Sergian
Poznat
- Poruka
- 9.430
А како сам га то испљувао на личном плану??....Само сам га упозорио да је одлепио и да не зна шта говори чим свог кума тако вређа....Sto ga ispljuva kad ti zao![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А како сам га то испљувао на личном плану??....Само сам га упозорио да је одлепио и да не зна шта говори чим свог кума тако вређа....Sto ga ispljuva kad ti zao![]()
А како сам га то испљувао на личном плану??....Само сам га упозорио да је одлепио и да не зна шта говори чим свог кума тако вређа....
А како сам га то испљувао на личном плану??....Само сам га упозорио да је одлепио и да не зна шта говори чим свог кума тако вређа....
Добро, навикао сам на твоје фарисејске речи.Ovde mozemo samo videti odbojnost i kako je propala Mtejevska Zilotska Crkva u Srbiji!!!
Sem zaledjenog vremena i pljuvanja o tebe predstavnika matejevca nisam nista o Pravoslavlju naucio...
Кумство је кумство, сведочење.Ти си се одркао кумства одласком у раскол.Нисам ја одлепио.Него ти кад толико сумануто браниш своје заблуде.
Па нисам се тебе одрекао већ лажног исповедања вере.Како себи узимаш за право да спомињеш оно чега си се одрекао'?

Samson2009
Ниси био али си постао.А што се тиче кумства то си био само до пола.А пошто си отпао ниси ни то.Ја немогу да разумем твоје наступе.Разум по Богу си изгубио.Овај Натаниел је био умислио да може да буде јуродив Христа ради.А сад је само јуродив.Тако си и ти у свој твојо гордости умислио да си у праву.Твоје лутање може свугде да те одведе па и тамо где је завршио овај.Имај мало смирења схвати да си погрешио.Није касно.Бог је милостив.
Није само кумство у питању, већ то да си на моју реч поверовао. Сети се у каквом стању си био.
Хвала Богу на време сам схватио да су флоринци - једна велика превара!
Владика Николај: нисам пљунуо већ изнео чињенице. Он јесте тако исповедао.
Kao sto rece Mati ko negira Srbske Postradalnike za veru Otaca nasih.Su srpski Ziloti..
Na primer SV Vladina Nikolaj..Koga ti osporavas...A sam znas da je hteo osnovati SIPC, te zato i postradao....Tu si pljunuo...
I jos ovo da dodam ne verujem za te orgije koje si iznosio ovde...I tu si veoma pogano pljunuo...
A to sto si se razgnevio...To je veruj tvoj problem...
Добро, навикао сам на твоје фарисејске речи.
Само видиш пљување на мојој страни а не видиш очигледно гажење по Светињи са флоринске стране. Не видиш њихову пакост и злобу. Ако те срце тамо вуче, твоја ствар.
Е пошто је Варса сада мој кум ред би био да затворимо круг и да се ти Срђане вратиш Цркви на моју реч. Дођи на пар литургија и помоли се да ти Бог покаже пут, пошто је очито да када је теби требала помоћ никога није било ту да ти да своју реч да ће смутња проћи. Ти си се на несрећу многих ослонио на свој суд и расуђивање, који су већ били помућени искушењем које те је сколило и ето тебе код самосвјатих.Опрости ал сви тако мисле а и закључак се из твојих ставова назире. Тотално те је обузело зло, свега си се одрекао што си некада тврдио. Дођи без намере да полемишеш само се моли и видећеш зашто ти се десио слом. Више духовности ти треба то је очито.Па ето, као што видиш, мој кумић је пљунуо на мене и овде се са мном шегачи.
Зна да нисам такав каквог ме он представља али му ђаво не да мира.
Опраштам му све увреде на личном мом плану, нема везе. ...
Жао ми га је, знам у каквом стању је био онда кад се (на моју реч) извукао из чељусти екуменизма!![]()
Па да ти мене искрено волиш, не би се тако шегачио са мном. Овде си на форуму мени показивао голе задњице, сети се.Ти себи приписујеш заслуге.Врх гордости!Мене је Господ избавио,а не ти.Уосталом био је ту Лазар Рајковић.Можда си некад био Божије оруђе али сада ..Жалосно.Пљунуо си на све.И ти имаш право.Господ ми је помогао.А ти си благодат изгубио.Ако је деловала преко тебе сада више не.Сад ђаво ради и квари ствари криз тебе.Ја тебе немрзим.То сада ниси ти.Ниси онај кога сам познавао.И волео као брата и прикатеља.Кума.
Е пошто је Варса сада мој кум ред би био да затворимо круг и да се ти Срђане вратиш Цркви на моју реч. Дођи на пар литургија и помоли се да ти Бог покаже пут, пошто је очито да када је теби требала помоћ никога није било ту да ти да своју реч да ће смутња проћи. Ти си се на несрећу многих ослонио на свој суд и расуђивање, који су већ били помућени искушењем које те је сколило и ето тебе код самосвјатих.Опрости ал сви тако мисле а и закључак се из твојих ставова назире. Тотално те је обузело зло, свега си се одрекао што си некада тврдио. Дођи без намере да полемишеш само се моли и видећеш зашто ти се десио слом. Више духовности ти треба то је очито.
Ne lose si napisao TI SI TAJ KOJI JE PRESUDIO po tvom ponasanju..Ako cuvas moj privatni mejl.Videces da na moje pitanje I objasnjenje da nisam pravilno Krsten te da to zelim da obavim na Pravilan nacin...Odmah si napao Neke za mene tada nepoznate Florince...Sto meni odmah bese sumnjivo jer ti kazah da ne znam ni sta su Ziloti a kamo li Florinci Matejevci itd....
Verujem da i posle ovog posta imas okrenuti u nesto drugo
Јел хоћеш да то објавим овде па да видимо да ли сам некога тако напао?Па да ти мене искрено волиш, не би се тако шегачио са мном. Овде си на форуму мени показивао голе задњице, сети се.
Наравно, Господ те је избавио, то нико не спори, али преко мене и Лазара. Слушао си оно што сам изјавио тамо.
Да није нас било онај дан, знамо шта си намеравао да радиш, зато боље ћути и смири се.
На мене сте ви скоро сви пљунули, а што је најгоре: нико од вас неће ни да се види са мном и да разговарамо уживо!
Нико, осим 4-5 флоринаца, којима свака част на понашању.
Е пошто је Варса сада мој кум ред би био да затворимо круг и да се ти Срђане вратиш Цркви на моју реч. Дођи на пар литургија и помоли се да ти Бог покаже пут, пошто је очито да када је теби требала помоћ никога није било ту да ти да своју реч да ће смутња проћи. Ти си се на несрећу многих ослонио на свој суд и расуђивање, који су већ били помућени искушењем које те је сколило и ето тебе код самосвјатих.Опрости ал сви тако мисле а и закључак се из твојих ставова назире. Тотално те је обузело зло, свега си се одрекао што си некада тврдио. Дођи без намере да полемишеш само се моли и видећеш зашто ти се десио слом. Више духовности ти треба то је очито.
Али, како то сви да тако мисле када си недавно тврдио да нико код вас о томе не зна ништа и да ти нико ништа није одговорио?..Е пошто је Варса сада мој кум ред би био да затворимо круг и да се ти Срђане вратиш Цркви на моју реч. Дођи на пар литургија и помоли се да ти Бог покаже пут, пошто је очито да када је теби требала помоћ никога није било ту да ти да своју реч да ће смутња проћи. Ти си се на несрећу многих ослонио на свој суд и расуђивање, који су већ били помућени искушењем које те је сколило и ето тебе код самосвјатих.Опрости ал сви тако мисле а и закључак се из твојих ставова назире. Тотално те је обузело зло, свега си се одрекао што си некада тврдио. Дођи без намере да полемишеш само се моли и видећеш зашто ти се десио слом. Више духовности ти треба то је очито.
Малопре сам одговорио. Ево копи-пејст:Послушај нас.Имај смирења.Нема разлога да неоппричаш са оцем Акакијем.Лазаром
До тада нема смисла да расправљамо.Говорио сам да се треба клонити расправе,али погрешио сам и почео да се расправљам.Иди ди новог Стјеника причај.са оцем Акакијем.
Нећу више да размењујем поруке на форуму са тобом само те зовем иди тамо па ...Ваљда ћеш се освестити.Толико!

Срђане јел се то ти бојиш да ти неће бити опроштено ако се покајеш? Немој ми рећи да стварно мислиш да те флоринци мрзе. Рекох ти какав је Дух код нас. Ја те чак лично и не познајем(осим преко порука што сам много о теби сазнао) а опет ми је тешко што си отишао.Рекох ти замисли како ли је тек другима. Зашто се не усуђујеш да дођеш?
Опет копи-пејст:Али, како то сви да тако мисле када си недавно тврдио да нико код вас о томе не зна ништа и да ти нико ништа није одговорио?..
Зар не видиш вашу беду и јад у карактеру?...Тако хришћанин не ради.
Хришћани нису љиге...
Наравно, доћи ћу ако ме позову на разговор а не да би се молио са вама расколницима. Можемо све то да претресемо, и мој "лични разлог" па да видимо ко вас је то дебело слагао! Чекам позив на тај разговор.
Срђане јел се то ти бојиш да ти неће бити опроштено ако се покајеш? Немој ми рећи да стварно мислиш да те флоринци мрзе. Рекох ти какав је Дух код нас. Ја те чак лично и не познајем(осим преко порука што сам много о теби сазнао) а опет ми је тешко што си отишао.Рекох ти замисли како ли је тек другима. Зашто се не усуђујеш да дођеш?