Zive svirke po Kraljevu?!

Prvo morash da imash nekog u opshtini ili da si dete nekog budzovana da bi te uopshte pogledali... Ma, Kralkjevo je trulo, videste li kako prodje veche pred veseli spust? Kazu, bio Chola i bilo je super, pa koga god da dovedu nece biti tako, te nikog nece ni da dovode. :(

evo opet pitam...kako se organizuje gitrijada ili bilo koji cert na trgu?
Ko što kaže Bufalo treba da imaš nekog u opštini ako nije organizovano tj.ako nastupaš bez ikakvog poziva bilo kakvog organizatora(koji sigurno ima veze u opštini).Prema rečima Nikole(burazera mog druga)iz NO CHOICE-a oni su imali poziv od KVART-a koji je bio organizator gitarijade te godine(ne sećam se tačno koje pa da ne ispadnem lažov).

Dok je KVart (koji nema nikakve veze sa KVART-om tj. bioskopom) radio Gitarijade bilo je tu necheg. Sada nikog iz te organizacije nije vishe briga da se juri sa nekim glavonjama i da im objashnjava zashto treba dozvoliti omladini da binu koristi za svirke umesto da samo trunu i onako trule daske na istoj bez ikakve veze.

Dok je KVart (koji nema nikakve veze sa KVART-om tj. bioskopom) radio Gitarijade bilo je tu necheg. Sada nikog iz te organizacije nije vishe briga da se juri sa nekim glavonjama i da im objashnjava zashto treba dozvoliti omladini da binu koristi za svirke umesto da samo trunu i onako trule daske na istoj bez ikakve veze.
Ovo su novi momenti za mene ali sve u svemu hvala na informaciji.:ok:

Ne znam zašto mi se više sviđa ideja da fest bude u nekom selu kao npr.Kovačima a ne u gradu.Tu ima deo koji se zove Ledina na kojoj ima izbetonirana mala bina dušu dala za tako nešto.Evo ja mogu da radim plakat a vi"samo"dovedite izvođače:
1yscjk.jpg

ako cemo kraljevacke bendove ja predlazem....deciju radost,cezar,wakija i kompaniju...mozda holo caust,i nesto tako za svakog po nesto...a sto se tice bendova sa strane...mogu da navatam dobre ss-ove,,,samo da im se plati prevoz i njupanje....

ko su ti waki i drugari? zar u kraljevu nema niko drugi da svira osim dechije radosti i cezara? ako je tako onda nema ko ni da se gleda, a kamali slusha :roll:

Jedino nam fali oprema(zvučnici,lap-topovi,pojačala,DJ pult)i da neko napravi dogovor sa nekom pivarom radi sponzorstva.Zaboravio sam da pomenem u prethodnom komentaru da bi mogao i DJ Narcotic-a iz Kruševca da dovedem,ne bi bilo loše...

Back