Zive svirke po Kraljevu?!

shta prichash gluposti za govornu manu......extra su...i nemoj da pacharish ako ih ne slushash ili ne slushash tu vrsu muzike...ne4 diraj mi drugara

Vidiš ovako, nema potreba da braniš tvoje drugove od mene jer ih ja uopšte nisam ni napao. Čak ih i ne poznajem (većinu njih). Ja sam samo osudio ono što oni rade, a to je nešto skroz drugačije (što pre to naučiš, bolje po tebe). Čak mogu i da ih pohvalim kako mnogo bolje sve to zvuči od kako su Manić i Cvele sa njima.
Naime, ljudi sviraju gomilu starih, dobrih, svima poznatih i omiljenih pesama koje raju podižu samo tako i sve je to lepo. Samim tim, ta "raja" će povučena atmosferom da kaže:"Tih što dobro sviraju!" (što ne osporavavm), samo zato što su svirali njima omiljene pesme, ne obraćaući pritom pažnju na to kako je to uistinu otsvirano. To se zove kićenje tuđim perijem ili ordenjem ili jednostavno tezga. Šta oni time kažu ili prenesu na publici? Ništa. Gde je tu umetnost i stvaralaštvo? Nema ih. To je samo veština. Međutim, kada publika sa tobom peva tvoje pesme, to je već druga stvar, posebno ako je ta publika iz drugog grada ili države.
Bio je super koncert u muzeju i odlično posećen, što me raduje. Nadam se da će uslediti još neki na tu temu.
Hvala svima na pohvalama i Shimmy, ne ponovilo se...

Waki, poradi li sta sa onim diskom sto ti dadoh?
jesi cuo kako se svira Bah u dzez varijanti? A bas samo vozi...
aj bre nesto da smislimo
Malo mi je čudno da na onaj način slušam Baha. Ono mu da neki skroz drugačiji trip i atmosferu u odnosu na ono što sam navik'o da bude kod slušanja Baha (nije baš da sam se odrao oda slušanja Baha u životu, ali bilo je trenutaka). Treba mi vremena malo da svarim ono u onom obliku, ako znaš na šta mislim. O samom kvalitetu svega onoga nema šta da se priča.

Back