Зилоти

Sergijane opet neistina!
Sestra Olga se nije iscelila od raka kicme nego je imala tih dana samo bolove i kada se pomolila nadMatejevim kostima bolovi su prestali.
Molimte neiznosi neistine i polu istine.
Не вреди брате Нејаки ово Владина језуитска тема где им је све дозвољено како би одбранили своју болесну самоправедност.
Зато је ова тема свима дозлогрдила,вероватно и њима самима!
:dash:

Не знам само Сергијане што се толико церекаш ко луд на брашно?
Јел ти добро?

Не вреди брате Нејаки ово Владина језуитска тема где им је све дозвољено како би одбранили своју болесну самоправедност.
Зато је ова тема свима дозлогрдила,вероватно и њима самима!
:dash:

Не знам само Сергијане што се толико церекаш ко луд на брашно?
Јел ти добро?
А јел теби добро што овако лупеташ на велико?...:)

А ти боље знаш о томе од њеног мужа Владимира који је фасциниран светошћу владике Матеја?! :think: :)

Vladimir nije fasciniran Matejevom svetoscu. A ja ga veoma dobro znam,cak je nekoliko pta bio gost u mojoj kuci.
On je svoje stavove povodom toga jasno i glasno izneo u svojoj knjizi LETOPIS VEKIE bITKE.

Vladimir nije fasciniran Matejevom svetoscu. A ja ga veoma dobro znam,cak je nekoliko pta bio gost u mojoj kuci.
On je svoje stavove povodom toga jasno i glasno izneo u svojoj knjizi LETOPIS VEKIE bITKE.
Па управо у тој књизи се он чуди што неки флоринци сумњају у светост Матејеву. Јел ти треба боља диоптрија да прочиташ о томе?

Небитан ми је он, вама је битан, али и вас саме разобличава. :)

3044poison.jpg

СЕРГИЈАНОВА ЈАБУКА
Ко воли нек изволи!

Па управо у тој књизи се он чуди што неки флоринци сумњају у светост Матејеву. Јел ти треба боља диоптрија да прочиташ о томе?

Небитан ми је он, вама је битан, али и вас саме разобличава. :)
Па у тој истој књизи он говори и о светости Хризостома флоринског!
А нигде у наговештају нисам видео да је он Ф А С Ц И Н И Р А Н светошћу Матеја!?!

Немиј више Сергијане молим те:dash:

Па у тој истој књизи он говори и о светости Хризостома флоринског!
А нигде у наговештају нисам видео да је он Ф А С Ц И Н И Р А Н светошћу Матеја!?!

Немиј више Сергијане молим те:dash:
И не само да говори о светости Хризостома пензионера Флоринског већ је и јавно одобравао НАТО за бомбардовање Србије!

А вл.Матеја није могао да оспори јер му се жена, пред његовим очима, исцелила на Моштима!
Ту није могао против себе.

Иначе, треба мало боље да видиш....:)

:dontunderstand: .....Вероватно се твој дух гневи јер не трпи истину....
Чиме сам те лично увредио?

Ne stvarno ...Ne vezano sa ovom temom..vidim skaces sa teme na temu i svud si plunuo covece...Pa se pitam gde je to Pravoslavlje u tebi...
Da li su te zlostavljali kada si bio mali..Koje traume vuces sta je to sa tobom..Ozbiljno te pitam

И не само да говори о светости Хризостома пензионера Флоринског већ је и јавно одобравао НАТО за бомбардовање Србије!

А вл.Матеја није могао да оспори јер му се жена, пред његовим очима, исцелила на Моштима!
Ту није могао против себе.

Иначе, треба мало боље да видиш....:)
Иза НАТОа стоји међународни Ционизам,а Матеј је са топлим молитвама честитао оснивање "државе" Израел.

Мос је колико сам видео велики антикомуниста и истински православни монархиста и разумљиво што је био против последњег комунистичког диктатора Милошевића.
Него кога ти оно подржаваш у Србији за време другог светског рата?
Хитлера?

Ne stvarno ...Ne vezano sa ovom temom..vidim skaces sa teme na temu i svud si plunuo covece...Pa se pitam gde je to Pravoslavlje u tebi...
Da li su te zlostavljali kada si bio mali..Koje traume vuces sta je to sa tobom..Ozbiljno te pitam
А видиш само мене како скачем са теме на тему, а други не скачу?...

Шта тражите овде када сте већ рекли да напуштате?...Тражите провокације и онда се чудиш кад одговорим на то.

Где је теби ЗБОРАШКА (и људска) ЧАСТ да ми тако на личном плану постављаш дрска питања??...:thumbdown:

Иза НАТОа стоји међународни Ционизам,а Матеј је са топлим молитвама честитао оснивање "државе" Израел.

Мос је колико сам видео велики антикомуниста и истински православни монархиста и разумљиво што је био против последњег комунистичког диктатора Милошевића.
Него кога ти оно подржаваш у Србији за време другог светског рата?
Хитлера?
Није тачно. Наш Синод је осудио јеврејски ционизам. А та изјава Матејева је извучена из контекста.

МОС је одобравао бомбардовање СРПСКОГ НАРОДА ОД СТРАНЕ НАТО Пакта и то нема везе са Милошевићем!!

А ја подржавам Недића и Љотића за време Другог Светског Рата а не лудака Хитлера!

А видиш само мене како скачем са теме на тему, а други не скачу?...

Шта тражите овде када сте већ рекли да напуштате?...Тражите провокације и онда се чудиш кад одговорим на то.

Где је теби ЗБОРАШКА (и људска) ЧАСТ да ми тако на личном плану постављаш дрска питања??...:thumbdown:

Pa dobro sto se ljutis ..Pitam samo...Daj primer Pravoslavlja...
Samo se ponasam u skladu sa sagovorniom..Nista strasno...

I nikad da odgovoris na neko pitanje odmah ubacujes..Mnozinu,da li tebe progoni neko???

Pa dobro sto se ljutis ..Pitam samo...Daj primer Pravoslavlja...
Samo se ponasam u skladu sa sagovorniom..Nista strasno...

I nikad da odgovoris na neko pitanje odmah ubacujes..Mnozinu,da li tebe progoni neko???
Православље није ХИПИ покрет ("мир, брате, мир" по сваку цену) већ БОРБА са сатаном и њеним слугама!

А ви не одржасте задату реч: рекли сте да напуштате па се ипак враћате да провоцирате! Тако показујете свој карактер...

Мени је, брате, жао тебе што си стао на страну ових лицемера али нек ти Бог помогне да то разумеш! :)

Православље није ХИПИ покрет ("мир, брате, мир" по сваку цену) већ БОРБА са сатаном и њеним слугама!

А ви не одржасте задату реч: рекли сте да напуштате па се ипак враћате да провоцирате! Тако показујете свој карактер...

Мени је, брате, жао тебе што си стао на страну ових лицемера али нек ти Бог помогне да то разумеш! :)

Cekaj....Polako...Po tebi kako ja vidim ko vise Pljune i uvredi dezinformise taj je najveci Pravoslavac..Ili se varam...

Gde si uspeo da napadom pridobijes Ljubav...Gde ti je Ljubav od Hrsta data ???
Ti mrzs covece...U tebi je mrznja covece!!!!! Nema ljubavi nema Hrista...Zaneo si se suvise.

Није тачно. Наш Синод је осудио јеврејски ционизам. А та изјава Матејева је извучена из контекста.

МОС је одобравао бомбардовање СРПСКОГ НАРОДА ОД СТРАНЕ НАТО Пакта и то нема везе са Милошевићем!!

А ја подржавам Недића и Љотића за време Другог Светског Рата а не лудака Хитлера!

Ваш Синод? Који?
Мос је то рекао искључиво у контексту ноторног комуњаре Милошевића и никако више! Твоје злобне пројекције ти недају више да размишљаш и читаш бистро, него помућено. А флоринци кажу да си некада био бистар, али ти си то сам оповргао и рекао да они то лажу!
А Хићу симпатишеш?:per:
Добро можда те је срамота пред јавношћу,разумем:rumenko:

Cekaj....Polako...Po tebi kako ja vidim ko vise Pljune i uvredi dezinformise taj je najveci Pravoslavac..Ili se varam...

Ti mrzs covece...U tebi je mrznja covece!!!!! Nema ljubavi nema Hrista...Zaneo si se suvise.
:super:
Човек кад види све ово не зна да ли да плаче или да се смеје?

Sergijane
Imas veoma veoma veliki dar da razgnevis coveka...Siguran sam da ti nije od Boga dat..
Ako me razumes sta hocu da ti kazem.????
На нашу жалост многи од нас не отрпе лажи које он подмеће, ја сам исто падао у ватру због његових конструкција. Истина је свим флоринцима мила(јер су јој покорни), али треба отрпети лажи, тако се сеје семе смирења у коме је спасење.Морамо имати разумевање за његово болесно духовно стање(прелест) и молити се за њега, то је једини начин.

Мрзим на неправду и на лаж. То је тачно.
Не мрзим на човека јер је то грех.
А када ви овде нападате шта треба да радим?
Да мирно ћутим док газите по Светињи?...
Истог тог владику Матеја уздижу твоји флоринци као исповедника а истовремено праве о њему филм који може само да ураде крајње злобни и покварени људи.

Ако си се ти занео том њиховом "љубављу" онда иди, човече, тамо где те твој карактер (и срце) вуче. Твоја воља где ћеш и са ким ћеш.

Али, дали сте реч па сте ту реч погазили и наставили са провокацијама.
Сами себе срозавате...:(

Мрзим на неправду и на лаж. То је тачно.
Не мрзим на човека јер је то грех.
А када ви овде нападате шта треба да радим?
Да мирно ћутим док газите по Светињи?...
Истог тог владику Матеја уздижу твоји флоринци као исповедника а истовремено праве о њему филм који може само да ураде крајње злобни и покварени људи.

Ако си се ти занео том њиховом "љубављу" онда иди, човече, тамо где те твој карактер (и срце) вуче. Твоја воља где ћеш и са ким ћеш.

Али, дали сте реч па сте ту реч погазили и наставили са провокацијама.
Сами себе срозавате...:(

Moji???? tvoji?????
Ja ode tebe licno pitam a mislim da imam prava..
E moj Sergijane sa cim ces ti pred Hrsta.,,,,???

Ваш Синод? Који?
Мос је то рекао искључиво у контексту ноторног комуњаре Милошевића и никако више! Твоје злобне пројекције ти недају више да размишљаш и читаш бистро, него помућено. А флоринци кажу да си некада био бистар, али ти си то сам оповргао и рекао да они то лажу!
А Хићу симпатишеш?:per:
Добро можда те је срамота пред јавношћу,разумем:rumenko:
Наш матејевско-григоријевски Синод је осудио ционизам.
Мос је јавно пред многим сведоцима оправдао разарање Србије. То је факат.

Нисам то оповргао већ флоринске лажи да сам их напустио из "личних разлога".

Шта ме је "срамота"?...Па овде сам баш на форуму ЈАВНО рекао шта мислим о њему.
Он је био прелешћен човек али у сваком случају није главни кривац за изазивање Другог Светског Рата.
То је историјска истина и смем то јавно да кажем и станем иза тога али се ви бојите да то кажете јер је то непопуларно рећи.

Moji???? tvoji?????
Ja ode tebe licno pitam a mislim da imam prava..
E moj Sergijane sa cim ces ti pred Hrsta.,,,,???
О чему ти причаш??...Јел си се изјаснио као флоринац у духовном смислу? Јеси. Значи, флоринци су ТВОЈИ. И ТИ си њихов.

Ваљда ћеш једном схватити своју заблуду...

Истог тог владику Матеја уздижу твоји флоринци као исповедника
Као епископа који се борио за православље као и све друге епископе ИПХ Србе, Грке,Румуне,Русе не истичи Матеја да је он нешто посебно и да је он беспрекоран и безгрешан
Не извлачи из контекста јер онда мораш да признаш и светог мученика-патријарха Варнаву такође за ИСПОВЕДНИКА. Не извлачи само оно што теби одговара!
То је ваш матејевски језуитизам и бесрамно лицемерје!

а истовремено праве о њему филм који може само да ураде крајње злобни и покварени људи.
Па у том филму је главни глумац ваш вођа Серафим!?! Па тај догађај није измишљен. То се реално десило по промислу Божијем и зашто је злобно говорити о томе,зар да се сакривају такви детаљи?
Слава Богу да је тај филм показан народу као опомена да неприхватају вашу сипатичну слаткоречиву причицу (преипуњену злобом и мржњом и лажима)као апсолутно веродостојну

Back