Žig zveri

Resenje gornjeg problema nije u menjanju brojeva, vec u shvacanju kalendara koji su se koristili i njihovih problema.

Ko to ne razume, ne moze da pravi proracune a to je nauka.

U Lukinom evandjlju imas u rodoslovlju Isusovom dva Kainana. Jedan iz Postanak 5, a drugi iz Postanak 11. Ovaj drugi je nestao iz hebrejskog teksta...

Imznaci izbacen je jedan Kajnan i svima je oduzeto oko 100 godina. Adam nije dobio Seta u 130. godini, već u 230. i tako svaki sledeći za 100 godina manje. Posljednjih nekoliko je podeseno proizvoljno da Matusalem umre u godini Potopa.
Judejci sa jednim brojevima, samaritanci sa drugim brojevima u odnosu na Septuagintu, koja ima brojeve kakve je Tora imala 3-4 veka pre Hrista.

Znaci ima 1000% skracenja i to za 1500 godina od Adama do Avrama. Nema jednog Kainana kojeg Luka spominje u rodoslovlju Isusovom. Cak u Delima se spominje da je u Egipat doslo 75 ljudi, a to je na dva mesta skraceno na 70 da bi se uklopilo u teoriju da ima 70 naroda na sveetu. Tako se i Postanak 5 i 11 menjaju da se uklope u teoriju od 6000 godina. A vec se nalazimo u 7300 .
Odprilike..

Ovo za Dela apostolska, gde Luka spominje brojku 75, a ne 70 kako Postanak i Izlazak pisu, potvrdjeno je u rukopisima sa Mrtvog mora.
Tamo hebrejska Tora pise takodje 75, kao i sto pise u Septuaginti.
Vidi sliku:
jpeg.628597/?hash=4c2dfcde8c0e49017b2aebe3b0c7813b

Prilozi

• received_1163677693837290.jpeg
    received_1163677693837290.jpeg
    22,5 KB · Pregleda: 11
Ko to ne razume, ne moze da pravi proracune a to je nauka.
a gde se izdaju sertifikati za one koji bi da proracunavaju? mislim ko moze da proracunava i koliko puta, do 2 puta kao subotari? 4 puta kao js?

a pitanje za ove moje - jel moras da si slep kao baba vanga, ili da si starac da proracunavas, i je l se zna koji su sertifikovani da nas ne prevari neko kao ove iznad? potura nam se svasta, kao starac ovaj starac onaj, pa sta ce da bude kada nista ne bude, isto lazni proroci, ili kao avakum, dija-gnoza?

zig zveri ti je u potpisu
kleveces, a branis ovog, iste metode js koristi, nije vam konkurencija, jer popularise vase metode

vas js da se pritisne za lazno prokokovanje, vi samo trebate da se otvorite i placate ovakve avakume svako neka lupi neku godinu da to postane ljudima normalno, i sta vas briga, vidis da hvali sve i piramiode i redom sve sto je od protivnika... a vas rasel cak onu u gizi, vrata nije znao ni da izmeri,

Poslednja izmena:
JS, KLUB KLEVETNIKA, CIME STE ZALIVALI OVU PIRAMIDU, DA PORASTE?
Russell tied in the measurements of the internal passage ways of the great pyramid firstly with the predicted date of 1874 for the second coming of Christ and then his revised date of 1914. Somehow the pyramid grew 40 years in the period between.

Thy Kingdom Come (© 1891) (1904 edition — Millennial Dawn, vol 3) p.342

So, then, if we measure backward down the "First Ascending Passage" to its junction with the "Entrance Passage," we shall have a fixed date to mark upon the downward passage. This measure is 1542 inches, and indicates the year B.C. 1542, as the date at that point. Then measuring down the "Entrance Passage" from that point, to find the distance to the entrance of the "Pit," representing the great trouble and destruction with which this age is to close, when evil will be overthrown from power, we find it to be 3416 inches, symbolizing 3416 years from the above date, B.C. 1542. This calculation shows AD. 1874 as marking the beginning of the period of trouble; for 1542 years B.C. plus 1874 years AD. equals 3416 years. Thus the Pyramid witnesses that the close of 1874 was the chronological beginning of the time of trouble such as was not since there was a nation -- no, nor ever shall be afterward. And thus it will be noted that this "Witness" fully corroborates the Bible testimony on this subject...

[Emphasis Added
Thy Kingdom Come (copyright 1891) (1910 edition -- Studies In The Scriptures, vol. 3) p.342

So, then, if we measure backward down the "First Ascending Passage" to its junction with the "Entrance Passage," we shall have a fixed date to mark upon the downward passage. This measure is 1542 inches, and indicates the year B.C. 1542, as the date at that point. Then measuring down the "Entrance Passage" from that point, to find the distance to the entrance of the "Pit," representing the great trouble and destruction with which this age is to close, when evil will be overthrown from power, we find it to be 3457 inches, symbolizing 3457 years from the above date, B.C. 1542. This calculation shows AD. 1915 as marking the beginning of the period of trouble; for 1542 years B.C. plus 1915 years AD. equals 3457 years. Thus the Pyramid witnesses that the close of 1914 will be the beginning of the time of trouble such as was not since there was a nation -- no, nor ever shall be afterward. And thus it will be noted that this "Witness" fully corroborates the' Bible testimony on this subject...

[Emphasis Added]

Glasnik ponovo iznosi o Postanju 5, 11 i sl. iako sam mu odgovorio ovde: https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-165#post-39064797 i u ranijim postovima.
Po tome što sam napisao jasno se vidi istina da tek treba da se navrši 6000 godina i to uskoro. Ali, Glasnik se ne kaje, kao što se ne kaje ni za negiranje novozavetnih citata o hrišćanskim praznicima koje sam naveo ovde: https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-143#post-38253415, https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-143#post-38253570. U poslednjim odgovorima Glasnik se nije pokajao ni za to, a kamoli da će za ove neistine koje iznosi o hronologiji. Rekao sam ovde: https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-165#post-39064797 da ne vredi više odgovarati Glasniku dok se ne pokaje za protivljenju Duhu Svetom u pogledu hrišćanskih praznika pomenutih na ta dva linka koje ostavih, jer bi dalje svedočenje njemu postalo bacanje bisera pred svinje. Dakle, ako Glasnik nastavi da iznosi neistine o hronologiji i bilo koje druge neistine o meni, ja mu neću od sada odgovarati dok se najpre ne pokaje za negiranje hrišćanskih praznika, a tek tad vredi dalje raspravljati. Ali, pošto nakon svega mogu samo da očekujem da se Glasnik neće ni za to pokajati, onda definitivno mu neću više odgovarati. Jer, ako čovek ne želi da se kaje, onda dalje ne treba trošiti vreme i energiju na takve. Apostoli kad su propovedali, kad neko nije prihvatio Jevanđelje išli su dalje da propovedaju onima koji žele istinu. Ja sam ovde strpljivo i malo duže iznosio istinu radi čitalaca. Dovoljno sam rekao. Neću dalje odgovarati ni Saletu, jer i on je imao šansu da se pokaje, ali nije već me pita šta će mi reći Gospod kad se ne desi 2029. godine Vaznesenje. Saletovo pitanje je neozbiljno, on unapred govori da se to neće desiti tada, a nije ni ispitao Pismo. Ja bih postavio pitanje Saletu šta će Gospod njemu i ostalima reći kada se sve to ispuni 2029. i 2036. godine što su negirali istinu Biblije koje je On autor. Ja ću, ako me Gospod poživi do 2029. godine te godine biti uznet na oblake u susret Gospodu zajedno sa vaskrslim pravednicima, ako ne, onda ću svejedno vaskrsnuti sa ostalim pravednicima i biti uznet na Nebo, a Sale, Glasnik i drugi koji se protive istini će nažalost, ako požive do tad, ostati u doba Nevolje da trpe sve što se ima desiti, a pisano je, i pitanje je da li će odoleti da ne prime žig zveri. Sami sebe dovode do toga. Toliko su ljudi neozbiljni, a biće strašno vreme. Ali, tako je i prorečeno da će Gospod doći usred neočekivanosti i ravnodušnosti ljudi koji će prebivati u sodomskim i drugim gresima i kako kaže apostol Petar: "I ovo znajte najpre da će u poslednje vreme doći rugači koji će živeti po svojim željama i govoriti: Gde je obećanje dolaska njegova? Jer otkako oci pomreše, sve stoji tako od početka stvorenja. Jer navalice neće da znadu da su nebesa bila otpre, i zemlja iz vode i usred vode Božjom reči. Zato tadašnji svet bi vodom potopljen i pogibe. A sadašnja nebesa i zemlja tom istom rečju zadržana su te se čuvaju za dan strašnoga suda i pogibli bezakonih ljudi." I ostali biblijski stihovi koji govore da će On doći "kao lupež noći", dakle iznenada za one koji Ga ne očekuju.

Naravno, ni od vcbccbc vcbcvb nemam šta drugo očekivati nego ponavljanje klevete: https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-166#post-39068682, iako sam mu i na to već odgovorio (ovde: https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-163#post-39053330 i drugde):
"U vezi ovoga što kažeš: "sto si i priznao da ces ostati u svom uverenju sta god da bude tad 2029, sto znaci da ces tvrditi NEVIDLJIVO kao i js, krades njihove prevarantske metode znane kao ''carevo novo odelo'' Andersen bese" klevećeš kao i što si me na mnogim drugim mestima klevetao na šta sam ti odgovarao. Dakle, nisam nigde rekao da se neće desiti Vaznesenje 2029. godine već sam ti ovo odgovorio na drugom forumu ovde: http://samopismo-forum.net/index.php?/topic/330-žig-zveri-i-drugi-dolazak-hristov/&do=findComment&comment=5920, kao i ovde: http://samopismo-forum.net/index.php?/topic/330-žig-zveri-i-drugi-dolazak-hristov/&do=findComment&comment=5946". Takođe, i na ovo: https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-166#post-39068973 i https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-166#post-39068984 sam mu već odgovorio ovde: https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-163#post-39052633 i drugde.
Prema tome, neću dalje odgovarati na ovoj temi, ma koliko neki nastavili da me ovde kleveću, sem ako neko drugi od istinoljubećih učesnika foruma nešto nekad razumno uputi, a ja tad budem na forumu. Dovoljno razobličih sve te protivnike Istine, dovoljno posvedočih. "Ko ima uho da čuje neka čuje šta Duh govori Crkvama", kaže Otkrivenje. Svako neka ide svojim putem, a Bog će sve naše puteve ispitati i za svaku reč, pomisao, delo daćemo Njemu odgovor. I to vrlo skoro. Ko šta poseje, to će i požnjeti.

Slava Bogu za sve! Amin!

Poslednja izmena:
Navodno Carstvo bozje.
Da pojasnimo citaocima jednim primerom.
Situscija je sledeca.

Sedmica ima 7 dana.
Ali ti tvrdis da ima 6.
I par puta ti objasnjavam i argumentujem da ima 7.
A ti trazis od mene da se pokajem jer ne zelim da priznam tvoju ideju da ima 7?

A to da sedmica ima 6 dana, dokazaces tamo negde od prilike 2036 god.

To da su jevreji skratili skoro 1500 pa je sada 7300 i neka godina a ne 6000 god zbog rotacije zemlje, je jasno kao sto je jasno da su 2 plus 2 =4.
Ali ja treba da se pokajem jer ne prihvatam tvoj proracun da su 3?

I to sve je navodno bog otkrio vama dvojici junaka, i zato kod tebe nema greske?

Pisao sam ranije na ovom forumu da će se žig zveri najverovatnije dodeljivati kroz obaveznu vakcinaciju ili povezano s tim. Ova vest čini to još izvesnijim:
https://www.republika.rs/svet/svet/...ium=referral&utm_source=sd.contentexchange.me
Ipak, neće uspeti još uvek to da sprovedu, nego posle 2029. godine, tj. nakon Vaznesenja Neveste. Ova vest je usledila 10 godina nakon one bure i lažne uzbune oko svinjskog gripa, tj. lažne potrebe za vakcinama protiv istog. A 10 godina od 2019. godine, tj. 2029. godine ulazimo u završnu fazu. 7 godina nakon toga je Armagedon i početak hiljadugodišnjeg carstva, tj. 7. hiljadugodišta koje će biti odmor od greha činjenog tokom proteklih 6000 godina čega je slika sedmični šabat, 7. dan odmora od proteklih 6 dana rada, a kako sam i pisao na ovom forumu na više mesta. Preneću tu vest ovde:
BIL GEJTS ĆE ŽIGOSATI LJUDE: Američki milijarder razvio sistem za nadzor vakcinacija
27. 12. 2019.| 00:08

Naučnici sa čuvenog američkog masačusetskog instituta tehnologije (MIT) napravili su, zahvaljujući novcu koju su dobili od Fondacije "Bil i Melinda Gejts", nevidljive tetovaže pomoću kojih može lako da se otkrije da li je čovek vakcinisan ili ne, a ceo projekat podseća na biblijske priče o žigu Zveri.

Magazin Smitsonijan navodi da se projekat koji finansira osnivač "Majkrosofta" pravda podatkom da zbog neprecizno vođene dokumentacije o vakcinacijama, pogotovo u slabije razvijenim zemljama, godišnje u celom svetu umre 1,5 miliona ljudi.

Tim sa MIT osmislio je nešto što liči na pečat, na čijoj donjoj strani se nalaze sićušne igle, duge svega 1,5 milimetara, sačinjene od mikroskopskih čestica, koje su nevidljive pri normalnom svetlu, a sijaju kada se izlože infracrvenoj svetlosti.

Kada se iglice utisnu osobi koja je vakcinisana, ove nanočestice ostaju u donjem sloju kože nakon što se pečat ukloni, i tokom narednih pet godina moguće je proveriti da li je osoba vakcinisana na sličan način na koji se očitava QR kod na nekom proizvodu.

Američki magazin piše da je ova tehnologija podstakla zabrinutost oko toga da li je etički opravdana, što bi moglo da uspori njen razvoj. Ipak, naučnici se trude da opravdaju njenu primenu.

- U oblastima gde se kartoni vakcinacija često gube ili uopšte ne postoje, elektronska baza podataka je napredak. Ova tehnologija može da omogući brzu i anonimnu zaštitu istorije vakcinacije pacijenata. Tako ćemo biti sigurni da je svako dete vakcinisano - izjavio je Kevin Makhju, bioinženjer s američkog univerziteta Rajs, koji je uradio studiju projekta.

Pomoću novca Fondacije "Bil i Melinda Gejts" istraživači će početkom 2020. godine uraditi istraživanja među stanovništvom Malavija, Bangladeša, Benina i Kenije o tome da li bi prihvatili ove nevidljive tetovaže, koje su inače testirane i na pacovima, na čijoj koži ostaju vidljive devet meseci nakon ubrizgavanja.
Fondacija ubijala devojčice u Indiji
Fondacija "Bil i Melinda Gejts" ranije je bila izložena kritikama zbog projekta vakcinacije u Indiji 2009. godine. Tada je nekoliko škola u saveznoj državi Telangana učestvovalo u ispitivanju nekoliko vakcina protiv raka materice, koje su primenjene na hiljadama devojčica uzrasta od devet do 15 godina. Nekoliko meseci nakon vakcinacije mnogo njih se razbolelo, a pet devojčica je umrlo. Kasnije je utvrđeno da su u mnogo slučajeva deca davala otiske prstiju kao znak pristanka iako nisu znala o kakvom se ispitivanju radi.
Sa time povezano i ovo: https://3rm.info/main/78364-ne-dela...nye-vyjavili-v-vakcine-560-rakovyh-genov.html
Deo odatle:
"Другими словами, человеческим детям вводят генетически модифицированную ДНК другого абортированного человеческого ребенка для того, чтобы вызвать рак в общенациональном масштабе, и все это в интересах всей фармацевтической промышленности, которая настаивает на тотальной цензуре в отношении любой критики вакцин или вакцинных ингредиентов. "

Др Јована раскринкава скандалозне и незаконите радње Лекарске коморе и власти!
Tu lepo raskrinkava one koji zagovaraju obaveznu vakcinaciju.

Pogledajte i komentare koliko ko može.
Срамни покушај суђења др Јовани Стојковић пред Судом части, а по налогу власти.
Ostalo o tome se može pronaći na njenom kanalu: https://www.youtube.com/channel/UCNjFzRiAXo0X-cJ7RRZwXWQ

Poslednja izmena:
Pa ta nevesta je u najvecoj borbi sa Zveri u Otkrivenju da ne primi zig zveri a po tebi ona pobegla na nebo?
Pa ti si skroz omasio.
Po tebi ljudi i neznaju da su zigosani jer im se navodno zig ubacuje kroz vakcinu?
I ovo skroz omasio.

Ali vi cete im reci da je zig u vakcini pa ce oni poverovati?

Mozes li mi samo reci zasto ce Bog kazniti ljude koji prime vakcinu?
To jest navodno zig kroz vakcinu.
U cemu se tu gresi bogu?

Pisao sam ranije na ovom forumu da će se žig zveri najverovatnije dodeljivati kroz obaveznu vakcinaciju ili povezano s tim. Ova vest čini to još izvesnijim:
Ja sam se izjasnio na podforumu politike, na temi o dr. Jovani Stojkovic, i objasnio da mi u pojedinim americkim state-ovima imamo izbor da odbijemo vakcine, sto sam ja licno i ucinio za svoju decu. Dakle, ne zbog nekog famoznog ziga, vec sto vise ne verujemo farmakomafiji sta sve trpaju u vakcine i ne verujemo da su vakcine uopste za dobrobit covecajsvta, NE DAMO IM SVOJU DECU. A ja da verujem da Gejts radi za antihrista, pa ne bih koristio ni njegov operativni sistem, a kamoli da bih cekao ''zigosanje'', tako da znate moj stav povodom ovog ispiranja mozga i klevetanja, za mene su svi oni u istom taboru zamajavica koji se takmice u sablaznjivanju, i to na poene, kako i rekoh. Ili lazu ili sablaznjavaju, na poene, A DUPLO AKO U JEDNOM POSTIGNU OBOJE..

Poslednja izmena:
СТЕЗАЊЕ ОБРУЧА ОКО СРБИЈЕ- НАСТАВАК:

ДОНЕЛА ЈЕ ОДЛУКУ ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ АНА БРНАБИЋ ДА СЕ СВАКОМЕ УЧЕНИКУ ДОДЕЛИ ОД МАРТА 2020 ГОДИНЕ ЈОБ (ЈЕДИНСТВЕНИ ОБРАЗОВНИ БРОЈ). ОБЈАШЊЕЊЕ ЈЕ НАРАВНО, ДА ЋЕ ДРЖАВА ИМАТИ КОМПЛЕТАН УВИД У КРЕТАЊЕ УЧЕНИКА ОД УПИСА У ОСНОВНУ ШКОЛУ ПА СВЕ ДО КРАЈА ШКОЛОВАЊА, ЗАКЉУЧНО СА КОНСТАТАЦИЈОМ ГДЕ И ДА ЛИ СЕ ЗАПОСЛИО.
ИЗГОВОР ЈЕ ДА ЈЕ ЦИЉ ПОБОЉШАЊЕ ПРОЦЕНТА ЗАПОСЛЕНИХ.
ШТА МЕЂУТИМ ИЗМЕЂУ РЕДОВА, ЗНАЧИ ОВАЈ ПОТЕЗ?
СТВАРАЊЕ УСЛОВА ЗА СТАВЉАЊЕ ДЕЦЕ ИЗА КАТАНЦА,КАО И БОЉИ УСЛОВИ ЗАПОСЛЕЊА ЗА ЕЛИТУ.
МЕЂУТИМ, ОЗБИЉНИЈА ОД ТОГА ЈЕ СЛЕДЕЋА НАМЕРА:
ДАВАЊЕ БРОЈЕВА ДЕЦИ ЈЕ ДИРЕКТНО ОЛАКШАВАЊЕ ПРАЋЕЊА ( ЗАТВОРСКИ СИСТЕМ) И ОДУЗИМАЊА ДЕЦЕ. КАКО?
СОЦИЈАЛНЕ СЛУЖБЕ СУ СЕ УСАВРШИЛЕ, СИСТЕМ ПОЧИЊЕ ОДЛИЧНО ДА ФУНКЦИОНИШЕ, ПРОЦЕС ЗАСТРАШИВАЊА СЕ ПРИВОДИ ВРХУНЦУ, СВУДА СЕ ПОСТАВЉАЈУ КАМЕРЕ. НЕКОЛИКО ГРЕШАКА, И ДЕТЕ ЈЕ ПОД ТУЂОМ КАПОМ.
ОВО ЋЕ ИЗМЕЂУ ОСТАЛОГ БИТИ ЈОШ ЈЕДАН УДАРАЦ ПРАВОСЛАВЉУ. КАКО?
НАИМЕ, ИМАЈУ У ПЛАНУ ЗАБРАНУ ЈАВНОГ ИСПОВЕДАЊА ВЕРЕ У ШКОЛИ, ПОШТО ТО СТВАРА РАЗЛИКЕ, ТЕ ЋЕ БИТИ СПРОВОЂЕНЕ САНКЦИЈЕ РОДИТЕЉИМА КОЈИ ЈАВНО ПОТЕНЦИРАЈУ КОД СВОЈЕ ДЕЦЕ ПРАВОСЛАВЉЕ.
ИЗГОВОР:"ДЕТЕ МОРА САМО ДА ИМА ПРАВО НА ВЕРСКО ОПРЕДЕЉЕЊЕ, РОДИТЕЉ НЕ СМЕ ДА ВРШИ ПРИТИСАК".
НЕКОЛИКО ПУТА КАДА ВАС ПРИЈАВЕ, У ГЛАВНОМ КОМПЈУТЕРУ У МИНИСТАРСТВУ ЗАСВЕТЛИ ЦРВЕНА ЛАМПИЦА И ДЕТЕ БР. 154 /17 ОДЛАЗИ У СОЦИЈАЛНУ СЛУЖБУ НА РАЗГОВОР.
БОЉИ УВИД ЗНАЧИ ЈАЧУ КОНТРОЛУ.
ШТА СЕ ЈОШ ПОСТИЖЕ БРОЈЕМ?
ДЕТЕ МОРА ДОБИТИ БРОЈ, ДА БИ МОГЛО ЧИПОМ ДА СЕ ПРИЈАВИ ПРИ УЛАСКУ У ШКОЛУ.
ПИТАТЕ, КАКО ОДЈЕДНОМ ЧИП?
ПА ВЕРОВАТНО ЋЕ ИЗМЕЂУ НА КРАТКО УВЕСТИ ПРИЈАВНЕ КАРТИЦЕ СА ТИМ БРОЈЕМ, КОЈЕ ЋЕ ДЕЦА ГУБИТИ. И ЗБОГ ТОГА ЋЕ УСРДНА ПРОДУЖЕНА РУКА И ГЛАВНИ ИЗВОЂАЧ РАДОВА ПРЕМИЈЕР БРНАБИЋ УВЕСТИ ЧИПОВАЊЕ ДА БИ СЕ СПРЕЧИЛЕ "НЕПРЕДВИЂЕНЕ СТРЕСНЕ СИТУАЦИЈЕ.".
КО ПОГЛЕДА СНИМАК ИЗ СЕПТЕМБРА ПОСЕТЕ АНЕ БРНАБИЋ МЕРКЕЛОВОЈ ВИДЕЋЕ ЈЕДНУ ОД НАЈВАЖНИЈИХ ТЕМА:
- ДОКЛЕ СЕ СТИГЛО СА, ИЗМЕЂУ ОСТАЛОГ, РАЗВОЈЕМ ВЕШТАЧКЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЈЕ И ДИГИТАЛИЗАЦИЈЕ,( У ПРЕВОДУ- КОЛИКО СЕ И ДОКЛЕ СТИГЛО СА КОМПЈУТЕРСКИМ СИСТЕМОМ ЗА ПОРОБЉАВАЊЕ) .
ПРЕМИЈЕР АНА БРНАБИЋ СЕ ДУБОКО ЗАХВАЛИЛА МЕРКЕЛОВОЈ ДВА ПУТА ЗА ИЗУЗЕТНУ ПОМОЋ И ПОДРШКУ У СПРОВОЂЕЊУ РАЗВОЈА ДИГИТАЛНЕ ТРАНСФОРМАЦИЈЕ И ДИГИТАЛИЗАЦИЈЕ.
ЗНАЧИ- НАЈВЕЋИ НЕПРИЈАТЕЉ НАШ УЗГОЈЕН ИЗ ХИТЛЕРОВЕ КОЛЕВКЕ, НАРОД У ЧИЈИМ ЛОГОРИМА СУ БИЛИ НАШИ ПРЕЦИ, ПОМАЖЕ СРБИЈИ ДА ТЕХНОЛОШКИ НАПРЕДУЈЕ ЈЕР СУ МИЛОСТИВИ?
НЕ!
ВЕЋ ЈЕ ПОРОБЉАВА И ЗАТВАРА У НЕПОВРАТНИ ЛОГОР НАШУ ДЕЦУ ПРЕКО ЈАЊИЧАРА. ТО РАДИ НА ИЗУЗЕТНО ВИДЉИВ НАЧИН, ЗА ОНЕ КОЈИ ЗНАЈУ ДА ЈЕ ЦИЉ СВЕТСКЕ ЗАКУЛИСНЕ ВЛАДЕ ЧИПОВАЊЕ СТАНОВНИШТВА ДА БИ СЕ ДОВЕО ЈЕВРЕЈСКИ МЕСИЈА( АНТИХРИСТ) НА ВЛАСТ.
УГРОЖЕНИЈА ОД НАС САМИХ СУ НАША ДЕЦА, КОЈУ ЋЕ СКУПЉАТИ ИЗ ШКОЛСКИХ КЛУПА, ВАН НАШЕ ВОЉЕ И ДОМЕТА.
ТРИЛАТЕРАЛИ СЕ ЖУРИ, 2020 ГОД. 5Г МРЕЖА, КАМЕРЕ, АПАРАТИ ЗА ОЧИТАВАЊЕ, ЦЕНТРАЛНИ ЕЛЕКТРОНСКИ СИСТЕМ, РАДИ ТОТАЛНЕ КОНТРОЛЕ.
САД, НЕМАЧКА,ФРАНЦУСКА, БРИТАНИЈА, ИЗРАЕЛ, И ДР. -УИГРАНА ОРГАНИЗАЦИЈА У ЦИЉУ ПОРОБЉАВАЊА ЧИПОВАЊЕМ РАДИ ВЕЛИКЕ ВЛАСТИ НАД ЧОВЕЧАНСТВОМ.
НАРОДЕ ДА ЛИ ИМАШ ДА ДАШ ДЕЦИ ДА ЈЕДУ, ДА СЕ ЛЕЧЕ И ОБУКУ?
МА КО О ТОМЕ БРИНЕ...ВАЖАН ЈЕ ТЕХНОЛОШКИ НАПРЕДАК И УСКОРО УВОЂЕЊЕ ТАБЛЕТА УМЕСТО УЏБЕНИКА.. САДА ВЕЋ ЗНАМО ЗАШТО.
КОЛИКО ЈЕ ПРЕМИЈЕРКИ СТАЛО ДО СРБИЈЕ ВИДИ СЕ ПО ТОМЕ ШТО НИ НА ХИМНУ " БОЖЕ ПРАВДЕ" НИЈЕ УСТАЛА.
ДАКЛЕ, ВЕЛИКИ БРАТ НАС НАДГЛЕДА...
МИ КЛИЗИМО У ДУБОКУ МРЕЖУ. СПУСТИЛИ СУ ШАПУ НА НАШУ ДЕЦУ, ЈЕР НАМ САТАНИСТИ ЗНАЈУ НАЈБОЛНИЈЕ ТАЧКЕ. ЈАСНО ЈЕ ДА ЋЕ И РОДИТЕЉИ БИТИ ПОРОБЉЕНИ ПРЕКО ДЕЦЕ. УДАРАЦ ДИРЕКТНО У СРЦЕ.
ШТА НАМА ПРЕОСТАЈЕ, С ОБЗИРОМ ДА ЈЕ ВЕЛИКА И ЈАКА СИЛА САТАНИЗМА УЗЕЛА ВЛАСТ НАД СВЕТОМ?
ДА СЕ МОЛИМО НАЈУСРДНИЈЕ ЗА ДОЛАЗАК РУСКОГ ЦАРА НА ВЛАСТ, И ДА ВЕРУЈЕМО ДА ТО НИЈЕ САН, ЈЕР ПО ЈАЧИНИ ЗЛА ВИДИМО ДА НАМ ЈЕ МОГУЋА САМО НАЈЈАЧА ОДБРАНА. ЈЕДИНО ЊЕМУ ЋЕ БИТИ ДАТА СИЛА, ОД КОЈЕ ЋЕ ДРХТАТИ СВЕТСКА МАСОНЕРИЈА!
АКО НЕ...
РАДУЈМО СЕ ЈОШ КРАТКО ДОК НАША ДЕЦА МОГУ ДА НОСЕ КРСТ НА ГРУДИМА ПРОЛАЗЕЋИ КРОЗ ШКОЛСКА ВРАТА И НЕ ПРИЈАВЉУЈУ СЕ ЗАМАХОМ ШАКЕ ИСПРЕД ЧИТАЧА...

Vijoleta Radjenovic

Pošto sam postavio ovaj tekst koji se tiče novosti o Bil Gejtsu i vakcinama i dao komentar o tome, mislim da bi bilo korisno radi čitalaca da odgovorim na ono što su Sale, Glasnik i vcbccbc vcbcvb u vezi toga prokomentarisali, ali ću i tu stati ako vidim da bi dalje bilo beskorisno, da bi bilo beskorisno "vrćenje u krug"..

Pa ta nevesta je u najvecoj borbi sa Zveri u Otkrivenju da ne primi zig zveri a po tebi ona pobegla na nebo?
Pa ti si skroz omasio.
Po tebi ljudi i neznaju da su zigosani jer im se navodno zig ubacuje kroz vakcinu?
I ovo skroz omasio.

Ali vi cete im reci da je zig u vakcini pa ce oni poverovati?

Mozes li mi samo reci zasto ce Bog kazniti ljude koji prime vakcinu?
To jest navodno zig kroz vakcinu.
U cemu se tu gresi bogu?
Na prethodni Glasnikov post sam odgovorio ovde: http://samopismo-forum.net/index.ph...-dolazak-hristov/&do=findComment&comment=6164 i na to se ne bih dalje više vraćao, svako je rekao sa svoje strane što misli, pa čitaoci neka prosude.
Nevesta se bori protiv žiga zveri i svih ostalih zala, ali neće biti prisutna poslednjih 7 godina na Zemlji baš zato što je Nevesta Hristova (Otkrivenje 3:10 i sl.). Verujem da će biti i druga grupa Hrišćana iz Neveste i ona će otići 3,5 godine kasnije na Nebo (posle prve grupe iz Neveste). Tokom te 3,5 godine ona će imati ulogu da (u preobraženim telima) uz proroke Iliju i Enoha, kao i uz Jovana Bogoslova (i verovatno još neke - npr. Serafima Sarovskog i dr.) propoveda protiv Antihrista i njegovog žiga. Kad i ta druga grupa ode na Nebo onda ostaje poslednje 3,5 godine koje će biti najteže i kada će mlaki Hrišćani koji su ostali morati da se suoče sa Antihristom i njegovim žigom, jedni će biti mučenici zbog neprimanja žiga (po Otkrivenju Jovanovom biće im odsečena glava), a drugi će se skrivati po gorama do Armagedona i Drugog dolaska Hristovog.
Nisam rekao da su sada ljudi već žigosani kroz vakcinaciju kako Glasnik imputira nego da je vrlo moguće da će se kroz vakcinaciju ili povezano sa njom primati žig zveri, a ovaj tekst (između ostalih) o Bil Gejtsu govori o tome. Bog će kazniti one ljude koji prime vakcinu koja menja DNK u nefilimski, a taj period kad se bude dodeljivala takva vakcina (ako bude na taj način, a najverovatnije hoće) nije daleko. Greši se Bogu tako što se postaje nefilim, Bog može oprostiti čoveku ako se pokaje, a ne može nefilimu, jer nefilimi nisu Božija tvar i ne mogu se iskupiti. O tome sam već pisao.
Način na koji danas prinuđavaju ljude da prime vakcine najrealniji mi izgleda kao model i put ka prinudi ljudi da prime žig zveri.
S tim u vezi i ovo što Sale kaže: "Evo ga armagedon tu u hodniku". On tu ironično govori, ismevajući ovo suđenje dr Jovani Stojković koje sam povezao sa žigom zveri, ali hodnici (sudski i dr.) i jesu put ka Armagedonu, tako je Gospod i prorekao u Jevanđelju po Mateju 24 i sl. On je rekao da će biti ratovi, zemljotresi, gladi, pomori i sl., ali da još nije kraj. Rekao je da će Hrišćane izvoditi pred sudove i sl., da će ih goniti, da će ih "svi narodi omrznuti imenja Moga radi", itd., da će tada "drug druga izdati", da "što će se bezakonje umnožiti, ohladnjeće ljubav mnogih", da će se propovedati Jevanđelje po celom svetu za svedočanstvo svim narodima i onda će biti kraj. To vidimo sada da se ostvaruje i tek će da se ostvaruje. Kraj će biti od 2029. do 2036. godine (naročito teška druga polovina tog perioda) kada transhumanizam i ostale demonske nakaradnosti budu na vrhuncu. Posle tog perioda nastupa pobeda Jagnjeta. U Otkrivenju jasno stoji da će Jagnje pobediti 10 careva, da će Antihrist i Lažni Prorok biti bačeni u jezero ognjeno, a Satana biti svezan u tamnicu na 1000 godina, a potom i on bačen u jezero ognjeno posle bitke Goga i Magoga.

Pogledao sam i taj klip i pročitao sve komentare, kao i 2,3 prethodna njegova klipa. Dobro je što on tu razobličuje one koji kažu da je već sada žig zveri i sl., tu se slažem sa njim. Ipak, greši što odbacuje svetootački, biblijski hilijazam iako s druge strane mu je ispravno što odbacuje jeretički hilijazam, ali on sve svrstava u isti koš i tu greši, a o svemu tome sam opširno pisao na ovom forumu. Greši još ponešto, ali mnoge stvari tačno govori i Bog to koristi da otvori oči mnogima. Naravno, čitaoci treba dalje da ispituju i da ne prihvate sve što on govori već samo ono što je u skladu sa Biblijom i svetootačkim predanjem (tj. predanjem koje opet jeste pravo ako je u skladu sa Biblijom, ako nije onda je lažno predanje - prema tome nije sve istinsko predanje što se zove predanje već što je u skladu sa ostalim Božijim predanjem i Pismom).

Ja sam se izjasnio na podforumu politike, na temi o dr. Jovani Stojkovic, i objasnio da mi u pojedinim americkim state-ovima imamo izbor da odbijemo vakcine, sto sam ja licno i ucinio za svoju decu. Dakle, ne zbog nekog famoznog ziga, vec sto vise ne verujemo farmakomafiji sta sve trpaju u vakcine i ne verujemo da su vakcine uopste za dobrobit covecajsvta, NE DAMO IM SVOJU DECU. A ja da verujem da Gejts radi za antihrista, pa ne bih koristio ni njegov operativni sistem, a kamoli da bih cekao ''zigosanje'', tako da znate moj stav povodom ovog ispiranja mozga i klevetanja, za mene su svi oni u istom taboru zamajavica koji se takmice u sablaznjivanju, i to na poene, kako i rekoh. Ili lazu ili sablaznjavaju, na poene, A DUPLO AKO U JEDNOM POSTIGNU OBOJE..
Ja sam isto protiv vakcina zato što one izazivaju bolesti, a ne leče ih (Bog preko proroka Isaije kaže za ove koji promovišu vakcine kao nešto dobro:"Teško onome ko od dobra pravi zlo i od zla dobro, od slatkog gorko i od gorkog slatko, teško njima!"). Ali, istovremeno kao onaj koji straži i prati znake vremena i povezuje savremene događaje sa Pismom i Predanjem, mislim da će najverovatnije uskoro one menjati i DNK čoveka u nefilimski, tj. da će se njima ili povezano s njima dodeljivati žig zveri. To što Bil Gejts ima svoj Microsoft operativni sistem i što ga većina ljudi koristi iako on radi za Antihrista ne znači da su ljudi pogrešili u tome. Mislim da kad god se ljudi u vezi toga pitaju ili u vezi toga što kažu da se na novim ličnim kartama nalazi "Kip slobode" i sl. treba da se sete onog primera iz Pisma gde neki prave primedbe što neki Hrišćani jedu meso žrtvovano idolima, a apostol Pavle im odgovara da je idol ništa na svetu, da može slobodno da se jede to meso, jer mi kad jedemo to meso koje smo kupili na tržnici, a prethodno je žrtvovano idolima ne činimo ništa loše, bilo bi loše samo da smo ga jeli zajedno s onima koji su žrtvovali to meso idolima i da smo tada priznali zajedno s njima tog idola. Jedino, kaže isti apostol, ako se neki brat sablažnjava onda ne treba da jedemo pred njim da on ne bi pomislio da se klanjamo idolima, jer je taj brat slab u veri i još uvek nije spoznao da to nije idol samo po sebi već ako mu mi damo takvo značenje, ako se prema tome tako odnosimo. Tako i ako neko nam kaže da "Kip slobode" na ličnoj karti je idol onda ne bismo smeli uzeti tu ličnu kartu, ali pošto nam to niko ne kaže onda mi nemamo nikakve krivice čak i da taj koji daje tu kartu smatra da je taj kip idol (ali nam to ne kaže, tj. ne kaže da i mi uzimanjem te karte prihvatamo taj kip kao idol). Za nas nije, za njega jeste. Ali, ako on traži da i mi priznamo taj kip za idola onda ne smemo uzeti takvu ličnu kartu, a tog zahteva još nema (biće verovatno univerzalni svetski pasoš kad se pojavi Antihrist i verovatno će Antihristov lik* biti na tom pasošu i čin uzimanja tog pasoša biće tretiran kao prihvatanje Antihrista za Boga i zato takav pasoš ne treba prihvatati (kao naravno ni žig na telu), verovatno je monah Zinovija mislio na taj pasoš kad je govorio o karticama koje, kaže ne treba prihvatiti makar čoveku uzeli svu imovinu, a žig na telo ne treba makar i krv mu prolili). *To će biti ikona zveri iz Otkrivenja, možda i na nekoj kartici koja je ujedno i mobilni, pošto prave mobilne i u obliku kartica, a plaćaju već i mobilnim i karticama, a i putuju preko kartica, samo što će tad sve biti objedinjeno u jednoj univerzalnoj kartici sa likom Antihrista kome će se klanjati.

Poslednja izmena:
СТЕЗАЊЕ ОБРУЧА ОКО СРБИЈЕ- НАСТАВАК:

ДОНЕЛА ЈЕ ОДЛУКУ ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ АНА БРНАБИЋ ДА СЕ СВАКОМЕ УЧЕНИКУ ДОДЕЛИ ОД МАРТА 2020 ГОДИНЕ ЈОБ (ЈЕДИНСТВЕНИ ОБРАЗОВНИ БРОЈ). ОБЈАШЊЕЊЕ ЈЕ НАРАВНО, ДА ЋЕ ДРЖАВА ИМАТИ КОМПЛЕТАН УВИД У КРЕТАЊЕ УЧЕНИКА ОД УПИСА У ОСНОВНУ ШКОЛУ ПА СВЕ ДО КРАЈА ШКОЛОВАЊА, ЗАКЉУЧНО СА КОНСТАТАЦИЈОМ ГДЕ И ДА ЛИ СЕ ЗАПОСЛИО.
ИЗГОВОР ЈЕ ДА ЈЕ ЦИЉ ПОБОЉШАЊЕ ПРОЦЕНТА ЗАПОСЛЕНИХ.
ШТА МЕЂУТИМ ИЗМЕЂУ РЕДОВА, ЗНАЧИ ОВАЈ ПОТЕЗ?
СТВАРАЊЕ УСЛОВА ЗА СТАВЉАЊЕ ДЕЦЕ ИЗА КАТАНЦА,КАО И БОЉИ УСЛОВИ ЗАПОСЛЕЊА ЗА ЕЛИТУ.
МЕЂУТИМ, ОЗБИЉНИЈА ОД ТОГА ЈЕ СЛЕДЕЋА НАМЕРА:
ДАВАЊЕ БРОЈЕВА ДЕЦИ ЈЕ ДИРЕКТНО ОЛАКШАВАЊЕ ПРАЋЕЊА ( ЗАТВОРСКИ СИСТЕМ) И ОДУЗИМАЊА ДЕЦЕ. КАКО?
СОЦИЈАЛНЕ СЛУЖБЕ СУ СЕ УСАВРШИЛЕ, СИСТЕМ ПОЧИЊЕ ОДЛИЧНО ДА ФУНКЦИОНИШЕ, ПРОЦЕС ЗАСТРАШИВАЊА СЕ ПРИВОДИ ВРХУНЦУ, СВУДА СЕ ПОСТАВЉАЈУ КАМЕРЕ. НЕКОЛИКО ГРЕШАКА, И ДЕТЕ ЈЕ ПОД ТУЂОМ КАПОМ.
ОВО ЋЕ ИЗМЕЂУ ОСТАЛОГ БИТИ ЈОШ ЈЕДАН УДАРАЦ ПРАВОСЛАВЉУ. КАКО?
НАИМЕ, ИМАЈУ У ПЛАНУ ЗАБРАНУ ЈАВНОГ ИСПОВЕДАЊА ВЕРЕ У ШКОЛИ, ПОШТО ТО СТВАРА РАЗЛИКЕ, ТЕ ЋЕ БИТИ СПРОВОЂЕНЕ САНКЦИЈЕ РОДИТЕЉИМА КОЈИ ЈАВНО ПОТЕНЦИРАЈУ КОД СВОЈЕ ДЕЦЕ ПРАВОСЛАВЉЕ.
ИЗГОВОР:"ДЕТЕ МОРА САМО ДА ИМА ПРАВО НА ВЕРСКО ОПРЕДЕЉЕЊЕ, РОДИТЕЉ НЕ СМЕ ДА ВРШИ ПРИТИСАК".
НЕКОЛИКО ПУТА КАДА ВАС ПРИЈАВЕ, У ГЛАВНОМ КОМПЈУТЕРУ У МИНИСТАРСТВУ ЗАСВЕТЛИ ЦРВЕНА ЛАМПИЦА И ДЕТЕ БР. 154 /17 ОДЛАЗИ У СОЦИЈАЛНУ СЛУЖБУ НА РАЗГОВОР.
БОЉИ УВИД ЗНАЧИ ЈАЧУ КОНТРОЛУ.
ШТА СЕ ЈОШ ПОСТИЖЕ БРОЈЕМ?
ДЕТЕ МОРА ДОБИТИ БРОЈ, ДА БИ МОГЛО ЧИПОМ ДА СЕ ПРИЈАВИ ПРИ УЛАСКУ У ШКОЛУ.
ПИТАТЕ, КАКО ОДЈЕДНОМ ЧИП?
ПА ВЕРОВАТНО ЋЕ ИЗМЕЂУ НА КРАТКО УВЕСТИ ПРИЈАВНЕ КАРТИЦЕ СА ТИМ БРОЈЕМ, КОЈЕ ЋЕ ДЕЦА ГУБИТИ. И ЗБОГ ТОГА ЋЕ УСРДНА ПРОДУЖЕНА РУКА И ГЛАВНИ ИЗВОЂАЧ РАДОВА ПРЕМИЈЕР БРНАБИЋ УВЕСТИ ЧИПОВАЊЕ ДА БИ СЕ СПРЕЧИЛЕ "НЕПРЕДВИЂЕНЕ СТРЕСНЕ СИТУАЦИЈЕ.".
КО ПОГЛЕДА СНИМАК ИЗ СЕПТЕМБРА ПОСЕТЕ АНЕ БРНАБИЋ МЕРКЕЛОВОЈ ВИДЕЋЕ ЈЕДНУ ОД НАЈВАЖНИЈИХ ТЕМА:
- ДОКЛЕ СЕ СТИГЛО СА, ИЗМЕЂУ ОСТАЛОГ, РАЗВОЈЕМ ВЕШТАЧКЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЈЕ И ДИГИТАЛИЗАЦИЈЕ,( У ПРЕВОДУ- КОЛИКО СЕ И ДОКЛЕ СТИГЛО СА КОМПЈУТЕРСКИМ СИСТЕМОМ ЗА ПОРОБЉАВАЊЕ) .
ПРЕМИЈЕР АНА БРНАБИЋ СЕ ДУБОКО ЗАХВАЛИЛА МЕРКЕЛОВОЈ ДВА ПУТА ЗА ИЗУЗЕТНУ ПОМОЋ И ПОДРШКУ У СПРОВОЂЕЊУ РАЗВОЈА ДИГИТАЛНЕ ТРАНСФОРМАЦИЈЕ И ДИГИТАЛИЗАЦИЈЕ.
ЗНАЧИ- НАЈВЕЋИ НЕПРИЈАТЕЉ НАШ УЗГОЈЕН ИЗ ХИТЛЕРОВЕ КОЛЕВКЕ, НАРОД У ЧИЈИМ ЛОГОРИМА СУ БИЛИ НАШИ ПРЕЦИ, ПОМАЖЕ СРБИЈИ ДА ТЕХНОЛОШКИ НАПРЕДУЈЕ ЈЕР СУ МИЛОСТИВИ?
НЕ!
ВЕЋ ЈЕ ПОРОБЉАВА И ЗАТВАРА У НЕПОВРАТНИ ЛОГОР НАШУ ДЕЦУ ПРЕКО ЈАЊИЧАРА. ТО РАДИ НА ИЗУЗЕТНО ВИДЉИВ НАЧИН, ЗА ОНЕ КОЈИ ЗНАЈУ ДА ЈЕ ЦИЉ СВЕТСКЕ ЗАКУЛИСНЕ ВЛАДЕ ЧИПОВАЊЕ СТАНОВНИШТВА ДА БИ СЕ ДОВЕО ЈЕВРЕЈСКИ МЕСИЈА( АНТИХРИСТ) НА ВЛАСТ.
УГРОЖЕНИЈА ОД НАС САМИХ СУ НАША ДЕЦА, КОЈУ ЋЕ СКУПЉАТИ ИЗ ШКОЛСКИХ КЛУПА, ВАН НАШЕ ВОЉЕ И ДОМЕТА.
ТРИЛАТЕРАЛИ СЕ ЖУРИ, 2020 ГОД. 5Г МРЕЖА, КАМЕРЕ, АПАРАТИ ЗА ОЧИТАВАЊЕ, ЦЕНТРАЛНИ ЕЛЕКТРОНСКИ СИСТЕМ, РАДИ ТОТАЛНЕ КОНТРОЛЕ.
САД, НЕМАЧКА,ФРАНЦУСКА, БРИТАНИЈА, ИЗРАЕЛ, И ДР. -УИГРАНА ОРГАНИЗАЦИЈА У ЦИЉУ ПОРОБЉАВАЊА ЧИПОВАЊЕМ РАДИ ВЕЛИКЕ ВЛАСТИ НАД ЧОВЕЧАНСТВОМ.
НАРОДЕ ДА ЛИ ИМАШ ДА ДАШ ДЕЦИ ДА ЈЕДУ, ДА СЕ ЛЕЧЕ И ОБУКУ?
МА КО О ТОМЕ БРИНЕ...ВАЖАН ЈЕ ТЕХНОЛОШКИ НАПРЕДАК И УСКОРО УВОЂЕЊЕ ТАБЛЕТА УМЕСТО УЏБЕНИКА.. САДА ВЕЋ ЗНАМО ЗАШТО.
КОЛИКО ЈЕ ПРЕМИЈЕРКИ СТАЛО ДО СРБИЈЕ ВИДИ СЕ ПО ТОМЕ ШТО НИ НА ХИМНУ " БОЖЕ ПРАВДЕ" НИЈЕ УСТАЛА.
ДАКЛЕ, ВЕЛИКИ БРАТ НАС НАДГЛЕДА...
МИ КЛИЗИМО У ДУБОКУ МРЕЖУ. СПУСТИЛИ СУ ШАПУ НА НАШУ ДЕЦУ, ЈЕР НАМ САТАНИСТИ ЗНАЈУ НАЈБОЛНИЈЕ ТАЧКЕ. ЈАСНО ЈЕ ДА ЋЕ И РОДИТЕЉИ БИТИ ПОРОБЉЕНИ ПРЕКО ДЕЦЕ. УДАРАЦ ДИРЕКТНО У СРЦЕ.
ШТА НАМА ПРЕОСТАЈЕ, С ОБЗИРОМ ДА ЈЕ ВЕЛИКА И ЈАКА СИЛА САТАНИЗМА УЗЕЛА ВЛАСТ НАД СВЕТОМ?
ДА СЕ МОЛИМО НАЈУСРДНИЈЕ ЗА ДОЛАЗАК РУСКОГ ЦАРА НА ВЛАСТ, И ДА ВЕРУЈЕМО ДА ТО НИЈЕ САН, ЈЕР ПО ЈАЧИНИ ЗЛА ВИДИМО ДА НАМ ЈЕ МОГУЋА САМО НАЈЈАЧА ОДБРАНА. ЈЕДИНО ЊЕМУ ЋЕ БИТИ ДАТА СИЛА, ОД КОЈЕ ЋЕ ДРХТАТИ СВЕТСКА МАСОНЕРИЈА!
АКО НЕ...
РАДУЈМО СЕ ЈОШ КРАТКО ДОК НАША ДЕЦА МОГУ ДА НОСЕ КРСТ НА ГРУДИМА ПРОЛАЗЕЋИ КРОЗ ШКОЛСКА ВРАТА И НЕ ПРИЈАВЉУЈУ СЕ ЗАМАХОМ ШАКЕ ИСПРЕД ЧИТАЧА...

Vijoleta Radjenovic
Čim je Ana Brnabić postala premijer znao sam da će da sprovodi tu satansku agendu. To što ona i njoj slični rade je ono na šta ukazah u odgovoru Saletu ovde: https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-166#post-39088372, tj. sada satana preko svojih slugu sve više steže obruč oko Hrišćana i goni ih, zato Gospod kaže: "ko pretrpi do kraja spašće se" što se odnosi i na Nevestu (koja će zbog trpljenja za ime Njegovo i vršenja zapovesti Njegovih biti udostojena i Vaznesenja o čemu govore Otkr. 3:10 i drugi biblijski stihovi), ali i na "Goste na svadbenoj večeri Jagnjetovoj" odnosno one Hrišćane koji su bili mlaki, nisu se dovoljno pročistili do Vaznesenja, pa će se iskupiti kroz mučeničku smrt ili skrivanje u gorama do Drugog dolaska tokom Antihristove 3,5 - godišnje vladavine. Ipak, ovo što satana i njegove sluge rade neće ostati nekažnjeno o čemu nam govore i trube i čaše gneva iz Otkrivenja, tj. Gospod će pokazati svoju jarost prema svima koji krše Njegov zakon, jarost kakvu nije pokazao nikada do sada (čak ni u vreme Potopa u doba Noja ili kažnjavanja Sodome i Gomore u doba Lota iako stanje jeste slično kao tada što Gospod i kaže u Jevanđelju, samo će biti i gore), jer će i gresi čovečanstva u to vreme prevazići grehe svih generacija ikada zbog kojih (a posebno zbog dejstva nefilima i dolaska satane na zemlju) po rečima Hristovim: "biće vreme žalosno kakvo ne bi od Postanja sveta do sad niti će biti".

Pogledao sam i taj klip i pročitao sve komentare, kao i 2,3 prethodna njegova klipa. Dobro je što on tu razobličuje one koji kažu da je već sada žig zveri i sl., tu se slažem sa njim. Ipak, greši što odbacuje svetootački, biblijski hilijazam iako s druge strane mu je ispravno što odbacuje jeretički hilijazam, ali on sve svrstava u isti koš i tu greši, a o svemu tome sam opširno pisao na ovom forumu. Greši još ponešto, ali mnoge stvari tačno govori i Bog to koristi da otvori oči mnogima. Naravno, čitaoci treba dalje da ispituju i da ne prihvate sve što on govori već samo ono što je u skladu sa Biblijom i svetootačkim predanjem (tj. predanjem koje opet jeste pravo ako je u skladu sa Biblijom, ako nije onda je lažno predanje - prema tome nije sve istinsko predanje što se zove predanje već što je u skladu sa ostalim Božijim predanjem i Pismom).
Uliz.

Na prethodni Glasnikov post sam odgovorio ovde: http://samopismo-forum.net/index.php?/topic/330-žig-zveri-i-drugi-dolazak-hristov/&do=findComment&comment=6164 i na to se ne bih dalje više vraćao, svako je rekao sa svoje strane što misli, pa čitaoci neka prosude.
Nevesta se bori protiv žiga zveri i svih ostalih zala, ali neće biti prisutna poslednjih 7 godina na Zemlji baš zato što je Nevesta Hristova (Otkrivenje 3:10 i sl.). Verujem da će biti i druga grupa Hrišćana iz Neveste i ona će otići 3,5 godine kasnije na Nebo (posle prve grupe iz Neveste). Tokom te 3,5 godine ona će imati ulogu da (u preobraženim telima) uz proroke Iliju i Enoha, kao i uz Jovana Bogoslova (i verovatno još neke - npr. Serafima Sarovskog i dr.) propoveda protiv Antihrista i njegovog žiga. Kad i ta druga grupa ode na Nebo onda ostaje poslednje 3,5 godine koje će biti najteže i kada će mlaki Hrišćani koji su ostali morati da se suoče sa Antihristom i njegovim žigom, jedni će biti mučenici zbog neprimanja žiga (po Otkrivenju Jovanovom biće im odsečena glava), a drugi će se skrivati po gorama do Armagedona i Drugog dolaska Hristovog.
Nisam rekao da su sada ljudi već žigosani kroz vakcinaciju kako Glasnik imputira nego da je vrlo moguće da će se kroz vakcinaciju ili povezano sa njom primati žig zveri, a ovaj tekst (između ostalih) o Bil Gejtsu govori o tome. Bog će kazniti one ljude koji prime vakcinu koja menja DNK u nefilimski, a taj period kad se bude dodeljivala takva vakcina (ako bude na taj način, a najverovatnije hoće) nije daleko. Greši se Bogu tako što se postaje nefilim, Bog može oprostiti čoveku ako se pokaje, a ne može nefilimu, jer nefilimi nisu Božija tvar i ne mogu se iskupiti. O tome sam već pisao.
Način na koji danas prinuđavaju ljude da prime vakcine najrealniji mi izgleda kao model i put ka prinudi ljudi da prime žig zveri.
S tim u vezi i ovo što Sale kaže: "Evo ga armagedon tu u hodniku". On tu ironično govori, ismevajući ovo suđenje dr Jovani Stojković koje sam povezao sa žigom zveri, ali hodnici (sudski i dr.) i jesu put ka Armagedonu, tako je Gospod i prorekao u Jevanđelju po Mateju 24 i sl. On je rekao da će biti ratovi, zemljotresi, gladi, pomori i sl., ali da još nije kraj. Rekao je da će Hrišćane izvoditi pred sudove i sl., da će ih goniti, da će ih "svi narodi omrznuti imenja Moga radi", itd., da će tada "drug druga izdati", da "što će se bezakonje umnožiti, ohladnjeće ljubav mnogih", da će se propovedati Jevanđelje po celom svetu za svedočanstvo svim narodima i onda će biti kraj. To vidimo sada da se ostvaruje i tek će da se ostvaruje. Kraj će biti od 2029. do 2036. godine (naročito teška druga polovina tog perioda) kada transhumanizam i ostale demonske nakaradnosti budu na vrhuncu. Posle tog perioda nastupa pobeda Jagnjeta. U Otkrivenju jasno stoji da će Jagnje pobediti 10 careva, da će Antihrist i Lažni Prorok biti bačeni u jezero ognjeno, a Satana biti svezan u tamnicu na 1000 godina, a potom i on bačen u jezero ognjeno posle bitke Goga i Magoga.
Ociglrdno se u ovom pisanju izmedju redova vidi da nisi bas vise 100 siguran..
Ali posto vam je bog navodno to objavio, ne mozete da priznate gresku.

čin uzimanja tog pasoša biće tretiran kao prihvatanje Antihrista za Boga i zato takav pasoš ne treba prihvatati (kao naravno ni žig na telu), verovatno je monah Zinovija mislio na taj pasoš
verovatno ovo verovatno ono, laganju nema kraja, evo ti ovo da vidis kako se kgb ruga 1952., mali si ti jos da budes profesionalni lazov kao ove sekte za kojima sledis https://svetosavlje.org/vizija-svetog-jovana-kronstatskog/
“ПЕТОКРАКУ ЗВЕЗДУ“ на сваком крају звезде беше по дванаест демона (ђавола) а у средини звезде сам Сатана са ужасним роговима и издуженом и изопаченом главом, он ширише око себе пену на људе док говораше “Устајте ви проклети са знаком…“ Одједном се појавише мноштво демона (ђавола) са жељезним печатима и на све људе ставише знак, на усне, изнад лакта и на десну руку. Ја упитах Старца за значење овога а он одговори: “ОВО ЈЕ ЗНАК АНТИХРИСТА.“

Back