Žig zveri

Dok cekamo vernike Bozje crkve da nam kazu.

Evo jos jednog pitanja koje oni moraju da znaju.

Bitno je za pronalazenje sta je zver i zig zveri.
Kako Jovan jos zove Otkrivenje?

To oni moraju da znaju, crkva im je to rekla ili su sami pronasli u Otkrivenju?

Probati cu da budem koristan braci po vjerovanju.
Ali malo samo ne puno jer me veze...

666 je zbir brojeva od 1 do 36.
Racunajte umom nemojte digitronom jer um se tako uljenuje.
Dalje samo trebate pronaci 36 u zigu tko nosi i sve ce da bude otvoreno.

Nemaju a kazes imaju?

Kljuc je metafora u mom izrazavanju.

Znaci da izbegavamo broj 6 gde god ili?

Broj je samo broj, ne treba ga izbječi. Nego negativcima je taj trostruki broj njihov simbol, nekako koriste ga. Zašto ne znam. Ali često se može vidjeti kako neki na teletuvizoru namjerno pokazuju tri šestice rukom a i imaju eno na sliki prikazano kako idol budistički pokazuje taj broj, pa i drugi elitaši. Ne znam šta im to znači. :think:

Da li je moguce da toliko izbegavate?

Nije smisao reci ta i ta crkva je prava.
To nije tema.

Vec prava crkva ima taj kljuc.

I zna gde Jovan u Otkrivenju govori o tome.

Pa pozivam tu pravu crkvu da nam to kaze i da nam da taj kljuc
.Muslim resenje oko ziga

Izvolite...

Cekamo jos. ..

- - - - - - - - - -

Pa Bog daje njegovoj crkvi taj kljuc ne zveri.
I Jovan kaze da ce zbog tog kljuca da ga tako nazovem, mnogi biti pobijeni.
Jer pomocu njega i Otkrivenja razotkrivaju zver.
Pa joj se to nece svideti.

Sad vidim da si taj kljuc metaforicki upotrebio.
Pitala sam te ovo zbog toga sto vatikan na zastavi ima dva kljuca... a daleko je od prave crkve.

Zver i njen zig? Mislim da je zver financijski 'sistem' /vrlo male grupe. papa including/ koji ce uvesti cipovanje svojih podanika.
Banalno? zato i jeste vrlo vjerovatno. Danasnja politika ukazuje na to da se ljudi lakse kontrolisu nego novac. Na zapadu kes ti skoro i ne treba a odrzavanje platnih kartica kosta, tako da je chip financijska /crna/ buducnost.

Bog se sluzi duhom i istinom a ne pripadnosti nekom toru.To su stare plemenske ostavstine koje jos imaju dobra odjeka na sve cetiri strane svijeta.

На теми Од сензације до просуђивања писао сам нешто о духу истине, Можеш да погледаш само прво прочитај десети па онда седми пост. То је један текст али сам погрешно убацио прво задњи део па да те не збуњује.
Владамо ли својом вољом?

На теми Од сензације до просуђивања писао сам нешто о духу истине, Можеш да погледаш само прво прочитај десети па онда седми пост. То је један текст али сам погрешно убацио прво задњи део па да те не збуњује.
Владамо ли својом вољом?
Kad budem na lapu moram prevesti cirilicu pogledati cu sutra.

Ne mora nitko nista to je tvoja zelja da se mora.
Trebalo bi te ukoriti za nasilje.

Druze Franjo nisi u toku, polaķo sa to kaznjavanje.

Naravno da nista ne mora.
Ko je vernik te prave crkve a ne zeli da zna, naravno da ne mora.

Rec mora nije bukvalno recena.

A znaci da Bog svoju crkvu danas nije ostavio u neznanju po tom pitanju.
Tako da njegova crkva ima znanje o tome.

On kaze u Jovanu da ce im dati nesto sto ce znati ko je zver i sta je zig.

Poslednja izmena:
Druze Franjo nisi toku, polaķo sa to kaznjavanje.

Naravno da nista ne mora.
Ko je vernik te prave crkve a ne zeli da zna, naravno da ne mora.

Rec mora nije bukvalno recena.

A znaci da Bog svoju crkvu danas nije ostavio u neznanju po tom pitanju.
Tako da njegova crkva ima znanje o tome.

On kaze u Jovanu da ce im dati nesto sto ce znati ko je zver i sta je zig.

Imas ti materijala ...

Poslednja izmena od moderatora:
Pominje se na temi prava crkva i lazna crkva i odgovorio sam na tu tezu da bogu se ne sluzi pripadajuci nekom toru nego u duhu i istini.

Prava Crkva je ona koja je od pocetka do kraja odrzala i sacuvala veru ,a lazna je koja je otpala ,bila nekada prava ,pa otpala ,uvodjenjem raznih novotarija ,iskrivljenja

- - - - - - - - - -

Prava Crkva postoji od Hrista do kraja,to je Njegovo obecanje i ne moze niko drugacije da kaze

Drzimo se teme, tena nije ko je prava crkva.

Brate moj osim price, ta prava moze na ovoj temi da nam biblijski i na osnovu tog kljuca o kojem govorimo, pokaze ko je zver i njen zig
Niko drugi.

Ona sigurno ima taj kljuc da ga tako nazovem o kome Jovan govori.

I moze da nam kaze na osnovu tog kljuca,ko je zver i sta je njen znak. Zig.

Ali se bojim da te navodno prave crkva ne hrle u zagrljaj zveri u ekumenizam sa zveri i njenim kcerima?

Pa niti zna ko je zver a kamoli sta je zig zveri, jer joj Bog onda nije dao taj kljuc.

Ajde i to da vidimo.

Cekamo...

Poslednja izmena:
Broj je samo broj, ne treba ga izbječi. Nego negativcima je taj trostruki broj njihov simbol, nekako koriste ga. Zašto ne znam. Ali često se može vidjeti kako neki na teletuvizoru namjerno pokazuju tri šestice rukom a i imaju eno na sliki prikazano kako idol budistički pokazuje taj broj, pa i drugi elitaši. Ne znam šta im to znači. :think:

Mozda se zezaju malo s onima koji su otisli pretjerano u te vode ili narodski receno malo na kvasinu.

Opcenito malo se zna sto predstavlja taj broj to je pogubljeno znacenje.

- - - - - - - - - -

Prava Crkva je ona koja je od pocetka do kraja odrzala i sacuvala veru ,a lazna je koja je otpala ,bila nekada prava ,pa otpala ,uvodjenjem raznih novotarija ,iskrivljenja

- - - - - - - - - -

Prava Crkva postoji od Hrista do kraja,to je Njegovo obecanje i ne moze niko drugacije da kaze

Trebas biti duhovan da razumijes sto je nalik a sto jest.

Draga postovana braco i stestre, dragi postovani prijatelji.

Koliko vidimo za vas je Zig zveri i Zver, spansko selo.

A pogotovo ovo sto sam metaforicki nazavo kljuc Jovanov ra razumevanje tih stvari oko zveri i njenog znaka, to jest ziga.
Za koje niko ne sme cak ni da me pita.
Jer bi time pokazao da to nema niti zna sta je to a kamoli da to postoji.
A kamoli da je bog to njegovj crkvi otkrio?

Prave crkve i zajednice i njihovi clanovi su imale priliku da nam to otrkiju.

Jer ako je Bog dao svojoj crkvi Otrkivenje za poslednje vreme, on ce joj dati i razumevanje u ovo vreme.

Ali kao sto smo videlii, nemate taj kljuc niti razumevanje bilo cega iz otrkivenja.

Za mene je to zalosno i katstrofalno.

Pokusao sam na opvaj nacin da vam pokazem cinjenice i otvorim oci.
Da vidite gde stojite i da stavite prst na celo.

Am 3:7 Jer Gospod Gospod ne čini ništa ne otkrivši tajne svoje slugama svojim prorocima.

Covjek bi trebao da se izljeci kompleksa sveznanja a vise da posveti ljubavi odnosima medju ljudima.
Znanje moze postati zvjer koju neces ukrotiti i zavrsiti na psihijatrijskome kaucu.
Mnogo je takvih slucaja u proslim vremenima kao opomena da treba umjerenost kao i u svemu.

Covjek bi trebao da se izljeci kompleksa sveznanja a vise da posveti ljubavi odnosima medju ljudima.
Znanje moze postati zvjer koju neces ukrotiti i zavrsiti na psihijatrijskome kaucu.
Mnogo je takvih slucaja u proslim vremenima kao opomena da treba umjerenost kao i u svemu.

Znati nesto nije sveznanje.

Znati a cutati da me drugi ne bi zvali svezajuciim, jer malo vise znam jer se malo vise bavim tematikom od njih, bi bila glupost.
Nikako inteligencija.

Nazvati nekoga da se pravi sveznajucim da bi mu tako zatvorio usta, je intelektulani nivo dece iz obdanistu.

Ako mi ne das tvoju igracku, necu vise da dodjem kod tebe da se igramo.
Ti si kriv i los sto imas igracku ja ne.

Ako je Bog rekao da ce otrkiti svojoj crkvi ove stvari.
Zasto bi ona sada bila sveznajuca?

Ako neko kaze da to stoji u otrkivenju, kako je sveznajuc ako to nije njegovo znanje, vec stoji tamo?

E niski nivoi i jeftini trikovi?

Znati nesto nije sveznanje.

Znati a cutati da me drugi ne bi zvali svezajuciim, jer malo vise znam jer se malo vise bavim tematikom od njih, bi bila glupost.
Nikako inteligencija.

Nazvati nekoga da se pravi sveznajucim da bi mu tako zatvorio usta, je intelektulani nivo dece iz obdanistu.

Ako mi ne das tvoju igracku, necu vise da dodjem kod tebe da se igramo.
Ti si kriv i los sto imas igracku ja ne.

Ako je Bog rekao da ce otrkiti svojoj crkvi ove stvari.
Zasto bi ona sada bila sveznajuca?

Ako neko kaze da to stoji u otrkivenju, kako je sveznajuc ako to nije njegovo znanje, vec stoji tamo?

E niski nivoi i jeftini trikovi?

Opsesije necim nije znati nego zeljeti.imati posto poto.

Back