Žig zveri

Kad datum dođe i ne desi se vaznesenje ja sam vidim da je datum netačan, ne treba drugi da mi govore. Ja tebi ukazujem da grešiš što govoriš unapred da će datum biti netačan iz pogrešnog uverenja da ne treba računati i da se ne može izračunati iako Pismo kaže drugačije. To što ja nisam još odredio tačan datum ne znači da neću, evo sad mislim da je 15.10.2023. siguran datum vaznesenja. Sad imam najviše argumenata.
Mi smo na našem sajtu putgospodnji dot com, u sekciji Biblijska hronologija najpre dokazali da je 2044 AD jubilarna 6000. godina, ali da zbog izgradnje Jezekil 40-48 hrama koja traje 14 godina, godina za armagedonsku bitku je 2044-14=2030 AD, pa kad se oduzme 7 godina koliko traje nevolja dobijemo 2023. godinu kao godinu vaznesenja. Razmišljali smo i o 2022. godini koju dobijemo ako posmatramo poslednju subotnju godinu (2043.) pre jubilarne (2044.). E sad, u okviru te dve godine Gospod može doći samo u neki od godišnjih, mesečnih i/ili sedmičnih praznika, tj. "u određeno vreme" ("at the appointed times"). Mi smo upravo proučavajući Bibliju tačno odredili ne samo subotnje i jubilarne godine nego i datume praznika u okviru godine i stražili smo u neki od tih praznika. Sada stražimo uoči Praznika novog meseca (1.VIII po biblijskom odnosno 15.10. po grigorijanskom kalendaru), ali za razliku od prošlih puta sada imamo još 1 ključan argument, a to je 1290 dana od uspostavljanja mrzosti opustošenja na mestu svetom (što je test i bocka na telu koje je hram Duha Svetog), a ona je uspostavljena 16.03.2020. (poslednji dan biblijske 2019. godine u koji je uspostavljena, a ne 8.12.2019. kad je uveden pcr test - žig u čelo, ali to još nije bilo uspostavljanje mrzosti kako smo mislili nego tek kad je i u ruku dat žig 16.03.2020. je kompletirano uspostavljanje) i kad dodamo 1290 dana po biblijskom računanju vremena dobijemo tačno 15.10.2023. godine. Uz to imamo još neke potvrde koje ranije nismo imali - npr. mnoštvo znaka na nebu (Otkr. 12 znak) o čemu možeš videti na linkovima i kanalima koje ostavih ovde, kao i proroštvo sveštenika iz Brazila da u oktobru počinje Velika Nevolja, a već je tačno prorekao smrt pape Benedikta 2022. godine, a takođe i neko drugo proroštvo da će Bogorodica dati 13. oktobra znak na nebu (inače ona se javljala na isti dan 1917. i 1973. godine), dok će 14. oktobra biti pomračenje sunca, a tačno u ponoć između 15. i 16.10 je znak meseca pod nogama device. Itd.
Maran ata!
Znaci samo ti govoris drugi ne sme da te demantuje?

Nisam na internetu vidio pogresnija ucenja od tvojih.
Sam nacin kako proracunavas datume je vise vracarski i nije biblijski.
1000% datum u oktombru ti se nece ispuniti.
Koliko puta sam ti to za druge datume kazao a ti si uvek ovako pisao.
Tvoj slucaj prevazilazi prirodno.

Znaci samo ti govoris drugi ne sme da te demantuje?

Nisam na internetu vidio pogresnija ucenja od tvojih.
Sam nacin kako proracunavas datume je vise vracarski i nije biblijski.
1000% datum u oktombru ti se nece ispuniti.
Koliko puta sam ti to za druge datume kazao a ti si uvek ovako pisao.
Tvoj slucaj prevazilazi prirodno.
Ko kaže da drugi ne sme da me demantuje. Ja to nigde nisam rekao, ti mi to stavljaš u usta, tj. imputiraš. Može bilo ko da me demantuje, ali argumentovano, a ne neargumentovano. Ako neko pokuša bez argumenata da me demantuje onda ću ja svakako sa argumentima da ga demantujem. Ti nemaš biblijske argumente da ne treba računati i da se ne može izračunati, a ja imam biblijske argumente da treba i da se može izračunati. Vračarenje o kome ti govoriš je gledanje u kuglu, pasulj i sl. da bi se nešto "pogodilo" po đavoljem našaptaju, a ja se time ne bavim nego koristim vremenske odrednice koje je sam Bog ostavio u Pismu (1260, 1290, 1335, 2300 dana, subotnje i jubilarne godine, datumi biblijskih praznika, itd.).
Ovo što ti sada radiš je upravo pogađanje, jer tvrdiš 1000% da se neće desiti vaznesenje u oktobru, a nemaš za to biblijskih argumenata.
O svemu ovome smo mnogo puta raspravljali, ali ti opet po starom, pa ne vredi dalje s tobom o istom vrteti u krug. Čitaoci neka uporede moje i tvoje izlaganje i sami neka donesu zaključak.
Toliko.

Ko kaže da drugi ne sme da me demantuje. Ja to nigde nisam rekao, ti mi to stavljaš u usta, tj. imputiraš. Može bilo ko da me demantuje, ali argumentovano, a ne neargumentovano. Ako neko pokuša bez argumenata da me demantuje onda ću ja svakako sa argumentima da ga demantujem. Ti nemaš biblijske argumente da ne treba računati i da se ne može izračunati, a ja imam biblijske argumente da treba i da se može izračunati. Vračarenje o kome ti govoriš je gledanje u kuglu, pasulj i sl. da bi se nešto "pogodilo" po đavoljem našaptaju, a ja se time ne bavim nego koristim vremenske odrednice koje je sam Bog ostavio u Pismu (1260, 1290, 1335, 2300 dana, subotnje i jubilarne godine, datumi biblijskih praznika, itd.).
Ovo što ti sada radiš je upravo pogađanje, jer tvrdiš 1000% da se neće desiti vaznesenje u oktobru, a nemaš za to biblijskih argumenata.
O svemu ovome smo mnogo puta raspravljali, ali ti opet po starom, pa ne vredi dalje s tobom o istom vrteti u krug. Čitaoci neka uporede moje i tvoje izlaganje i sami neka donesu zaključak.
Toliko.
, ne treba drugi da mi govore. Ja tebi ukazujem da grešiš što govoriš unapred da će datum biti netačan iz pogrešnog uverenja da ne treba računati i da se ne može izračunati iako Pismo kaže drugačije. To što ja nisam još odredio tačan datum ne znači da neću, evo sad mislim da je 15.10.2023. siguran datum vaznesenja. Sad imam najviše argumenata.
Mi smo na našem sajtu putgospodnji dot com, u sekciji Biblijska hronologija najpre dokazali da je 2044 AD jubilarna 6000. godina, ali da zbog izgradnje Jezekil 40-48 hrama koja traje 14 godina, godina za armagedonsku bitku je 2044-14=2030 AD, pa kad se oduzme 7 godina koliko traje nevolja dobijemo 2023. godinu kao godinu vaznesenja. Razmišljali smo i o 2022. godini koju dobijemo ako posmatramo poslednju subotnju godinu (2043.) pre jubilarne (2044.). E sad, u okviru te dve godine Gospod može doći samo u neki od godišnjih, mesečnih i/ili sedmičnih praznika, tj. "u određeno vreme" ("at the appointed times"). Mi smo upravo proučavajući Bibliju tačno odredili ne samo subotnje i jubilarne godine nego i datume praznika u okviru godine i stražili smo u neki od tih praznika. Sada stražimo uoči Praznika novog meseca (1.VIII po biblijskom odnosno 15.10. po grigorijanskom kalendaru), ali za razliku od prošlih puta sada imamo još 1 ključan argument, a to je 1290 dana od uspostavljanja mrzosti opustošenja na mestu svetom (što je test i bocka na telu koje je hram Duha Svetog), a ona je uspostavljena 16.03.2020. (poslednji dan biblijske 2019. godine u koji je uspostavljena, a ne 8.12.2019. kad je uveden pcr test - žig u čelo, ali to još nije bilo uspostavljanje mrzosti kako smo mislili nego tek kad je i u ruku dat žig 16.03.2020. je kompletirano uspostavljanje) i kad dodamo 1290 dana po biblijskom računanju vremena dobijemo tačno 15.10.2023. godine. Uz to imamo još neke potvrde koje ranije nismo imali - npr. mnoštvo znaka na nebu (Otkr. 12 znak) o čemu možeš videti na linkovima i kanalima koje ostavih na temi o budućim događajima kao i proroštvo sveštenika iz Brazila da u oktobru počinje Velika Nevolja, a već je tačno prorekao smrt pape Benedikta 2022. godine, a takođe i neko drugo proroštvo da će Bogorodica dati 13. oktobra znak na nebu (inače ona se javljala na isti dan 1917. i 1973. godine), dok će 14. oktobra biti pomračenje sunca, a tačno u ponoć između 15. i 16.10 je znak meseca pod nogama device. Itd.
Maran ata!

Te
Tek je sad u toku zigosanje.Dete12 13 vec zigisano.Pre je taj proces zigisanja trajao dugo i neprimetno.
niasmo se razumeli

ko god od vas upire prstom da je neko drugi zigosan, naravno, uvek drugi, nikad on sam - tome ja postavljam dijagnozu

zigosanje ne postoji, vec je ono vasa dijagnoza, uvek je neko drugi, nikad vi sami, a ludilo ide dotle da su ti drugi sada deca 12-13 g.

Zavrsio sam zadatak ovde.
Sad cu biti ja ono sto jesam a to je gledati svoja posla.
tebe su zigosali na prevaru sa okp, a ti ni taj krst ne moz da izneses, i zasto bi?
problem je sto ne mozes da se obratis u dete, pre tog momenta, ne znas kako da se vratis na fabricka podesavanja, prestareo si deda, neces uci u carstvo Bozije, ni ti, niko ko se ne obrati u dete

tebe su zigosali na prevaru sa okp, a ti ni taj krst ne moz da izneses, i zasto bi?
problem je sto ne mozes da se obratis u dete, pre tog momenta, ne znas kako da se vratis na fabricka podesavanja, prestareo si deda
Mislim da je to moja stvar zato kazem da bitno je gledati svoja posla.
Drugi imaju svoje ne treba im upadati silom u mentalni sklop.

Mislim da je to moja stvar zato kazem da bitno je gledati svoja posla.
Drugi imaju svoje ne treba im upadati silom u mentalni sklop.
Ajd sad neka ja budem kriv sto si ti otvarao tu temu; kako mislis da te reprogramiram, moram da otvaram glavu?

ja adam sam ekspert https://catholicism.org/the-skull-of-adam-was-buried-beneath-the-cross-of-christ.html
The Skull of Adam Was Buried Beneath the Cross of Christ

Hence they called the Mount Golgotha, which means “Mount of the skull.”

In fact, if you look at most icons of the crucifixion, you will see a skull and crossbones at the foot of the cross. Those belong to Adam.

Poslednja izmena:
Zvjer tko je ?

O tome nema nigdje osim samo na jednom mjestu.
To je učitelj kao arhetip a udarili su mu žig samo da ljudi bi ostali neuki i time Ih drzali na uzdama.

Dakle to nikako shvatiti kao osobu jednog vremena i prostora vec kroz epohe.

Sad bi trebalo vidjeti koja sekta ovo otkrivenje ili djelove barem otkrivenja koristila suštinski pa im zvjer remetila rabotu.
Ocigledno netko velik tada jer pominju velika cudasa.Ima kandidata.
U Rimu su dizali mrtve u život a i nakon sto im glave odsjeklo ozivili su.

Kad datum dođe i ne desi se vaznesenje ja sam vidim da je datum netačan, ne treba drugi da mi govore. Ja tebi ukazujem da grešiš što govoriš unapred da će datum biti netačan iz pogrešnog uverenja da ne treba računati i da se ne može izračunati iako Pismo kaže drugačije. To što ja nisam još odredio tačan datum ne znači da neću, evo sad mislim da je 15.10.2023. siguran datum vaznesenja. Sad imam najviše argumenata.
Mi smo na našem sajtu putgospodnji dot com, u sekciji Biblijska hronologija najpre dokazali da je 2044 AD jubilarna 6000. godina, ali da zbog izgradnje Jezekil 40-48 hrama koja traje 14 godina, godina za armagedonsku bitku je 2044-14=2030 AD, pa kad se oduzme 7 godina koliko traje nevolja dobijemo 2023. godinu kao godinu vaznesenja. Razmišljali smo i o 2022. godini koju dobijemo ako posmatramo poslednju subotnju godinu (2043.) pre jubilarne (2044.). E sad, u okviru te dve godine Gospod može doći samo u neki od godišnjih, mesečnih i/ili sedmičnih praznika, tj. "u određeno vreme" ("at the appointed times"). Mi smo upravo proučavajući Bibliju tačno odredili ne samo subotnje i jubilarne godine nego i datume praznika u okviru godine i stražili smo u neki od tih praznika. Sada stražimo uoči Praznika novog meseca (1.VIII po biblijskom odnosno 15.10. po grigorijanskom kalendaru), ali za razliku od prošlih puta sada imamo još 1 ključan argument, a to je 1290 dana od uspostavljanja mrzosti opustošenja na mestu svetom (što je test i bocka na telu koje je hram Duha Svetog), a ona je uspostavljena 16.03.2020. (poslednji dan biblijske 2019. godine u koji je uspostavljena, a ne 8.12.2019. kad je uveden pcr test - žig u čelo, ali to još nije bilo uspostavljanje mrzosti kako smo mislili nego tek kad je i u ruku dat žig 16.03.2020. je kompletirano uspostavljanje) i kad dodamo 1290 dana po biblijskom računanju vremena dobijemo tačno 15.10.2023. godine. Uz to imamo još neke potvrde koje ranije nismo imali - npr. mnoštvo znaka na nebu (Otkr. 12 znak) o čemu možeš videti na linkovima i kanalima koje ostavih na temi o budućim događajima kao i proroštvo sveštenika iz Brazila da u oktobru počinje Velika Nevolja, a već je tačno prorekao smrt pape Benedikta 2022. godine, a takođe i neko drugo proroštvo da će Bogorodica dati 13. oktobra znak na nebu (inače ona se javljala na isti dan 1917. i 1973. godine), dok će 14. oktobra biti pomračenje sunca, a tačno u ponoć između 15. i 16.10 je znak meseca pod nogama device. Itd.
Maran ata!
Hristos je rekao da su proroci bili do JovanaKrstitelja i da se od tada jevanđelje propoveda ljudima, Izliće Svetog duha na učenike je bio rani dažd , I u to vreme je bilo još malo proroka koji su pogađali neke stvari, kao proroštvo da će Pavle biti uhapšen u Jerusalimu. Od tog vremena je bilo hiljade raznoraznih koji su se oprobali u prorokovanju, pa i ćorava koka ubode neko zrno.
tvoj problem je što se pored Biblije oslanjaš i na ta proročanstva i to ti muti vid.
U Novom zavetu piše da će u zadnje vreme doći do ponovnog izlića svetog duša i to se tumači kao pozni dažd da se iznese rod pred žetvu. I govori se da će deca prorokovati i da će starci sniti sne. Ali se navodi da se tada treba čuvati jer će izaći mnogi lažni proroci koji će tvoriti čudesa kojima će šrevariti i odabrane.
Јер ће изићи лажни христоси и лажни пророци, и показаће знаке велике и чудеса да би преварили, ако буде могуће, и изабране.
Marko i Matej govore o tome.
Po ovom stihu vidimo da su Odabrani još uvek na zemlji dok se dešava ovo šta je najavljeno.
I budući da se to još ne dešava to značida još nije došlo to vreme.
A ti bi da vazneseš odabranu božiju crkvu u oktobru iako se izliće svetog duha još nije desilo i nisu se stvorili uslovi da se pojave svi ti proroci i koji bi zaveli i odabrane koje bi ti na prečac da vazneseš u oktobru.
Znači tvoje povezivanje 1335 dana sa prvom bockom ili prvim testom nije ispravno tumačenje
Kapiraš odabrani moraju da budu tu kad se desi ovo šta Matej i Marko najavljuju, to jest ne najavljuju oni nego prenose Hristove reči.
Znači nema vaznesenja u oktobru jer se ovo Hristovo proročanstvo još nije ispunilo.

Dvojica svjedoka su opisani kao dvije masline koje stoje pred Gospodom
cijele zemlje (11,4). Ovo je upotreba izraza
Iz Zaharije 4:11, 14: “Tada sam mu rekao: ‘Što su
ove dvije masline . . . ?’ Zatim je rekao: ‘Ovo su ta dva
pomazanici koji stoje uz Gospodara cijele zemlje.’” “Dvije
masline” i “dva pomazanika” ukazuju na dva Mesije koji su
pomazani uljem. Prorok Zaharija je ovdje nagovijestio
dvojica vođa njegova razdoblja, koje je bilo vrijeme povratka u
Sion: kraljevski Mesija Zerubabel, sin Šealtielov, i
svećenički mesija Ješua, sin Jozadakov. Budući da je ovo slučaj, to
su da su dva svjedoka u Knjizi Otkrivenja
dvojica mesijanska vođa: kraljevski Mesija i svećenički Mesija