Ziva istina!

• Začetnik teme Začetnik teme Orome
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ti si mi najvse zapala za oko. Nije mi jasno zasto po difoltu odmah branis ribu iako je kucka. Nije ti palo na pamet kao drugima, da ukapiras da se u stvari ona tandarila sa strane i ranije, nego si se uhvatila za to da su oni, Boze moje ;) raskinuli...

To implicira da podrzavas takvo ponasanje, i cak sta vise, mozda i sama to radis. Ne bi me cudilo, kao sto rekoh, upoznao sam dosta devojaka, koje ispale decka, malo se istorbaju sa strane sa nekim likom, i onda se pomire. I kao fora, nikad nije prevarila decka... :lol:

Da i onda se jos cude kad ih tip odyebe za sva vremena.:lol::lol::lol::lol:

PA sada si sama sebi dokazala sa tim "uvek".

A znas da je to nemoguce. Znaci kako god okrenes tebi njikad niko nece moc ni dokazati suprotno... ;) Zar ne?

PS. Evo i ova konkretna siuacija. Svakome ko je je i malo razuman nece promeci cinjenica da je ona njega ocigleno varala i pre i da je samo cekala da raskinu. Ali ti prelazis preko toga, pravis se luda...

dobro, ima i onih koje varaju dok su u vezi:). jel to bolja varijanta???:mrgreen:

ps. i sta bre vi ocete kad non-stop varate sveje devojke, zene, verenice????

Zene su prve pocele, a jadni i naivni muskarci su morali prihvatiti tu igru. A sta su drugo mogli, istina tesko je islo ali prihvatilo se na kraju. Na sve se covek navikne.

Mislim da su sveže gaćice posle seksa krive za sve.

Jao, pa ja sam tek sada videla. Mi smo sve vreme bili u zabludi! Piše: sveže gaćice posle s.e.x.a. E ja ne znam šta je to. Skraćeno od?

treća i sinke provalili priču da je falš

Original postavio Orome Pogledaj poruku
pronadje njene gace svjeze posle s.e.x.a.

znači definitivno izmišljeno

šta to znači sveže gaćice :shock:

a možda i nije falš :?:

možda su ona dvojca koristili njene gaćice kao maramicu brisalicu nakon snoške

treća i sinke provalili priču da je falš

Original postavio Orome Pogledaj poruku
pronadje njene gace svjeze posle s.e.x.a.

znači definitivno izmišljeno

šta to znači sveže gaćice :shock:

a možda i nije falš :?:

možda su ona dvojca koristili njene gaćice kao maramicu brisalicu nakon snoške

jedan od dvojice tiopva je bio kamerman,ovaj drugi umesto da svrshi po njoj,omashkom isprska kameru,kamerman,uzme njene gacice,
i izbrise socivo na kameri
eto tako je to bilo:-)

Back