Dakle, u kombinaciji, Bozja rec i ova svedocanstva, mozemo samo tako da prepoznamo ko je prva i druga zver iz Otkrivenja Ivanovog, ko je ikona prve zveri i sta je njen zig.
DA POTVRDIMO UNAZAD RECENO I STRUCNOM LITERATUROM
Rec Svedocanstvo Isusovo se odnosi na posebno dato osigurano znanje koje se bazira na njemu (Isusu).
I to se odnosi na sledeca mesta u Otrkivenju Jovanovom Ivanovom:
u Otrkivenju 6,9.
Otkrivenje 12,11,17.
Otrkivenje 19,10.
Otkrivenje 20,4.
I verovatno i na Otrkivenje 11,7.
Elberfleder Brockhaus, komentar Grckog izvornoig teksta, strana 887.
- - - - - - - - - -
Mesta u Otrkivenju gde se pominje svedocanstvo Isusovo i svedocenje koja je Jovan video i zapisao, odnose se na stihove.
Otkrivenje 1,1,2,
Mesto u Otrkivenju gde se odnose na svo znanje sto je Jovan dobio od Isusa, od pocetka dato u jevandjeljima.
Otrkrivenje 1,9
Mesta u Otrkivenje 22,18,19,20.
O tome svedoci sam Jovan i sam Isus Jovanu svojim autoritetom, da to znanje koje se pominje uvovim stihovima jesu svedocanstva, i pprorocanstvai da su ona istina.
Elberfelder Brockhaus strana 887.
Elberfelder Brockhaus Biblija sa komentarom
DA POTVRDIMO UNAZAD RECENO I STRUCNOM LITERATUROM
Rec Svedocanstvo Isusovo se odnosi na posebno dato osigurano znanje koje se bazira na njemu (Isusu).
I to se odnosi na sledeca mesta u Otrkivenju Jovanovom Ivanovom:
u Otrkivenju 6,9.
Otkrivenje 12,11,17.
Otrkivenje 19,10.
Otkrivenje 20,4.
I verovatno i na Otrkivenje 11,7.
Elberfleder Brockhaus, komentar Grckog izvornoig teksta, strana 887.
- - - - - - - - - -
Mesta u Otrkivenju gde se pominje svedocanstvo Isusovo i svedocenje koja je Jovan video i zapisao, odnose se na stihove.
Otkrivenje 1,1,2,
Mesto u Otrkivenju gde se odnose na svo znanje sto je Jovan dobio od Isusa, od pocetka dato u jevandjeljima.
Otrkrivenje 1,9
Mesta u Otrkivenje 22,18,19,20.
O tome svedoci sam Jovan i sam Isus Jovanu svojim autoritetom, da to znanje koje se pominje uvovim stihovima jesu svedocanstva, i pprorocanstvai da su ona istina.
Elberfelder Brockhaus strana 887.
Elberfelder Brockhaus Biblija sa komentarom