Žig zveri

Ociglrdno se u ovom pisanju izmedju redova vidi da nisi bas vise 100 siguran..
Ali posto vam je bog navodno to objavio, ne mozete da priznate gresku.
Ja sam napisao da će verovatno jedan deo Neveste da ostane i posle 2029. godine i da će da se vaznese 2033. godine, tj. 3,5 godine nakon prvog Vaznesenja za koje sam uveren da će biti 2029. godine, kao što sam uveren da će Armagedon biti 2036. godine, a to sam već sve pisao i ranije ovde i ti si isto kao i sad govorio kako nisam siguran u hronologiju, znači isto kao i sad si izvrtao moje reči, jer nisam nigde rekao da nisam siguran da će Vaznesenje biti 2029. godine, a Armagedon 2036. godine već samo da nisam siguran da će drugi deo Neveste otići na Nebo 2033. godine, premda je velika verovatnoća da će i to biti. Ja sam uveren da će Antihrist da zavlada svetom 2033. godine, da će prethodno 3,5 godine propovedati sveti Ilija, Enoh i Jovan Bogoslov, ali nisam siguran da li će jedan deo Neveste ostati da propoveda tokom te 3,5 godine zajedno sa njima, pa da ode na Nebo 2033. godine nakon isteka te 3,5 godine, ali najverovatnije da hoće, a to će vreme pokazati, jer Bog ne otkriva sve odmah i svima več onda kad On smatra da treba i kome On smatra da treba otkriti na ovaj ili onaj način...

Poslednja izmena:
verovatno ovo verovatno ono, laganju nema kraja, evo ti ovo da vidis kako se kgb ruga 1952., mali si ti jos da budes profesionalni lazov kao ove sekte za kojima sledis https://svetosavlje.org/vizija-svetog-jovana-kronstatskog/
“ПЕТОКРАКУ ЗВЕЗДУ“ на сваком крају звезде беше по дванаест демона (ђавола) а у средини звезде сам Сатана са ужасним роговима и издуженом и изопаченом главом, он ширише око себе пену на људе док говораше “Устајте ви проклети са знаком…“ Одједном се појавише мноштво демона (ђавола) са жељезним печатима и на све људе ставише знак, на усне, изнад лакта и на десну руку. Ја упитах Старца за значење овога а он одговори: “ОВО ЈЕ ЗНАК АНТИХРИСТА.“
Isto važi i za tebe, evo šta sam iznosio kao verovatno, a šta kao sigurno (dakle, ne "verovatno ovo verovatno ono" kako klevećeš, već nešto sigurno nešto verovatno):
https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-167#post-39092135
Uvek sam i citirao reči apostola Pavla: "sad delimično znamo, delimično prorokujemo, a onda ćemo gledati kao licem k licu". Dakle, nije ni njemu sve otkriveno, pa tako ni nama, iako nam jeste dosta otkriveno, kao malo kome. Slava Bogu za to!

Što se tiče te vizije Jovana Kronštatskog pročitao sam je pre nešto više od 20 godina. Za tu viziju sam negde pročitao da nije autentična, da je pripisana Jovanu ili da jedan veći deo jeste od njega, ali da su delovi izmenjeni i ubačeni. U svakom slučaju, može da mnogima posluži i kao pouka uz rasuđivanje koje svaki Hrišćanin treba da ima, tj. uz prepoznavanje šta bi tu moglo biti i ubačeno što nije autentično od Jovana Kronštatskog (npr. ono da će žig biti stavljen i na usne što ne može biti tačno, jer protivreči Otkrivenju koje kaže da će biti na čelu ili ruci i sl.).

Poslednja izmena:
Uvek sam i citirao reči apostola Pavla: "sad delimično znamo, delimično prorokujemo, a onda ćemo gledati kao licem k licu". Dakle, nije ni njemu sve otkriveno, pa tako ni nama, iako nam jeste dosta otkriveno, kao malo kome. Slava Bogu za to!

8. Љубав никад не престаје, а пророштво ако ће и престати, језици ако ће умукнути, разума ако ће нестати.

9. Јер нешто знамо и нешто пророкујемо;

to kaze apostol znajuci da ce prorostva prestati [''delimicno'' ili ''nesto' znaci svakom razumnom da ne luduje umisljuci da se sve moze i treba prorokovati, nismo masine da nas programira prorostvo], a ti klevetnice kazes da iako se tvoje prorostvo o godini ne ispuni ti ces ostati u svom [POGRESNOM] uverenju - samo covek bez obraza, pokvarenjak moze kao ti da izvrne i jos da za svoje eventualno neostvarivanje okrivi apostola
Za tu viziju sam negde pročitao da nije autentična
to si mogao da procitas samo od mene, ostali su kukavice da i tebi kazu da si klevetnik, a kamoli za ovu KGB ujdurmu iz 1952, boje se jadni skripalj sindroma

8. Љубав никад не престаје, а пророштво ако ће и престати, језици ако ће умукнути, разума ако ће нестати.

9. Јер нешто знамо и нешто пророкујемо;

to kaze apostol znajuci da ce prorostva prestati [''delimicno'' ili ''nesto' znaci svakom razumnom da ne luduje umisljuci da se sve moze i treba prorokovati, nismo masine da nas programira prorostvo], a ti klevetnice kazes da iako se tvoje prorostvo o godini ne ispuni ti ces ostati u svom [POGRESNOM] uverenju - samo covek bez obraza, pokvarenjak moze kao ti da izvrne i jos da za svoje eventualno neostvarivanje okrivi apostola
Kao i tvoj otac satana i ostali koji su određeni za jezero ognjeno, osećaš da ti se približava vreme suda, pa me zato tako klevećeš i nervozno pišeš ne znajući ni šta tvrdiš ni šta govoriš. Prvo, apostol kaže da će proroštva prestati, ali kad dođe večnost Carstva Božijeg, a ne sada dok smo još u palom svetu. Onda kažeš: "''delimicno'' ili ''nesto' znaci svakom razumnom da ne luduje umisljuci da se sve moze i treba prorokovati, nismo masine da nas programira prorostvo". Dakle, u prethodnom postu si mi prigovarao govoreći da tvrdim "verovatno ovo verovatno ono" na šta sam ti odgovorio ovde: https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-167#post-39092142 između ostalog rekavši da nešto tvrdim sigurno, nešto verovatno, jer apostol Pavle kaže: "delimično znamo, delimično prorokujemo", kako sam već više puta pisao na ovom forumu. A sad mi prigovaraš da "ludujem umišljajući da se sve moze i treba prorokovati" iako prethodno rekoh: "delimično znamo, delimično prorokujemo", a te Pavlove reči i ranije citirah na ovom forumu. A naravno da "nismo masine da nas programira prorostvo", to nigde i ne tvrdim već Bog sve unapred zna i to saopštava prorocima, On zna šta ćemo mi po svojoj slobodnoj volji (a ne kao mašine) uraditi. Što se tiče ovoga: "a ti klevetnice kazes da iako se tvoje prorostvo o godini ne ispuni ti ces ostati u svom [POGRESNOM] uverenju - samo covek bez obraza, pokvarenjak moze kao ti da izvrne i jos da za svoje eventualno neostvarivanje okrivi apostola" na tu tvoju klevetu već ti odgovarah (ovde https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-166#post-39068988):
"Naravno, ni od vcbccbc vcbcvb nemam šta drugo očekivati nego ponavljanje klevete: https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-166#post-39068682, iako sam mu i na to već odgovorio (ovde: https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-163#post-39053330 i drugde):
"U vezi ovoga što kažeš: "sto si i priznao da ces ostati u svom uverenju sta god da bude tad 2029, sto znaci da ces tvrditi NEVIDLJIVO kao i js, krades njihove prevarantske metode znane kao ''carevo novo odelo'' Andersen bese" klevećeš kao i što si me na mnogim drugim mestima klevetao na šta sam ti odgovarao. Dakle, nisam nigde rekao da se neće desiti Vaznesenje 2029. godine već sam ti ovo odgovorio na drugom forumu ovde: http://samopismo-forum.net/index.php?/topic/330-žig-zveri-i-drugi-dolazak-hristov/&do=findComment&comment=5920, kao i ovde: http://samopismo-forum.net/index.php?/topic/330-žig-zveri-i-drugi-dolazak-hristov/&do=findComment&comment=5946". Takođe, i na ovo: https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-166#post-39068973 i https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-166#post-39068984 sam mu već odgovorio ovde: https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-163#post-39052633 i drugde.""
to si mogao da procitas samo od mene, ostali su kukavice da i tebi kazu da si klevetnik, a kamoli za ovu KGB ujdurmu iz 1952, boje se jadni skripalj sindroma
Ne, to sam pročitao negde drugo, koliko se sećam u knjizi "Kroz oganj apokalipse" i još negde. A tvoje pisanje i moji odgovori tebi pokazuju da si ti klevetnik, a ne ja. To Bog dobro zna i On će i da sudi, jer je rekao u Pismu da klevetnici neće naslediti Carstvo Božije.

Poslednja izmena:
Ja sam napisao da će verovatno jedan deo Neveste da ostane i posle 2029. godine i da će da se vaznese 2033. godine, tj. 3,5 godine nakon prvog Vaznesenja za koje sam uveren da će biti 2029. godine, kao što sam uveren da će Armagedon biti 2036. godine, a to sam već sve pisao i ranije ovde i ti si isto kao i sad govorio kako nisam siguran u hronologiju, znači isto kao i sad si izvrtao moje reči, jer nisam nigde rekao da nisam siguran da će Vaznesenje biti 2029. godine, a Armagedon 2036. godine već samo da nisam siguran da će drugi deo Neveste otići na Nebo 2033. godine, premda je velika verovatnoća da će i to biti. Ja sam uveren da će Antihrist da zavlada svetom 2033. godine, da će prethodno 3,5 godine propovedati sveti Ilija, Enoh i Jovan Bogoslov, ali nisam siguran da li će jedan deo Neveste ostati da propoveda tokom te 3,5 godine zajedno sa njima, pa da ode na Nebo 2033. godine nakon isteka te 3,5 godine, ali najverovatnije da hoće, a to će vreme pokazati, jer Bog ne otkriva sve odmah i svima več onda kad On smatra da treba i kome On smatra da treba otkriti na ovaj ili onaj način...
Verovatno da snime dogadjaje za youtube da bi deo neveste koji je gore, mogao da gleda na internetu?

Verovatno da snime dogadjaje za youtube da bi deo neveste koji je gore, mogao da gleda na internetu?
Deo Neveste koji bude na Nebu će slaviti sa Hristom i raditi ono što joj On odredi, a deo koji ostane na Zemlji će propovedati onima koji ostanu na Zemlji protiv Antihrista i žiga zveri i potom takođe otići na Nebo i slaviti sa Hristom i raditi sve što se bude radilo u večnosti Carstva Božijeg.

Deo Neveste koji bude na Nebu će slaviti sa Hristom i raditi ono što joj On odredi, a deo koji ostane na Zemlji će propovedati onima koji ostanu na Zemlji protiv Antihrista i žiga zveri i potom takođe otići na Nebo i slaviti sa Hristom i raditi sve što se bude radilo u večnosti Carstva Božijeg.
A zasto ce se jedni postedeti a drugi ne?
Sta ce slaviti?
Da su spaseni a ovi dole u progonstvu i zivotnoj opasnosti se bore za status koji je ovima gore poköonjen?

A zasto ce se jedni postedeti a drugi ne?
Sta ce slaviti?
Da su spaseni a ovi dole u progonstvu i zivotnoj opasnosti se bore za status koji je ovima gore poköonjen?
I to si pogrešno razumeo ili namerno pogrešno interpretirao. Neće drugi deo Neveste biti ni u kakvoj opasnosti, napisao sam da će oni biti u preobraženim telima, pa im nikakva sila neće moći nauditi. Oni koji će, kako već pisah, biti ugroženi su laodikejski Hrišćani koji će ostati na Zemlji nakon propovedi od strane drugog dela Neveste, kao i propovedi Ilije i Enoha, i nakon Vaznesenja drugog dela Neveste. Dakle, ti laodikejski Hrišćani ostaju na Zemlji poslednje 3,5 godine Nevolje (drugi deo Neveste će biti tokom prve 3,5 godine Nevolje), prema tome samo oni će biti životno ugroženi, oni neće biti u preobraženim (oboženim) telima nego u ovim običnim zemaljskim i jedni će biti mučenici za Hrista zbog neprimanja žiga zveri, a drugi će se skrivati do Drugog dolaska Hristovog, tj. do isteka tih drugih 3,5 godine...

I to si pogrešno razumeo ili namerno pogrešno interpretirao. Neće drugi deo Neveste biti ni u kakvoj opasnosti, napisao sam da će oni biti u preobraženim telima, pa im nikakva sila neće moći nauditi. Oni koji će, kako već pisah, biti ugroženi su laodikejski Hrišćani koji će ostati na Zemlji nakon propovedi od strane drugog dela Neveste, kao i propovedi Ilije i Enoha, i nakon Vaznesenja drugog dela Neveste. Dakle, ti laodikejski Hrišćani ostaju na Zemlji poslednje 3,5 godine Nevolje (drugi deo Neveste će biti tokom prve 3,5 godine Nevolje), prema tome samo oni će biti životno ugroženi, oni neće biti u preobraženim (oboženim) telima nego u ovim običnim zemaljskim i jedni će biti mučenici za Hrista zbog neprimanja žiga zveri, a drugi će se skrivati do Drugog dolaska Hristovog, tj. do isteka tih drugih 3,5 godine...
To je ocigledno kao cistiliste kod katolika.
Prakticno cistiliste.
Moraju da prodju kroz vatru da bi zasluzili to sto ste vi dobri zasluzili.
Tako nesto ne uci biblija, sve ovo sto si napisao nema veze sa biblijom samo je interpertacija teksta bez pokrca.
3,5 god se kriti pored danasnje tehnike, ne kupiti ni prodati, nema sanse.
Celi svet te juri a ti se krijes 3,5 god.
Cela Bozja crkva se bori na zemlji po otrkivenju ne samo ejdan deo.
Naravno, ostatak, i svi oni koji su pozvani da izadju iz vavilona..
Oni koji su ostalimlaki laodikjeci, ti ce u startu prihvatiti zig zveri, nema nikave borbe.
To su 5 lude devojke.
Vrata su zatvorena nema vise ulaska kod zenika na svadbu.
Oni koji nisu bili bogu verni pre ziga zverina, nece ni posle.
Osim onih koji ce biti pozvani iz vavilona.

Prakticno cistiliste.
Tako nesto ne uci biblija, sve ovo sto si napisao nema veze sa biblijom samo je interpertacija teksta bez pokrca.
Oni koji su ostalimlaki laodikjeci, ti ce u startu prihvatiti zig zveri, nema nikave borbe.
To su 5 lude devojke.
Kaze verni ce se kriti 3.5 god od zveri?
Evo kako:
Da Bog ne pusti 7 zala ne bi mogli ni 7 dana.

Video je dat samo kao primer.
Tema koju video navodno zagovara, ovde nije relevantna.

Prakticno cistiliste.
To su 5 lude devojke.
Kaze verni ce se kriti 3.5 god od zveri?
Evo kako:
Da Bog ne pusti 7 zala ne bi mogli ni 7 dana.

Video je dat samo kao primer.
Tema koju video navodno zagovara, ovde nije relevantna.
Bori se cela Crkva (nebeska i zemaljska), ali na Zemlji samo deo. Nebeska Crkva osim što se bori tako što se moli Bogu za one na Zemlji i sl. ujedno slavi svoju pobedu u prethodnom zemaljskom životu nad grehom, satanom i smrću, a Zemaljska Crkva se bori protiv greha, đavola i smrti dok ne pređe na Nebo, ali i slavi delimično kroz život u Crkvi na Zemlji gde prima svete tajne i sl. Jedan deo laodikejskih Hrišćana neće primiti žig zveri, jer će se u toj Nevolji istinski obratiti Bogu, a jedan deo će primiti žig zveri i otići u večne muke.
"6 A žena pobeže u pustinju gde imaše mesto pripravljeno od Boga, da se onamo hrani hiljadu i dvesta i šezdeset dana. " Otkr. 12 Dakle, Pismo kaže da će biti skrivanja 3,5 godine.
Što se tiće čišćenja u vatri, ima dosta mesta u Pismu gde piše da Bog prečišćuje ljude kroz zemaljske nevolje da postanu čisti kao zlato.

Prema tome, jedan deo laodikejskih Hrišćana će primiti žig zveri i tako definitivno bespovratno otpasti od Hrista, jedan deo će biti mučenici za Hrista i otići u Njegovo Carstvo, a jedan deo će se skrivati 3,5 godine do Drugog dolaska kada će ući u hiljadugodišnje Carstvo.

Prema tome, jedan deo laodikejskih Hrišćana će primiti žig zveri i tako definitivno bespovratno otpasti od Hrista, jedan deo će biti mučenici za Hrista i otići u Njegovo Carstvo, a jedan deo će se skrivati 3,5 godine do Drugog dolaska kada će ući u hiljadugodišnje Carstvo.
A vi na nebu imate posebne privilegije?
Dok se ovi muce za te privilegoje koje su vama poklonjene, cak niste norali da prezivite prisilno davanje ziga zveri.
Zasto?

Mnogi id vas bi orihvatili zug zveri da nisu uklonjeni.
Zasto je ovim drugima data ta muka da mnogi izgube spasenje?

Zasto nisu odma svi postedjeni tih muka i ziga zveri kso vi sto ste otisli na nebu da odozgo uzivate i slavite vase spasenje, dok se ovi dole muce?

A vi na nebu imate posebne privilegije?
Dok se ovi muce za te privilegoje koje su vama poklonjene, cak niste norali da prezivite prisilno davanje ziga zveri.
Zasto?

Mnogi id vas bi orihvatili zug zveri da nisu uklonjeni.
Zasto je ovim drugima data ta muka da mnogi izgube spasenje?

Zasto nisu odma svi postedjeni tih muka i ziga zveri kso vi sto ste otisli na nebu da odozgo uzivate i slavite vase spasenje, dok se ovi dole muce?
Jesi li ti to ljubomoran na ove prosvetljene, na ove koji su dosegli carstvo nebesko.
Ljubomora ti nije saveznik u ovoj igri, crpi previše energije koja ti je potrebna za svesno delovanje u carstvu nebeskom.
Moraćeš naučiti kako da štediš energiju, ako želiš da nam se priključiš...

Jesi li ti to ljubomoran na ove prosvetljene, na ove koji su dosegli carstvo nebesko.
Ljubomora ti nije saveznik u ovoj igri, crpi previše energije koja ti je potrebna za svesno delovanje u carstvu nebeskom.
Moraćeš naučiti kako da štediš energiju, ako želiš da nam se priključiš...
Ne.
Samo postoje mnoge Ruper u svemu tome, pa sam ih pomenuo.
Treba ljudima to pokazati.
A onda svako kako hoce.
A znas li ti nesto da prokomentarises oko ovoga sto pise.
Ocigledno se slazes sa njegovoim proracunima.
Sta mislis o Hristovom dolasku koji je proracunso 2036 cini mi se.
Ili primanje ziga 2029.
Da li si pregledso racunicu i proverio da nije negde mozda pogresio koju godinu?

Ne.
Samo postoje mnoge Ruper u svemu tome, pa sam ih pomenuo.
Treba ljudima to pokazati.
A onda svako kako hoce.
A znas li ti nesto da prokomentarises oko ovoga sto pise.
Ocigledno se slazes sa njegovoim proracunima.
Sta mislis o Hristovom dolasku koji je proracunso 2036 cini mi se.
Ili primanje ziga 2029.
Da li si pregledso racunicu i proverio da nije negde mozda pogresio koju godinu?
Čekanje na hristov dolazak mi ne pije vodu, to je neko podmetnuo bubu da one koji ne veruju srcem drže u isčekivanju njegovog drugog dolaska.
Sve je to smislils crkva i njeni tumači kako bi kler držao pod uzdom.
Tu je i priča o žigu zveri...Jovanovo jevanđelje nije napisano za svakog, moraš dostići određeni nivo svesnost da bi se usudio da tumačiš sve te znakove pored puta koji nam se kroz jevanđelje otkrivaju.
Jer, žig zveri je i žig čoveka, pa ti to shvati

Čekanje na hristov dolazak mi ne pije vodu, to je neko podmetnuo bubu da one koji ne veruju srcem drže u isčekivanju njegovog drugog dolaska.
Sve je to smislils crkva i njeni tumači kako bi kler držao pod uzdom.
Tu je i priča o žigu zveri...Jovanovo jevanđelje nije napisano za svakog, moraš dostići određeni nivo svesnost da bi se usudio da tumačiš sve te znakove pored puta koji nam se kroz jevanđelje otkrivaju.
Jer, žig zveri je i žig čoveka, pa ti to shvati
Objasni nam...

glasnik je mislio ovo konkretno da nam objasnis, zasto sve ove lude sekte onda laznoprorokuju uklj. i njegovu, pa na kraju ispadne pala satana
Jovanovo jevanđelje nije napisano za svakog, moraš dostići određeni nivo svesnost
mislis nivo ovoga carstvobozije diskutanta? pa zasto onda pise blazeni koji drze reci prorostva ovoga, jel ti to zagovaras neki elitizam svesnosti krisnamurtija, ili se samo zafrkavas?

Poslednja izmena:

Back