Žig zveri

Pentagram je 5.
Toliki tudum da si..

Deda, jesi ti nekad vido Satanu?
:mrgreen:

Treba da vidiš, trebaće ti, uskoro ćeš ga videti lično

image.jpg

Pogledaj malo bolje deda

rihadev.jpg

Kad god odete na neko groblje možete naći mnogo grobova koji su žigosani pentagramom. Umesto krsta stoji petokraka, petokraka za narod inače više hiljada godina poznat simbol pod nazivom pentagram. To je bio žig zveri.
Pa sto se vise ne koristi ako je zig.
Zašto na grob pentagram umesto krsta ili drugih verskih simbola?
Ima i teorija da je krst satanisticki simbol - mucenja i crne kocke saturna. To su tvrdili bogumili i zato su ih vladajuci satanisti ubijali.
1713904983140.png

Pa sto se vise ne koristi ako je zig.

Ako ti simbol nije dovoljan...

Pa imaš u Bibliji da će Hrišćani biti proganjani... pred kraj svjeta i vjeka.

To se dogodilo dok je Satana sedeo u Moskvi i imao najveći imperiju u istoriji svih imperija.
Pipci Moskve su došli i do nas, od Kube i Grenade pa sve do Koreje i Vjetnama. Pa su tako i kod nas hrišćani bili proganjani.

To je period kad si u crkvi nedeljom mogao da vidiš ljudi da ih izbrojiš na prste jedne ruke.

To kad gledaš sa religijskog asepkta.

Sa političkog aspekta oni koji su sprovodili Bibliju su gotovo pa odustali od Apokalipse, Smak sveta u šta hrišćani veruju i slično. Treći svetski rat, nuklearni rat, odustali su od toga. Treći Solomonov hram i cela ta priča.

Prešli su na novi politički model poznat kao Globalizacija.

Taj stari plan je Plan 3 svetska rata.

Prvi svetski rat:

"The First World War must be brought about in order to permit the Illuminati to overthrow the power of the Czars in Russia and of making that country a fortress of atheistic Communism. The divergences caused by the "agentur" (agents) of the Illuminati between the British and Germanic Empires will be used to foment this war. At the end of the war, Communism will be built and used in order to destroy the other governments and in order to weaken the religions."

To ako misliš da su teorije zavere, onda su samo teroije zavere.

Da li vam je sumnjivo sto se pocetak citanja misli poklopio sa koronom i vakcinacijom?
Mnogi svedoce da se to desava i kada su daleko od telefona
1717365550077.png

Da li je bilo slicno 2019.? Naravno istovremeno je i AI naglo napredovala...

Da li vam je sumnjivo sto se pocetak citanja misli poklopio sa koronom i vakcinacijom?
Mnogi svedoce da se to desava i kada su daleko od telefona
Pogledajte prilog 1558062
Da li je bilo slicno 2019.? Naravno istovremeno je i AI naglo napredovala...
Све је могуће. Ова са читањем мисли је жива истина, више пута сам се сам осведочио.

I zasto li to tako otvoreno obelodanjuju bas u kupoprodajne svrhe, pa da bi naglasili simboliku ziga odnosno telefona u desnoj ruci. Prodaja duse (misli) da bi se kupila roba...
Naravno tesko cete prodati i bilo sta drugo osim duse ako nemate mobilni...

I zasto li to tako otvoreno obelodanjuju bas u kupoprodajne svrhe, pa da bi naglasili simboliku ziga odnosno telefona u desnoj ruci. Prodaja duse (misli) da bi se kupila roba...
Naravno tesko cete prodati i bilo sta drugo osim duse ako nemate mobilni...
Recimo da je taj neki cip zig zveri.
Iako nije.
Ali ptedpostavimo.
Ako se ne poklonis zveri neces dobiti zig.
Ko se ne pokloni zveri u smislu da joj bude poslusan i njenim zakonima, nece dobiti zig.
Moze da kleci i da moli, nece dobiti.

Mnogi misle na silu ce dobiti negde cip.
Nema cip ako be budes lojalan.

Pokloni se zveri i dobije telefon... odnosno sam kupi nov sa tim mogucnostima... svi zombiji su savrseno poslusni i lojalni...
Mnogi razumeju pogresno.

Ne gledaju sta Biblija kaze vec izmisljaju.
Nema kod ko se ne pokloni zveri...

Ako bi se recimo kupovalo samo telefonom?
Mozda bude i kartica i cip pod kozu itd.
Moze da budu vise mogucnosti.
Kako god i da bude jedna?

U telefon, karticu ili pod kozu ces verovatno imati neki cip..
Neces ga dobiti ili ce biti deaktiviran ako se ne poklonis zveri.

Pokloniti znaci ako ne budes cinio sta zvet bude rekla.
A to sto bude rekla ce krsiti 10 zapovesti po Bibliji.
A tebe predpostavljam vec sada briga za Bozje 10 zapovesti, ili?

Rat je samo sa pravim verujucima koji drze zapovesti Bozje i sa zveri.
Ostali ce ciniti kao i sada, sta vlast kaze.
Vecina sama od sebe ne bi ni znala da je zig zveri na snazi ako im se ne bi to reklo tada.

Poslednja izmena:
Ako bi se recimo kupovalo samo telefonom?

Pokloniti znaci ako ne budes cinio sta zvet bude rekla.
A to sto bude rekla ce krsiti 10 zapovesti po Bibliji.
A tebe predpostavljam vec sada briga za Bozje 10 zapovesti, ili?
Pa evo recimo citanje misli je ocigledno u vezi sa zapovesti "ne lazi"... dakle onaj kome se citaju misli moze da laze druge oko sebe ali ne i zver... njoj saopstava samo istinu... cak mu i snove skenira...

E sad u vezi "ne kradi" i "ne ubij" imamo sistem masovnog nadzora koji itekako smanjuje broj krivicnih dela.... sa te strane gledano digitalizacija smanjuje krsenje zapovesti....

Pa evo recimo citanje misli je ocigledno u vezi sa zapovesti "ne lazi"... dakle onaj kome se citaju misli moze da laze druge oko sebe ali ne i zver... njoj saopstava samo istinu... cak mu i snove skenira...

E sad u vezi "ne kradi" i "ne ubij" imamo sistem masovnog nadzora koji itekako smanjuje broj krivicnih dela.... sa te strane gledano digitalizacija smanjuje krsenje zapovesti....
Poenta i jeste u tome što će Antihrist uspostaviti sistem po kojem nema krivičnih dela ali ne zato što to čovek ne želi nego zato što ne sme. A Bog hoće da mi svojom slobodnom voljom vršimo Njegove zapovesti, a ne kao roboti. Bog je stvorio ljude, a ne robote. Zalud što ljudi slušaju zver kad je to zato što su tako programirani, a ne što to čine slobodnom voljom. Spolja upravljani kiborzi preko nanotehnologije ubačene kroz k19 bockanje i sad predstojeće "bolest X" (ptičji grip, besnilo i sl.) bockanje nemaju slobodu koja je najveće blago. Ko slobodno vrši zapovesti Božije taj je sretan. Robovi Novog svetskog poretka će biti nesretni, jer će im svaka sloboda biti uništena pa i da slobodno misle, čak i da slobodno postoje kao ljudi, jer postali su GMO proizvod ovim bockanjem i PCR "testiranjem" DARPA biološkim oružjem.
Oni koji ne budu nanočipovani i koji nastave da žive slobodno po zapovestima Božijim na kraju će se spasiti i srećno živeti u hiljadugodišnjem carstvu Hristovom i dalje u večnosti. A koji budu čipovani biće u jezeru ognjenom ako se na vreme ozbiljno ne pokaju.
I taj prividni poredak čipovanih brzo će nestati, jer će Antihrist podsticati agresivno ponašanje u nanočipovanim ljudima. Sveti oci kažu da će on nahuškati demone da ljudi čine svako zlo (a pristup demonima je olakšan kroz čipovanje demonskom tehnologijom), ali i da demoni neće imati mnogo posla, jer će ih i sami ljudi prevazići u zlu. Antihrist (i NWO iza njega) će procenjivati kad da čoveka prisilno smiri, a kad da podstakne agresiju u njemu, igraće se s njim kao s igračkom...

Rat je samo sa pravim verujucima koji drze zapovesti Bozje i sa zveri.
Ostali ce ciniti kao i sada, sta vlast kaze.
Vecina sama od sebe ne bi ni znala da je zig zveri na snazi ako im se ne bi to reklo tada.
Otkrovjenje je duhovna kniga pisana izvan vremena i samo tako se moze tumachiti, izvan vremena.
Vi ste ljudi u vrjemenu imate minute,sate, dani, nedelje , mjesece i godine u vashim mislima.
Za vas postoji minato kao vec zavrseni nastan, sjegashnost kao ono koje sada u momentu u ovisnosti vashe starosti tjela razumete i idninu koju josh niste dozivjeli.
Ne vidite izvan vremena!

Zato krivo tumachite.

Duhovnost je vise od vremena,kao sto se kaze da je bog vjecan,bez pocetka i kraja.
Ako hocete vidjeti i tumaciti duhovne knige, um da vam bude izvan vremena.

Otkrovjenje je duhovna kniga pisana izvan vremena i samo tako se moze tumachiti, izvan vremena.
Vi ste ljudi u vrjemenu imate minute,sate, dani, nedelje , mjesece i godine u vashim mislima.
Za vas postoji minato kao vec zavrseni nastan, sjegashnost kao ono koje sada u momentu u ovisnosti vashe starosti tjela razumete i idninu koju josh niste dozivjeli.
Ne vidite izvan vremena!

Zato krivo tumachite.

Duhovnost je vise od vremena,kao sto se kaze da je bog vjecan,bez pocetka i kraja.
Ako hocete vidjeti i tumaciti duhovne knige, um da vam bude izvan vremena.
Ajde nam ti protumaci izvan vremena?

Biblija sama tumaci simbole kada su simboli ne mi.
Ima i tih koji sami tumace.
Ali taj princip je sogurno pogresan.

Otkrivenje kaze da ono sto tamo pise jeste za sada i sto ce bitti, sto dolazi u vremenu.

Ali taj princip je sogurno pogresan.
Vi cekate Isusa koj je imao takav um.
Ako kazes da je princip pogresan , necesh ga prepoznati.

Chitaj sta kaze Isus.

Ja sam pre Avrama.
Ja sam s vama u sve dane, do kraja sveta.
Ja sam Alfa i Omega, kaže Gospodin Bog, Onaj koji jest, koji bijaše i koji dolazi,

Vidi um chovjeka u kome nema vreme.
U negovim mislima nema proshlost, sadashnost i buduchnost.

Evo i Pavle upozorava na to....citaj.
Galatima 4,9A sad poznavši Boga, i još poznati bivši od Boga, kako se vraćate opet na slabe i rđave stihije, kojima opet iznova hoćete da služite?
Galatima 4,10Gledate na dane i mjesece, i vremena i godine.

Takav um trudi se da imas, ako zelis da protumacish duhovne knige.

Vi cekate Isusa koj je imao takav um.
Ako kazes da je princip pogresan , necesh ga prepoznati.

Chitaj sta kaze Isus.

Ja sam pre Avrama.
Ja sam s vama u sve dane, do kraja sveta.
Ja sam Alfa i Omega, kaže Gospodin Bog, Onaj koji jest, koji bijaše i koji dolazi,

Vidi um chovjeka u kome nema vreme.
U negovim mislima nema proshlost, sadashnost i buduchnost.

Evo i Pavle upozorava na to....citaj.
Galatima 4,9A sad poznavši Boga, i još poznati bivši od Boga, kako se vraćate opet na slabe i rđave stihije, kojima opet iznova hoćete da služite?
Galatima 4,10Gledate na dane i mjesece, i vremena i godine.

Takav um trudi se da imas, ako zelis da protumacish duhovne knige.
Pa otkrivenhe se zove Otkrivenje Hristovo.
On nam je otkrio poslednje dogadjaje kroz simboliku.
A kljuc za simboliku imamo u otkrivenju i ostaloj bibliji.
Nego ajde nam ti objasni?

Pa otkrivenhe se zove Otkrivenje Hristovo.
On nam je otkrio poslednje dogadjaje kroz simboliku.
A kljuc za simboliku imamo u otkrivenju i ostaloj bibliji.
Nego ajde nam ti objasni?
Zig sta je?

Mogu ti rechi da ima veze sa vremenom, kalendar!
Vreme treba se koristiti samo za molitvu i kao spomen za neki bidatan dan,kako sta je ovaj...
Izlazak 13,9Neka ti bude kao znak na tvojoj ruci i kao opomena na tvome čelu: da Jahvin zakon bude uvijek na tvojim ustima. Jer te rukom jakom Jahve izbavio iz Egipta.

Isto je govorio i Isus, citaj...

Luka 22,19Potom on uzme kruh i nakon što je zahvalio, on ga razlomi i dade njima govoreći: ` Ovo je moje tijelo dano za vas. Činite ovako u sjećanje na mene. `

Imati dan tokom jedne godine kao sjechanje za neki nastan i to ponavljati.
Vidish da bog ,a i zver stavljaju zig ljudima.To je jedno isto ,samo sta jedani to koristi za molitvu i sechanje u spomen boga ,a drugi za trgovinu i bogatstva

Sad zamisli 12 mesece kao stubovi jednog hrama.Vi to zovete kalendar, jedan nevidljiv hram za nevidlivog boga.
Isus je hteo srushiti kaledar i podignuti novi za tri dana jer su ga trgovci koristili za trgovinu,a ne za molitvu.

U otkrivenje se govori za isto to , samo tamo kalendar ima drugu parabolu, bludnica i grad.
Zig je saat i zodijak.Svi ljudi spored svojeg dan kad su rogeni imaju zodijak.Sta si u horoskop?To ti je na celo.

Opomena dolazi bukvalno ovako,,,izagite iz vremena-kalendar ,jer biche spaljen!
Mozesh izachi?

Veliki gnev dolazi na ovoj kuli visoku 2024 sprata, kamen na kamen neche ostati!

Zig sta je?

Mogu ti rechi da ima veze sa vremenom, kalendar!
Vreme treba se koristiti samo za molitvu i kao spomen za neki bidatan dan,kako sta je ovaj...
Izlazak 13,9Neka ti bude kao znak na tvojoj ruci i kao opomena na tvome čelu: da Jahvin zakon bude uvijek na tvojim ustima. Jer te rukom jakom Jahve izbavio iz Egipta.

Isto je govorio i Isus, citaj...

Luka 22,19Potom on uzme kruh i nakon što je zahvalio, on ga razlomi i dade njima govoreći: ` Ovo je moje tijelo dano za vas. Činite ovako u sjećanje na mene. `

Imati dan tokom jedne godine kao sjechanje za neki nastan i to ponavljati.
Vidish da bog ,a i zver stavljaju zig ljudima.To je jedno isto ,samo sta jedani to koristi za molitvu i sechanje u spomen boga ,a drugi za trgovinu i bogatstva

Sad zamisli 12 mesece kao stubovi jednog hrama.Vi to zovete kalendar, jedan nevidljiv hram za nevidlivog boga.
Isus je hteo srushiti kaledar i podignuti novi za tri dana jer su ga trgovci koristili za trgovinu,a ne za molitvu.

U otkrivenje se govori za isto to , samo tamo kalendar ima drugu parabolu, bludnica i grad.
Zig je saat i zodijak.Svi ljudi spored svojeg dan kad su rogeni imaju zodijak.Sta si u horoskop?To ti je na celo.

Opomena dolazi bukvalno ovako,,,izagite iz vremena-kalendar ,jer biche spaljen!
Mozesh izachi?

Veliki gnev dolazi na ovoj kuli visoku 2024 sprata, kamen na kamen neche ostati!
Biblija ti kaze sta je zig.
Ali vidim ti sve sam tumacis kao neki koje su pomenuo rekavsi da to rade.

Back