- Poruka
- 3.416
zver je svet a bludnica koja jase svet je cemerika..al ce da je zverko izboksuje s rogovi..![]()
ne znam ko je zver nije se js pokazala i dala naredjenje da se poklonim
Moze biti i USA :aha Americi se klanja cela zemlja.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zver je svet a bludnica koja jase svet je cemerika..al ce da je zverko izboksuje s rogovi..![]()
Moze biti i USA :aha Americi se klanja cela zemlja.ne znam ko je zver nije se js pokazala i dala naredjenje da se poklonimMoze biti i USA :aha Americi se klanja cela zemlja.

Jos samo nju i kajem se

Pop dere ko zver!

ne znam ko je zver nije se js pokazala i dala naredjenje da se poklonimMoze biti i USA :aha Americi se klanja cela zemlja.

Ne klanja se Rusija, Kina, Juznoafricka repblika, Brazil, Indija,![]()

Ne klanja se Rusija, Kina, Juznoafricka repblika, Brazil, Indija,![]()
i veliki i mali i robovi i gospodari. Zver je veca od jedne drzave. Nesto cime je obuhvacen ceo svet i mora da radi ono sto zver hoce ili biva ubijen.
Jer se oni klanjaju samo Bogu.
a vernici ce prepoznati
Oni koji veruju u pravog Boga. i koji imaju duh Boziji na sebi i javlja im sveti duh upozorenje daje da vide zver. Neverni su slepi za Boga oni ne vide te opasnosti. Poklonice se i reci ko je kao zver i ko moze ratovati sa njom i jos ce je hvaliti velicati i slaviti 
ali onda ce od Boga dobiti kaznu i opet ce propatiti nece se ni oni izvuci iako ih djavo laze sada: budite neverni Bogu i necu vm nauditi na ovom svetu bicete moji dacu vam sve na svetu 

Ovoj zveri se klanja cela nastanjena zemljai veliki i mali i robovi i gospodari. Zver je veca od jedne drzave. Nesto cime je obuhvacen ceo svet i mora da radi ono sto zver hoce ili biva ubijen.
Zig je nest sto svako mora da primi na sebe da primeni u svom zivotu da radi u skladu sa zigom zveri. Cela planeta bice primorana na to.
Ako to ne radi ili ne primi taj zig bice proganjan omrzen ili ubijen, zatvoren. Svet ga nece voleti i hteti i bice van sistema zveri i smetace svakome![]()

dani su skraceni tj vreme je ubrzano 
Ne moze na silu da te natera ,primanje ziga se dobrovoljno racuna ,a nasilno se ne racuna kod Boga ...Da, ali to nije zig zveri.
To sve se redovno radi i dobrovoljno, niko nikoga ne sili.
- - - - - - - - - -
Pa i ti verujes u gluposti.
I niko te nista ne pita.
Ko ima vreme da trosi dragoceni zivot da nekome stalno govori da veruje u gluposti?
- - - - - - - - - -
Zasto je zver zver?
Zato sto se ponasa kao zver.
Ona na primer prisiljava.
Zver ce imati i dobrovoljnih sledbenika.
Ali je problem sto ce silom naterati one koji to nece.
Inace kada bi zver imala samo dobrovoljne sledbenike, onda ona ne bi bila zver.
Ona bi bila idol.
Ili njihov bog, ne zver.
Da, ali to nije zig zveri.
To sve se redovno radi i dobrovoljno, niko nikoga ne sili.
Moze da bude i subote?Antihrist ce da se zacari u Jerusalemu ,Tramp je priznao Jerusalem za capitol city of Israel...znaci imamo jednog subotara ovde ,finoProglasenje nedelje kao nacionalnog dana molitve.
- - - - - - - - - -
Antihrist ce da potice iz Danovog plemena ,odbacenog i prokletog plemena od Boga ,i moje misljenje je da je on vec rodjen ima vec duze vremena ,,,zapamtite 2022 godina ,samo toliko cu reci ...
- - - - - - - - - -
...
Sasvim sigurno ne! Čip ne smatram nikakvim zlom.
Imaju ga svi novi dokumenti osim pojedinih ličnih karata. Vozačka, saobraćajna, zdravstvena, bančina i trgovačka kartica - znači svaki građanin već sada ima bar pet čipova u džepovima.
Ne vidim da je ikome pala kruna s glave zbog tih čipova.
Znace se sta je zig ,kada dodje vreme...Poenta je u tome što možemo da budemo žigosani a da toga nismo svesni. Bitkoen je samo jedan detalj u moru sličnih sredstava kojima manipuliše zver. Sveto pismo ne govori o detaljima već uopšteno zato ne treba ni zalaziti u detalje već stvari sagledavati uopšteno ne tražeći veliku preciznost. Po meni i broj na ličnoj karti može da bude žig zveri pored svega ostalog.
Sv.prorok Ilija nije pobio ljude nego vracare ,po dopustenju Bozjem ,i Bogu hvala zasluzio je da bude slavljenPrimer prave ljubavi i vernosti do kraja!
Zašto je Hrist trpeo sve uvrede? Zato da biste Vi imali šansu da se vratite Bogu. Cenite li Vi tu ljubav i žrtvu? Da li ćete uzvratiti svome Tvorcu i Spasitelju na tu ljubav sa iskrenim srcem punim zahvalnosti?
Hoćete li i Vi biti verni Njemu kao što je On bio veran Vama do kraja?
Na to pitanje svako mora sam da da odgovor.
Šta pokušavate da kažete?
Pa zar i najverniji ljudi, poput apostola Pavla nisu iskreno priznali da su sami grešnici i da im je potreban Spasitelj?
1Ti 1:15 Istinita je reč i svakog primanja dostojna da Hristos Isus dođe na svet da spase grešnike, od kojih sam prvi ja.
Zar prorok Ilija nije živ vaznet na nebo? On je sam stojao na gori Karmil protiv svih sveštenika...
1Ki 18:40 Tada im reče Ilija: Pohvatajte te proroke Valove da ni jedan ne uteče. I pohvataše ih, i Ilija ih odvede na potok Kison, i pokla ih onde.
1Ki 18:17 A kad vide Ahav Iliju, reče mu Ahav: Jesi li ti onaj što nesreću donosiš na Izrailja?
1Ki 18:18 A on reče: Ne donosim ja nesreću na Izrailja, nego ti i dom oca tvog ostavivši zapovesti Gospodnje i pristavši za Valima.
1Ki 18:19 Nego sada pošalji i saberi k meni svega Izrailja na goru karmilsku, i četiri stotine i pedeset proroka Valovih i četiri stotine proroka iz luga, koji jedu za stolom Jezaveljinim.
1Ki 18:20 I posla Ahav k svim sinovima Izrailjevim, i sabra one proroke na goru karmilsku.
1Ki 18:21 Tada pristupi Ilija ka svemu narodu i reče: Dokle ćete hramati na obe strane? Ako je Gospod Bog, idite za Njim; ako li je Val, idite za njim. Ali narod ne odgovori mu ni reči.
1Ki 18:22 A Ilija reče narodu: Ja sam sam ostao prorok Gospodnji; a proroka Valovih ima četiri stotine i pedeset.
1Ki 18:23 Dajte nam dva junca, i neka oni izaberu sebi jednog, i neka ga iseku na komade i metnu na drva, ali oganj da ne podmeću; a ja ću prigotoviti drugog junca, i metnuću ga na drva, ali oganj neću podmetati.
1Ki 18:24 Tada prizovite ime svojih bogova, a ja ću prizvati ime Gospodnje, pa koji se Bog odazove ognjem onaj neka je Bog. I sav narod odgovori i reče: Dobro reče.
1Ki 18:25 Potom reče Ilija prorocima Valovim: Izaberite sebi jednog junca i prigotovite ga prvo, jer je vas više; i prizovite ime bogova svojih, ali ognja ne podmećite.
1Ki 18:26 I uzeše junca, kog im dade, i prigotoviše, i stadoše prizivati ime Valovo od jutra do podne govoreći: Vale, usliši nas! Ali nikakvog glasa ni koga da odgovori. I skakahu oko oltara, koji načiniše.
1Ki 18:27 A kad bi u podne, stade im se rugati Ilija govoreći: Vičite većma; jer je on bog! Valja da se nešto zamislio, ili je u poslu, ili na putu, ili može biti spava, da se probudi.
1Ki 18:28 A oni stadoše vikati glasno, i parati se nožima i šilima po svom običaju, dokle ih krv ne obli.
1Ki 18:29 A kad dođe podne, stadoše prorokovati dokle dođe vreme da se prinese dar, ali nikakvog glasa ni koga da odgovori, ni koga da čuje.
1Ki 18:30 Tada reče Ilija svemu narodu: Pristupite k meni. I pristupi k njemu sav narod. Tada on opravi oltar Gospodnji koji beše razvaljen.
1Ki 18:31 I uze Ilija dvanaest kamena prema broju plemena sinova Jakova, kome dođe reč Gospodnja govoreći: Izrailj će ti biti ime.
1Ki 18:32 I načini od tog kamenja oltar u ime Gospodnje, i oko oltara iskopa opkop širok da bi se mogle posejati dve mere žita.
1Ki 18:33 I namesti drva, i junca isečenog na komade metnu na drva.
1Ki 18:34 I reče: Napunite četiri vedra vode, i izlijte na žrtvu i na drva. Pa opet reče: Učinite još jednom. I učiniše još jednom. Pa opet reče: Učinite i trećom. I učiniše trećom,
1Ki 18:35 Te voda poteče oko oltara, i napuni se opkop vode.
1Ki 18:36 A kad bi vreme da se prinese žrtva, pristupi Ilija prorok i reče: Gospode Bože Avramov, Isakov i Izrailjev, neka danas poznadu da si Ti Bog u Izrailju i ja da sam Tvoj sluga, i da sam po Tvojoj reči učinio sve ovo.
1Ki 18:37 Usliši me, Gospode, usliši me, da bi poznao ovaj narod da si Ti Gospode Bog, kad opet obratiš srca njihova.
1Ki 18:38 Tada pade oganj Gospodnji i spali žrtvu paljenicu i drva i kamen i prah, i vodu u opkopu popi.
1Ki 18:39 A narod kad to vide sav popada ničice, i rekoše: Gospod je Bog, Gospod je Bog.
1Ki 18:40 Tada im reče Ilija: Pohvatajte te proroke Valove da ni jedan ne uteče. I pohvataše ih, i Ilija ih odvede na potok Kison, i pokla ih onde.
Zar treba slaviti čoveka koji je pobio 450 ljudi?
(Vi braniste smrtnu kaznu, pa rekoh da Vas priupitam da li odobravate Ilijino delo)
Bog ima svoj verni narod na zemlji koji poštuje sve Njegove zapovesti.
SDG , adventisti nisu, gledaj razlozno, prvi su jevreji, pa onda ostali.
Svi hriscani ce biti cipovani.
Bog ima svoj verni narod na zemlji koji poštuje sve Njegove zapovesti.
SDG , adventisti nisu, gledaj razlozno, prvi su jevreji, pa onda ostali.
Svi hriscani ce biti cipovani.
To ti ne znas ko kome sluzi.
Prvo se u tvojoj crkvi raspitaj, zasto su izostavili stih iz Biblije, tvrdeci da je u redu.Radi se o stihu 37 iz Dela Apostolskih osma glava.Pise sledece :
37 A Filip mu reče: Ako veruješ od svega srca svog, možeš. A on odgovarajući reče: Verujem da je Isus Hristos Sin Božji.
Na grckom glasi ovako :37 ειπεν δε ο φιλιππος ει πιστευεις εξ ολης της καρδιας εξεστιν αποκριθεις δε ειπεν πιστευω τον υιον του θεου ειναι τον ιησουν χριστον.
Da li vi uopste verujete da je Isus sin Boziji
Evo ti video pa se uveri,a ujedno proveri u svojoj Bibliji.
Zlato ce biti bezvredno tadaBice jos gore.
Placace zlatom, robom, ljudima i uslugama. I ko zna sta zlo moze da izmisli jos.
Na ovoj zemlji bez Boga nema idealnog resenja. Sve se zloupitrebljava.
Zlo je kada nesto pocinje da se koristi protiv covecanstva.
ko se budu zateko u toj tranziciji a naucio je na onakav zivot bez reda naravno da ce mu biti tesko pa ce muku muciti kako da se domogne robe ali vec sledece generacije ima da se naviknu i to ce im biti potpuno normalno i to je cilj..buducnost a ne sadasnjost a bice i mnogo manje kriminala i vise reda nego sad..lepa je to sve vizija i cilj ali sredstva koja se koriste da bi se sve ovo ostvarilo,idealna planeta,uzasna su i zato su svi ti projektanti i menadzeri tog takvog idealnog poretka evil..![]()
Al si perverzanMoze on da izadje, ali gde ce da udje
- - - - - - - - - -
Mislim Snouden, drzi ga Putin, odaje mu tajne.![]()