Žig zveri

Доказе желим Гласниче.
Pa cekaj malo trebam to naci.
U knjizi koju ci citirao postoji stranica izvora i tamo su dokazi.

Pa to oni sami priznaju i stalno se izvinjavaju.
Nisu kao vi sto krijete.
Zato om je kazna odlozena vi ju primate stalno.

Ocigledno di jos premlad kada to ne znas?

Zadto su nastali protestanti?
Upravo zbog toga.

Sach 5:1 Potom opet podigoh oči svoje i videh; a to knjiga lećaše.
Sach 5:2 I on mi reče: Šta vidiš? A ja rekoh: Vidim knjigu gde leti, dužina joj dvadeset lakata, a širina deset lakata.

Sach 5:3 Tada mi reče: To je prokletstvo koje izadje na svu zemlju, jer svaki koji krade istrebiće se po njoj s jedne strane, i koji se god kune krivo istrebiće se po njoj s druge strane.

Sach 5:4 Ja ću je pustiti, govori Gospod nad vojskama, te će doći na kuću lupežu i na kuću onome koji se kune mojim imenom krivo, i stajaće mu usred kuće i satrće je, i drvlje joj i kamenje.

Ne citiraš ti gore nikakve svete knjige. Citiraš Zaharija. Ta "knjiga" (svitak) što leti ("sa vjetrom u krilima") odnose se na nuklearne rakete koje će biti izgrađene u Iranu ("zemlja Šineara) i bit će poslate prema Babilonskoj bludnici, njenom gradu (Meka u Arabiji) da je uništi. O tom ratu i uništenju Babilonske bludnice posljednjeg vremena govori i Izaija i Jezekilj.

Ne citiraš ti gore nikakve svete knjige. Citiraš Zaharija. Ta "knjiga" (svitak) što leti ("sa vjetrom u krilima") odnose se na nuklearne rakete koje će biti izgrađene u Iranu ("zemlja Šineara) i bit će poslate prema Babilonskoj bludnici, njenom gradu (Meka u Arabiji) da je uništi. O tom ratu i uništenju Babilonske bludnice posljednjeg vremena govori i Izaija i Jezekilj.
Ajdee

Доказе желим Гласниче.
Cim stignem.

U vezi dva proroka
Vatra predstavlja kaznu smrt, nevolju.
U 45 stihu ona se nahavljuje a u 46 se kaze sra je to.
Tesko Moavu, dolaze nevolje, zarobljavanje sinova, kceri, ubijanje, smrt.

Jeremija 48,45 U sjenu Esevonskom ustaviše se koji bježahu od sile; ali će oganj izaći iz Esevona i plamen isred Siona, i opaliće kraj Moavu i tjeme nemirnicima.
Jeremija 48,46 Teško tebi, Moave, propade narod Hamosov, jer sinove tvoje zarobiše, i kćeri tvoje odvedoše u ropstvo.

I.opet vatra gnev Bozji unistenje.

Psalam 18,8 Podiže se dim od gnjeva njegova, iz usta njegovijeh oganj, koji proždire i živo ugljevlje otskakaše od njega.
Psalam 18,9 Iz njegovog nosa suknu dim, iz njegovih usta proždiruća vatra s plamtećim žeravicama.
imIz Bozjih usta izlazi dim i vatra sto nije bukvalno vec simbolise gnev i unistenje, smrt, propast nad zlima.

Tako i kod dva proroka.
Vatra je sigurna kazna i smrt krivih.
To jest onih koji im zele nauditi.
Kraj teksta to i razjasnjava.

Otkrivenje 11,5Ako im netko hoće naškoditi, jedna vatra izlazi iz njihovih usta i sprži njihove neprijatelje. Da, ako netko hoće njima nauditi, tako će mu trebati umrijeti.

Доказе желим Гласниче.
GLASNIK PRIČA GLUPOSTI

Pratit ću u nastavku njegovo pričanje, samo prati kako ću ga srediti. Sva biblijska proroštva odnose se na Izrael i njihov odnos sa susjedima koji su mrzitelji Izraela, Božijeg naroda. Kakvi bre katolici, pravoslavci i neki protestanti da imaju veze sa biblijskim proroštvom. Samo plrati. Ne da mi se pregledavati cijelu povjest ove teme o Žigu zvijeri ali i taj žig zvijeri, ovdje ću dokazati, odnosi se na žig koji nose muslimani i kojeg hoće nametnuti Židovima dok u posljednjem vremenu budu izvodili svoje zadnje nasilje nad Božjim narodom. Znam kako izgleda taj žig i sve ću objasniti.

Što bi on i protestanti, pa i vi pravoslavci,pa katolici znali o "žigu zvijeri", gdje i kao će se nametati taj broj 666 iz žiga. Niko nema pojma.

Nisu oni Bozja rec.
Bozja rec je Biblija.
Bozja rec je i zakon Bozji 10 zapovesti.

Ivan 10,35Ako one nazva bogovima, na koje dođe riječ Božja, a Pismo se ne može dokinuti.

Luka 8,10A on reče: vama je dano da znate tajne carstva Božijega; a ostalima u pričama, da gledajući ne vide, i čujući ne razumiju.
Luka 8,11A priča ova znači: sjeme je riječ Božija.

Ps 119:105 Reč je Tvoja žižak nozi mojoj, i videlo stazi mojoj.

Bozja rec, Sveto pismo je svetlo ljudima...

Sach 5:1 Potom opet podigoh oči svoje i videh; a to knjiga lećaše.
Sach 5:2 I on mi reče: Šta vidiš? A ja rekoh: Vidim knjigu gde leti, dužina joj dvadeset lakata, a širina deset lakata.

Sach 5:3 Tada mi reče: To je prokletstvo koje izadje na svu zemlju, jer svaki koji krade istrebiće se po njoj s jedne strane, i koji se god kune krivo istrebiće se po njoj s druge strane.

Sach 5:4 Ja ću je pustiti, govori Gospod nad vojskama, te će doći na kuću lupežu i na kuću onome koji se kune mojim imenom krivo, i stajaće mu usred kuće i satrće je, i drvlje joj i kamenje.
Malo se ti varaš jer Reč božija nije ono šta je Mojsije doneo, jer Hristos kaže da Mojsije nije dao jevrejima hleb sa neba, a hleb je Reč božija i to je doneo Hristos. Ali ne mogu to svi primiti

GLASNIK PRIČA GLUPOSTI

Pratit ću u nastavku njegovo pričanje, samo prati kako ću ga srediti. Sva biblijska proroštva odnose se na Izrael i njihov odnos sa susjedima koji su mrzitelji Izraela, Božijeg naroda. Kakvi bre katolici, pravoslavci i neki protestanti da imaju veze sa biblijskim proroštvom. Samo plrati. Ne da mi se pregledavati cijelu povjest ove teme o Žigu zvijeri ali i taj žig zvijeri, ovdje ću dokazati, odnosi se na žig koji nose muslimani i kojeg hoće nametnuti Židovima dok u posljednjem vremenu budu izvodili svoje zadnje nasilje nad Božjim narodom. Znam kako izgleda taj žig i sve ću objasniti.

Što bi on i protestanti, pa i vi pravoslavci,pa katolici znali o "žigu zvijeri", gdje i kao će se nametati taj broj 666 iz žiga. Niko nema pojma.
Ti ćeš da strediš Glasnika a sam nemaš veze s vezom. On nema pojma a ti si ga preteko bez migavca

Kako povezujem?
Pa kada sam Bog kaze to je Bozja rec.
Ona ce biti ubijena.
I njihova tela ce biti ostavljena 3 dana na ulicama Jerusalima?

,,I kad svrše svedočanstvo svoje, onda će zver što izlazi iz bezdana učiniti s njima rat, i pobediće ih i ubiće ih. I telesa njihova ostaviće na ulici grada velikog, koji se duhovno zove Sodom i Misir, gde i Gospod naš razapet bi. I gledaće neki od naroda i plemena i jezika i kolena telesa njihova tri dana i po, i neće dati da se njihova telesa metnu u grobove. I koji žive na zemlji, obradovaće se i razveseliće se za njih, i slaće dare jedan drugom, jer ova dva proroka mučiše one što žive na zemlji. I posle tri dana i po duh života od Boga uđe u njih; i staše oba na noge svoje, i strah veliki napade na one koji ih gledahu. I čuše glas veliki s neba, koji im govori: Iziđite amo. I iziđoše na nebo na oblacima, i videše ih neprijatelji njihovi. I u taj čas zatrese se zemlja vrlo, i deseti deo grada pade, i tresenje zemlje pobi sedam hiljada imena čovečijih; i ostali se uplašiše, i daše slavu Bogu nebeskom.”

Malo se ti varaš jer Reč božija nije ono šta je Mojsije doneo, jer Hristos kaže da Mojsije nije dao jevrejima hleb sa neba, a hleb je Reč božija i to je doneo Hristos. Ali ne mogu to svi primiti
Pismo kaže da su Jevreji primili "što ni jedan narod nije primio" ... prema tome primili su jako dovoljno čak i stvarnog kruha sa neba (mana u pustinji) i vode ispod Mojsijevog štapa pa nisu moralni ništa raditi. Naravno da je Isus nešto novo i dodatno, ali je rekao da nije došao mijenjati zakon i proroke...

Poslednja izmena:
A JE LI? Ovaj tvoj avatar; nisi hteo da staviš zastavu duginih boja pa si stavio ovaj cvetić u duginim bojama
Hvala na pitanju (?). Pogledaj raspored boja...kod pedera je zastava sa crvenom gore a ljubičastom dole...to je satanski raspored (ili pad raspored) a božanska duga je obrnutog rasporeda; crvena boja kao najniža frekvencija je dole a ljubičasta sa najvećom frekvencijom gore (boje čakri u rasporedu) . To je uzlazni put ka Bogu dok satanisiti idu u pad.

I drugo; taj "cvjetić" je zapravo pravi prikaz Davidove zvijezde.

1695570579577.png
1695570581318.png
1695570583005.png

666

ZAHARIJA 5,2-4:

Lažno otkrivenje je prokletstvo koje izadje na svu zemlju, a evo i dokaza:

Što reče u zaharijinom proricanju 5 sa obe strane leteće knjige.

Sa obe strane? Suština lažnog otkrivenja je ta da se po njemu jasno razgraničavaju dobri i zli, hristovi i antihristovi jednim jedinim spoljašnjim "dokazom", opredeljenjem da li će ili neće primiti spoljašnje obeležje "žig zveri - 666", a da pri tome taj isti žig treba da se izračuna [otk. 13,16-18].

Ma kakvo bilo čovekovo srce, ma kome potčinio svoj um, nije presudno dok god nije spolja žigosan, može se zaključiti iz lažnog otkrivenja. Naravno da su ljudi u proteklim vekovima želeli da se "obezbede", što i danas imaju na umu, ali na taj način što žigom zveri uvek nanovo inkriminišu bilo omražene pojedince, bilo države.

Ali apostol pavle je jasno rekao da je njemu lično predato otkrivenje božije (i svi apostoli primiše i priznaše njega, pavla), i evo šta kaže u prvoj timotiju 4:

, kako ih lepo opisa apostol pavle, buduće katolike, a naslednike zapadne crkve iz koje je i došlo lažno otkrivenje u istočnu koja ga vekovima nije priznavala, i dan-danas ga zabranjuje da se čita u njoj, na službi, na svetoj liturgiji.

Prokletstvo na svu zemlju sa obe njene strane [knjige], prorokova zaharija:

Bilo njenom osudom trgovine, jer po njoj niko neće moći da trguje bez žiga [otk.13,17], znači lopovluk,

Bilo njenom zloupotrebom (lažnim zaklinjanjem) imena Gospodnjeg, tj. Lažnim verovanjem da je bogonadahnuta.

Pismo kaže da su Jevreji primili "što ni jedan narod nije primio" ... prema tome primili su jako dovoljno čak i stvarnog kruha sa neba (mana u pustinji) i vode ispod Mojsijevog štapa pa nisu moralni ništa raditi. Naravno da je Isus nešto novo i dodatno, ali je rekao da nije došao mijenjati zakon i proroke...
OTK., više mesta: KO IMA UHO (jedno) NEKA ČUJE ŠTA DUH GOVORI CRKVAMA: ONOME KOJI POBEDI...
pa svakoj crkvi-"pobedniku" različito da napravi razdor, kao npr. u OTK.2,17 kome daje "manu sakrivenu" , ali najveću podvalu onome 'pobedniku kome neće nauditi tzv. druga smrt'. Da li je djavo mogao da smisli pakleniji plan kako da se nikad ne ukine i ne pobedi smrt (vidi obavezno OSIJA 13,14 i 1.Korinćanima 15.51-55, ako nisi do sada), neprijatelj poražen od Hrista, ustajući i sam iz mrtvih vlašću koji primi od Oca, čak podižući mrtve na licu mesta glasom svojim, bez da čekaju sveopšte vaskrsenje, kao npr. Lazara, od paklenog plana da pomeri fokus sa smrti-neprijatelja koji će se poslednji uništiti izmišljajući drugu smrt, blagosiljajući (otk.14,13) one koji ('prvi put') umiru?

4 JEVANDJELJE 7,48-51 Ja sam hleb života. Oci vaši jedoše manu u pustinji i pomreše. Ovo je hleb koji silazi s neba: da koji od njega jede ne umre. Ja sam hleb živi koji sidje s neba; ako ko jede od ovoga hleba živeće vavek; i hleb koji ću ja dati telo je moje, koje ću ja dati za život sveta.
4 JEVANDJELJE 7,58 Ovo je hleb koji sidje s neba: ne kao što oci vaši jedoše manu i pomreše; koji jede ovaj hleb živeće vavek.
4 JEVANDJELJE 11,15: KO IMA UŠI (oba) DA ČUJE, NEKA ČUJE! DA SU SVI PROROCI I ZAKON PRORICALI DO JOVANA (Krstitelja).

Pisac lažnog otkrovenja naziva sebe prorokom Jovanom, a pisac 4.og jevandjelja-apostol naziva sebe učenikom za čije svedočanstvo znamo da je istinito, a od vlastitog imena beži kao da i nije njegovo.

Hvala na pitanju (?). Pogledaj raspored boja...kod pedera je zastava sa crvenom gore a ljubičastom dole...to je satanski raspored (ili pad raspored) a božanska duga je obrnutog rasporeda; crvena boja kao najniža frekvencija je dole a ljubičasta sa najvećom frekvencijom gore (boje čakri u rasporedu) . To je uzlazni put ka Bogu dok satanisiti idu u pad.

I drugo; taj "cvjetić" je zapravo pravi prikaz Davidove zvijezde.
Jel to neka lgbt Davidova zvezda

Jel to neka lgbt Davidova zvezda

Davidova zvijezda pa i drugi židovski simbol minora svjećnjak sa sedam svijeća simboliziraju Duha Svetoga...a DS je svjetlost, bjelina poput sunčeve svjetlosti samo je tekuća svjetlost ili punina. Ta svjetlost j Nebu, duhovnom svijetu nije bijela samo već je puna boja. Kako sunčeva svjetlost iza sebe pod prizmom krije dugine boje tako i duhovna svjetlost također jer je duhovni svijet svijet predivne raznolikosti a boje ističu tu raznolikost. LGBT + ostali satanizmi u razvoju zloupotrebljavaju duhovne simbole kako bi i sve duhovno prigrabili sebi no u tim pokušajima uvjek će činiti određene pogreške ili nakaradnosti a ja sam tu da te pogreške uočavam i prezentiram. U tome sam moćan i niko mi ne može ništa u duhovnom smislu. Mnogi se zalete kao i ti u smislu "sad ga imam".

Evo pod tvojom inicijativom otvorio sam temu o duginim bojama... I tamo se jedan sugovornik zaletio al se onda i smirio.

Davidova zvijezda pa i drugi židovski simbol minora svjećnjak sa sedam svijeća simboliziraju Duha Svetoga...a DS je svjetlost, bjelina poput sunčeve svjetlosti samo je tekuća svjetlost ili punina. Ta svjetlost j Nebu, duhovnom svijetu nije bijela samo već je puna boja. Kako sunčeva svjetlost iza sebe pod prizmom krije dugine boje tako i duhovna svjetlost također jer je duhovni svijet svijet predivne raznolikosti a boje ističu tu raznolikost. LGBT + ostali satanizmi u razvoju zloupotrebljavaju duhovne simbole kako bi i sve duhovno prigrabili sebi no u tim pokušajima uvjek će činiti određene pogreške ili nakaradnosti a ja sam tu da te pogreške uočavam i prezentiram. U tome sam moćan i niko mi ne može ništa u duhovnom smislu. Mnogi se zalete kao i ti u smislu "sad ga imam".

Evo pod tvojom inicijativom otvorio sam temu o duginim bojama... I tamo se jedan sugovornik zaletio al se onda i smirio.
I ovi masoni za svoje satanske simbole imaju lepo objašnjenje da nas ubede da nije to to šta mi vidimo nego je to nešto dobro,
A u duhovnom svetu Svetlost je informacija, tako da nije Sveti Duh svetlost nego je Reč Božija svetlost, A reč Božija je drugo lice božanskog bića , a Sveti duh treće. A taman si mislio "sad ga imam"
Vidi se da ne znaš ni ustrojstvo Božanskog bića ni koje lice šta radi al zato znaš da je cvetić duginih boja Davidova zvezda.
Ako tako dobro znaš svetlost objasni zašto je zelena u sredini i je li na sibolu cmyk ili rgb šema boja.
Ne znam gde ti je ta tema o svetlosti i bojama gde ti sa to malo znanja dominiraš

A u duhovnom svetu Svetlost je informacija, tako da nije Sveti Duh svetlost nego je Reč Božija svetlost, A reč Božija je drugo lice božanskog bića , a Sveti duh treće.

Duh Sveti je duhovna tekuća svjetlost u izvornom obliku a Otac i Sin svijetle i isijavaju tog duha. Aura oko njihove glave i boje koje isijavaju iz njihovih tijela su boje duge. Duga se spominje oko Očevog tijela u bibliji.
Ako tako dobro znaš svetlost objasni zašto je zelena u sredini
U sredini je zato što jeste u sredini a to je povezano sa frekvencijom zelenog svjetla, središnja frekvencija u odnosu na ostale boje.

Hristos je rekao da su proroci bili do JovanaKrstitelja i da se od tada jevanđelje propoveda ljudima, Izliće Svetog duha na učenike je bio rani dažd , I u to vreme je bilo još malo proroka koji su pogađali neke stvari, kao proroštvo da će Pavle biti uhapšen u Jerusalimu. Od tog vremena je bilo hiljade raznoraznih koji su se oprobali u prorokovanju, pa i ćorava koka ubode neko zrno.
tvoj problem je što se pored Biblije oslanjaš i na ta proročanstva i to ti muti vid.
U Novom zavetu piše da će u zadnje vreme doći do ponovnog izlića svetog duša i to se tumači kao pozni dažd da se iznese rod pred žetvu. I govori se da će deca prorokovati i da će starci sniti sne. Ali se navodi da se tada treba čuvati jer će izaći mnogi lažni proroci koji će tvoriti čudesa kojima će šrevariti i odabrane.
Јер ће изићи лажни христоси и лажни пророци, и показаће знаке велике и чудеса да би преварили, ако буде могуће, и изабране.
Marko i Matej govore o tome.
Po ovom stihu vidimo da su Odabrani još uvek na zemlji dok se dešava ovo šta je najavljeno.
I budući da se to još ne dešava to značida još nije došlo to vreme.
A ti bi da vazneseš odabranu božiju crkvu u oktobru iako se izliće svetog duha još nije desilo i nisu se stvorili uslovi da se pojave svi ti proroci i koji bi zaveli i odabrane koje bi ti na prečac da vazneseš u oktobru.
Znači tvoje povezivanje 1335 dana sa prvom bockom ili prvim testom nije ispravno tumačenje
Kapiraš odabrani moraju da budu tu kad se desi ovo šta Matej i Marko najavljuju, to jest ne najavljuju oni nego prenose Hristove reči.
Znači nema vaznesenja u oktobru jer se ovo Hristovo proročanstvo još nije ispunilo.
I sam apostol Pavle je prorokovao. Takođe i apostol Jovan Bogoslov koji je napisao Otkrivenje na samom kraju 1. veka. Ap. Pavle kaže: "Proroštva ne prezirite, sve ispitujte, dobra se držite". Tako da proroci će biti do kraja veka. I ovaj pozni dažd je već ispunjen delimično (a ispuniće se delimično i tokom Nevolje). Mnogi dobijaju vizije od Boga najčešće u snu, a naravno da se ispunilo i to da će se pojaviti i mnogi lažni proroci i lažni hristosi. Odabrani (mudre deve) će 15.10.2023. otići na Nebo, a od onih koji ostanu Bog će opet izabrati one koji će otići na Nebo 2030. godine i vladati sa Hristom na Zemlji zajedno sa onima koji su vazneseni već 15.10.2023.
Naravno, sva ta vanbiblijska proroštva treba uzeti sa rezervom i proveriti jesu li u skladu sa Pismom. Mi smo do datuma vaznesenja Crkve - Neveste 15.10.2023. došli na osnovu Biblije, a vanbiblijska proroštva su samo dodatna potvrda toga i to ako su istinita, tj. od Boga, a ne lažna, tj. od đavola.
Onda kažeš da povezujem 1335 dana sa prvom bockom ili testom iz čega se vidi da nisi pažljivo čitao. Ne povezujem sa tim 1335 dana nego 1290 dana (koji ističu na dan vaznesenja 15.10.2023.), a 1335 dana smatram da će biti uoči početka hiljadugodišnjeg carstva.
Mnoga proroštva, pa i ona od apostola Pavla su se već obistinila (da će ljudi govoriti "mir i sigurnost", da će Antihrist zasesti u hram Božiji, da će poslednja vremena biti teška, potpuno nemoralna, itd.) i ostala će se uskoro obistiniti (da će ljude zadesiti iznenadna propast nakon govorenja "mir i sigurnost" (korona plandemija je već početak ispunjenja i najava još izražajnijeg ispunjenja koje će biti posle vaznesenja Crkve), da će mrtvi pravednici vaskrsnuti i uzneti se sa živim preobraženim pravednicima, itd.), samo to mnogi ljudi ne vide.
Antihrist je najverovatnije kralj Čarls III (manje verovatno njegov sin Vilijam) ili saudijski princ Salman i on je već zaseo u hram u Jerusalimu. Jer Crkva Hristova je Duhovni Sion, Duhovni Jerusalim na zemlji, a po apostolu Pavlu "telo je naše hram Duha Svetoga" i "ko pokvari telo pokvariće njega Bog". Antihrist (zver iz bezdana) i celokupni Novi Svetski Poredak (zver iz mora) je već zaseo preko zveri iz zemlje sa dva roga (SZO i SEF) u telo ljudsko kroz k19 testove i bocke, tj. kroz žig u čelu i ruci i tu sedi kao Bog pokazujući sebe da je Bog, tj. svoju "svemoć" pošto kroz nanorobote i ostali sadržaj žiga potpuno kontroliše i upravlja ljudima. Juval Noah Harari je opisao to kao nadgledanje koje sad prvi put ide pod kožu i kakvo Lenjin, Trocki i drugi diktatori su mogli samo da požele u njihovo vreme. Mnogi tumače da se "svagdašnja žrtva" iz Danilo 12:11 prevodi samo kao "svagdašnja", tj. da se misli na prekidanje normalnog, uobičajenog, svakodnevnog života 11.marta 2020. kada je prvi put u istoriji ceo svet "zaključan", tj. uveden u karantin (lockdown). A i da se prevodi kao "svagdašnja žrtva" i ona je definitivno ukinuta konačnim uvođenjem (započetim 8.12.2019. sa prvim datim PCR testovima što je žig u čelo) mrzosti opustošenja 16.03.2020. kad je prva probna k19 bocka (žig u ruku) data, jer ljudi otad veruju testu i bocki kao spasenju umesto svetom pričešću koje je čak isprofanisano, huljeno, ismevano zapovešću da se kašičice za pričešće "dezinfikuju" pre uzimanja pričešća, da se nose maske tokom službe, zabranom odlaska u hramove zbog navodne moguće "zaraze", itd. Kod Danila 12:11 se kaže da će od ukidanja uobičajenog života i uspostavljanja mrzosti proći 1290 dana. Kad računamo po biblijskom kalendaru od 16.03.2020., što je 17.03.2020. u nekim zonama, dobijemo 14/15.10.2023. godine. Zbog toga i zbog ostalih navedenih argumenata zaključujemo da je vaznesenje 15.10.2023. (Armagedon je 25.02.2030.)...

Poslednja izmena:

Back