Raspitaj se ako ti nije problem i ko je u vrhu, ima li ljudi iz Orke, Arka, Centra za mešance i Noe, ni sa profiterima ni sa frikovima neću da se družim. Mada, to je moje iskreno ubeđenje a zna se da za ideale ginu budale! :lol:

Utisci od večerašnje svirke... Bilo je trenutaka kad su smarali jer stvarno džez nije za svačije uši ali sve u svemu, bilo je fino. Upoznala sam Kosu... i Once Loyal a učinilo nam se da je u jednom momentu prošao i Milorad ali nismo bili sigurni.

Back