Bufalo Bil
Domaćin
- Poruka
- 3.308
Svi pametni su digli ruke od toga, tako da chisto sumnjam da ce uopshte i biti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko što kaže Bufalo treba da imaš nekog u opštini ako nije organizovano tj.ako nastupaš bez ikakvog poziva bilo kakvog organizatora(koji sigurno ima veze u opštini).Prema rečima Nikole(burazera mog druga)iz NO CHOICE-a oni su imali poziv od KVART-a koji je bio organizator gitarijade te godine(ne sećam se tačno koje pa da ne ispadnem lažov).evo opet pitam...kako se organizuje gitrijada ili bilo koji cert na trgu?
Ovo su novi momenti za mene ali sve u svemu hvala na informaciji.Dok je KVart (koji nema nikakve veze sa KVART-om tj. bioskopom) radio Gitarijade bilo je tu necheg. Sada nikog iz te organizacije nije vishe briga da se juri sa nekim glavonjama i da im objashnjava zashto treba dozvoliti omladini da binu koristi za svirke umesto da samo trunu i onako trule daske na istoj bez ikakve veze.
Ima tu izvor vode odmah na 20m od"bine"tako da i ove što piju možemo da treznimo kad se predoziraju.A shta je sa onima shto ne piju?![]()
ako cemo kraljevacke bendove ja predlazem....deciju radost,cezar,wakija i kompaniju...mozda holo caust,i nesto tako za svakog po nesto...a sto se tice bendova sa strane...mogu da navatam dobre ss-ove,,,samo da im se plati prevoz i njupanje....
Waki i drugari ...aka... Punished.
To sada nisi znao i nemoj wishe da ti se ponovi.
Jedino nam fali oprema(zvučnici,lap-topovi,pojačala,DJ pult)i da neko napravi dogovor sa nekom pivarom radi sponzorstva.Zaboravio sam da pomenem u prethodnom komentaru da bi mogao i DJ Narcotic-a iz Kruševca da dovedem,ne bi bilo loše...