@Glasnik. mislim da će ti se svideti ovaj video...vrlo racionalno dokazuje vezu Vatikana sa Antihristom na osnovu Biblije..
a za @CarstvoBožije će biti zanimljiva veza sa pandemijom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Glasnik. mislim da će ti se svideti ovaj video...vrlo racionalno dokazuje vezu Vatikana sa Antihristom na osnovu Biblije..
kaže čovek Vatikan je prva zver...Amerika druga zver....a žig zveri je slavljenje nedelje, dok je božji pečat slavljenje subote...mada ima solidne argumente iz Biblije za sve što tvrdi meni je ovo oko žiga zveri smešno...sem ako je Bog formalista ili možda šeret... žig može po meni biti samo emocija kpja rađa odgovarajuće misli (čelo) i dela (ruke)... znači u svakom na kraju pobedi ili ljubav ili mrznja...time se bira strana@Glasnik. mislim da će ti se svideti ovaj video...vrlo racionalno dokazuje vezu Vatikana sa Antihristom na osnovu Biblije..
a za @CarstvoBožije će biti zanimljiva veza sa pandemijom...
da zato je kraj blizuČuj bliži zlo. Svet je ogrezo u zlu i samo je pitanje kako će to da nam se vrati pošto svaki uzrok ima svoju posledicu.
Ako mislimo da se sačuvamo moramo se okrenuti dobru i da postanemo uzrok dobra koje će nam doći.
Pozdrav.kaže čovek Vatikan je prva zver...Amerika druga zver....a žig zveri je slavljenje nedelje, dok je božji pečat slavljenje subote...mada ima solidne argumente iz Biblije za sve što tvrdi meni je ovo oko žiga zveri smešno...sem ako je Bog formalista ili možda šeret... žig može po meni biti samo emocija kpja rađa odgovarajuće misli (čelo) i dela (ruke)... znači u svakom na kraju pobedi ili ljubav ili mrznja...time se bira strana
Bas ce se pojaviti i reci evo ja sam djavo.Jel se pojavio djavo jel ubedjuje ljude da batale sve religije i njega da prihvate kao Boga pa da ih obelezi ? Da znamo kad se pojavi "spasilac" da proverimo da ne bude ono "pokusace da prevari i izabrane" pitanje je hipoteticki postavljeno da se ne trazi pomenuti tamo gde nije.
| 2. Korincanima 11,13 | Jer takovi lažni apostoli i prevarljivi poslenici pretvaraju se u apostole Hristove. |
| 2. Korincanima 11,14 | I nije čudo, jer se sam sotona pretvara u anđela svijetla |
Ma pusti ih,zapeli za Svetro Pismo ko da je to jedini relevantan izvor podataka o hriscanstvu...i ne samo to nego vec su "dosadili" s tim sto kazu da trebaju verovati Isusu Hristu,da je On Spasitelj,da se treba drzati tamo neki Bozji zakon...ma sta da ti kazem,prave "dosade" subotarske,uznemiravaju "posteni svet"...Vi adventisti (subotari) ste zaista posebna prica.

А Он рече: Чувајте се да вас не преваре, јер ће многи доћи на име моје говорећи: Ја сам, и време се приближи. Не идите дакле за њима. Luka glava 21Bas ce se pojaviti i reci evo ja sam djavo.
Moze da se pojavi i reci, ja sam Hristos.
2. Korincanima 11,13 Jer takovi lažni apostoli i prevarljivi poslenici pretvaraju se u apostole Hristove. 2. Korincanima 11,14 I nije čudo, jer se sam sotona pretvara u anđela svijetla
Pazite na sebe a ne poznaj sebe.А Он рече: Чувајте се да вас не преваре, јер ће многи доћи на име моје говорећи: Ја сам, и време се приближи. Не идите дакле за њима. Luka glava 21
spoznaj sebe i spoznaćeš BogaPazite na sebe a ne poznaj sebe.
Ti bog to spoznas hahaspoznaj sebe i spoznaćeš Boga
Ne nego zato što smo po obličju Božijemu stvoreni. Kao što sin što je isti kao otac,Ti bog to spoznas haha
Nije.Nisam dugo bio aktivan na ovoj temi. Sta bi sa onim prorokom sto je pisao ovde? Jel se vinuo u nebesa?
Krsi i android jos vise."Apple" krsi norme da li je to slucajnost
Francuska zabranila prodaju iPhone 12 zbog nivoa zračenja
15.10 ove godine novi datum.Nije.
Prorekao nobi datum.
16.07.2023. Odlazi na nebo.
I skiro svi mu veruju sto ne razumem?
Jedino je mene prozvao sektasem jer mu ne verujem da bi me tako naterao da mu i ja poverujem.
U stilu, ako mi nedas da liznem sladoled necu da se igram sa tobom.
15.10 ove godine novi datum.
Nisam dugo bio aktivan na ovoj temi. Sta bi sa onim prorokom sto je pisao ovde? Jel se vinuo u nebesa?
Nije.
Prorekao nobi datum.
16.07.2023. Odlazi na nebo.
I skiro svi mu veruju sto ne razumem?
Jedino je mene prozvao sektasem jer mu ne verujem da bi me tako naterao da mu i ja poverujem.
U stilu, ako mi nedas da liznem sladoled necu da se igram sa tobom.
Nisam prorok, nego tumač Svetog Pisma, pa između ostalog i budućih događaja opisanih u Pismu, među njima posebno najznačajnijeg - dolaska Gospoda radi vaskrsnuća mrtvih pravednika i odlaska na Nebo zajedno sa preobraženim tada živim pravednicima. 31. avgust sam samo naveo kao mogući datum u koji treba stražiti sa verovatnoćom od 1% da bude vaznesenje, a istovremeno sam tada rekao da će 99% biti 15. oktobra 2023. I zato ovde: https://forum.krstarica.com/threads/buduci-dogadjaji-iz-ugla-biblije.958917/post-47722923 i u prethodnim novijim porukama sve vreme govorim o 15/16.10.2023. kao datumu vaznesenja. U taj datum sam sada uvereniji nego u bilo koji drugi ikad, sad je najviše argumenata. Na toj temi "Budući događaji iz ugla Biblije" sam detaljno objasnio o 15/16.10.2023. i odgovorio na klevete Glasnika (evo i ovde kleveće da sam ga nazvao sektašem jer mi ne veruje u datume koje iznosim, a zbog ove tematike ga uopšte nisam nazvao sektašem nego zbog jeretičkog učenja o stanju duše posle smrti i o ličnosti Hrista (negira da je Isus Bog, jer kaže da Isus nije bio sa Ocem na Nebu dok je boravio na zemlji, što znači da po njemu Isus nije svudaprisutan što je svojstvo Boga) i Svetog Duha (nije osudio Jelenu Vajt zbog toga što se nije iskreno pokajala za učenje da Duh Sveti nije ličnost)) i još nekih, tako da ko hoće da dođe do istine neka pogleda tu.Trebalo je sada i u avgust.
Pistavice novi za 24.
Koje ne istine.Nisam prorok, nego tumač Svetog Pisma, pa između ostalog i budućih događaja opisanih u Pismu, među njima posebno najznačajnijeg - dolaska Gospoda radi vaskrsnuća mrtvih pravednika i odlaska na Nebo zajedno sa preobraženim tada živim pravednicima. 31. avgust sam samo naveo kao mogući datum u koji treba stražiti sa verovatnoćom od 1% da bude vaznesenje, a istovremeno sam tada rekao da će 99% biti 15. oktobra 2023. I zato ovde: https://forum.krstarica.com/threads/buduci-dogadjaji-iz-ugla-biblije.958917/post-47722923 i u prethodnim novijim porukama sve vreme govorim o 15/16.10.2023. kao datumu vaznesenja. U taj datum sam sada uvereniji nego u bilo koji drugi ikad, sad je najviše argumenata. Na toj temi "Budući događaji iz ugla Biblije" sam detaljno objasnio o 15/16.10.2023. i odgovorio na klevete Glasnika (evo i ovde kleveće da sam ga nazvao sektašem jer mi ne veruje u datume koje iznosim, a zbog ove tematike ga uopšte nisam nazvao sektašem nego zbog jeretičkog učenja o stanju duše posle smrti i o ličnosti Hrista (negira da je Isus Bog, jer kaže da Isus nije bio sa Ocem na Nebu dok je boravio na zemlji, što znači da po njemu Isus nije svudaprisutan što je svojstvo Boga) i Svetog Duha (nije osudio Jelenu Vajt zbog toga što se nije iskreno pokajala za učenje da Duh Sveti nije ličnost)) i još nekih, tako da ko hoće da dođe do istine neka pogleda tu.
Maran ata!
Kad datum dođe i ne desi se vaznesenje ja sam vidim da je datum netačan, ne treba drugi da mi govore. Ja tebi ukazujem da grešiš što govoriš unapred da će datum biti netačan iz pogrešnog uverenja da ne treba računati i da se ne može izračunati iako Pismo kaže drugačije. To što ja nisam još odredio tačan datum ne znači da neću, evo sad mislim da je 15.10.2023. siguran datum vaznesenja. Sad imam najviše argumenata.Koje ne istine.
Sama za cinjenica pokazuje da ti je datum netacan.