C
Cvrc na kub
Gost
Uputio sam robiveku taj citat pošto tvrdi da sveci ne postoje. Samo mrtvi ljudi.Ona ce se pobiti sa svecima jer nece primiti njen zig.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uputio sam robiveku taj citat pošto tvrdi da sveci ne postoje. Samo mrtvi ljudi.Ona ce se pobiti sa svecima jer nece primiti njen zig.
Samo, potrirani znači i omalovazen.potireni
Otkud ovo? Po tebi svako ko nije pao u iskušenje pa nekako održao svih 10 zapovesti je automatski svet? Pa možda i ti recimo?Glasnik ti vec objasnio sustinu,ja bih ti samo skrenuo paznju na to da je kljucna odlika svecima zapravo vjernost Gospodu ili jos preciznije - sveti ljudi su oni koji drze zapovesti Gospodnje i to je univerzalna,globalna kvalifikacija te kategorije ljudi ( u vreme SZ-ta su to trebali biti jevreji a danas su to hriscani iz svih naroda sirom sveta sto ce reci da vise ne postoje ekskluzivne etnicke okvire). U kontekst teksta kojeg pominjes a i pitanja kojeg postavljas - potireni (pobijeni) mogu biti samo oni koji su trenutno zivi,neovisno o kom se vremenskom razdoblju radi ( proslost,sadasnjost ili buducnost).
Inace,bar po meni, pitanje o duhovnog identiteta ove kategorije ljudi ( sveci) ,mada ne u celosti kompletno ali ipak dovoljno jasno razradjuje 3 Mojs.19 poglavlje stoga ti je toplo preporucujem da je celosno procitas a ovom cu prilikom citirati samo par uvodnih i zavrsnih tekstova iz tog poglavlja kao Bibliskog dokaza u prilog:
3 Mojs.19,1-3.35-37:
" Još reče Gospod Mojsiju govoreći:
Kaži svemu zboru sinova Izrailjevih, i reci im: budite sveti, jer sam ja svet, Gospod Bog vaš.
Svaki da se boji matere svoje i oca svojega; i držite subote moje; ja sam Gospod Bog vaš.
Ne obraćajte se k idolima, i bogova livenijeh ne gradite sebi; ja sam Gospod Bog vaš..."
... Ne činite nepravde u sudu, ni mjerom za dužinu, ni mjerom za težinu, ni mjerom za stvari koje se sipaju.
Mjerila neka su vam prava, kamenje pravo, efa prava, in prav. Ja sam Gospod Bog vaš, koji sam vas izveo iz zemlje Misirske.
Držite dakle sve uredbe moje i sve zakone moje, i vršite ih. Ja sam Gospod."
P.S. kad budes citao poglavlje,obrati paznju da se u tom paketu zapovesti koji trebaju ljudi drzati da bi bili sveti svrstavaju i one koje nalazu prinosednje krvnih zrtava ali one koje su deo 10 Bozjih zapovesti kao i neke druge,prakticne uredbe koje ,bar po meni,jos uvek nisu izgubili svoju aktuelnost stoga ako li smatras da je sve ovo .dakle kao paket u celini, ostalo u istoriju molim te detaljno obrazlozi .
Napisao je da je subota Božiji dan pa je onda izveo logički zaključak, ako je subota Božiji dan onda je nedelja dan zveri. Nigde to ne piše u Bibliji nego je on izveo zakjlučak. Po sistemu ili slaviš dan božiji ili dan zveriNapisao si da je nedjelja dan Zvijeri. Kažeš da to nije isto što i žig. Onda objasni šta je.
Sveti Duh rukovodi Crkvom tako da njene saborske odluke ujedno imaju Božiji pečat. A vi ste na to nasrnuli, ne vjerujući Hristovim riječima da Crkvu "ni vrata pakla neće nadvladati".Bravoo.
Znaci Hristos i apostoli nisu to promenili!
I u bibliji nemas nedelju!
Hvala na priznanju!
Znaci vi ste to promenili!!!
A znas sta apostol Pavle na to kaze?
2. Solunjanima 2,3 Da vas niko ne prevari nikakijem načinom; jer neće doći dok ne dođe najprije otpad, i ne pokaže se čovjek bezakonja, sin pogibli,
A prorok Danilo kaze:
Danilo 7,25 I govoriće riječi na Višnjega, i potiraće svece višnjega, i pomišljaće da promijeni vremena i zakon; i daće mu se u ruke za vrijeme i za vremena i za po vremena.
A Isus kaze:
Matej 5,18 Jer vam zaista kažem: dokle nebo i zemlja stoji, neće nestati ni najmanjega slovca ili jedne title iz zakona dok se sve ne izvrši.
Cim neko menja zakon desio se otpad i direktni napad ba Bozji autoritet.
Gnusoba pustošna ili gnusoba koja pustoši će biti postavljena na svetom mestu, i pošto znamo da je naše telo hram duha svetoga to znači da će gnusoba pustošna biti instalirana u naše telo. Čip. vakcinom, one grafenske čestice što se same sklapaju ili nešto drugo. PA ako je to gnusoba pustoša onda je ikona zveri Veštačka inteligencija koja će kontrolisati sve to, I ako uzmemo da je Robot Sofija, veštačka inteligencija bila počasni gost Svetskog Ekonomskog Foruma, već vidimo kuda sve ovo šta se dešava zadnje tri godine vodi.Gnusoba pustosna ce uvesti zig zveri.
Gnusoba pustosna radi za Zver.
Sta je gnusoba pustosna?
Isus kaze Gnusoba pustosna je sila koja unistava.
Ta sila je 2 puta nastupila. Prvi put je opkolila Jerusalim i odustala. A onda drugi put 70 god. pne
I treci put ce to biti sila koja unistava.
To ce biti Ikona zverina.
Zasto?
Nece prva i druga zver prisiljavati i ubijati po svetu i uvesti zig zveri, vec ce to ciniti IKONA ZVERINA.
Kada bude nacinjena ikona zverina, nastala je gnusoba pustosna.
Zato mislim da je to veliki znak ver ima da se sklanjaju.
Da pogledamo sta Isus kaze o gnusobi koja pustosi.
Matej 24,15 Kad dakle ugledate mrzost opušćenja, o kojoj govori prorok Danilo, gdje stoji na mjestu svetome (koji čita da razumije):
U Luki nam se tacno kaze sta je gnusoba pustosna.
Luka 21,20 A kad vidite da Jerusalim opkoli vojska onda znajte da se približilo vrijeme da opusti.
Ali koja?
Ne svaka sila.
Ta sila ce ustati da prisili i pobije verne i uvede zig zveri i prisili ih dacga prihvste.
Da to potvrdimo:
Otkrivenje 13,15 I bi joj dano da dade duh ikoni zvijerinoj, da progovori ikona zvijerina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zvijerinoj.
Otkrivenje 13,16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovima,
Otkrivenje 13,17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zvijeri, ili broj imena njezina.
Ako je gnusoba pustosna bila 2 puta sila koja unistava sto i sam Isus kaze da je to sila koja unistava.
Onda ce gnusoba pustosna biti i treci put sila koja unistava.
Gnusoba pustosna je stvaranje ikone zverine. A ikona zverina ce onda sprovesti sve sto Zver kaze. Pa i Zverin dan i zig.
I ona ce postati gnusoba koja pustosi.
Zig zverin pocinje sa stvaranjrm ikone zveri.
Sta je onda ikona zverina koja ce biti gnusoba koja pustosi?
Da, ali on reče da se drži samo Biblije. Hoćeš da kažeš da je slagao?Napisao je da je subota Božiji dan pa je onda izveo logički zaključak, ako je subota Božiji dan onda je nedelja dan zveri. Nigde to ne piše u Bibliji nego je on izveo zakjlučak. Po sistemu ili slaviš dan božiji ili dan zveri
Pa ako Isus kaze da je gnusoba pustosna vojska, sila koja unistava, onda ne moze da ti udje nista u telo i bude ti gnusoba pustosna.Gnusoba pustošna ili gnusoba koja pustoši će biti postavljena na svetom mestu, i pošto znamo da je naše telo hram duha svetoga to znači da će gnusoba pustošna biti instalirana u naše telo. Čip. vakcinom, one grafenske čestice što se same sklapaju ili nešto drugo. PA ako je to gnusoba pustoša onda je ikona zveri Veštačka inteligencija koja će kontrolisati sve to, I ako uzmemo da je Robot Sofija, veštačka inteligencija bila počasni gost Svetskog Ekonomskog Foruma, već vidimo kuda sve ovo šta se dešava zadnje tri godine vodi.
Pazi, u istom tom Otkrivenju piše da su duše pobijenih za riječ Božiju pred Prijestolom i traže od Gospoda zadovoljenje pravde. Ali Robi je dobio dojavu iz podzemlja da su to sve aveti koje ne postoje. Samo su tu figurativno.Uputio sam robiveku taj citat pošto tvrdi da sveci ne postoje. Samo mrtvi ljudi.
One su ispod oltara ne pred prestolom.Pazi, u istom tom Otkrivenju piše da su duše pobijenih za riječ Božiju pred Prijestolom i traže od Gospoda zadovoljenje pravde. Ali Robi je dobio dojavu iz podzemlja da su to sve aveti koje ne postoje. Samo su tu figurativno.
| Otkrivenje 6,9 | I kad otvori peti pečat, vidjeh pod oltarom duše pobijenijeh za riječ Božiju i za svjedočanstvo koje imahu. |
Ma to je paganski deo Biblije. Ne naučavaju oni toPazi, u istom tom Otkrivenju piše da su duše pobijenih za riječ Božiju pred Prijestolom i traže od Gospoda zadovoljenje pravde. Ali Robi je dobio dojavu iz podzemlja da su to sve aveti koje ne postoje. Samo su tu figurativno.

Tako je,pise isto kao sto pise i sledece:Pazi, u istom tom Otkrivenju piše da su duše pobijenih za riječ Božiju pred Prijestolom i traže od Gospoda zadovoljenje pravde. Ali Robi je dobio dojavu iz podzemlja da su to sve aveti koje ne postoje. Samo su tu figurativno.

Zar nanobotovi u našem telu koji se integrišu i mogu da te ubiju nisu vojska koja je postavljena na sveto mesto u naše telo koje je Hram duha svetoga, Ta vojska može da utiče na naše misli i da te natera da se pokloniš veštačkoj inteligenciji koja kontroliše tu vojsku. Zato i kaže da treba bežati planine jer tamo nema 5G mreže koja omogućava da se kontroliše gnusoba pustošna u našem telu.Pa ako Isus kaze da je gnusoba pustosna vojska, sila koja unistava, onda ne moze da ti udje nista u telo i bude ti gnusoba pustosna.
Ok to je tvoje mislenje.Zar nanobotovi u našem telu koji se integrišu i mogu da te ubiju nisu vojska koja je postavljena na sveto mesto u naše telo koje je Hram duha svetoga, Ta vojska može da utiče na naše misli i da te natera da se pokloniš veštačkoj inteligenciji koja kontroliše tu vojsku. Zato i kaže da treba bežati planine jer tamo nema 5G mreže koja omogućava da se kontroliše gnusoba pustošna u našem telu.
Tamo piše da će ikona zveri da da žig a mi ne znamo koliko je u ovom trtenutku Veštačka inteligencija moćna. Aladin veštačka inteligencija kontoliše oko 23 triliona dolara na berzi. ona odlučuje u koje će se firme ulagati a odakle povlačiti kapital kako bi donela profit njenim gazdama. Celokupno kretanje kapitala na berzama vodi veštačka inteligencija, ona odlučuje koliko bi trebalo da bude povećenje kamatnih stopa da se omogući povoljno kretanje kapitala ze njene ulagače da bi zaradili na račun boranije koja trguje na berzi. Ljudi su postali samo botovi veštačke inteligencije, Državnici takođe, Sve je simulirano i dobro isplanirano, Tako da možemo reći da najverovatnije veštačka inteligencija smislila vakcinaciju kao sredstvo da uspostavi apsolutnu vladavinu na planeti.Ok to je tvoje mislenje.
Ali to sa vakcinom je vec proslost.
To nije bilo zig zveri.
Ali vidimo ni nano botovi nisu tada razorili Jerusalim.
Niti ce nano botovi da teraju ljude da uvode zig zveri.
Znaci nisi citao sta pisem?Tamo piše da će ikona zveri da da žig a mi ne znamo koliko je u ovom trtenutku Veštačka inteligencija moćna. Aladin veštačka inteligencija kontoliše oko 23 triliona dolara na berzi. ona odlučuje u koje će se firme ulagati a odakle povlačiti kapital kako bi donela profit njenim gazdama. Celokupno kretanje kapitala na berzama vodi veštačka inteligencija, ona odlučuje koliko bi trebalo da bude povećenje kamatnih stopa da se omogući povoljno kretanje kapitala ze njene ulagače da bi zaradili na račun boranije koja trguje na berzi. Ljudi su postali samo botovi veštačke inteligencije, Državnici takođe, Sve je simulirano i dobro isplanirano, Tako da možemo reći da najverovatnije veštačka inteligencija smislila vakcinaciju kao sredstvo da uspostavi apsolutnu vladavinu na planeti.
Pa dobro, reči su nesavršen alat da bi se prenela ideja koja se rodi u umu: Tako da pisana reč uvek ostavlja mesta da se pogrešno razumeZnaci nisi citao sta pisem?
Celo vreme gore pisem da ce to uciniti ikona, slika zveri.
Sve ce to biti mehanizmi kontrole i sile.
Ali ne trebamo misliti da je orudje zig ili zver itd.
Ali nismo na istim talasnim duzinama.
Stoga diskusija nema smisla.
Pozdrav.
Ali ne moze svako pogresno da razume jasne stvari.Pa dobro, reči su nesavršen alat da bi se prenela ideja koja se rodi u umu: Tako da pisana reč uvek ostavlja mesta da se pogrešno razume
Tako i Biblija svako je razume u skladu sa svojim mentalnim sklopom
Ma simbbolika je u Bibliji a u medijima nalazimo na šta se ti simboli odnose. Ne vredi samo gledati u Bibliju a zanemarivati znake vremenaAli ne moze svako pogresno da razume jasne stvari.
Moze da ih zamislja drugacije.
Otkrivenje se ne tumaci novinskim clancima vec biblijskim tekstom.
Simbolika se trazi u bibliji ne u medijima.
Ali svako po svom nahodjenju.
Ma vidim ti gledas u medijima a u bibliji ne.Ma simbbolika je u Bibliji a u medijima nalazimo na šta se ti simboli odnose. Ne vredi samo gledati u Bibliju a zanemarivati znake vremena
10 царева који имају једну мисао су 10 прстију на рукама. Људи са њим раде добро и зло.Zver ce stupiti u jedinstvo sa 10 careva ali ne sa ostalima.
Verovatno jer su to katolicke zemlje.
10 Careva su u Bibliji Evropski narodi
10 Germanskih naroda iz kojih su nastali Evropski narodi iz kojih se razvilo i Papstvo.
Pa nije bitno sta ti ( ili ja ) mislis nego sta pise u Bibliji a ja sam ti dao jasnog,preciznog i konkretnog citata koji te kompletno demantira...Samo, potrirani znači i omalovazen.
Otkud ovo? Po tebi svako ko nije pao u iskušenje pa nekako održao svih 10 zapovesti je automatski svet? Pa možda i ti recimo?
Ne bato, niko nije postao svetac za života. Razmisli o tome.