Žig zveri

Opsesije necim nije znati nego zeljeti.imati posto poto.

Znaci stalno tezis a nikada da znmas?
A ono sto je dato da znas, pravis se kaod a ne znas?

Kol 1:9 Toga radi i mi od onog dana kako čusmo ne prestajemo za vas moliti se Bogu i iskati da se ispunite poznanjem volje Njegove u svakoj premudrosti ZNANJU duhovnom,

Prijatelju, nemojmo da skrecemo sa teme...

Ili doprinesi temi, ili mani se filozofije.

Ili znas ili ne znas.

Nije kriv neko ako zna.

To su jeftini trikovi, nivo dece u obdanistu.

Nemojmo da se spustamo nisko.

Znaci stalno tezis a nikada da znmas?
A ono sto je dato da znas, pravis se kaod a ne znas?

Kol 1:9 Toga radi i mi od onog dana kako čusmo ne prestajemo za vas moliti se Bogu i iskati da se ispunite poznanjem volje Njegove u svakoj premudrosti ZNANJU duhovnom,

Prijatelju, nemojmo da skrecemo sa teme...

Ili doprinesi temi, ili mani se filozofije.

Ili znas ili ne znas.

Nije kriv neko ako zna.

To su jeftini trikovi, nivo dece u obdanistu.

Nemojmo da se spustamo nisko.

Mjera je bitna u svemu pa i u zelji za znati.

Kada Isus govori o toj meri duhovnog znanja, on to ne ogranicava.

On to oznacava kao vecnu glad, siromastvo.
Nikad dosta.

Mt 5:3 Blago siromašnima duhom, jer je njihovo carstvo nebesko;

Dakle svi izgovori da se izgovoris prijatelju sto ne odgovoras na temu,a sto neko odgovara, ne stoje.
Ja govorim o mjeri a ti o extremu.
Extremista ima dovoljno i bez tebe.

NO onih s mjerom jako malo to su mirotvorci i blago mirotvorcima njihovo je kraljevstvo nebesko.

Ti ne vidis razliku opsesije i zdrave zelje za znanjem.

Sta je po tebi opsesija?

A sta je po tebi zdrava zelja za znanjem?

Odkud ti znas ko je sta u ovome kada ovde nikoga licno i ne znas.

Zasto se ne drzis teme?
Hteo si da se izgovoris, pokusao si svasta i nije islo.
Hteo si da me ubedis, na nivou, necu da se igram stobom ako ne ovo ili oni, pa ne ide.

Vratimo se na temu, ne mozes da se izbavis.

Sta je po tebi opsesija?

A sta je po tebi zdrava zelja za znanjem?

Odkud ti znas ko je sta u ovome kada ovde nikoga licno i ne znas.

Zasto se ne drzis teme?
Hteo si da se izgovoris, pokusao si svasta i nije islo.
Hteo si da me ubedis, na nivou, necu da se igram stobom ako ne ovo ili oni, pa ne ide.

Vratimo se na temu, ne mozes da se izbavis.

Sam pronadji mjeru dok nije kasno.

Ajd malo ču se uključiti koliko mi je dozvoljeno...

Evo zaštita od 666 koja se nekad davno koristila to je desna slika

sigl.jpg

Pa da pocnem.
.................................

Sta je to Svedocanstvo Isusovo - duh prorostva iz Otrkivenja Jovanovog?

Moram odmah na pocetku da kazem da se termin Svedocanstvo, koristi za vise stvari u Bibliji.

Ali u Otkrivenju Jovanovom je rec o necem posebnom.

To je nesto sto Bozji narod posledka, i narod ostatka ima, sto ce mu pomoci da pobedi, da prepozna, i razotkrije, razume, ko je 1 i 2 zver, ko je ikona zverina, i sta je zig zverin iz Otkrivenja Jovanovog i da unapred zna njihove planove..

I pored toga sto Bozji narod posletka ima Svedocanstvo Isusovo, on drzi sve Bozje zapovesti?

Da vidimo sta je to Svedocanstvo Isusovo?

Jos cu vam reci, da ce mnogi od njih na kraju biti pobijenii zbog Bozje reci i zbog tog svedocanstva.

Ocigledno je da to svedocanstvo i Bozja rec na kraju istorije ove zemlje, jako smetaju sotoni i prvoj zveri antihristu kada ce mnoge od njih koji imaju to svedocanstvo Isusovo, pobiti zbog tog svedocanstva.

Osim toga, to svedocanstvo i drzanje Bozjeg zakona nam ukazuje na pravu Bozju zajednicu poslednjeg vremena da bi je prepoznali ko je ona.

Otkrivenje19:10 I padnuvši pred nogama njegovim poklonih mu se; i reče mi: Gle, nemoj, ja sam sluga kao i ti i braća tvoja koja imaju svedočanstvo Isusovo. Bogu se pokloni; jer je svedočanstvo Isusovo Duh Proroštva.

Otrkivenje 12:17 I razgnevi se zmija na ženu, i otide da se pobije sa ostalim semenom njenim, koje drži zapovesti Božije i ima svedočanstvo Isusa Hrista.

NASTAVICE SE

Pa da pocnem.
.................................

Sta je to Svedocanstvo Isusovo - duh prorostva iz Otrkivenja Jovanovog?

Moram odmah na pocetku da kazem da se termin Svedocanstvo, koristi za vise stvari u Bibliji.

Ali u Otkrivenju Jovanovom je rec o necem posebnom.

To je nesto sto Bozji narod posledka, i narod ostatka ima, sto ce mu pomoci da pobedi, da prepozna, i razotkrije, razume, ko je 1 i 2 zver, ko je ikona zverina, i sta je zig zverin iz Otkrivenja Jovanovog i da unapred zna njihove planove..

I pored toga sto Bozji narod posletka ima Svedocanstvo Isusovo, on drzi sve Bozje zapovesti?

Da vidimo sta je to Svedocanstvo Isusovo?

Jos cu vam reci, da ce mnogi od njih na kraju biti pobijenii zbog Bozje reci i zbog tog svedocanstva.

Ocigledno je da to svedocanstvo i Bozja rec na kraju istorije ove zemlje, jako smetaju sotoni i prvoj zveri antihristu kada ce mnoge od njih koji imaju to svedocanstvo Isusovo, pobiti zbog tog svedocanstva.

Osim toga, to svedocanstvo i drzanje Bozjeg zakona nam ukazuje na pravu Bozju zajednicu poslednjeg vremena da bi je prepoznali ko je ona.

Otkrivenje19:10 I padnuvši pred nogama njegovim poklonih mu se; i reče mi: Gle, nemoj, ja sam sluga kao i ti i braća tvoja koja imaju svedočanstvo Isusovo. Bogu se pokloni; jer je svedočanstvo Isusovo Duh Proroštva.

Otrkivenje 12:17 I razgnevi se zmija na ženu, i otide da se pobije sa ostalim semenom njenim, koje drži zapovesti Božije i ima svedočanstvo Isusa Hrista.

NASTAVICE SE

ima svedocanstvo o gospodu lakse je pogoditi..aj prst na celo..:D

NA JEDNOM FORUMU SAM POSTAVIO OVU TEMU: Sta je to svedocanstvo Isusovo iz Otkrivenja Jovanovig, BEZ DA ISTA NAPISEM, I CEKAO SAM 7 DANA DA NEKO OD DISKUTANATA NESTO NAPISE NA OVU TEMU.
Ali nista.
ZASTO?
Samo uz pomoc Svedocanstva Isusovog, i Svetim pismom, mozemo razumeti ko je prva zver i njen zig iz Otrkivenja Jovanovog, sta je njena ikona, i ko je druga zver i ostalo....

Sto nam pokazuje da ni jedan od tih diskutanata nema znanja o ovoj temi i nezna sta je to Svedocanstvo Isusovo, a zivimo u poslednje vreme.
A po Otkrivenju neko mora da ima to svedocanstvo vec.

DA VIDIMO STA JE TO SVEDOCANSTVO ISUSOVO - DUH PRORSTVA:

Na Pocetku Otrkivenja Jovan ili Ivan, kaze da mu je Isus preko svog andjela dao objave koje on Jovan treba da zapise u Otkrivenju, to jest Jovan te Isusove objav naziva svedocanstva.

Oftkr 1:1 Otkrivenje Isusa Hrista, koje dade Njemu Bog, da pokaže slugama svojim šta će skoro biti, i pokaza, poslavši po andjelu svom sluzi svom Jovanu,
Off 1:2 Koji SVEDOCI i reč Božiju i SVEDOCANSTVO Isusa Hrista, i šta god vide.

Dakle ono sto ce zapisati u Otkrivenju sto mu je javio andjeo i sam Isus, i sve to sto je Jovan video u vizijama, Jovan naziva SVEDOCANSTVOM, ili kako cemo videti, DUHOM PROROSTVA .

Na samom kraju Otrkivenja, Jovan takodje naziva Otkrivenje, reci prorostva i svedocanstvo od Isusa, jer mu on svedoci i prorice o tim dogadjajima koje je on zapisao:

Off 22:18 Jer svedočim svakome koji čuje reči proroštva knjige ove; ako ko dometne ovome, Bog će nametnuti na njega zla napisana u knjizi ovoj;
Off 22:19 I ako ko oduzme od reči knjige proroštva ovog, Bog će oduzeti njegov deo od knjige života, i od grada svetog, i od onog što je napisano u knjizi ovoj.
Off 22:20 Govori Onaj koji svedoči ovo: Da, doći ću skoro! Amin. Da, dodji, Gospode Isuse.

Dakle svedocanstvo Isusovo jeste Otkrivenje koje je Jovan zapisao, ali kada Jovan, Ivan, govori o kraju i narodu koji zivi pred drugi Isusov dolazak, on naziva te objave koje ce oni imati i dobiti, takodje svedocanstvom Isusovim i duhom prorostva.

Objave koje ce razjasniti dogadjaje iz Otkrivenja, a koje se ticu prve i druge zveri, ikone njezine, ziga zveri i svih prevara koje ce oni raditi itd.

Da pogledamo to:

Na ovom mestu Jovan kaze sledece:

Otkri 6:9 I kad otvori peti pečat, videh pod oltarom duše pobijenih za reč Božiju i za SVEDOCASTVO koje imahu.

On vidi buduce dogadjaje i ljude koji zive u poslednje vreme, da i oni imaju posebno svedocanstvo.
A Jovan to naziva takodje svedocanstvom, onda to znaci da je poslednjem narodu Isus takodje dao Svedocanstvo preko proroka, to jest dao mu je duh prorostva, prorocke objave o poslednjim dogadjajima kao i Jovanu sto je dao.

Zasto im je to svedocastvo dato?

Off 12:11 I oni ga pobediše krvlju Jagnjetovom i rečju svedočanstva svog, i ne mariše za život svoj do same smrti.

Ti ljudi ce pobediti sotonu, prvu zver, njen zig, njenu ikonu, i njijove zamke na osnovu svedocanstva koje je i njima dato kao Jovanu, Ivanu.
I oni imaju svedocanstvo na osnovu kojeg ce moci da svedoce i razotrkivaju sotonine prevare i da prepoznaju zadnje doagadjaje i da odbace zver i njen zig.

Otkr19:10 I padnuvši pred nogama njegovim poklonih mu se; i reče mi: Gle, nemoj, ja sam sluga kao i ti i braća tvoja koja imaju svedočanstvo Isusovo. Bogu se pokloni; jer je svedočanstvo Isusovo Duh Proroštva.

- - - - - - - - - -

NASTAVICE SE

Ocigledno je da ce sotona biti jako ljut na te ljude koji imaju svedocanstvo Isusovo koje je duh prorstva.

Zasto ljut?

Pa zato sto ce oni na osnovu tog svedocanstva, i dara duha prorstva koje ce i njima dati Isus, to jest koje im je vec dao za njihovo vreme, oni ce tim svedocanstvom moci da razotkriju i prepoznaju sve prevare i zamke sotone i da na osnovu njih, obaveste druge ljude i ostale u veri, i da na osnovu tog svedocanstva znaju unapred sve dogadjaje i prevare, zamke, koje im spremaju prva zver, njena ikona i da prepoznaju zig zveri i zato nece biti prevareni.
Zato ce on sve ciniti da ih progoni.

Off 12:17 I razgnevi se zmija na ženu, i otide da se pobije sa ostalim semenom njenim, koje drži zapovesti Božije i ima svedočanstvo Isusa Hrista.

- - - - - - - - - -

NASTAVICE SE

Ocigledno je da ce sotona biti jako ljut na te ljude koji imaju svedocanstvo Isusovo koje je duh prorstva.

Zasto ljut?

Pa zato sto ce oni na osnovu tog svedocanstva, i dara duha prorstva koje ce i njima dati Isus, to jest koje im je vec dao za njihovo vreme, oni ce tim svedocanstvom moci da razotkriju i prepoznaju sve prevare i zamke sotone i da na osnovu njih, obaveste druge ljude i ostale u veri, i da na osnovu tog svedocanstva znaju unapred sve dogadjaje i prevare, zamke, koje im spremaju prva zver, njena ikona i da prepoznaju zig zveri i zato nece biti prevareni.
Zato ce on sve ciniti da ih progoni.

Off 12:17 I razgnevi se zmija na ženu, i otide da se pobije sa ostalim semenom njenim, koje drži zapovesti Božije i ima svedočanstvo Isusa Hrista.

- - - - - - - - - -

NASTAVICE SE

Čedomire neće nitko biti ljut ako kažeš nešto konkretno.

Sledeci stih nam otrkiva ko su ti ljudi koji zive u poslednje vreme i imaju svedocanstvo Isusa Hrista koje je i duh prorostva, i oni drze Bozje zapovesti?

Ti ljudi se nazivaju ZENA, to je Bozja zajednica to jest crkva na zemlji u poslednjim danima, simbolicno prikazna kao cista nevina zena.

Off 12:17 I razgnevi se zmija na ZENU, i otide da se pobije sa ostalim semenom njenim, koje drži zapovesti Božije i ima svedočanstvo Isusa Hrista.

- - - - - - - - - -

NASTAVICE SE

Sledeci tekst nam jasno kaze da ce mnogi od njih zaista biti pobijeni zbog tog svedocanstva i zbog Bozje reci koje su se drzali, i na osnovu kojih su uspeli da pobede u najteze vreme istorije sveta:

Off 20:4 I videh prestole, i sedjahu na njima, i dade im se sud, i duše isečenih za SVEDOCANSTVO Isusovo i za REC Božiju, koji se ne pokloniše zveri ni ikoni njenoj, i ne primiše žig na čelima svojim i ruci svojoj; i oživeše i carovaše s Hristom hiljadu godina.

Bozja rec i ta svedocanstva ce im pomoci da prepoznaju, razuzmu i pobede zver i njen zig, ali ce zbog tog svedocanstva i mnogi stradati, ali njihova nagrada ce biti zivot vecni.

- - - - - - - - - -

Nastavice se

- - - - - - - - - -

Sledeci tekst nam jasno kaze da ce mnogi od njih zaista biti pobijeni zbog tog svedocanstva i zbog Bozje reci koje su se drzali, i na osnovu kojih su uspeli da pobede u najteze vreme istorije sveta:

Off 20:4 I videh prestole, i sedjahu na njima, i dade im se sud, i duše isečenih za SVEDOCANSTVO Isusovo i za REC Božiju, koji se ne pokloniše zveri ni ikoni njenoj, i ne primiše žig na čelima svojim i ruci svojoj; i oživeše i carovaše s Hristom hiljadu godina.

Bozja rec i ta svedocanstva ce im pomoci da prepoznaju, razuzmu i pobede zver i njen zig, ali ce zbog tog svedocanstva i mnogi stradati, ali njihova nagrada ce biti zivot vecni.

- - - - - - - - - -

Nastavice se

- - - - - - - - - -

Ovo je vrlo jasno na što se očitava a to je Isus na križu kojem se nisu htjeli pokloniti i glavu su izgubili.

Kao sto smo videli, svedocanstvo Isusovo i duh prorostva, Jeste Otrkivenje Jovanovo o poslednjim dogadjajima, ali i Svedocanstvo Isusovo jesu posebne objave, prorocanstvo, koja ce biti dato narodu posletka da razume ove stvari iz Otkrivienja, da prepozna ko je zver, sta je nejn zig, ko je ikona zverina, druga zver itd. da bi mogao da pobedi..

To svedocanstvo za poslednje vreme sadrzi Isusove objave svom narodu posletka kroz prorocki dar, sadrzi sve informacije koje su potrebne da se Bozji narod sacuva i da bude obavesten, a i obavestice druge da prepoznaju zver i njene prevare i njen zig, sto ce pokvariti posao sotoni i ocigledno je da ce uciniti da ih vecinom pobiju.

Off 19:10 I padnuvši pred nogama njegovim poklonih mu se; i reče mi: Gle, nemoj, ja sam sluga kao i ti i braća tvoja koja imaju svedočanstvo Isusovo. Bogu se pokloni; jer je SVEDOCANSTVO ISUSOVO DUH PRORSTVA.

TIM SVEDOCANSTVOM I BOZJOM RECJU BIBLIJOM UPOREDO, I ONI CE SVEDOCITI I OBJAVLJIVATI unapred, POSLEDNJE DOGADJAJE I PREVARE KOJE SE SPREMAJU OVOM SVETU od strane prve i druge zveri, njene ikone, njenog ziga, sotone, itd.
Prepoznace tako sve prevare koje dolaze na ovaj svet, zbog kojih ce verni ostatak zenin i biti pobijen delimicno, jer ce ih na osnovu svedocanstva koje ima, razotkriti.

- - - - - - - - - -

NASATAVICE SE

Poznajem samo jedan narod danas na zemlji koji ima to svedocanstvo, Hristove prorocke objave za poslednje vreme, koje razotkrivaju prevare sotone, prevare prve zveri coveka pogibli i njegov zig.

Drugi niko danas nema svedocanstvo Hristovo za poslednje vreme.

Niko drugi, ni jedna zajednica, crkva, grupa itd, nema takav dar i takve informacije i takve objave koje tako jasno razotkrivaju zver, njenu ikonu, i zig zveri.

A Otrkivenje kaze da bas na osnovu Bozje reci i tih svedocanstva ce oni moci da pobede zver i da joj se ne poklone i da ne prime njen zig.

Sto znaci drugi koji to nemaju, niti ce moci da prepoznaju zver, niti njen zig, niti njenu ikonu, i nece moci da pobede.

Niko drugi nije ni mogao da pise o ovoj temi jer i nema znanja i svedocanstvo Isusa Hrista o ovim stvarima.

- - - - - - - - - -

NASTAVICE SE

Back