Žig zveri

vcbccbc vcbcvb:
Vi ignorišete objavlјeni sadržaj ovog člana.
nekom brat nekom rat... ti bi se glasnikom mogao eto bar po ovome da se udruzis bratski, da nema crkve, a jasno je i zasto arijana hvali veliku nevolju, prosto je priziva - jer ako ima nevolje, nema konkurencije, nema crkve.
ja tek sada shvatam zasto vama cure bale na uSta kada kazete i cujete ''VELIKA NEVOLJA''... ALA SAM 'ISPAO' GLUP

Ko to uci da nema crkve, umes li da citas sta ovde pisemo, ili ti je Otrkvienje toliko strano, da ne razumes o cemu pisemo kada pisemo, i onda uvek iznova izrices i nameces neke osude u koje niko ne veruje..

Crkva ce proci kroz vreme velike nevolje i to zapecacena, na nju velike nevolje nece imati uticaja.

A tvoj kolega Carstvo B, uci da ce jedan deo crkve proci velike nevolje a jedan nece, otici ce na nebu 2022.
Sto znaci on ti je tu negde izmedju po tom stavu.
Pola crkve nije tu, drugi deo je tu..

On treba da bude u tom delu, koji ce navodno otici 2022 na nebu, i posmatrace odozgo kako se taj navodni drugi deo crkve muci.
Jer je ocigledno vruc, nije mlak, kao laodikeja.
Ako razumes o cemu pricamo?

Sto znaci da Carsvo B. posle 2022 nece vise biti na forumu, vec na nebu.
Ili ce promeniti datum pa ce onda opet biti.
Ili ce reci da je onu medjuvremenu postao laodikejac pa je morao da ostane jos 7 god da se muci, i onda ce biti jos 7 god na forumu?

Gospod dolazi po Nevestu 2022. godine, a zajedno sa Nevestom dolazi 2029. da porazi bezbožnike u armagedonskoj bici. Vaznesenje je tajna koju razume samo Nevesta i veruje u nju. Oni koji ne vole Gospoda poput tebe, Glasnika i još nekih kad im i predočiš crno na belo argumentaciju da će to biti tada ne veruju u to i odbacuju istinu.
Kakve su ovo ponovo netacne izjave?
Znaci ako neko ne proveruje u tvoja netacna prorocanstva, on ne voli Gospoda?
Bice da je obrnuto...
2022 ces videti ko je bio taj koji ne voli Gospoda.
Vdeces da sam ti silom odzogo, ukazivao na to da si pogresio.
Ali tada se neces pokajati, jer duh koji vas na ovo nagoni, nece vam to dati, ako ne budete iskreno i skruseno trazili pomoc odozgo, kada uvidite da ste pogresili.

A tvoj kolega Carstvo B, uci da ce jedan deo crkve proci velike nevolje a jedan nece, otici ce na nebu 2022.
A po cemu je on to moj kolega, a nije tvoj? Svi vi koji manipulisete ''velikim nevoljama'' ste kolege, pa nekada kada vama odgovara pretite nevoljama drugima, a nekada kazete da cete sami proci kroz velike nevolje.
Ja nisam vas kolega, jer ja tvrdim da je velika nevolja bila onda, na kraju 1. veka, za vreme opsade Jerusalima, pa razorenja grada i hrama, kada kamen na kamenu nije ostao.
Onda se vi setite armagedona/apokalipse, opet trazite djavola, pa vam ja na to kazem, citiram pesmu Mojsija da cete dobiti sta trazite, cak cu ja da se ukljucim u specijalnu operaciju zigosanja. Kad necete lepo, evo ide ruzno. Ne mozes da kazes da se nismo bar lepo razjasnili.

Trenutna situacija u svetu je da se satanisti udruzuju sa laznim vernicima i umesto da pobede PORAZOM SE SPREMAJU DA ZRTVUJU - JAKO JAKO RUZNO. Svi ste vi kolege u tom bezboznom poslu, a ja nisam vas kolega, vec cu da budem kolega sa Gejtsom, ima da podrzim zigosane sa 666, sto vec i radim, pa proglasite vi bezboznici mene kao i gejtsa da smo bezboznici. Klanica se sprema.

Poslednja izmena:
A po cemu je on to moj kolega, a nije tvoj? Svi vi koji manipulisete ''velikim nevoljama'' ste kolege, pa nekada kada vama odgovara pretite nevoljama drugima, a nekada kazete da cete sami proci kroz velike nevolje.
Ja nisam vas kolega, jer ja tvrdim da je velika nevolja bila onda, na kraju 1. veka, za vreme opsade Jerusalima, pa razorenja grada i hrama, kada kamen na kamenu nije ostao.
Onda se vi setite armagedona/apokalipse, opet trazite djavola, pa vam ja na to kazem, citiram pesmu Mojsija da cete dobiti sta trazite, cak cu ja da se ukljucim u specijalnu operaciju zigosanja. Kad necete lepo, evo ide ruzno. Ne mozes da kazes da se nismo bar lepo razjasnili.

Trenutna situacija u svetu je da se satanisti udruzuju sa laznim vernicima i umesto da pobede PORAZOM SE SPREMAJU DA ZRTVUJU - JAKO JAKO RUZNO. Svi ste vi kolege u tom bezboznom poslu, a ja nisam vas kolega, vec cu da budem kolega sa Gejtsom, ima da podrzim zigosane sa 666, sto vec i radim, pa proglasite vi bezboznici mene kao i gejtsa da smo bezboznici. Klanica se sprema.
Pa kolega po veri.
Kaze da je P- slavac.
I ti isto kazes.
Da se nije tako deklarisao, vec bi ga rascerupali sa ovim prognozama.
Briga nekog da te proglasava?

Pa kolega po veri.
Kaze da je P- slavac.
I ti isto kazes.
Briga nekog da te proglasava?
daj uozbilji se, matori smo ljudi
kako on moze da bude pravoslavac ako nam potura tamo neke sektaske jereticke sajtove?
na primer
Zanimljivo i ono što sam pročitao na ad2036.com (sajt na kome takođe smatraju da je Armagedon 2036 AD)
a i na njegovom sajtu, gde ti vidis da je pravoslavan http://putgospodnji.com/index.html jer ja ne vidim.
a ja sam se izjasnio da sam pravoslavan i na mom sajtu
Ako pravoslavna (a i ja sam pravoslavan) misli da jedina prava, mora se izjasniti, a
, a carstvob mi je na ignore, mislim da na takve ''proroke'' ne trebamo da gubimo vreme; isto mislim i o onome ''ja koji jesam'' diskutantu - gubljenje vremena.

Poslednja izmena:
vidis kako ti razmisljas, a nisi u pravu [sad je jasno zasto krijes da si sda], uzmi moj primer
pa meni kazu da je bolje da se ne deklarisem da sam pravoslavan, jer kao ja brukam pravoslavlje, malte ne da treba da lazem da sam neko drugi... i onda ja kazem, eto ja sam amer, ali ne mogu da se odreknem pravoslavlja kada je jedino u pravoslavlju knj. otkrivenja zabranjena na liturgiji, jedino mi pravo-slavimo Boga, a svi drugi na vasim liturgijama slavite antihrista [ i ja zato zivim u americi i nagovaram mog pajdu gejtsa da vas sve pelcuje sa 666 vakcinom, da bih vam dokazao da ste u zabludi, jer dok sam ziveo u srbiji nije mi poslo za rukom]
a carstvob cak i ne sme da kaze da je pravoslavan [ako kojim slucajem jeste, mada ja ne verujem] - mozes misliti onda kako bi ga opleli sto laznoprorokuje za 2022 ili 2036, jer mi ne znamo ni dan ni cas - vremena je Bog Otac zadrzao u svojoj vlasti - nista se carstbob ne razlikuje od laznih proroka koji su osnivali sekte, znas i sam koji su, da ih ne nabrajamo - carstvob bi da napravi slican posao, ali prosto nije vredan raskrinkavanja, jer osim buraza nema drugih sledbenika, minorni likovi

Poslednja izmena:
Kako moze da bude?
Covek je lepo rekao da jeste.
Eto tako moze da bude.
Nista ja ne krijem.
Moj je cilj da pokazem ljudima sta biblija kaze ne neka organizacija.
Nemoj da razmisljas za mene, molim te.
Naravno da brukas pravoslavlje.

Cesto si mi bio od koristi.
Nemoj vise da spamujes.
Drzi se te.e.
Hvala.

Poslednja izmena:
Kako moze da bude?
Covek je lepo rekao da jeste.
Eto tako moze da bude.
Nista ja ne krijem.
Moj je cilj da pokazem ljudima sta biblija kaze ne neka organizacija.
Nemoj da razmisljas za mene, molim te.
Naravno da brukas pravoslavlje.

Cesto si mi bio od koristi.
Nemoj vise da spamujes.
Drzi se te.e.
Hvala.
  1. kome je rekao, tebi na uvce, gde je rekao - navedi, citiraj... ja vidim da ti hvalis njega kako je mudar, a on tebi kaze da iz tebe govori lukavi https://forum.krstarica.com/threads/bog-i-zlo.21659/page-10#post-40184912
  2. pa i ti si meni bio od koristi dok si brukao subotare, ali si uzortirao, pa si prestao da se deklarises da se ne brukate vi, a ne ja pravoslavlje; ne znam sta ti je sa vesnom koleginicom, kad vec pominjes kolege

• ja ne da se drzim teme, nego je se drzim vise od svih vas, cekaj samo dok vojska preuzme ameriku u celosti, za pelcovanje ste vec culi da je vojska nadlezna, a moj pajdo bil ce da obezbedi da vakcine budu 666, to vec zna ceo svet, daj nesto na nemackom ako imas.
  • nemoj posle da mi bezite se teme u neke druge teme.
  • od bilovog windowsa niko pobegao nije, pa nece ni od vakcine 666

Poslednja izmena:
Odgovor je kao da te pitam koji je dana danas a ti mi objasnjvas da dan ima sate, minute, sekunde itd.

Govoris o danu u svakom slucaju, ali na ovaj nacin.

Tako da ja znam da si mi dao odgvor o danu, ali ne ono sto se hoce.

U medjuvremenu smo toliko daleko od odgovora ovim ubedjivanjem da si dao odgovor, da vise ne znam ni koliko si rekao da sat ima minuta ili minuta sekundi itd.
Moj odgovor je sasvim jasan. Čitaoci mogu da pogledaju i da se uvere u njegovu istinitost. Ako ti ne primaš istinu, ne moraš da je primaš, ja te na to niti želim niti mogu naterati, svako će snositi posledice svojih postupaka, svog izbora.
Oz ovog odgovora se ponovo jasno vidi da je sve nagadjanje.
Prvo su bile u igri neke 14, 13, 12, god, neznam ni tacno vise jer si po metodi koju koristis, ponovo sve razvukao.
A sada si presao na neko vreme ne vise na tacne godine?.
Tako kada neko kaze na neko vreme , onda nema tacno vreme.
A prvo si pokusao da ubaci tacne godine, ali kada sam to primetio i naveo taj argument, sada je na neko vreme?

Oni su iz teksta jasno mogli prilikom zidanja da pripremaju kamen i sve ostalo tamo odkle su brodovima itd dovozili kamenje.
Zvuk alata nije smeo da se cuje tamo dge se uzidava taj kamen.

Naravno da pre zidanja moras da imas neki materijal, ali ostralo moze istovremeno.
Jedna grupa priprema jedna dovozi a jedna uzidava.
Tako da u svemu tome kao sto sam na pocetku komentarisanja ovog probloema neveo, to uopste nisi uzeo u obzir a ni sada ne uzimas u obzir.
U tvojoj prici sav ,materijal mora da je unapred pripremljen bio, da bi mogao da uklopis vreme i godine koje ti treba.
Sve samo nagadjanje ovo sto pricas.
Nema nista na sta mozes sto posto da se oslonios.
Ocigledno sama teorija, koja se razvlaci tamo gde ti treba a moguce je i sasvim drugacije kada neko priemti.
Ako ne primeti, teras dalje.
A kada priemti onda stalno govoris da si odgvoirio dok se pomenuti problemi i ne vide vise.

Materijal je morao cak skoro pararelno sa gradnjom da se radi da bi mogao da znas koja velicina ti treba za sledce redove ili koliko jos ili ako se desi greska da se novi kamen isklese itd.
Iz teksta koji si dao ne vidimo da je izgradnja trajala vise od 7 god.
Mozda ali to ne vidim u tekstu.
Navodis ponovo, onda pri karju da je posvecene hrama trajalo 14 dana, i to treba da ukaze da je izgradnja trajala 14 godina ali si pokusao na pocetku u tekstu da malo smanjis napetost govoreci da je trajla duze od 7 , sto se vidi da je sve nagadjanje, ti nemas potvrdu za tacno trajanje.
Nemas je jer ona nije ni data, jer nije bitna za nikavo prorocanstvo, vec vi izvodite nesto iz nicega.
I onda sve to povezuejs sa necim, da bi dobio sasvim neku novu pricu.
Tako je sa matematickim radnjam moguce sve potvridti sto zelis.
Ovo što si naveo je upravo ono čime se ti služiš, a što bi da pripišeš meni, a što sam pokazao tokom mnogih odgovora tebi tokom proteklih godina počev od tvog nebiblijskog adventističkog učenja o duši, preko negiranja Levitska 23 praznika da su držani i u Novom Zavetu iako jasno u Pismu piše da jesu, (pa je suprotstavljanje tvoje toj istini otvoreno suprotstavljanje Duhu Istine, a o protivnicima Duha Svetoga znamo šta Gospod Isus Hristos kaže u istom tom Pismu), pa sve do tvog negiranja biblijske hronologije i drugih stvari o kojima sam s tobom raspravljao.

Nisu u igri bile 14, 13 i 12 godina, pa kad si ti nešto ukazao onda smo mi navodno nešto promenili i sl. Mi od samog starta pominjemo i 14 godina i 12 godina, to sve navodimo na osnovu Pisma, pominjali smo od samog početka sliku u doba Mojsija gde se pominje 5+7+1+1, a što je 12+2=14, pa otuda i 12 i 14, dakle iz Pisma, ne iz naše glave. I ništa ne razvlačim govoreći više od 7 godina, nego sam rekao da smo ranije mislili da je 7 godina, a sad vidimo da je više od 7 godina što smo sami i na vreme uvideli u Pismu i objasnili na osnovu slike iz doba Mojsija (5+7+1+1), kao i slike iz doba Solomona (14 dana proslavljanja nakon izgradnje). I lepo na osnovu Pisma objasnismo kad se gradilo, kad pripremalo i sl.

Dva puta ili tri, mi ne odgovaras, koju simboliku ima priprema materijala daleko od gradjenja hrama i zasto ne sme u hramu da se priprema materijal, vec mora da se ugradjuje gotovo kamenje?

Neces da mi odgvoris jer si svestan da ti odgovor rusi celu pricu.

A simbolika priprema kamenja izvan mesta gradjenja hrama i ugradjivanje u hram je sledeca:

Kamenje za hram smo mi vernici.

Mi se ugradjumo u treci hram ciji je temelj sam Isus.

Prvi kamen temeljac je sam Isus, i on je poceo taj treci nebeski duhovni hram.

I sada ovde na zemlji se klesemo, nas karkter, oblikumjemo i gletom i vatrom, i ugradjujemo na nebu u nebeskim knjigama u duhovni nevidljivi treci nebeski hram kao gotovo kamenje.

I to se sada desava istovremeno.

Klesanje kamena i ugradjivanje u taj duhovni nebeski hram, koji je zapoceo Isus.

Matej 21,42A reče im Isus: zar nijeste nikad čitali u pismu: kamen koji odbaciše zidari, on je postao glava od ugla; to bi od Gospoda i divno je u vašijem očima.

Djela apostolska 4,11Ovo je kamen koji vi zidari odbaciste, a postade glava od ugla: i nema ni u jednome drugom spasenija;

Efescima 2,20Nazidani na temelju apostola i proroka, gdje je kamen od ugla sam Isus Hristos,

1. Petrova 2,4A kad dođete k njemu, kao kamenu živu, koji je, istina, od ljudi odbačen, ali od Boga izabran i pribran:1. Petrova 2,5I vi kao živo kamenje zidajte se u kuću duhovnu i sveštenstvo sveto, da se prinose prinosi duhovni, koji su Bogu povoljni, kroz Isusa Hrista.1. Petrova 2,6Jer u pismu stoji napisano: evo mećem u Sionu kamen krajeugalan izbrani, i skupocjeni; i ko njega vjeruje neće se postidjeti.1. Petrova 2,7Vama dakle koji verujete čast je; a onima koji se protive kamen koji odbaciše zidari on posta glava od ugla, i kamen spoticanja i stijena sablazni:

Otkrivenje 20,12I vidjeh mrtvace male i velike gdje stoje pred Bogom, i knjige se otvoriše; i druga se knjiga otvori, koja je knjiga života; i sud primiše mrtvaci kao što je napisano u knjigama, po dijelima svojima.

Za razliku od tebe koji si izbegao da daš neke odgovore, ja sam ti na sve odgovorio, pa i na to, samo posredno u drugim rečenicama koje su odgovor na slična tvoja pitanja, ne moram bukvalno na svaku tvoju rečenicu da se obazrem (iako se obazem na skoro svaku, jer sam detaljan, čak i više nego što je potrebno), ali pošto vidim da ti nisi shvatio da ti je već odgovoreno, onda da ti posebno i na to odgovorim. Ti tačno navodiš opštepoznate reči iz Pisma o krajeugaonom kamenu Hristu i nama živim vernicima, ali zbog nečeg insistiraš da se mi moramo pripremiti izvan hrama, a onda tako spremni ugraditi u hram. Možda ti ulaziš van vrata u dom Božiji kao vuk u jagnjećoj koži koji bi da raspudi stado Hristovo, ali mi ulazimo na vrata kao oni koji slušaju glas Pastira Hrista i idemo gde nas On vodi, mi se pripremamo i izgrađujemo unutar hrama, unutar Crkve, a nikako van nje kako ti tvrdiš da treba. Van nje se pripremaju jeretici poput tebe koji tako spremni udaraju na istinske vernike Crkve Hristove i pokušavaju da ih odvuku u svoju pogibao. Čak i katihumeni koji se spremaju za krštenje u Crkvi ne spremaju se izvan nje (iako im još nije dozvoljeno da se pričešćuju i sl.), jer ih priprema sama Crkva za krštenje.

Pa nisi odgovorio ni sada.
Samo si pljuvao i plasio me ako ne prihvatim sto ovde iznosis, nece biti dobro?
Nikakav odgovor koji obara ono sto sam ti prebacio.
Samo blefiranje kao evo dao sam odgovor?
Sta ti j to nisam odgovorio?
Zaista neznam..Puöises toliko mnogo, mozda se nesto promaklo?
Tako da su se posle ovog tvog ne odgovora, moji argumenti samo potvrdili.

Ne pita se u ovoj prici Gospod bog, vec navodno jedna junica vec 2000 god zadrzava da bog nebi mogao da izvrsi svoje planove?
Posle armagedona nema nikakva izgradnja hrama vec obnavljanje ove zemlje.

2. Petrova 3,13Ali čekamo po obećanju njegovu novo nebo i novu zemlju, gdje pravda živi.

Otkrivenje 21,1I vidjeh nebo novo i zemlju novu; jer prvo nebo i prva zemlja prođoše, i mora više nema.
Otkrivenje 21,2I ja Jovan vidjeh grad sveti, Jerusalim nov, gdje silazi od Boga s neba, pripravljen kao nevjesta ukrašena mužu svojemu.
Otkrivenje 21,3I čuh glas veliki s neba gdje govori: evo skinije Božije među ljudima, i življeće s njima, i oni će biti narod njegov, i sam Bog biće s njima Bog njihov.

Otkrivenje 21,22I hrama ne vidjeh u njemu: jer je njemu hram Gospod Bog svedržitelj, i jagnje.
Gospod kaže za neke: "Ne znate Pisma ni sile Božije". Mnoge stvari ne razumeš, jer ne želiš istinu, pa si delimično zatvorio sebe za razumevanje istina Božijih, a neke svesno negiraš i izvrćeš. Bog se pita u svemu, On je i niko drugi dopustio da živimo po izboru naše slobodne volje, ali po tom izboru pred Njim ćemo i odgovarati. Crkva Hristova traje hiljadama godina i svetli svetu, ali tek sad je nastala generacija u kojoj će kulminirati tajna bezakonja koja se već u vreme apostola Pavla počela razvijati. I pošto se stiču uslovi za vladavinu Antihrista, onda se priprema i junica i ostalo potrebno za ustoličenje sina bezakonja.
Posle Armagedona je izgradnja hrama, a ne Novo nebo i zemlja kako ti navodiš. Nakon Armagedona 2029. godine nastupa hiljadugodišnje carstvo Hristovo u kome će se obnoviti zemlja, a ti stihovi iz Pisma koje navodiš se odnose na period nakon isteka hiljadugodišnjeg carstva Hristovog i nakon bitke Goga i Magoga.

U Judaizmu imas stotiner pravaca koje prve moras da pomiris.
Jedni ne daju zidanje hrama mala grupa to hoce.
Grupa koja hoce su Zionisti, ali i medju njih ima nekoliko grupa, koje se protive tome.

Cak imas desetine grupa koje nece Izrailsku drzavu.
Zasto nece?
Nece jer ovo sto sada postoji, kazu a i jeste tako, nije ucinio mesija vec ljudska sila.
Stvaranje drzave Izrail, nije po prorocanstvima vec je to ucinila ljudska ruka.
Jer stvaranje drzave Izrail i sakupljanje Jevreja pa gradjenje Hama treba sve da ucini mesija, ne Goji.
Ovu drzavu im je stvorio Goji.

Posto se od svega toga nista nije desilo, velika vecina jevreja bi ustala protiv gradjenja hrama, jer ne mogu jevreji jednsotavno da pocnbu da ga grade.
Jer onda nije to to.
Njega treba mesija da pocne da gradi.

Stvaranje drzave izrail i okupljanje Jevraja, mora mesija da ucini.
Danas mnogi jevreji i dalje zive u raznim zemljama jer nece u izrail jer znaju da ova drzava nije bozje delo.
Nije mesijino delo.
Ne ispunjava porrocanstvo.

Mnogi jevreji i rabini odbijaju da odlete tamo Izrailskim avionima, jer ne priznaju ovu drzavau sada, jer ju nije Mesija stvorio.
Tako da je za izgradnju tog hrama 1000 prepreka.
One pocinju same medju jevrjeima a da ne govorimo o dvema djamijama na tom emstu i celog islama.

I kada bi cekali izgradnju hrama o cemu ti govoris, to nije ispunjenje onoga sto ti govoris, jer ne mogu jevreji jednostavno da pocnu da grade hram, to prorocastva ne kazu.
Prvo mora da se oformi drzava Izrail kroz mesiju da bi hram uopste mogao da bude izgradjen.

A Hram je Mesija odavno izgradio, a Izrail nije mogao da sakupi, jer nisu hteli.
Zato danas postoji duhovni nebski hram u koji se svi mi klesemo na zemlji, i ugradjumeo, upisujemo istovremeno u nebeske knjige.

1. Petrova 2,5I vi kao živo kamenje zidajte se u kuću duhovnu i sveštenstvo sveto, da se prinose prinosi duhovni, koji su Bogu povoljni, kroz Isusa Hrista.
1. Petrova 2,6Jer u pismu stoji napisano: evo mećem u Sionu kamen krajeugalan izbrani, i skupocjeni; i ko njega vjeruje neće se postidjeti.
1. Petrova 2,7Vama dakle koji verujete čast je; a onima koji se protive kamen koji odbaciše zidari on posta glava od ugla, i kamen spoticanja i stijena sablazni:

Da ne mislis da ja to sve izmisljam, evo to sve sami jevreji kazu:

Uopšte nije bitno što postoje razne frakcije među lažnim Jevrejima. Raznih frakcija ima svuda, ali plan se ostvaruje kroz jednu ili više frakcija onda kad može i kako može. Satana odavno pokušava da realizuje svoj plan, ali ne može, jer Bog ima svoj plan koji je naravno ispred sataninog. Satana će zbog otpadništva koje uskoro doživljava vrhunac moći realizovati svoj plan o ustoličenju svog sina bezakonja tek sad i to na kratko vreme i opet će pobediti Božiji plan, jer će na kraju satana biti svezan u tamnicu, a posle bačen i u jezero ognjeno gde će biti i Antihrist i Lažni Prorok i svi koji prime žig zveri, kao i svi nepokajani grešnici iz svih vekova. Carstvo Božije (što mi je i nik :)) niko ne može zaustaviti, samo ono će biti večno. Državu Izrael neće osnivati lažni mesija, Antihrist, lažni cionisti su je već osnovali u prošlom veku i sve ovo vreme pripremaju mu teren za zacarenje. Antihrist će doći na već pripremljen teren, a dalje će raditi svoj posao na finalizaciji otpadništva ljudi od Boga i njihovom večnom pogubljenju (osim onih koji mu se ne poklone).

I ovde objasnjenje i potvrda Cionizma i drzave Izrail Hram itd o cemu sam pisao odma gore:

Sve te price o kojima pises C bozje, su stvari price koje pricaju ne jevreji i teoreticari zavere, koji prave pricu na izjavu nekog jevreja ili male grupice koja se nista ne pita.
Termin "teorija zavere" i "teoretičari zavere" je skovala CIA kad je ubijen Kenedi, to postoji u zvaničnim dokumentima. Cilj im je da diskredituju tom prišivenom etiketom bilo koga ko ih razobličuje. Tako su sami rekli. Naravno, u takve priče da je neka istina "teorija zavere" poveruje samo onaj ko je hteo da poveruje u laž. Zato se kaže da će u poslednja vremena ljudi verovati laži i da "ljubavi prema istini ne primiše da bi se spasili, zato će im Bog poslati silu obmane da veruju laži", a laž se danas masovno širi preko savremenih medija. Mnogi ljudi kažu za nešto da je to samo teorija zavere, jer im je tako lakše, mnogi ljudi beže od stvarnosti (i delimično prihvatanja sopstvene odgovornosti za stvarnost u kojoj se nalaze) i zato prihvataju laži onih koji nosioce istine nazivaju teoretičarima zavere (kaže u Pismu i da će ljudi u poslednje vreme "sabrati sebi učitelje da ih češu po ušima", tj. slušaće i prihvataće svaku laž samo ako godi njihovim ušima, a odbacivaće istinu, koja je ponekad gorka, ali lekovita). Ne kažem da nema nekih koji svesno ili nesvesno prenesu neku netačnu informaciju, ali zbog takvih i one koji iznose istinu nazvati šarlatanima, teoretičarima zavere i sl. je neumesno. A indikativno je da baš ti koji nosioce istine nazivaju teoretičarima zavere su oni koji iznose ono što bismo upravo mogli nazvati terminom koji su oni skovali - "teorija zavere". Od mnoštva primera, najsvežiji je upravo korona, jer oni stalno govore "ratujemo protiv nevidljivog virusa o kojem ništa ne znamo", a onda donose razne mere iako "ništa ne znaju", itd. Pravi šarlatani, poput oniih koji daju vakcine sa raznim otrovima u njima, a o ovim novim sa nanočipovima da ne govorim. Ali, znaju oni šta rade, imaju svoj cilj, ali naivni narod varaju kako znaju. A prava istina o tome šta je uopšte virus je ova:
Prema tome, ostavi se fantazija, a drži se realnosti. Dovoljno je pročitati knjigu "Protokol sionskih mudraca" (ima je i na internetu), pa videti kako su blizu realizacije svog cilja i kako se sve po tom planu odvija. Ipak, Hristova je poslednja.

To znaci da ces ti 2022 nestati i neces vise pisati na forum?

Ili ces samo promeniti datum?
Ja iako nisam prorok, ti proricerm ovo drugo.

Ili ces jednostavno eskeivirati da si ti ipak mlaki ladokejac.
Ali to nece upaliti jer laodikejac nebi pisao ovde.

Ti si dao obilna objasnjenja unazad i svako ko zeli moze da ih procita.

Da li bi mogao ukratko bez objasnjenja da nam postavis prvi datum, sve sto imas, godinu, mesec dan itd.
Pocev od prvog datuma da ljudi mogu da imaju pregled jer vecina nece ni da cita ovoliki tekst.
Pa koga zanima, moze unazad da pogleda u tvoj tekst.

Znaci ako moze, datume redom.
Goidina 2021 ovo, mesec dan
Godina 2022 ovo, mesec dan itd?
Ako ne mesec dan, samo godinu?
Hvala.

Naravno da ću nestati i neću pisati na forumu od 2022. godine. Vaznesenje i znači da ćemo biti uzeti sa zemlje, preobraženi u duhovno telo i otići na Nebo. Tako je po Pismu. Tada ću slaviti sa Gospodom pobedu nad grehom, đavolom i smrti. Jedino ako bih do 2022. se pokvario i prestao da budem Nevesta onda bih kao laodikejac ostao u Nevolji. Ali, ja stražim, trudim se da živim sveto, da se ispravljam, molim se i nadam u milost Hristovu da me uzme kad dođe po Nevestu.
Već sam na više mesta pominjao i ukratko datume. Evo deo njih (koje sam poslednji put napisao ovde:
https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-196#post-40130899):

29.IV 5978./14.7.2022. = vaskrsenje i vaznesenje crkve

1.V 5978./16.7.2022. = početak nevolje

1.XI 5981./14.1.2026 = početak velike nevolje

29.IV 5985./14.7.2029. = ubistvo dva sveta proroka

1.V 5985./16.7.2029. = vaskrsenje i vaznesenje dva sveta proroka

1.VI 5985./15.8.2029. = drugi dolazak HS-ov

Druze, onaj koji izvrce je onaj koji stalno menja datume:

Znaci da prihvate vase stalno menjanje, ulili ste im grdno poverenje?
I time sto si navodno pokazao da treba da drzimo levitske praznike razoblicio si moje zablude?

A time sto Isus kaze da je ceo levistki svestenicki sitem ukinut i sve sto ide uz to, te uoste ne zanima?

Jevrejima 7,11Ako je dakle savršenstvo postalo kroz Levitsko sveštenstvo (jer je narod pod njim zakon primio), kaka je još potreba bila govoriti da će drugi sveštenik postati po redu Melhisedekovu a ne po redu Aronovu (levitskom)?
Jevrejima 7,12Jer kad se promijeni sveštenstvo, mora se i zakon promijeniti.

Naravno tebe to ne zanima jer ti ne odgovara hronologiji.
Zakljucio sam da ima sve vise ljudi, koji nesto zele, i ne zanima ih istina koja im rusi zelje.

A sada cu ti opet reci iako nisam prorok, da da Bog da smo zivi i zdravi, 2022 se vise neces pojaviti na ovom forumu jer ces se stideti ili ces se pojaviti sa novim dauimom jer ti nije prvi put, pa si oguglao vec odavno.
Nikakvo vazanesenje.
Vaznesenje ce biti vaznesenje svih vernih i to kada bog odluci.
Mi ne menjamo stalno datume kako ti na svoju osudu (jer kad nas napadaš napadaš udove Hristove, a time i samog Hrista koji je prolio krv svoju za Crkvu) izvrćeš da bi nas diskreditovao nego smo, kako više puta napisah, dva puta promenili samo rokove Vaznesenja i Drugog dolaska Hristovog, prvi put 2012. godine, a drugi put 2020. godine. Oba puta smo sami uočili u Pismu neke stvari koje pre nismo. I promenili smo samo manje od 0,01% onoga u biblijskoj hronologiji što smo iznosili, sve ostalo je ostalo isto, znači skoro sve. I to pre dolaska bilo kog datuma. Dakle, na vreme. A ne kao js koji su dočekali 1914. godinu i ništa se nije desilo ili Miler koji je dočekao 1843. i 1844. godinu i ništa se nije desilo. A mi još nismo dočekali 2036. ili 2029. godinu, pa da onda menjamo godinu Vaznesenja, nego već sad menjamo u 2022. godinu na osnovu naših dodatnih uvida u Pismu. Daljih promena ne može biti, jer onda bismo došli u 2015. godinu, a ona je već prošla. Dakle, ostaje sigurno 2022. godina. Prema tome, tek ostaje da se sačeka 2022. godina i da se kaže da li smo pogrešili ili ne. A mi tvrdimo sa sigurnošću od 100% da će tada biti Vaznesenje Neveste, a 2029. godine Drugi dolazak i Armagedon, jer smo to na osnovu Svetog Pisma utvrdili.
Već sam ti detaljno pisao o tvom negiranju biblijske istine da Levitska 23 praznici važe i dalje. Promena sveštenstva iz Levitskog u Melhisedekovo znači da više nema životinjskih žrtava i obrezanja tela, jer je Hristos svojom savršenom žrtvom to ukinuo, tj. prolivanje krvi, ali sve drugo ostaje, sav zakon, zato Hristos kaže: "Nisam došao da ukinem zakon nego da ispunim" i još kaže preko apostola Pavla (parafraza): "Da li ja tako ukidam zakon? Ne nego ga time baš utvrđujem".

Kakve su ovo ponovo netacne izjave?
Znaci ako neko ne proveruje u tvoja netacna prorocanstva, on ne voli Gospoda?
Bice da je obrnuto...
2022 ces videti ko je bio taj koji ne voli Gospoda.
Vdeces da sam ti silom odzogo, ukazivao na to da si pogresio.
Ali tada se neces pokajati, jer duh koji vas na ovo nagoni, nece vam to dati, ako ne budete iskreno i skruseno trazili pomoc odozgo, kada uvidite da ste pogresili.
Ne, nije onaj ko ne veruje u naša, kako kažeš proročanstva, a zapravo su u pitanju tumačenja biblijskih proročanstava, onaj ko ne voli Gospoda već onaj ko ne želi nepristrasno sa dobrom voljom da razmotri njihovu (ne)istinitost već ih aprirori odbacuje bez iskrenog dubinskog razmatranja samo zato što nažalost, kako su to neki drugi učesnici na ovom forumu za Glasnika primetili, zavidi nosiocima istine.

A ja tvrdim da je 70. godine bilo delimično ispunjenje proroštava, a potpuno, konačno ispunjenje je uskoro - od 2022. do 2029. godine. To što tako govoriš o podržavanju žigosanih sa 666 je logičan ishod tvog negiranja dela Svetog Pisma, tj. Otkrivenja. Ti si se već time izjasnio na čijoj si strani - na strani kneza pakla, a sad to samo sve više potvrđuješ.

daj uozbilji se, matori smo ljudi
kako on moze da bude pravoslavac ako nam potura tamo neke sektaske jereticke sajtove?
na primer

a i na njegovom sajtu, gde ti vidis da je pravoslavan http://putgospodnji.com/index.html jer ja ne vidim.
a ja sam se izjasnio da sam pravoslavan i na mom sajtu , a carstvob mi je na ignore, mislim da na takve ''proroke'' ne trebamo da gubimo vreme; isto mislim i o onome ''ja koji jesam'' diskutantu - gubljenje vremena.
Nije to (ad2036.com) sektaški sajt nego sajt nekoga ko iznosi dosta tačnih stvari, ali i netačnih, ja kad sam ukazivao na taj sajt ukazao sam i na to da tu ima i netačnih stvari, da treba biti oprezan, da razlikujemo dobro od lošeg, tačno od netačnog, ali sam zbog tačnih ostavio čitaocima na korist. Kao što je i Gospod rekao apostolima (koji su Mu ukazali da neki ne idu za Njim, a isceljuju u Njegovo ime): "Ne branite im, jer niko neće govoriti zlo o Meni odmah pošto isceljuje u Moje ime", dakle, ostavio je i njih da čine dobra dela u ime Njegovo, a za svoj konačni sud je ostavio da ih osudi ako se ne pokaju za ono loše što čine krijući se iza onog dobrog što čine za razliku od spašenih koji sve dobro čine, a ako učine loše iskreno se pokaju i isprave. A naš sajt je pravoslavan, to što ti ne vidiš je zato što ti nisi pravoslavan, a što sam već dokazao, jer na samom tvom sajtu piše da se Otkrivenje na kraju prihvata od Pravoslavne Crkve, a ti na forumu tvrdiš drugačije...

vidis kako ti razmisljas, a nisi u pravu [sad je jasno zasto krijes da si sda], uzmi moj primer
pa meni kazu da je bolje da se ne deklarisem da sam pravoslavan, jer kao ja brukam pravoslavlje, malte ne da treba da lazem da sam neko drugi... i onda ja kazem, eto ja sam amer, ali ne mogu da se odreknem pravoslavlja kada je jedino u pravoslavlju knj. otkrivenja zabranjena na liturgiji, jedino mi pravo-slavimo Boga, a svi drugi na vasim liturgijama slavite antihrista [ i ja zato zivim u americi i nagovaram mog pajdu gejtsa da vas sve pelcuje sa 666 vakcinom, da bih vam dokazao da ste u zabludi, jer dok sam ziveo u srbiji nije mi poslo za rukom]
a carstvob cak i ne sme da kaze da je pravoslavan [ako kojim slucajem jeste, mada ja ne verujem] - mozes misliti onda kako bi ga opleli sto laznoprorokuje za 2022 ili 2036, jer mi ne znamo ni dan ni cas - vremena je Bog Otac zadrzao u svojoj vlasti - nista se carstbob ne razlikuje od laznih proroka koji su osnivali sekte, znas i sam koji su, da ih ne nabrajamo - carstvob bi da napravi slican posao, ali prosto nije vredan raskrinkavanja, jer osim buraza nema drugih sledbenika, minorni likovi
Već više puta izneh pravoslavni stav o danu i času Drugog dolaska...

Pa nisi odgovorio ni sada.
Samo si pljuvao i plasio me ako ne prihvatim sto ovde iznosis, nece biti dobro?
Nikakav odgovor koji obara ono sto sam ti prebacio.
Samo blefiranje kao evo dao sam odgovor?
Sta ti j to nisam odgovorio?
Zaista neznam..Puöises toliko mnogo, mozda se nesto promaklo?
Tako da su se posle ovog tvog ne odgovora, moji argumenti samo potvrdili.
Kao što vidiš i sada, kao i mnogo puta do sada detaljno ti odgovorih... Videću ubuduće vredi li tebi, vcc i sličnima (čast izuzecima) više odgovarati. Verovatno da neću više, jer iako sam na sve više puta detaljno odgovorio, vi ponovo sve izvrćete, jer prosto ne volite istinu, niste od Istine i od Oca Istine. Tako da verovatno neću više odgovarati osim ako baš procenim da bi nekome bilo korisno. Sad sam opet na sve odgovorio, a dalje verovatno ne bi imalo smisla vrtiti se stalno u krug...

Već više puta izneh pravoslavni stav o danu i času Drugog dolaska...
nego smo, kako više puta napisah, dva puta promenili samo rokove Vaznesenja i Drugog dolaska Hristovog, prvi put 2012. godine, a drugi put 2020. godine.
A ja tvrdim da je 70. godine bilo delimično ispunjenje proroštava, a potpuno, konačno ispunjenje je uskoro - od 2022. do 2029. godine.
Ti tvrdis i menjas datume, a mi pravoslavni znamo da je Bog vremena i rokove zadrzao u svojoj vlasti, ukljucujuci i vreme vaznesenja i vreme DRUGOG DOLASKA; dakle, ti si lazni prorok, NE MOZES BITI PRAVOSLAVAN AKO IZMSLJAS KADA CE BITI DRUGI DOLAZAK, pa jos i menjas sto si sam izmislio, ili sracunao .
To što tako govoriš o podržavanju žigosanih sa 666 je logičan ishod tvog negiranja dela Svetog Pisma, tj. Otkrivenja.
fakat - jedino ga pravoslavni ne citaju na pravoslavnoj liturgiji, a svi ostali ga citaju - pa ko onda negira, osim pravoslavnih? ne racunamo piskaranje, vec racunamo ono sto karakterise crkvu, a to je sveta liturgija.

Back