Гром
Iskusan
- Poruka
- 5.374
Duh sveti neće doći tamo gde je prljavo, zato mislim da je pokajanje uslov za silazak duha svetog, čovek je poverovao i rešio da se promeni i dolazi SD na njega.Bez DS niko ne moze da se pokaje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Duh sveti neće doći tamo gde je prljavo, zato mislim da je pokajanje uslov za silazak duha svetog, čovek je poverovao i rešio da se promeni i dolazi SD na njega.Bez DS niko ne moze da se pokaje.
Da ti imaš duhovno blago kao ja živeo bi u obilju pa ti tih milion-dva eura nebi ni trebaloЗар, новац замељују ево сда, духовним благом?
Ако се тај биткоин не може да узме, тада се и онда, може да мисли, шта све се може послужити у борби против ђавла.
Ако је биткоин духовни новац Луцифера, ђаволу ће да служи. Не мени!
Јер ја имам паре, имам око 1 милијарду еура духовног блага.
Коме треба?
Е сад, меме занима...
Како то, духовно плаго предоточити у паре брате хбт?
Можда би било реално око 1 или 2 милиона еура само.
Ama, izvrces ponovo, jer ovo što si boldovao opisuje zašta je duša u živom čoveku vezana - za krv...Vikanje dusa je simbolicki recnik.
Niko nista nije prekrstio vec jednostavno ne znate jer ne citate.
3. Mojsijeva 17,11 Jer je duša tijelu u krvi; a ja sam vam je odredio za oltar da se čiste duše vaše; jer je krv što dušu očišća
A niti hocete da znate da me bi kako bili izbavljeni.
Ne moze niko da se pokaje i promeni bez DS.Duh sveti neće doći tamo gde je prljavo, zato mislim da je pokajanje uslov za silazak duha svetog, čovek je poverovao i rešio da se promeni i dolazi SD na njega.
Varas se, ako to tebi ne treba to samo dokazuje da si siromasan.Da ti imaš duhovno blago kao ja živeo bi u obilju pa ti tih milion-dva eura nebi ni trebalo

Mat 22.29.Ama, izvrces ponovo, jer ovo što si boldovao opisuje zašta je duša u živom čoveku vezana - za krv...
Ali to ne znači da je duša krv niti je njen sastojak, što pokušavaš da proturiš kao istinito da bi "duše pod oltarom" bile samo metafora za krv, po tebi. U tom slučaju bi Mojsije napisao " duša tela je krv" ali tako ne piše jer su različiti entiteti. Ne bi džabe pisalo da se ne bojimo onih koji nam tela ubijaju a dušu ne mogu.
A ti čitaš mnogo Bibliju ali mahom naopako. Počeću da mislim da si ti ta zver o kojoj se na temi priča. Verovatno joj je to jedna od glavnih osobina. Ili to ili IQ300.
| Otkrivenje 6,10 | I povikaše glasom velikijem govoreći: dokle, gospodaru sveti i istiniti! ne sudiš i ne kaješ krvi naše na onima što žive na zemlji? |
| 3. Mojsijeva 17,11 | Jer je duša tijelu u krvi; a ja sam vam je odredio za oltar da se čiste duše vaše; jer je krv što dušu očišća. |
| 3. Mojsijeva 17,14 | Jer je duša svakoga tijela krv njegova, to mu je duša. Zato rekoh sinovima Izrailjevim: krvi nijednoga tijela ne jedite, jer je duša svakoga tijela krv njegova. Ko bi je god jeo, da se istrijebi. |
| 5. Mojsijeva 12,23 | Samo pazi da ne jedeš krvi; jer je krv duša, pa ne jedi duše s mesom. |
| Jezekilj 18,4 | Gle, sve su duše moje, kako duša očina tako i duša sinovlja moja je, koja duša zgriješi ona će poginuti. |
| Timoteju 6,16 | Koji jedini ima besmrtnost i prebiva u svjetlosti, kojoj se ne može pristupiti; kojega nitko od ljudi nije vidio, a niti može vidjeti; kojemu čast i vlast vječna! Amen. |
Duh sveti neće doći tamo gde je prljavo, zato mislim da je pokajanje uslov za silazak duha svetog, čovek je poverovao i rešio da se promeni i dolazi SD na njega.
| 1. Petrova 1,2 | Po priviđenju Boga oca, svetinjom Duha dovedenijem u poslušanje i kropljenje krvi Isusa Hrista: da vam se umnoži blagodat i mir. |
| Jevrejima 6,4 | Jer nije moguće one koji su jednom prosvijetljeni, okusili dara nebeskoga, postali zajedničari Duha svetoga, |
| Jevrejima 6,5 | I okusili dobre riječi Božije, i sile onoga svijeta, i otpali, |
| Jevrejima 6,6 | Opet obnoviti na pokajanje, jer sami sebi nanovo raspinju i ruže sina Božijega. |
Svi smo po prirodi gresni i prljavi.Duh sveti neće doći tamo gde je prljavo, zato mislim da je pokajanje uslov za silazak duha svetog, čovek je poverovao i rešio da se promeni i dolazi SD na njega.
| Jer znam da dobro ne živi u meni, to jest u tijelu mojemu. Jer htjeti imam u sebi, ali učiniti dobro ne nalazim. |
Rim 7.19 Jer dobro šta hoću ne činim, nego zlo što neću ono činim. |
Ama, izvrces ponovo, jer ovo što si boldovao opisuje zašta je duša u živom čoveku vezana - za krv...
Ali to ne znači da je duša krv niti je njen sastojak, što pokušavaš da proturiš kao istinito da bi "duše pod oltarom" bile samo metafora za krv, po tebi. U tom slučaju bi Mojsije napisao " duša tela je krv" ali tako ne piše jer su različiti entiteti. Ne bi džabe pisalo da se ne bojimo onih koji nam tela ubijaju a dušu ne mogu.
A ti čitaš mnogo Bibliju ali mahom naopako. Počeću da mislim da si ti ta zver o kojoj se na temi priča. Verovatno joj je to jedna od glavnih osobina. Ili to ili IQ300.
3. Mojsijeva 17,11 | Jer je duša tijelu u krvi; a ja sam vam je odredio za oltar da se čiste duše vaše; jer je krv što dušu očišća |
U ovim stihovima ne piše da duh vodi na pokajanje,
1. Petrova 1,2 Po priviđenju Boga oca, svetinjom Duha dovedenijem u poslušanje i kropljenje krvi Isusa Hrista: da vam se umnoži blagodat i mir.
Evo ko vodi na pokajanje.
Duh Sveti.
Koga je D sveti doveo do pokajanja, prosvetljenja, i taj odbaci posle sve to.
Jevrejima 6,4 Jer nije moguće one koji su jednom prosvijetljeni, okusili dara nebeskoga, postali zajedničari Duha svetoga, Jevrejima 6,5 I okusili dobre riječi Božije, i sile onoga svijeta, i otpali, Jevrejima 6,6 Opet obnoviti na pokajanje, jer sami sebi nanovo raspinju i ruže sina Božijega.
Toga je vise tesko dovesti do pokajanja.
Pa i nisi nešto mudarVaras se, ako to tebi ne treba to samo dokazuje da si siromasan.
Jer sluziti drugima je od ogrovne vrednosti.
Velicanstveno je biti na sluzenju drugima.
Izvoli sta ja znam, eto ti 100 000 eura, samo, predotoci ih u materijalno nekom i to treba...
I bojo boj. Ala sam mudar.
![]()
A kako ces biti poslusan ako se nisi ppkajso.U ovim stihovima ne piše da duh vodi na pokajanje,
| Jevrejima 6,4 | Jer nije moguće one koji su jednom prosvijetljeni, okusili dara nebeskoga, postali zajedničari Duha svetoga, |
| Jevrejima 6,5 | I okusili dobre riječi Božije, i sile onoga svijeta, i otpali, |
| Jevrejima 6,6 | Opet obnoviti na pokajanje, jer sami sebi nanovo raspinju i ruže sina Božijega. |
Sta jos da te naucim ja ne znam, znas sve, znas da preispitujem mudrosti i znanja, ali i sebe treba nauciti, sta mozes ti mene nauciti to mozes i drugog.Pa i nisi nešto mudar
Pred svetom gledano onaj ko da puno novca veliki je dobrotvor, ali Bog ne gleda tako nego je za udovicu koja je dala dve lepte rekao da je ona dala vie od svih,
Ako neko ima milon evra pa da sto hiljada dao je deseti deo od onoga šta ima, a ako neko ima samo sto evra i to da bližnjem da ga pomogne, dao je deset puta više od onog milionera.
Nego ti malo da preispitaš tu svoju mudrost
| Otkrivenje 13,4 | I pokloniše se zvijeri govoreći: ko je kao zvijer? i ko može ratovati s njom? |
| Otkrivenje 13,8 | I pokloniše joj se svi koji žive na zemlji kojima imena nijesu zapisana u životnoj knjizi jagnjeta, koje je zaklano od postanja svijeta. |
| Otkrivenje 22,8 | I ja Jovan vidjeh ovo i čuh; i kad čuh i vidjeh, padoh da se poklonim na noge anđela koji mi ovo pokaza. |
| Otkrivenje 22,9 | I reče mi: gle, nemoj, jer sam i ja sluga kao i ti i braća tvoja proroci i oni koji drže riječi proroštva knjige ove. Bogu se pokloni. |
https://www.facebook.com/reel/1334140180690744/
Otkrivenje 13,4 I pokloniše se zvijeri govoreći: ko je kao zvijer? i ko može ratovati s njom? Otkrivenje 13,8 I pokloniše joj se svi koji žive na zemlji kojima imena nijesu zapisana u životnoj knjizi jagnjeta, koje je zaklano od postanja svijeta.
Otkrivenje 22,8 I ja Jovan vidjeh ovo i čuh; i kad čuh i vidjeh, padoh da se poklonim na noge anđela koji mi ovo pokaza. Otkrivenje 22,9 I reče mi: gle, nemoj, jer sam i ja sluga kao i ti i braća tvoja proroci i oni koji drže riječi proroštva knjige ove. Bogu se pokloni.
Okupljanje glavnih verskih vođa iz glavnih svetskih religija kako bi izneli proročki međureligijski poziv na akciju: "Deset univerzalnih principa za klimatsku pravdu“. Planina Sinaj COP 27. To je ono što se trenutno dešava u Egiptu.https://www.facebook.com/reel/1334140180690744/
Otkrivenje 13,4 I pokloniše se zvijeri govoreći: ko je kao zvijer? i ko može ratovati s njom? Otkrivenje 13,8 I pokloniše joj se svi koji žive na zemlji kojima imena nijesu zapisana u životnoj knjizi jagnjeta, koje je zaklano od postanja svijeta.
Otkrivenje 22,8 I ja Jovan vidjeh ovo i čuh; i kad čuh i vidjeh, padoh da se poklonim na noge anđela koji mi ovo pokaza. Otkrivenje 22,9 I reče mi: gle, nemoj, jer sam i ja sluga kao i ti i braća tvoja proroci i oni koji drže riječi proroštva knjige ove. Bogu se poklon
Sve napisano u tekstu je figurativno, niko ne kaze da je bitcoin zig zveri, dao sam primer kako ja mislim da moze biti, ukine se novac i stvori se jedna valuta uz koju moze da se kupi i proda e sad ako hoces da je koristis, prihvati ovo ili ovo ili ovo i pokloni se (zna se kome) ... Tako slicno i pise u otkrovenju.Зар, новац замељују ево сда, духовним благом?
Ако се тај биткоин не може да узме, тада се и онда, може да мисли, шта све се може послужити у борби против ђавла.
Ако је биткоин духовни новац Луцифера, ђаволу ће да служи. Не мени!
Јер ја имам паре, имам око 1 милијарду еура духовног блага.
Коме треба?
Е сад, меме занима...
Како то, духовно плаго предоточити у паре брате хбт?
Можда би било реално око 1 или 2 милиона еура само.
Неизводљиво је спречити стварање нових валута које би биле алтернатива тој једној валути.Sve napisano u tekstu je figurativno, niko ne kaze da je bitcoin zig zveri, dao sam primer kako ja mislim da moze biti, ukine se novac i stvori se jedna valuta uz koju moze da se kupi i proda e sad ako hoces da je koristis, prihvati ovo ili ovo ili ovo i pokloni se (zna se kome) ... Tako slicno i pise u otkrovenju.
Ne mora da bude valuta kao novac papirni, bice neki vid ucene a opet se dolazi na slicno, prihvati zig broj ili sliku zveri i evo ti uslova za zivot.Неизводљиво је спречити стварање нових валута које би биле алтернатива тој једној валути.
Жиг звери је нешто што се добровољно мора прихватити од лажног пророка у облику верског вође, не уценом или принудом.Ne mora da bude valuta kao novac papirni, bice neki vid ucene a opet se dolazi na slicno, prihvati zig broj ili sliku zveri i evo ti uslova za zivot.
da ovi sto se klanjaju zveti imaju zig zverihttps://www.facebook.com/reel/1334140180690744/
Otkrivenje 22,8 I ja Jovan vidjeh ovo i čuh; i kad čuh i vidjeh, padoh da se poklonim na noge anđela koji mi ovo pokaza. Otkrivenje 22,9 I reče mi: gle, nemoj, jer sam i ja sluga kao i ti i braća tvoja proroci i oni koji drže riječi proroštva knjige ove. Bogu se pokloni.
Sve su religije prevara.Zig zveri je religija koju drzi Mamon.
Sve religije su od Mamona,lova,moć najlakse preko religije.
Religija je siri pojam.Sve su religije prevara.
Da on zaista cita i zna mogu videti svi osim tebe, isto kao sto svi vide da ti pojma nemas od ovu materiju...da je to tako vidi se iz tvog zakljuicka da ces poceti da identifikujes Glasnika kao "zvera o kojoj se na temi prica" sto ce reci da magarac bolje leti hipersonicnom brzinom nego li sto ti poznajes Bibliske sadrzine !!!A ti čitaš mnogo Bibliju ali mahom naopako. Počeću da mislim da si ti ta zver o kojoj se na temi priča. Verovatno joj je to jedna od glavnih osobina. Ili to ili IQ300.