Žig zveri

Zakon je bio vječan za Jevreje, ne za hrišćane. Ako ideš tom logikom, onda ni krvne žrtve nisu ukinute:

Čak ni obezanje:

Pravoslavna crkva ne tvrdi da je Mojsijev zakon na snazi, prema tome nemoj da se lažno predstavljaš.
Zakon je večan, ali je promenjen u novom zavetu:
"Jer kad se promijeni sveštenstvo, mora se i zakon promijeniti." Jev. 7:12
Umesto životinjskih žrtava sad se prinosi telo i krv Hristova na evharistiji, umesto obrezanja tela, sada imamo krštenje vodom i Duhom koje je obrezanje srca kako kaže apostol, umesto da ne činimo telesnu preljubu sada ne smemo ni sa požudom u srcu da pogledamo na tuđu ženu, itd. Mojsijev zakon je još kako ostao na snazi (ti tom svojom rečenicom negiraš i 10 zapovesti koje je Bog dao Mojsiju), samo je promenjen, tj. usavršen sa Hristovim dolaskom. Pročitaj celu tu 7. glavu poslanice Jevrejima.
Ja sam pravoslavac, a ti se lažno predstavljaš kao pravoslavac, a ustvari si ekumenista što ne znači da ne možeš kroz pokajanje postati pravoslavac što ti od srca najiskrenije želim.

Ja samo tumačim koji bi to datum mogao da bude s obzirom na ono što su Otac, Sin i Sveti Duh ostavili u Pismu. Za sad mislim da će to biti 24.09.2029., a da li sam pogrešio kao što sam pogrešio za datum vaznesenja vreme će ubrzo pokazati.
Misliš li da bi sa 24 09 22 trebalo da počne sedam godina nevolje pre krunisanja Antihrista ako žele da ga predstave kao spasioca 24 09 29. jer najavljeno je tih sedam godina nevolje pre Drugog Hristovog Dolaska, pa ako žele da ga predstave kao Hrista i oni moraju da organizuju tih sedam godina nevolje. Samo što oni organizuju nevolje u matelijalnom svetu kroz telesne gladi dok će nevolje pre Drugod Hristovog dolaska biti duhovne prirode sa duhovnom glađu. Skoro sam video da je neka Američka zvaničnica rekla na nekom samitu da će Američka vojska do 25-e kontrolisati vremenske uslove na celoj planeti. I s obzirom da furaju tu priču o klimatskim promenama to mogu da pretpostavim da planiraju tu tehnologiju da iskoriste da bi proizveli globalno otopljenje i suše i gladi. Jer ak će do 25-e da kontrolišu vreme na celoj planeti onda sad verovatno kontrolišu na pola planete. što objašnjava suše a na drugim mestima velike poplave. Ratom izmeđui Rusije i Ukrajine su obezbedili veliku nestačicu energenata što će na kraju urušiti ceo ekonomski sistem na planeti. Propašće penzijski i zdravstveni fondovi i ljudi će spasti na pomoć države ili korporacija, ako hoćeš hleba primi čip. A 29-e će shvatiti da neko kroz taj čip vlada njihovim mislima i ponašanjem, Antihrist je krunisan u njima

Što se tiče zemaljskog hrama treba imati u vidu da je carstvo nebesko tu u nama deo našega uma, pa ako je nebo u nama to onda znači da postoji u nama i zemlja iznad koje je to nebo, Leva moždana hemisvera kojom vlada intelekt, heruvim zaklanjač je zemlja našega uma i kada se govori o jerusalimu kao zemaljskom hramu misli se na zemlju našega uma a ne na planetu zemlju. Izgradnja zemlajskog hrama u smislu na planeti Zemlji će biti organizovana od strane svetskih moćnika da bi se obavilo lažno krunisanje Antihrista i tako maskirali krunisanje pravog antihrista
Carstvo nebesko je u nama Duhom Svetim, ali postoji i kao za nas nevidljivi prostor kad se prođe svod iznad Zemlje. Car tog carstva je Hristos koji će uskoro postati i Car zemaljskog carstva. Prorok Zaharija u 14. glavi piše o hiljadugodišnjem carstvu nakon armagedonske bitke sledeće:
"I ko god ostane od svijeh naroda koji dođu na Jerusalim, svak će dolaziti od godine do godine da se pokloni caru Gospodu nad vojskama i da praznuje praznik sjenica.
I ako koji od plemena zemaljskih ne bi došli u Jerusalim da se poklone caru Gospodu nad vojskama, na njih neće biti dažda; I ako se pleme Misirsko ne bi podiglo i došlo, na koje ne daždi, biće isto zlo kojim će Gospod udariti narode koji ne bi dolazili da praznuju praznik sjenica.
Taki će biti grijeh Misircima i grijeh svijem narodima koji ne bi dolazili da praznuju praznik sjenica.
U taj će dan biti na zvoncima konjskim: svetinja Gospodu; i lonci će u domu Gospodnjem biti kao zdjele pred oltarom
".
Vidimo da se tu pominje dom Gospodnji tj. hram i oltar i da će svake godine biti obavezno da se dođe u hram u Jerusalimu i pokloni Gospodu. Ovi stihovi ujedno pokazuju da će Praznik senica biti slavljen i u hiljadugodišnjem carstvu dok se ostali godišnji praznici u hiljadugodišnjem carstvu ne pominju. To je zato što "zakon večan" ne znači "zakon beskonačan", jer "večan" znači "u vekove vekova", jedan duži vremenski period koji može biti konačan. Kao što i muke večne nisu beskonačne iako će trajati hiljadama godina, ali će ipak imati kraj nakon kojeg dolazi apokatastaza. Do nastupa hiljadugodišnjeg carstva praznovaće se svi godišnji praznici, a u hiljadugodišnjem carstvu samo Praznik senica dok će se sedmične subote i novi meseci slaviti i kad bude novo nebo i nova zemlja:
"Jer kao što će nova nebesa i nova zemlja, što ću ja načiniti, stajati preda mnom, veli Gospod, tako će stajati sjeme vaše i ime vaše.
I od mladine do mladine, i od subote do subote dolaziće svako tijelo da se pokloni preda mnom, veli Gospod.
" Isaija 66:23,24

Misliš li da bi sa 24 09 22 trebalo da počne sedam godina nevolje pre krunisanja Antihrista ako žele da ga predstave kao spasioca 24 09 29. jer najavljeno je tih sedam godina nevolje pre Drugog Hristovog Dolaska, pa ako žele da ga predstave kao Hrista i oni moraju da organizuju tih sedam godina nevolje. Samo što oni organizuju nevolje u matelijalnom svetu kroz telesne gladi dok će nevolje pre Drugod Hristovog dolaska biti duhovne prirode sa duhovnom glađu. Skoro sam video da je neka Američka zvaničnica rekla na nekom samitu da će Američka vojska do 25-e kontrolisati vremenske uslove na celoj planeti. I s obzirom da furaju tu priču o klimatskim promenama to mogu da pretpostavim da planiraju tu tehnologiju da iskoriste da bi proizveli globalno otopljenje i suše i gladi. Jer ak će do 25-e da kontrolišu vreme na celoj planeti onda sad verovatno kontrolišu na pola planete. što objašnjava suše a na drugim mestima velike poplave. Ratom izmeđui Rusije i Ukrajine su obezbedili veliku nestačicu energenata što će na kraju urušiti ceo ekonomski sistem na planeti. Propašće penzijski i zdravstveni fondovi i ljudi će spasti na pomoć države ili korporacija, ako hoćeš hleba primi čip. A 29-e će shvatiti da neko kroz taj čip vlada njihovim mislima i ponašanjem, Antihrist je krunisan u njima
Mislim da će Antihrist uskoro biti predstavljen kao mesija, verovatno 24.09.2022. ili najdalje 26.09.2022., jer već sad su svet doveli u ćorsokak sa tim sušama, polavama, ratovima, nestašicama koje će biti sve veće, čipovanjem koje je aktivno i masovno počelo od decembra 2020. i sl. Onda ide sedam godina nevolje koje će biti još veće, jer će ljudi prihvatiti ovaj program UN-a, Agendu 2030 koju će sprovoditi tih 10 predstavnika koje pomenuh, a glavni lider će biti Antihrist. Kasnije, po našem tumačenju u januaru 2026. on će biti proglašen za cara sveta i boga, a 24.09.2029. će biti ubijen duhom usta pravog mesije, pravog Cara nad carevima - Gospoda Isusa Hrista.

Mislim da će Antihrist uskoro biti predstavljen kao mesija, verovatno 24.09.2022. ili najdalje 26.09.2022., jer već sad su svet doveli u ćorsokak sa tim sušama, polavama, ratovima, nestašicama koje će biti sve veće, čipovanjem koje je aktivno i masovno počelo od decembra 2020. i sl. Onda ide sedam godina nevolje koje će biti još veće, jer će ljudi prihvatiti ovaj program UN-a, Agendu 2030 koju će sprovoditi tih 10 predstavnika koje pomenuh, a glavni lider će biti Antihrist. Kasnije, po našem tumačenju u januaru 2026. on će biti proglašen za cara sveta i boga, a 24.09.2029. će biti ubijen duhom usta pravog mesije, pravog Cara nad carevima - Gospoda Isusa Hrista.
Znaci imamo vec 3 datuma?
22 24 i 26...
Tako brzo?
Pa vi napredujete jako brzo...

E ni jedan od tih nece biti nista od toga jer ti je celo ucenje pogresno...

I niko te vise ne uzima za ozbiljno...

A zveri zapoveda Abandon.
Visa matematika jelde?
Kako moze biti onda Antikrist zver kad Abandon je bozija ruka kazne?
Antikrist je suprotno od zvjeri po logici stvari.
I Antihrist i Avadon je Božija ruka kazne kao što je to bio i faraon, Navuhodonosor i sl. za Izraelce kad su odstupili od Njega. Na kraju je ipak i faraon i Navuhodonosor kažnjen zbog svojih zlodela, a tako će biti i sa Antihristom i Avadonom, a na kraju i sa samim Satanom.

Hramovi su oduvjek bili dio covjecanstva.
Od rodovskih drvenarija pa do...
No jedam hram za sve zemljane je druga priča...
Što vama antihristima i jeste cilj, da sve dovedete u "pametne gradove" i da kroz čipove koje ste počeli dodeljivati ljudima od decembra 2020. ostvarite totalnu potčinjenost od Antihrista i njegovog poretka, te da se svi klanjaju njemu u jednom hramu kako telesnom (sindrom virtuelne košnice kroz ovaj sistem veštačke inteligencije), tako moguće i onom koji izgradite za njega. Lažno ujedinjenje "tri avramske religije" je na fonu toga. Pokušavate da izjednačite islam i judaizam sa hrišćanstvom. Ali, pravi Hrišćani (jedini pravi Avramovci - "jer kad ste rod Hristov onda ste i naslednici Avramovi", kaže apostol Pavle) nikad neće biti deo toga i zato će i biti gonjeni kako i kaže vaša Agenda 2030 u kojoj se podvlači da niko ne sme ostati iza, tj. "left behind" parodirajući tako ono da će oni koje Hristos ne uzme na oblake ostati izvan odaje Hristove na Nebu, tj. "left behind", ostavljen u sedmogodišnjoj nevolji na Zemlji.

Carstvo nebesko je u nama Duhom Svetim, ali postoji i kao za nas nevidljivi prostor kad se prođe svod iznad Zemlje. Car tog carstva je Hristos koji će uskoro postati i Car zemaljskog carstva. Prorok Zaharija u 14. glavi piše o hiljadugodišnjem carstvu nakon armagedonske bitke sledeće:
"I ko god ostane od svijeh naroda koji dođu na Jerusalim, svak će dolaziti od godine do godine da se pokloni caru Gospodu nad vojskama i da praznuje praznik sjenica.
I ako koji od plemena zemaljskih ne bi došli u Jerusalim da se poklone caru Gospodu nad vojskama, na njih neće biti dažda; I ako se pleme Misirsko ne bi podiglo i došlo, na koje ne daždi, biće isto zlo kojim će Gospod udariti narode koji ne bi dolazili da praznuju praznik sjenica.
Taki će biti grijeh Misircima i grijeh svijem narodima koji ne bi dolazili da praznuju praznik sjenica.
U taj će dan biti na zvoncima konjskim: svetinja Gospodu; i lonci će u domu Gospodnjem biti kao zdjele pred oltarom
".
Vidimo da se tu pominje dom Gospodnji tj. hram i oltar i da će svake godine biti obavezno da se dođe u hram u Jerusalimu i pokloni Gospodu. Ovi stihovi ujedno pokazuju da će Praznik senica biti slavljen i u hiljadugodišnjem carstvu dok se ostali godišnji praznici u hiljadugodišnjem carstvu ne pominju. To je zato što "zakon večan" ne znači "zakon beskonačan", jer "večan" znači "u vekove vekova", jedan duži vremenski period koji može biti konačan. Kao što i muke večne nisu beskonačne iako će trajati hiljadama godina, ali će ipak imati kraj nakon kojeg dolazi apokatastaza. Do nastupa hiljadugodišnjeg carstva praznovaće se svi godišnji praznici, a u hiljadugodišnjem carstvu samo Praznik senica dok će se sedmične subote i novi meseci slaviti i kad bude novo nebo i nova zemlja:
"Jer kao što će nova nebesa i nova zemlja, što ću ja načiniti, stajati preda mnom, veli Gospod, tako će stajati sjeme vaše i ime vaše.
I od mladine do mladine, i od subote do subote dolaziće svako tijelo da se pokloni preda mnom, veli Gospod.
Рече јој Исус: жено! вјеруј ми да иде вријеме кад се нећете молити оцу ни на овој гори ни у Јерусалиму.
Али иде вријеме, и већ је настало, кад ће се прави богомољци молити оцу духом и истином, јер отац хоће таковијех богомољаца. Јован глава 4
Neće ljudi morati da putuju u Jerusalim da se mole Bogu i da ga slave već će Hram božiji biti u svakom čoveku i ko nebi došao u taj hram jednom godišnje da se pomoli bogu za njega neće biti dažda, a dažd ukazuje na Svetog Duha, što će reći Sveti Duh će odstupiti od takvog čoveka. Sve je stvar razumevanja a njega nema bez božanskih otkrovenja,uzalud neko studira bibliju ako nije odabran i Bog mu svojim otkrovenjima pokazuje i otkriva šta u Bibliji piše

Znaci imamo vec 3 datuma?
22 24 i 26...
Tako brzo?
Pa vi napredujete jako brzo...

E ni jedan od tih nece biti nista od toga jer ti je celo ucenje pogresno...

I niko te vise ne uzima za ozbiljno...
Odgovor na to je ovde:
https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/post-45503796
Dodaću za kraj sledeće:
U Pismu je rečeno da će Isus doći iznenada kad niko ne očekuje za one koji ne straže: "Jer jamačno znate da će dan Gospodnji doći kao lupež u noći", a ne za one koji straže, jer apostol Pavle kaže: "A vi niste u noći da vas onaj dan zatekne iznenada nego ste svi sinovi videla". Otkrivenje 3:3 kaže: "Opominji se dakle, kako si primio i kako si čuo, i drži i pokaj se. Ako li ne uzastražiš, doći ću na tebe kao lupež, i nećeš čuti u koji ću čas doći na tebe." Dakle, ako ne uzastražimo, Hristos će doći na nas kao lupež i nećemo znati čas u koji će doći, a ako stražimo znaćemo čas u koji će doći. I Noje je znao kad će Potop i zato se spasao a ceo svet oko njega nije znao, jer se nije interesovao i živeo je u bezbožnosti i zato ga je potop zatekao iznenada. A kao što je bilo u vreme Nojevo tako će biti i u dane drugog dolaska Hristovog, kaže Pismo, baš kod stiha da niko ne zna dana i časa, što znači da se to odnosi na one koji ne straže, a takvih je većina, pa nas Bog zato i podstiče da stražimo da bismo znali kada će On doći. Ako mi ne znamo tačan datum vaznesenja i Armagedona to ne znači da neko drugi neće moći saznati. Mi smo sa svoje strane uradili koliko smo mogli, a drugi neka dopune. "Delimično znamo, delimično prorokujemo", kaže apostol Pavle. Sve što smo uradili bilo je od koristi. Iako smo pogrešili u tačnom datumu mislimo da je bar godina tačna, a možda čak i mesec, pa vrlo verovatno da po mnogim znacima do kraja meseca se ipak desi vaznesenje. Sve da i ne bude tako, vrlo je blizu u svakom slučaju po svim znacima i mi ćemo neprestano iščekivati svog Ženika sa dovoljno ulja u lampama, tj. Duha Svetoga u telima.

Рече јој Исус: жено! вјеруј ми да иде вријеме кад се нећете молити оцу ни на овој гори ни у Јерусалиму.
Али иде вријеме, и већ је настало, кад ће се прави богомољци молити оцу духом и истином, јер отац хоће таковијех богомољаца. Јован глава 4
Neće ljudi morati da putuju u Jerusalim da se mole Bogu i da ga slave već će Hram božiji biti u svakom čoveku i ko nebi došao u taj hram jednom godišnje da se pomoli bogu za njega neće biti dažda, a dažd ukazuje na Svetog Duha, što će reći Sveti Duh će odstupiti od takvog čoveka. Sve je stvar razumevanja a njega nema bez božanskih otkrovenja,uzalud neko studira bibliju ako nije odabran i Bog mu svojim otkrovenjima pokazuje i otkriva šta u Bibliji piše
To Isus govori za nas Hrišćane. A za narode koji su napali na Jerusalim kaže da će morati da idu u hram u Jerusalimu svake godine:
U taj će dan biti na zvoncima konjskim: svetinja Gospodu; i lonci će u domu Gospodnjem biti kao zdjele pred oltarom".
Tu je reč o materijalnom hramu, oltaru i zdelama, nikakvim duhovnim zdelama, kako ti pokušavaš da predstaviš. Ti podsećaš na jeretike manihejce (https://www.enciklopedija.hr/natuknica.aspx?id=38628) koji odriču materijalno i sve predstavljaju duhovno što je jeres suprotna hedonističkoj koja odriče duhovno. Hrišćanstvo je u zlatnoj sredini, na carskom putu. Tako da osim što si dokazao da nažalost ispovedaš nestorijanstvo, tj. odričeš da je Marija rodila Boga, čime učiš da Isus nije Bog, približio se i manihejskoj jeresi.
Ja mislim da je CB paranoican i da iz tog straha nastaje sve sto pise...
Nisam paranoičan, nego realan, a ti si strašljiv, pa se bojiš ostvarenja nevolje iz Pisma kao i suda Božijeg, jer si u jeresi i pišeš što nije milo Hristu. Zato bi voleo da Ženik nikako ne dođe, da ti ne bi sudio. Voleo bi da je Sveto Pismo neka bajka iz koje možeš da vadiš kako hoćeš i izvrćeš po svome, ali pokazaće se da će Hristos zaista doći i svima suditi i da će ljudi stvarno u svojim telima čijeg deo su i ove ruke kojima sad pišemo na forumu biti proslavljeni na Nebu ili večno osuđeni u stvarnim paklenim mukama. Da si se pokajao sad bi se radovao Ženikovom dolasku, a ovako si među mnogima koji, kako kažu neki svetogorci, "samo da ne čuju za Hristov dolazak". Ja ako sam pogrešio u datumu ne znači da sam mnogo pogrešio i da Ženik neće doći uskoro. Zato je sve što pisah imalo smisla.
Toliko za sad, a možda i trajno. Slava Bogu za sve! Maran ata!

Poslednja izmena:
Zakon je bio vječan za Jevreje, ne za hrišćane. Ako ideš tom logikom, onda ni krvne žrtve nisu ukinute:
Koji zakon molim te dopreciziraj i ujedno pojasni sta to znaci rec VECAN u Bibliji...!?
...evo da ti malo pomognem,fokusiraj se samo na "jevrejski" zakon,dali je on jos uvek vecan i dokle ce biti vecan ?
Dali vecan znaci ono sto mi danas podrazumevamo pod tim pojmom ili moizda ipak ne ?
I uz put,ono najvaznije,dali su se svi zakoni koje je Bog dao jevrejima odnosili samo na njih i.i se mozda odnose i na hriscane danas ?
Evo jednog takvog zakona:

3 Mojs.17,17:
"...I neka više ne prinose žrtve svoje đavolima, za kojima oni čine preljubu. Ovo neka im bude zakon vječan od koljena na koljeno..."

Dakle pitanje glasi dali je samo jevrejima bilo zabranjeno prinositi zrtve djavolima ili to vazi i za hriscane danas ( jer znamo da se i danas prinose zrtve Bogu,mada simbolicne ali se ipak prinose ) ?
Dali pravoslavni sluze djavolima ili jos uvek drze onaj jevrejski zakon iz SZ-ta ??? :kafa:

Pravoslavna crkva ne tvrdi da je Mojsijev zakon na snazi, prema tome nemoj da se lažno predstavljaš.
Hmmm,dakle po tebi pravoslavlje tvrdi da su danas one 10 zapovesti van snage,da vise ne vaze,jel tako ? :)

Zakon je večan, ali je promenjen u novom zavetu:
"Jer kad se promijeni sveštenstvo, mora se i zakon promijeniti." Jev. 7:12
Umesto životinjskih žrtava sad se prinosi telo i krv Hristova na evharistiji, umesto obrezanja tela, sada imamo krštenje vodom i Duhom koje je obrezanje srca kako kaže apostol, umesto da ne činimo telesnu preljubu sada ne smemo ni sa požudom u srcu da pogledamo na tuđu ženu, itd. Mojsijev zakon je još kako ostao na snazi (ti tom svojom rečenicom negiraš i 10 zapovesti koje je Bog dao Mojsiju), samo je promenjen, tj. usavršen sa Hristovim dolaskom. Pročitaj celu tu 7. glavu poslanice Jevrejima.
Ja sam pravoslavac, a ti se lažno predstavljaš kao pravoslavac, a ustvari si ekumenista što ne znači da ne možeš kroz pokajanje postati pravoslavac što ti od srca najiskrenije želim.
Ako je promijenjen ili zamijenjen novim, onda nije vječan. Vrlo jednostavno. Hrist je uspostavio novi zavjet sa ljudima. Jasno piše: "Zakon i Proroci su do Jovana , a od sada se Carstvo Božije propovijeda Jevanđeljem".

Koji zakon molim te dopreciziraj i ujedno pojasni sta to znaci rec VECAN u Bibliji...!?
...evo da ti malo pomognem,fokusiraj se samo na "jevrejski" zakon,dali je on jos uvek vecan i dokle ce biti vecan ?
Dali vecan znaci ono sto mi danas podrazumevamo pod tim pojmom ili moizda ipak ne ?
I uz put,ono najvaznije,dali su se svi zakoni koje je Bog dao jevrejima odnosili samo na njih i.i se mozda odnose i na hriscane danas ?
Evo jednog takvog zakona:

3 Mojs.17,17:
"...I neka više ne prinose žrtve svoje đavolima, za kojima oni čine preljubu. Ovo neka im bude zakon vječan od koljena na koljeno..."

Dakle pitanje glasi dali je samo jevrejima bilo zabranjeno prinositi zrtve djavolima ili to vazi i za hriscane danas ( jer znamo da se i danas prinose zrtve Bogu,mada simbolicne ali se ipak prinose ) ?
Dali pravoslavni sluze djavolima ili jos uvek drze onaj jevrejski zakon iz SZ-ta ??? :kafa:

Hmmm,dakle po tebi pravoslavlje tvrdi da su danas one 10 zapovesti van snage,da vise ne vaze,jel tako ? :)
Moja primjedba se odnosila na kriterijum CB-a da su jevrejski praznici na snazi zato što u Tori piše da su te odredbe "vječne". Međutim, piše isto i za krvne žrtve i obrezivanje, pa znamo da hrišćani nisu u obavezi da se toga pridržavaju. Dakle, možemo zaključiti da su te odredbe uslovno vječne, odnosno da su važile za Jevreje, do dolaska Hrista koji ispunjava Zakon.
Znači, kriterijum nije da li u Tori piše da je nešto "vječno", nego šta pokazuje dvomilenijumska tradicija Crkve.

".
Ne, to pokazuje samo da su Jevreji koristili starozavjetne motive da opišu posljednja dešavanja. Proroci naravno nijesu imali punu objavu koja dolazi tek sa Hristom.
Uostalom, na novoj Zemlji neće biti noći tako da ne znam kako očekuješ da ljudi mjere vrijeme.

Otkrivenje 22,5: "I noći tamo neće biti, i neće potrebovati vidjela od žiška, ni vidjela sunčanoga, jer će ih obasjavati Gospod Bog; i carovaće va vijek vijeka".

Zver Antihris i njegova slika se priprema.

RELIGIONS gathering in UNITY.
(under ROME)
from EGYPT, to BABYLON, to (mystery)BABYLON, today.

(14,15 September 2022)
7th Congress: LEADERS OF WORLD and TRADITIONAL RELIGIONS.
1663436304196.jpg
1663436312422.jpg
1663436309129.jpg
1663436293839.jpg

Bog je zapovedio i ti moras to da verujes.​

Ne jos, ali...​

Kazahstanski biskup upozorio na djelovanje Pape: ‘Mi nismo jedna od religija, mi smo jedina prava religija!’​

Velika međureligijska konferencija na kojoj je papa Franjo ovaj tjedan sudjelovao u Kazahstanu, imala je za cilj promicanja mira i sklada, ali je također riskirala ostaviti dojam “supermarketa religija” koji relativizira jedinu pravu religiju Katoličke Crkve, rekao je biskup Athanasius Schneider.

Pomoćni biskup Astane u Kazahstanu, koji je sudjelovao u Papinom posjetu toj srednjoazijskoj zemlji od 13. do 15. rujna, rekao je da je cilj sastanka, promicanje sklada i mira, bio “dobar”, ali je dodao “postoji i opasnost jer se mi, Katolička Crkva, ne bismo trebali pojaviti samo kao jedna od mnogih religija.”

“Mi nismo jedna od mnogih religija, mi smo jedina prava religija u koju je Bog zapovjedio svim ljudima da vjeruju”, rekao je biskup Schneider. “Nema drugog puta do spasenja.”
https://vjera.hr/crkva/kazahstanski...dna-od-religija-mi-smo-jedina-prava-religija/

E sad si nadmasio samog sebe - covek se lepo deklarise kako se oseca,dakle iznopsi svoje versko osecanje ( kaze da je pravoslavac) i ti njemu kazes "ma jiok bato,ni sti taj sto kazes da jesi,tako ti se samo cini "...!!!
Ko si pa ti,neki samopromovisani "zivi detektor lazi" koji "sa velikim procentom tacnosti"proveravas tvrdnje jesu li istinite ili nisu ? :D
Pa nisi ni ti hrišćanin samo voliš da se deklarises.

Pa još od kako je postala članica Svetskog saveza crkava u kojem su i razne sekte poput Jehovinih svedoka, budista, šamana i gde se ispoveda da Isus Hristos nije jedini put spasenja već da ima i drugih puteva što je protiv Biblije koja kaže da nema drugog imena pod nebom kojim bi se mogli spasiti osim imena Gospoda Isusa Hrista i u kojoj Hristos kaže: "Ja sam Put, Istina i Život, niko neće doći ka Ocu osim kroz Mene".

Moram da idem sad. Ne znam hoću li biti više u prilici da odgovaram do vaznesenja. Slava Bogu za sve! Maran ata!
Jel bio kraj pre neki dan?

Bog je zapovedio i ti moras to da verujes.​

Ne jos, ali...​

Kazahstanski biskup upozorio na djelovanje Pape: ‘Mi nismo jedna od religija, mi smo jedina prava religija!’​

Velika međureligijska konferencija na kojoj je papa Franjo ovaj tjedan sudjelovao u Kazahstanu, imala je za cilj promicanja mira i sklada, ali je također riskirala ostaviti dojam “supermarketa religija” koji relativizira jedinu pravu religiju Katoličke Crkve, rekao je biskup Athanasius Schneider.

Pomoćni biskup Astane u Kazahstanu, koji je sudjelovao u Papinom posjetu toj srednjoazijskoj zemlji od 13. do 15. rujna, rekao je da je cilj sastanka, promicanje sklada i mira, bio “dobar”, ali je dodao “postoji i opasnost jer se mi, Katolička Crkva, ne bismo trebali pojaviti samo kao jedna od mnogih religija.”

“Mi nismo jedna od mnogih religija, mi smo jedina prava religija u koju je Bog zapovjedio svim ljudima da vjeruju”, rekao je biskup Schneider. “Nema drugog puta do spasenja.”
https://vjera.hr/crkva/kazahstanski...dna-od-religija-mi-smo-jedina-prava-religija/
Očigledno ne živi među ljudskom vrstom...

Back