Žig zveri

Evo kako mozes da sebe cinis bogom a da se ne odrices javno i napadas boga.

Mt 9:2 I gle, donesoše Mu uzeta koji ležaše na odru. I videvši Isus veru njihovu reče uzetom: Ne boj se, sinko, opraštaju ti se gresi tvoji.
Mt 9:3 I gle, neki od književnika rekoše u sebi: Ovaj huli na Boga.

Markus 2:5 A Isus videvši veru njihovu reče uzetome: Sinko! Opraštaju ti se gresi tvoji.

Markus 2:7 Šta ovaj tako huli na Boga? Ko može opraštati grehe osim jednog Boga?

Jevreji su odlicno poznavali pisma, znali su da samo bozasnka osoba moze ljudima da oprasta grehe, nikako stvorenje.
Ovim su i javno prepoznali i priznali Hristovo bozastvo.

Karakteristika Bozasnkog bica je da moze da prasta grehe.

Svako ljudsko bice ili stvorenje, kada bi pokusalo da ovo praktikuje ili govori tako, izjednacavalo bi sebe sa Bogom i pocinilo bi strasan greh.
ustvari, radilo bi protiv boga.

Ovde imamo frisak primer kako Papa sebe proglasava bogom, kako huli na Boga i kako gresi.

A ljudi to ne vide.
Oni ocekuju da antihrist javno kaze da gresi protiv Boga i da ga se javno odrekne?

Pa u tome je prevara ljudi.

Biblija kaze da ce on ciniti kao bog, a na taj nacin se covek odrice Boga i sebe stavlja na njegoivo mesto.

PAPA FRANJO OBJAVIO: "Dajem svim svećenicima moć da oproste grijeh abortusa"

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/pa...-moc-da-oproste-grijeh-abortusa---457818.html

On daje moc kao sam bog.

Papa Franjo odobrava svestenicima da oproste Abortus.

https://kurier.at/chronik/weltchron...-priestern-abtreibung-zu-vergeben/231.818.992

On sebe stavlja na mesto boga i cak kaze da moze da da drugima tu moc i sposobnost prastanja greha.

Ne da sam prasta grehe, vec on kaze da moze smrtnim i gresnim bicima da da tu mogucnost.

Bog nikada ne bi dao smrtnim i gresnim bicima da prastaju grehe.
Ne moze gresnik da prasta grehe.
A nikako stvorenje i da je bezgresno.

2.Thes 2:3 Da vas niko ne prevari nikakvim načinom; jer neće doći dok ne dodje najpre otpad, i ne pokaže se čovek bezakonja, sin pogibli,
2.Thes 2:4 Koji se protivi i podiže više svega što se zove Bog ili se poštuje, tako da će on sesti u crkvi Božjoj kao Bog pokazujući sebe da je Bog.

Biblija ga naziva covekom bezakonja.

Zasto covek bezakonja?
Pa zato sto krsi i navodi na krsenje Bozjeg zakona.

U ovom slucaju 1 Bozju zapovest.
Nemojte imati drugih bobogva osim mene.
On sebe u stvari izjednacava sa Bogom pripisivajuci sebei moc oprastanja greha i ide jos ejdan stpene vise, on ima navodno tu moc kao sam bog da daje tu vlast drugima?

On sebe cini bogom i cini kao bog.

Kaze sesce u crkvu cineci sebe bogom.
Sta to znaci?
On sedi u ckrvi i kaze da je to prava crkva, Isusova.
Ali u stvari on cini sebe bogom, cini kao da je bog i dobija postovanje od svojih sledbenika kao da je bog.

Markus 2:6 A onde sedjahu neki od književnika i pomišljahu u srcima svojim:
Markus 2:7 Šta ovaj tako huli na Boga? Ko može opraštati grehe osim jednog Boga?

Poslednja izmena:
Papa Franjo oprašta grijehe putem twitera??????

- - - - - - - - - -

Naslov: Papa dao oprost grijeha?
Autor: lu - Prosinac 12, 2007, 23:25
Papa Benedikt XVI proglasio je je opći oprost za vjernike uz 150. obljetnicu Gospina ukazanja u Lurdesu u trajanju godinu dana.
Može li čovjek, pa bio to i papa, samo tako proizvoljno dati oprost grijeha na "određeno vrijeme" i na "određenom mjestu"? Ako sam dobro shvatila, svi koji dođu u Lurdes u toj godini, imaju (kao) oproštene sve grijehe? :hm

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:
Odg: Papa dao oprost grijeha?
Autor: Luxvindex - Prosinac 24, 2007, 13:09
Citat: lu - Prosinac 12, 2007, 23:25
Papa Benedikt XVI proglasio je je opći oprost za vjernike uz 150. obljetnicu Gospina ukazanja u Lurdesu u trajanju godinu dana.
Može li čovjek, pa bio to i papa, samo tako proizvoljno dati oprost grijeha na "određeno vrijeme" i na "određenom mjestu"? Ako sam dobro shvatila, svi koji dođu u Lurdes u toj godini, imaju (kao) oproštene sve grijehe? :hm

Odg:
on kao Pontifex Maximus ima tu ovlast.

kao nasljednik sv. Petra utjelovljuje dio božanstva u Isusu Kristu i kao takav može to učiniti.

Lourd je dovoljno marketinški promoviran i bez toga poteza. Milijuni dolaze neovisno o oprostu ili ne oprostu.

Kako se recimo nitko nije sjetio postaviti ovo pitanje kada je Ivan Pavao II. osmom enciklikom oslobodio Židove svake krivnje za Isusovu smrt.

Je li on ima ovlast da to učini ?

- - - - - - - - - -

Ovde imamo njihovo ucenje, papa je bog.
On navodno po njima utelovljuje u sebi deo bozastva.
O tome se ne govori mnogo na glas, ali papa to prakticno pokazuje.
Ocigledno je da ne treba o tome glasno govoriti, da ljudi ne bi postali svesni antihrista.
Ali se to jasno kroz sve sto papa govori i radi, moze videti.
Zato sto sebe smatra bogom, zatos e i ponasa kao bog.
Samo ne dize pompu da ne bi uzbunio ljude.
I upseva mu.
Koliko njih je ovoga svesno?

Samo oni koji na drugom mestu traze antihrista, antihrist ce im zbog toga narasti ispred nosa, i prevarice ih a oni nece ni videti.

Poslednja izmena:
Nakon smrti pontifexa maximusa (vrhovnog svećenika) Marka Lepida 13. pne. Oktavijan dobiva i ovu titulu koja će se dodjeljivati svim rimskim carevima do 376. godine kada prelazi u ruke papa koji je imaju sve do današnjih dana.
https://sh.wikipedia.org/wiki/August_(rimski_car)#Augustove_najzna.C4.8Dajnije_titule

August je umro 19. kolovoza 14. godine poslije Krista. Ubrzo ga je senat proglasio bogom i uvrstio u panteon rimskih bogova.

Rimski carevi su nosili prvo tu titulu Pontifiks maksimus, zato sto su sebe proglasavali bogovima.
Samo bozasnko bice , ili nsvodno bice koje ima deo bozastva u sebi je moglo u stvari da nosi tu titulu.

http://www.express.hr/life/rimsko-carstvo-osmislilo-je-najbolju-pr-kampanju-u-povijesti-1650

Tako je počela tradicija koja će trajati stoljećima - kad će se rimski bogovi, obično nakon smrti, proglašavati bogovima. Nakon što je božanstvima dodana i klauzula o nepogrešivosti, postalo je vrlo teško osporiti careve.

Pročitajte više na: http://www.express.hr/life/rimsko-carstvo-osmislilo-je-najbolju-pr-kampanju-u-povijesti-1650 - 24sata.hr

Razmislite sada u sklopu ovog teksta, skojim pravom i po kojem redu, pape proglasvaju sebe nepogresivim?

Nepogresivost je samo bozanski atribut.

I pokusajte da sklopite kockice i providite u tajnu koja cini antihrista po paganskim pravilaima bozanstvom.
Ili delimicnim bozanstvom.

Poslednja izmena:
Sama uloga ove titule pontifIxa maximusa je bogohulna i protiv Hrista.

Kako.

Titula Pontifix maximus se smAtra mosTom ili zastupnikom izmedju ljudi i boga ili bogova.

Apg 4:10 Da je na znanje svima vama i svemu narodu Izrailjevom da u ime Isusa Hrista Nazarećanina, kog vi raspeste, kog Bog podiže iz mrtvih, stoji ovaj pred vama zdrav.
Apg 4:11 Ovo je kamen koji vi zidari odbaciste, a postade glava od ugla: i nema ni u jednom drugom spasenja;
Apg 4:12 Jer nema drugog imena pod nebom danog ljudima kojim bi se mi mogli spasti.

1.Joh 2:1 Dečice moja! Ovo vam pišem da ne grešite; i ako ko sagreši, imamo zastupnika kod Oca, Isusa Hrista pravednika,

Uloga zastupnika je samo hristova jer je on umro za nas i niko drugi.
Ni sam Otac ne moze da nas primi bez Hristove zastupnicke sluzbe a ni Duh sveti ne moze da nas zastupa pred ocem jer ni Otac ni D sveti nije umo za nas.

A nikako ne moze da nas zastupa smrtni i gresni covek, koji na za svoj greh ne moze da ucini nista a kiamoli za nas, papa.

Zastupnik Isusa izmedju njega i nas je Duh sveti.

To je njegov posao i njeghova uloga i svako davanje te titule coveku je otimanje te titule i takodje tesko bogohuljenje.

Joh 14:26 A utešitelj, Duh Sveti, kog će Otac poslati u ime moje, On će vas naučiti svemu i napomenuće vam sve što vam rekoh.

KO JE PRAVI MOST ILI LESTVE IZMEDJU LJUDI I BOGA?

Joh 1:51 I reče mu: Zaista, zaista vam kažem: Odsele ćete videti nebo otvoreno i andjele Božije gde se penju i silaze k Sinu čovečijem.

Ovde Isus citira deo teksta kada je jakov unsio san i video lestve koje povezuju nebo i zemlju i andjele gde se penju.
Lestve predstavljaju hrista koji PREMOSCUJE vezu izmedju boga i coveka.

1.Mo 28:12 I usni, a to lestve stajahu na zemlji a vrhom ticahu u nebo, i gle, andjeli Božji po njima se penjahu i silažahu;

Samo je Bozasnko bice to moglo.

Kada u ovom svetlu gore citate otkrivenje i sledece stihove, onda bolje shvatate zasto apostol Jovan za ZVER kaze IMENA HULNA.

Off 13:1 I stadoh na pesku morskom; i videh zver gde izlazi iz mora, koja imaše sedam glava, i rogova deset, i na rogovima njenim deset kruna, a na glavama njenim imena hulna.

Imena ili titule su u bibliji isto.

Ili sledeci stih kada se opisuje druga funkcija zveri, to jest religozna.
Bludnica ili k- rurva u otkrivenju oznacuje palu crkvu.

Prava crkva je opisana kao zena u belo, nevina i cista, a suprotnost tome je bludnica, ili k-urva obucena u crveno, i ona sedi na zveri koja ima hulna imena i zena opija sve ljude svojim vinom, simbol za laznu nauku:

Off 17:3 I uvede me duh u pusto mesto; i videh ženu gde sedi na zveri crvenoj koja beše puna imena hulnih i imaše sedam glava i deset rogova.

U bibliji je vise nego jasno, da Bludnica predstavlja otpalu crkvu a zver politicki sistem, kraljevstvo.

Sto savrseno opoisuje papstvo koje je i religozna i politicka sila.
I zena i zver.

Oni su savrseno spojeni prikazom zene kao jahaca.

U tome je i uspeh ove zene, jer svojom politickom moci nosi zenu a zena joj daje pravac i oboje napreduju kao jedno.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vatikan ili Vatikanski Grad (lat. Status Civitatis Vaticanae, tal. Stato della Citta del Vaticano, službeno: Država Vatikanskoga Grada) najmanja je država svijeta, omeđena zidinama i okružena gradom Rimom u Italiji. Površinom od 0,44 km2 i sa stanovništvom od oko 800 stanovnika, u obje je kategorije najmanja država svijeta. Grad-država je stvoren 1929. godine Lateranskim ugovorom, kao nasljednik nekada moćne i velike Papinske Države. Vatikan je izborna monarhija kojoj je na čelu biskup Rima – Papa. Vatikan je središte Katoličke crkve i njenog poglavara Pape. Papinska je katedrala bazilika sv. Ivana Lateranskog, a nalazi se izvan vatikanskih zidina.
Papa je poglavar Vatikana, a ujedno je biskup rimske biskupije i vrhovni poglavar Katoličke crkve.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Vatikan

Vatikan zver, na kojoj jase crkva,Bludnica.

Poslednja izmena:
Da pogledate samo opis ciste zene, prave crkve u Otrkivenju, sto ce vam ocigledno pokazati da je bludnica u otrkivenju pala crkva.
Suprotnost pravoj crkvi.

Bludnica u Otrkivenju moze da bude samo lazna crkva nista drugo, za koju ljudi misle da je prava.
To nam ova biblijska simbolika sama otrkiva.

Ta bludnica je jaka i silna, ona nije nesto neprimeceno i sitno.
A takvu crkvu nalazimo pod papskim rukovodstvom.
Pogotovo kada anlizirate ucenje te crkve i sve papske titule koje su apsolutno hulne na Boga i Hrista. i D svetoga.

Off 12:1 I znak veliki pokaza se na nebu: žena obučena u sunce, i mesec pod nogama njenim, i na glavi njenoj venac od dvanaest zvezda.
Off 12:2 I beše trudna, i vikaše od muke, i mučaše se da rodi.

Zena obucena u sunce, ona sija, ona je cista i pravedna, ona svetili, to pokazuje da ima pravedni zivot i cistu nauku.
Ona je trudna, da rodi dete, to je Hristos.
To je simbol da je Hristos u stvari rodjen u njegovoj crkvi.
isus kaze da su ono braca i ono MATI moja, koji tvore volju Oca.
Ustvari koji uce ispravno.
Mt 12:48 A On odgovori i reče onome što Mu kaza: Ko je mati moja, i ko su braća moja?
Mt 12:49 I pruživši ruku svoju na učenike svoje reče: Eto mati moja i braća moja. Jer ko izvršuje volju Oca mog koji je na nebesima, onaj je brat moj i sestra i mati.
Mt 12:50

Na glavi ove ciste zene, su 12 zvezda koje predstavljaju 12 apostola i Novi zavet.
Zena stoji na mesecu, koji predstavlja Stari zavet, koji se je takodje vazan za razumevanje Bozjeg plana i postupanja, i koji obajsan novim zavetom, ima funkciju kao mesec, da nam rasvetljava put nocu.
Tamo gde je mracno i ne razumemo dovoljno, Stari zavet nam takodje rasvetljava.
On je manja svetlost, dok je Novi zavet,koji predstavlja Hrista, veca svetlost.

Poslednja izmena:
Vatikan je začetnica svih kurvhi zemaljski. A zvijerka je opasna politika sa rogovima. Ali eto tek da vidimo tu verziju pitam

Ako je vatikan zvijerka, znači po tvome vatikan mora opljeniti, ogoliti i spaliti koga? Samu sebe? Koga? Ko jaše nju? :manikir:

Mati k - urvama i Ekumenizam.

U svetlu zadnjih postova nam je lakse da shvatimo sledecu problematiku.

Ovde imamo drugi opis zveri, to jest njen religozni identite.

Off 17:1 I dodje jedan od sedam andjela koji imahu sedam čaša, i govori sa mnom govoreći mi: Hodi da ti pokažem sud ***** velike, koja sedi na vodama mnogima.
Off 17:2 S kojom se kurvaše carevi zemaljski, i koji žive na zemlji opiše se vinom kurvarstva njena.
Off 17:3 I uvede me duh u pusto mesto; i videh ženu gde sedi na zveri crvenoj koja beše puna imena hulnih i imaše sedam glava i deset rogova.
Off 17:4 I žena beše obučena u porfiru i skerlet i nakićena zlatom i kamenjem dragim i biserom, i imaše čašu u ruci svojoj punu mrzosti i poganštine kurvarstva svog;
Off 17:5 I na čelu njenom napisano ime: Tajna, Vavilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskim.

Sta je simbol vode u otrkivenju?

Off 17:15 I reče mi: Vode, što si video, gde sedi k-urva, ono su ljudi i narodi, i plemena i jezici.

A ko su carevi zemljaski koji vrse blud sa bludnicom?
Oni saradjuju zajedno u praljavim radnjama.
Vatikan je glavni u prljavim radnjama koji se sprovode u politickom svetu, pa i religoznom.
Oni deluju iz pozadine, iz senke.
Carevi to kriju.
Jer k - urvanje nije javna stvar.

Sama simbolika k - urvanje je jasno da se to radi tajno bez obavestavanja javnosti ko se tacno i skim k-urva.

Evo ih ti carevi:

Papa je u jednom od videa i objasnio sta on podrazumeva pod tim jedinstvom.

Ispricao je dogadjaj sa josifom i njegovih 12 brata, koga su braca prodala u Egipat.

Onda se Josif obogatio i sva braca su na kraju dosla kod njega i poklonila mu se.

Papa nije rekao da su mu se poklonili, ali je ispricao tu pricu, rekavsi kako su se braca pomirila.

Ali poruka je jasna.
Na kraju su braca dosla josifud a se poklone.
On je Josif, koga su braca prodala, a papstvo, vatikan i njegova crkva se u medjuvremnu obogatio i sada svi imaju mesto pod nejgovim okriljem.
Zar ih toliko voli?
Ne, hoce da vlada njima, da ih stavi pod svoju kontrolu.
Hoce moc i silu.

NARAVNO, PRVO DA SE NJEMU POKLONE I PRIZNAJU GA Z VRHOVNOG.
Svi oni mogu da ostanu to sto su, ali trebaju da priznaju njega.

Papa je u ovom video gore, govorio da razlike u ucnjima ne trebaju da prave prepreku, svi smo mi braca.

Prorok Danilo, kada govori o toj reliigoznoj politickoj sili kaze jednu znacajnu recenicu:

Dan 8:22 A šta se on slomi, i mesto njega narastoše četiri, to su četiri carstva, koja će nastati iza tog naroda, ali ne njegovom silom.
Dan 8:23 A na kraju carovanja njihovog, kad bezakonici navrše meru, nastaće car bestidan i lukav.

Danilo kaze, car, koristeci primer njegovog vremena.
Ustvari rec je o drzvaniku, politickom vodji.
Kada posmatrate Danilovo objasnjenje istorije sveta do samog kraja, dolazite ponovo do Pape koga naziva BESTIDNIM I LUKAVIM.

To je tajna njegovog uspeha i prevare.

Svi koji postanu clanovi tog saveza crkava su kceri velike bludnice, velike k-urve.
I otrkivenje ih takodje naziva k-urvama, jer sa time postaju otpale crkve.

A sta je sa pojeidincima i clanovima tih crkava koji se ne budu slozili sa tim savezom svih crkava Ekumenizmom?

Bog ih zato u okrivenju püoziva:

Off 18:1 I posle ovog videh drugog andjela gde silazi sa neba, koji imaše oblast veliku; i zemlja se zasvetli od slave njegove.
Off 18:2 I povika jakim glasom govoreći: Pade, pade Vavilon veliki, i posta stan djavolima, i tamnica svakom duhu nečistom, i tamnica svih ptica nečistih i mrskih; jer otrovnim vinom kurvarstva svog napoji sve narode;
Off 18:3 I carevi zemaljski s njom se kurvaše, i trgovci zemaljski obogatiše se od bogatstva slasti njene.
Off 18:4 I čuh glas drugi s neba koji govori: Izidjite iz nje, narode moj, da se ne pomešate u grehe njene, i da vam ne naude zla njena.
Off 18:5 Jer gresi njeni dopreše tja do neba, i Bog se opomenu nepravde njene.

SVI SU POZVANI DA IZADJU DA NE SLOZE I DA NE UCESTVUJU U OVOM BLUDNJICENJU.

Svaki pojedinac koji izadje iz takvih crkava i sledi Sveto pismo, i vrsi bozju volju, preda svoj zivot Hristu, odbaci greh, i zivi po bozjem zakonu, automatski se odrice ovog saveza iako je njegova organizacija tamo.
I ne predstavlja ovu ili ove bludnice, vec je clan Bozje crkve, zene koja je u otrkivenju obucene u sunce.

Ali treba da poslusa ovaj Bozji poziv.

Poslednja izmena:
Vatikan je začetnica svih kurvhi zemaljski. A zvijerka je opasna politika sa rogovima. Ali eto tek da vidimo tu verziju pitam

Ako je vatikan zvijerka, znači po tvome vatikan mora opljeniti, ogoliti i spaliti koga? Samu sebe? Koga? Ko jaše nju? :manikir:

Pa pisao sam o tome, unazad negde i objasnio kako ce paliti i ko.
Jos jedan dokaz da ne cistas sta pisem i onda kako mozes da pratis korak po korak i razumes ovo sto iznosim kako biblija kaze.
A ja pocinjem da gubim volju za takvog sagovornika koji ne ceni ni da procita ono sto pises.

Nije Vatikan po meni.
Vec je to vise nego ocigledno ko je.
Otrkivenje nam ne imenuje direktno jer onda zver ne bi postupila kako otrkivenje kaze.
Ako bi otrkivenje nazvalo papu, papom, ili reklo da je to vatikan.
Nikada se papa ne bi nazvao papom niti vatikan vatikan.

Onda bi ti dosao i rekao bi.

Vidis da Biblija tog coveka naziva papom a ovaj covek katolicke crkve se ne zove papa.

I Otkrivenje zver naziva vatikan a takav grad ili drzava danas ne postoji.

Razumes?

Ali ja cu ti sa izuszetkom ponovo odgvoriti na ovo sto pitas.
Samo u tvojoj izjavi gore imamo jedan problem.

Naveo si podatak o paljenju pogresno.
A ja ne mogu da odgovaram na pogresne podatke.

Zato sto govoris napamet iz nekih svojih vec postojecih stavova i ne pratis biblisjki izvestaj o ovome, pa od drva ne mozes ni sumu da vidis.
Pa bih te zamolio da nam postavis biblijski tekst kako to zver pali samu sebe.
A onda cu ti odgvoriti.

Poslednja izmena:
Mati k - urvama i Ekumenizam.

U svetlu zadnjih postova nam je lakse da shvatimo sledecu problematiku.

Ovde imamo drugi opis zveri, to jest njen religozni identite.

Off 17:1 I dodje jedan od sedam andjela koji imahu sedam čaša, i govori sa mnom govoreći mi: Hodi da ti pokažem sud ***** velike, koja sedi na vodama mnogima.
Off 17:2 S kojom se kurvaše carevi zemaljski, i koji žive na zemlji opiše se vinom kurvarstva njena.
Off 17:4 I žena beše obučena u porfiru i skerlet i nakićena zlatom i kamenjem dragim i biserom, i imaše čašu u ruci svojoj punu mrzosti i poganštine kurvarstva svog;
Off 17:5 I na čelu njenom napisano ime: Tajna, Vavilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskim.

Sta je simbol vode u otrkivenju?

Off 17:15 I reče mi: Vode, što si video, gde sedi *****, ono su ljudi i narodi, i plemena i jezici.

A ko su carevi zemljaski koji vrse blud sa bludnicom?
Oni saradjuju zajedno u praljavim radnjama.
Vatikan je glavni u prljavim radnjama koji se sprovode u politickom svetu, pa i religoznom.
Oni deluju iz pozadine, iz senke.
Carevi to kriju.
Jer k - urvanje nije javna stvar.

Sama simbolika k - urvanje je jasno da se to radi tajno bez obavestavanja javnosti ko se tacno i skim k-urva.

Evo ih ti carevi:

Papa je u jednom od videa i objasnio sta on podrazumeva pod tim jedinstvom.

Ispricao je dogadjaj sa josifom i njegovih 12 brata, koga su braca prodala u Egipat.

Onda se Josif obogatio i sva braca su na kraju dosla kod njega i poklonila mu se.

Papa nije rekao da su mu se poklonili, ali je ispricao tu pricu, rekavsi kako su se braca pomirila.

Ali poruka je jasna.
Na kraju su braca dosla josifud a se poklone.
On je Josif, koga su braca prodala, a papstvo, vatikan i njegova crkva se u medjuvremnu obogatio i sada svi imaju mesto pod nejgovim okriljem.
Zar ih toliko voli?
Ne, hoce da vlada njima, da ih stavi pod svoju kontrolu.
Hoce moc i silu.

NARAVNO, PRVO DA SE NJEMU POKLONE I PRIZNAJU GA Z VRHOVNOG.
Svi oni mogu da ostanu to sto su, ali trebaju da priznaju njega.

Papa je u ovom video gore, govorio da razlike u ucnjima ne trebaju da prave prepreku, svi smo mi braca.

Prorok Danilo, kada govori o toj reliigoznoj politickoj sili kaze jednu znacajnu recenicu:

Dan 8:22 A šta se on slomi, i mesto njega narastoše četiri, to su četiri carstva, koja će nastati iza tog naroda, ali ne njegovom silom.
Dan 8:23 A na kraju carovanja njihovog, kad bezakonici navrše meru, nastaće car bestidan i lukav.

Danilo kaze, car, koristeci primer njegovog vremena.
Ustvari rec je o drzvaniku, politickom vodji.
Kada posmatrate Danilovo objasnjenje istorije sveta do samog kraja, dolazite ponovo do Pape koga naziva BESTIDNIM I LUKAVIM.

To je tajna njegovog uspeha i prevare.

Svi koji postanu clanovi tog saveza crkava su kceri velike bludnice, velike k-urve.
I otrkivenje ih takodje naziva k-urvama, jer sa time postaju otpale crkve.

A sta je sa pojeidincima i clanovima tih crkava koji se ne budu slozili sa tim savezom svih crkava Ekumenizmom?

Bog ih zato u okrivenju püoziva:

Off 18:1 I posle ovog videh drugog andjela gde silazi sa neba, koji imaše oblast veliku; i zemlja se zasvetli od slave njegove.
Off 18:2 I povika jakim glasom govoreći: Pade, pade Vavilon veliki, i posta stan djavolima, i tamnica svakom duhu nečistom, i tamnica svih ptica nečistih i mrskih; jer otrovnim vinom kurvarstva svog napoji sve narode;
Off 18:3 I carevi zemaljski s njom se kurvaše, i trgovci zemaljski obogatiše se od bogatstva slasti njene.
Off 18:4 I čuh glas drugi s neba koji govori: Izidjite iz nje, narode moj, da se ne pomešate u grehe njene, i da vam ne naude zla njena.
Off 18:5 Jer gresi njeni dopreše tja do neba, i Bog se opomenu nepravde njene.

SVI SU POZVANI DA IZADJU DA NE SLOZE I DA NE UCESTVUJU U OVOM BLUDNJICENJU.

Svaki pojedinac koji izadje iz takvih crkava i sledi Sveto pismo, i vrsi bozju volju, preda svoj zivot Hristu, odbaci greh, i zivi po bozjem zakonu, automatski se odrice ovog saveza iako je njegova organizacija tamo.
I ne predstavlja ovu ili ove bludnice, vec je clan Bozje crkve, zene koja je u otrkivenju obucene u sunce.

Ali treba da poslusa ovaj Bozji poziv.

Eto u tim slikama pape i mnogih precednika sam si pokazao da se pape sa svim vladarima politički khurvaju. Religije sve svijecke vrlo popularne rade isto sa politikom a njima je glavni papa. Religije svijeta šire svoje noge političarima. Zato kaže svim jezicima i svim narodima i plemenima da izađu iz svojih grešnih religija koje se u politiku pečljaju.

Čitam ja to što pišeš. Ali skrati to malo. Ko će to toliko pročitati :)

Eto u tim slikama pape i mnogih precednika sam si pokazao da se pape sa svim vladarima politički khurvaju. Religije sve svijecke vrlo popularne rade isto sa politikom a njima je glavni papa. Religije svijeta šire svoje noge političarima. Zato kaže svim jezicima i svim narodima i plemenima da izađu iz svojih grešnih religija koje se u politiku pečljaju.

Čitam ja to što pišeš. Ali skrati to malo. Ko će to toliko pročitati :)

Pa koga zanima procitace, vazno je sve to objasniti tacno.

Vidis da to malo ljudi vidi sto pisem.
Antihrist deluje pred njihovim ocima a oni ga jos vole.

Spremni su i da ga brane.
A sada da vidimo kako ce to zver samu sebe spaliti.
Sackaj malo.

Poslednja izmena:

Ko ce na kraju spaliti zver?

Pa da vidimo ko su to 10 rogova:

Off 17:12 I deset rogova, koje si video, to su deset careva, koji carstva još ne primiše, nego će oblast kao carevi na jedno vreme primiti sa zveri.
Off 17:13 Ovi jednu volju imaju, i silu i oblast svoju daće zveri.
Off 17:14 Ovi će se pobiti s Jagnjetom i Jagnje će ih pobediti, jer je Gospodar nad gospodarima i Car nad carevima; i koji su s Njim, jesu pozvani i izabrani i verni.

Iz samog teksta se vidi ko su ti sto ce spaliti zver i o gologuzniti.

Biblija ti daje odma objasnjenje.

Evo i ovde:

Off 17:16 I deset rogova, što si video na zveri, oni će omrznuti na kurvu, i opustošiće je i ogoluzniti, i meso njeno poješće i sažeći će je ognjem.
Off 17:17 Jer je Bog dao u srca njihova da učine volju Njegovu, i da učine volju jednu, i da dadu carstvo svoje zveri, dok se svrše reči Božije.

To su 10 careva, politicara, naroda, koji ce zveri prvo dati silu.
A ocigledno je da ce na kraju prepoznati da su prevareni da zver ne sluzi Bogu, i tek onda ce ju spaliti i rasturiti sve sto ona ima.

10 careva su Evropske zemlje.

To se vidi u knjizi proroka Danila jer i on govori o istoriji sveta do samog kraja i govori o papstvu i kako ce ono nastati iz tih 10 careva, naroda, u koje se raspao zapadni Rim.

Rim niko nije osovjio, on se raspao i iz tih 10 careva i rogova, nastaje mali rog, papstvo.
Ali to je druga prica.

Dan 7:7 Potom videh u utvarama noćnim, i gle, četvrta zver, koje se trebaše bojati, strašna i vrlo jaka, i imaše velike zube gvozdene, jedjaše i satiraše, i gažaše nogama ostatak, i razlikovaše se od svih zveri predjašnjih, i imaše deset rogova.
Dan 7:8 Gledah rogove, i gle, drugi mali rog izraste medju onima, a tri prva roga iščupaše se pred njim; i gle, oči kao oči čovečije behu na tom rogu, i usta koja govorahu velike stvari.

Dan 7:19 Tada zaželeh znati istinu o četvrtoj zveri, koja se razlikovaše od svih i beše vrlo strašna, i imaše zube gvozdene i nokte bronzane, i jedjaše i satiraše, a ostatak nogama gažaše,
Dan 7:20 I o deset rogova šta joj behu na glavi, i o drugom koji izraste i tri otpadoše pred njim, o rogu koji imaše oči i usta koja govorahu velike stvari i beše po vidjenju veći od drugih.
Dan 7:21 Gledah, i taj rog vojevaše sa svecima i nadvladjivaše ih,
Dan 7:22 Dokle dodje starac, i dade se sud svecima Višnjeg, i prispe vreme da sveci preuzmu carstvo.
Dan 7:23 Ovako reče: Četvrta zver biće četvrto carstvo na zemlji, koje će se razlikovati od svih carstava, i izješće svu zemlju i pogaziti i satrti.
Dan 7:24 I deset rogova jesu deset careva, koji će nastati iz tog carstva, a posle njih nastaće drugi, i on će se razlikovati od predjašnjih, i pokoriće tri cara.
Dan 7:25 I govoriće reči na Višnjeg, i potiraće svece Višnjeg, i pomišljaće da promeni vremena i zakone; i daće mu se u ruke za vreme i za vremena i za po vremena.
Dan 7:26 Potom će sesti sud, i uzeće mu se vlast, te će se istrebiti i zatrti sasvim.
Dan 7:27 A carstvo i vlast i veličanstvo carsko pod svim nebom daće se narodu svetaca Višnjeg; Njegovo će carstvo biti večno carstvo, i sve će vlasti Njemu služiti i slušati Ga.

Da li znas da je papstvo izmenilo Bozje zapovesti?

Poslednja izmena:
Ko ce na kraju spaliti zver?

Pa da vidimo ko su to 10 rogova:

Off 17:12 I deset rogova, koje si video, to su deset careva, koji carstva još ne primiše, nego će oblast kao carevi na jedno vreme primiti sa zveri.
Off 17:13 Ovi jednu volju imaju, i silu i oblast svoju daće zveri.
Off 17:14 Ovi će se pobiti s Jagnjetom i Jagnje će ih pobediti, jer je Gospodar nad gospodarima i Car nad carevima; i koji su s Njim, jesu pozvani i izabrani i verni.

Iz samog teksta se vidi ko su ti sto ce spaliti zver i o gologuzniti.

Biblija ti daje odma objasnjenje.

Evo i ovde:

Off 17:16 I deset rogova, što si video na zveri, oni će omrznuti na kurvu, i opustošiće je i ogoluzniti, i meso njeno poješće i sažeći će je ognjem.
Off 17:17 Jer je Bog dao u srca njihova da učine volju Njegovu, i da učine volju jednu, i da dadu carstvo svoje zveri, dok se svrše reči Božije.

To su 10 careva, politicara, naroda, koji ce zveri prvo dati silu.
A ocigledno je da ce na kraju prepoznati da su prevareni da zver ne sluzi Bogu, i tek onda ce ju spaliti i rasturiti sve sto ona ima.

10 careva su Evropske zemlje.

To se vidi u knjizi proroka Danila jer i on govori o istoriji sveta do samog kraja i govori o papstvu i kako ce ono nastati iz tih 10 careva, naroda, u koje se raspao zapadni Rim.

Rim niko nije osovjio, on se raspao i iz tih 10 careva i rogova, nastaje mali rog, papstvo.
Ali to je druga prica.

Dan 7:7 Potom videh u utvarama noćnim, i gle, četvrta zver, koje se trebaše bojati, strašna i vrlo jaka, i imaše velike zube gvozdene, jedjaše i satiraše, i gažaše nogama ostatak, i razlikovaše se od svih zveri predjašnjih, i imaše deset rogova.
Dan 7:8 Gledah rogove, i gle, drugi mali rog izraste medju onima, a tri prva roga iščupaše se pred njim; i gle, oči kao oči čovečije behu na tom rogu, i usta koja govorahu velike stvari.

Dan 7:19 Tada zaželeh znati istinu o četvrtoj zveri, koja se razlikovaše od svih i beše vrlo strašna, i imaše zube gvozdene i nokte bronzane, i jedjaše i satiraše, a ostatak nogama gažaše,
Dan 7:20 I o deset rogova šta joj behu na glavi, i o drugom koji izraste i tri otpadoše pred njim, o rogu koji imaše oči i usta koja govorahu velike stvari i beše po vidjenju veći od drugih.
Dan 7:21 Gledah, i taj rog vojevaše sa svecima i nadvladjivaše ih,
Dan 7:22 Dokle dodje starac, i dade se sud svecima Višnjeg, i prispe vreme da sveci preuzmu carstvo.
Dan 7:23 Ovako reče: Četvrta zver biće četvrto carstvo na zemlji, koje će se razlikovati od svih carstava, i izješće svu zemlju i pogaziti i satrti.
Dan 7:24 I deset rogova jesu deset careva, koji će nastati iz tog carstva, a posle njih nastaće drugi, i on će se razlikovati od predjašnjih, i pokoriće tri cara.
Dan 7:25 I govoriće reči na Višnjeg, i potiraće svece Višnjeg, i pomišljaće da promeni vremena i zakone; i daće mu se u ruke za vreme i za vremena i za po vremena.
Dan 7:26 Potom će sesti sud, i uzeće mu se vlast, te će se istrebiti i zatrti sasvim.
Dan 7:27 A carstvo i vlast i veličanstvo carsko pod svim nebom daće se narodu svetaca Višnjeg; Njegovo će carstvo biti večno carstvo, i sve će vlasti Njemu služiti i slušati Ga.

Da li znas da je papstvo izmenilo Bozje zapovesti?

e pa nece kmekati trgovci za vatikonom u sav glas kad rogovi budu izbusili kuravu od koje su imali trgovci korist..jao kuku nema vise trange frange pade vavilon crnji ja ..placem zbog sebe a ne zbog kurave..jer takav je trgovac..nikog on ne zali..kakve crne religije i bakraci u preprodavca..
I trgovci zemaljski zaplakaće i zajaukati za njom, što njihove tovare niko više ne kupuje;otkrivenje 18

e pa nece kmekati trgovci za vatikonom u sav glas kad rogovi budu izbusili kuravu od koje su imali trgovci korist..jao kuku nema vise trange frange pade vavilon crnji ja ..placem zbog sebe a ne zbog kurave..jer takav je trgovac..nikog on ne zali..kakve crne religije i bakraci u preprodavca..
I trgovci zemaljski zaplakaće i zajaukati za njom, što njihove tovare niko više ne kupuje;otkrivenje 18
Pa placu zbog sebe.
Jer ne ide biznis vise.
Prevareni su.
Vatikan je ukljucen u svim biznusma sveta. Ima svuda udeo ili akcije ili svoje banke.
Najvece kolocine zlata poseduje Vatikan.

- - - - - - - - - -

Claudio Rendina: "Vatikan posjeduje najviše od ukupno proizvedenog zlata u povijesti čovječanstva!"

http://www.altermainstreaminfo.com....ndina-vatikan-posjeduje-najvise-od-ukupno-429

- - - - - - - - - -

"Najveći vlasnik zlatnih poluga nije nijedna druga organizacija ili država, nego je u proteklih 1000 godina uvijek bio kult koji kontrolira Rimokatoličku crkvu. Rimokatolička crkva kontrolira oko 60 350 tona zlata, dvostruko veću količinu od ukupnog službenih zlatnih rezervi u svijetu, ili oko 30,2% svog zlata ikada izvađenog / proizvedenog. Po tekućim cijenama (srpanj 2010.), moguće je na procijeniti vrijednost tih sredstava koje čine najveće blago u povijesti čovječanstva preko 1 245 milijardu američkih dolara", piše Claudio Rendina.

"Danas je Rimokatolička crkva u brojkama povratila dominantan položaj u zlatu kojeg je stekla u vrijeme pada Svetog Rimskog Carstva oko 1100. godine, faza u kojoj je Vatikan pod kontrolom imao nešto manje od 30% od ukupnog svjetskog zlata. U posljednjih 1000 godina je RKC preuzela dominantnu ulogu koja joj je omogućila da kontrolira tržišta zlata u svijetu, što je rezultiralo da u četrnaestom stoljeću u jednom trenutku posjeduje više od 50% svog svjetskog zlata, dok je u 17. stoljeću imala kontrolu nad 60% svog ikada izvađenog zlata", piše u knjizi "Zlato Vatikana".

Poslednja izmena:
Još nekoliko činjenica o RKC:

– KC je danas najveći vjerski privredni koncern na svijetu, jako angažiran na području nekretnina, kemije, elektronike … te dioničar u mnogim velikim tvrtkama. Samo u Njemačkoj RKC ima oko 100 milijardi kapitala i investicija, dionice i vrijednosne papire, a posjeduje i mnoge banke. Poznat je primjer talijanske banke Intesa koja udružuje katoličke novčane ustanove i koja se udružila s bankom San Paolo Imi u jednu od najvećih banaka u Europi.

https://financiranjeibogatstvocrkvi.wordpress.com/category/bogatstvo-vatikana/

I trgovci zemaljski zaplakaće i zajaukati za njom, što njihove tovare niko više ne kupuje;

otkrivenje 18

Poslednja izmena:
Evo ovih sto trguju sa njima koji ce plakati.

I trgovci zemaljski zaplakaće i zajaukati za njom, što njihove tovare niko više ne kupuje;

Otkrivenje 18

KC. Brojke su različite, a po jednoj listi je stanje sljedeće (približno u dolarima):

SAD: 600 milijardi

Njemačka: 300 milijardi

Francuska: 230 milijardi

Brazil: 200 milijardi

Španjolska: 160 milijardi

Meksiko: 155 milijardi

Belgija: 105 milijardi

Kanada: 90 milijardi

Austrija: 80 milijardi

Argentina: 80 milijardi

Poljska: 74 milijarde

Kolumbija: 70 milijardi

Filipini: 60 milijardi

Irska: 47 milijardi

Čile: 43 milijarde

Peru: 38 milijardi

Mađarska: 33 milijarde

Nizozemska: 33 milijarde

Portugal: 33 milijarde

Venezuela: 27 milijardi

Švicarska: 26 milijardi

Velika Britanija: 24 milijarde

Australija: 20 milijardi

Slovenija: 1 milijardu eura

http://one-faith-of-god.org/final_testament/end_of_darkness/truth/truth_0030.htm

U samo 23 države svijeta crkveno bogatstvo vrijedi najmanje 3.000 milijardi dolara (3.000.000.000.000 $). I ta brojka je još niska kada je u Italiji vrijednost crkvenih nekretnina približno 1.200 milijardi eura, što znači da je ukupna vrijednost barem 4.000 milijardi dolara. Može se pretpostaviti da su procjene crkvene imovine i u drugim država postavljene prilično nisko: zato bi bilo moguće tim brojkama dodati još mnogo milijardi. Svemu tome je potrebno dodati još vrijednost crkvene imovine u državama koje nisu spomenute u gornjoj listi. Takvih država ima još otprilike 150 što zajedničkoj vrijednosti crkvene imovine donosi još više 100 milijardi dolara, moguće čak i 1.000 milijardi. Tako bi mogla biti vrijednost cjelokupne crkvene imovine u čitavom svijetu otprilike 5.000 milijardi dolara. Umjetničko blago i arhivi pri tom nisu uključeni. Zlato je za crkvu »božja« valuta i krasi praktički svaku crkvu. KC je najveći pojedinačni posjednik zlata i posjeduje oko 60.000 metričkih tona zlata što je dva puta više od službenih zlatnih svjetskih rezervi. (http://one-faith-of-god.org/

Poslednja izmena:
KC. Ogromnu količinu zlata pokrala je u Južnoj Americi te ga prevezla u Evropu. Kako izvještava kroničar Bartolomej iz Las Casasa, zbog zlata su najokrutnije poklali na milijune Indijanaca. Puno tog zlata nalazi se u crkvama i nikada nije vraćeno vlasnicima. S prvim zlatom kao plijenom iz Južne Amerike papa Aleksandar VI. u Santa Maggiore u Rimu dao je ukrasiti i opremiti strop sa simbolom svoje obitelji. 20 tona zlata je na oltaru katedrale u Sevili, kardinal Cisner je dao napraviti 3m visoku monstrancu od zlata te ju je poklonio katedrali u Toledu. Podaci o topljenju peruanskog zlatnog blaga: »Tada je to trajalo mjesec dana dok su rastopili dragocjeno posuđe na kojem su zlatari Peruanaca radili noć i dan.« Kroničar je ocijenio vrijednost zlata te akcije na 1.326.539 zlatnih pesosa. To danas odgovara približnoj vrijednosti od 450,000.000 eura. »Indijanci kojima je bila posvećena tolika milost i dobrota, svoju bi pokornost i dobru volju trebali pokazati tako da veliku količinu zlata, dragocjeno kamenje, srebro i druge stvari koje posjeduju, dobrovoljno izruče njegovoj visosti, kralju i guverneru, inače bi mogao bog, naš gospodin i njihova veličanstva biti jako nemilosrdni.« (www.zrtve-cerkve.org)

https://financiranjeibogatstvocrkvi.wordpress.com/category/bogatstvo-vatikana/

Poslednja izmena:
Vilaret pogledaj i ovoi ovi ce plakati kada nema vise trgovine sa njima i kada ih ogologuznu i budu pukli.

Otkrivenje 18

U magazinu “The Economist”, Vatikan je toliko uvecao svoj kapital u Italiji, da bi on teoretski mogao “survati talijansko gospodarstvo u pravi kaos ako bi iznenada povukao odredjene poteze na trzistu i u bankarskom sistemu”. Nino Lo Bello, inace liberalni katolik, sproveo je 8 godina u Rimu kao korespondent za ekonomiju i biznis za razlicite magazine takve vrsti. Vecinu svog vremena posvetio je proucavanju vatikanskih financija i napisao respektabilnu knjigu “Vati-kansko Carstvo” (The Vatican Empire). Evo samo nekoliko kracih zanimljivih infor-macija iz nje. “Tajkun s Tibera” je toliko ukljucen u talijansko gospodarstvo, da bi puno toga moglo nositi oznaku – Made by Vatican – sto znaci, -Proizvedeno od vatikanskog novca, u vatikanskim tvornicama i tvrtkama! Tako Talijani zive u kucama i stanovima koji su vlasnistvo Vatikana, ili su ih kupili od kompanija u vlasnistvu Vatikana, ili koje su izgradile gradjevinske tvrtke u njegovu vlasnistvu. Talijani se voze super autocestama financiranim od Vatikana i automobilima proizvedenim u nekoj vatikanskoj tvornici. Njihove kuce su opremljene stvarima koje su proizvedene u tvornicama i tvrtkama koje su vlasnistvo ili suvlasnistvo Vatikana. Vodom, strujom i plinom opskrbljuju ih kompanije koje mu pripadaju ili su pod njegovom kontrolom. Svoj novac drze u bankama koje kontrolira opet Vatikan – famozna “Banka Svetog Duha” je primjerice u 100%-tnom vlasnistvu Vatikana. Kapital Svete Stolice je investiran u gotovo sve grane talijanske industrije, trgovine, usluge i dr. – tvornice hrane, tekstila, gradjevinskog materijala, oruzja, kemijske, teska idustrija, brodogradnja, vozila… Nadalje, osiguravajuca drustva, hoteli, turizam, TV i Radio, izdavastvo, tisak….. itd. U tom mozaiku kompanija neke su pravi svjetski divovi, poput gradjevinske kompanije Generale Immobiliare koja je prava tvrdjava vatikanskog financijskog imperija s kapitalom od 75 milijardi lira. Samo u 1967. godini ona je utrosila 30 milijardi lira na gradjevinske projekte, uglavnom stambene blokove, hotele, urede i rezidencije u urbanim centrima Milana, Ge-nove, Rima, Firence i Napulja. Ova vatikanska ekspanzija u Italiji bila je olaksana i time, sto je Crkva (Vatikan) izuzeta od oporezivanja i ne placa nikakove poreze. Ali i zbog raznih drugih povlastica. U 1967. ministar socijalist Luigi Pretti pokusao je “utjerati porez” i od Vatikana koji je dugovao drzavi vise milijardi lira, odkad je u 1962. prihvacan novi porezni zakon. No, a sto je Vatikan napravio? Da bi to izbjegao i onemogucio razotkrivanje svoje financijske moci, poceo je prodavati svoje udjele i interese u talijanskim kompanijama i re-investirati u prekomorske zemlje. Tako radi “Sveta Stolica”! I tako je s Italijom. Ipak, papa Pavao VI. nije se ustrucavao reci (u sali, ili cinizmu?) da “Crkva vidi sebe kao Crkvu Siromaha!” Njegova izjava je izazvala i razljutila mnoge katolike. Neki su otisli i dalje, pa su demonstrirali protiv skandalozno bogate Crkve. Katolicki svecenici protestirali su u SAD, Francuskoj, cak i u Italiji. U listopadu 1971. katolicki svecenici demonstrirali su na Trgu Sv.Petra u prisustvu pape noseci barjake s natpisom: – Crkvo, ne bacaj mrvice siromasima. Idi i prodaj sto imas i podaj njima! Protesti iz same Crkve su se umnozili i izazvali zabunu u redovima obicnih katolika. Ogromno bogatstvo izazvalo je moralnu dilemu, ali i financijsku. Crkva je posta-la vrhunski bogatas, ne samo zbog neumornog sabiranja novca od strane njenih mnogobrojnih vjerskih, crkvenih i laickih oorganizacija, zatim skupljanje po vjerskoj duznosti (dogmatska), nego i zbog vjestine vrhunskih financijskih mozgova koji su znali gdje i kako najbolje investirati. Osobito od II. svjetskog rata pa naovamo. Oni su uz pomoc Providnosti vatikanske milijune pretvarali u milijarde.

http://david-udruga.hr/novosti/bez-komentara/2010/08/31/vatikanske-milijarde-12/

Poslednja izmena:
to ti znas i malo njih..
propast kurave je opisan u bibliji kao vazan dogadjaj za svaku susu na ovoj zemlji...znaci svaka susa znace za kuravu pre nego li bude udavljena..i zato ce to biti glavna vest i veliko jaukanje da se cela zemlja trese a sta je pa vatikan..ma ni moj deda veze nema o tom vatikanu..nikad covek cuo za tu ebenu crkvu na zapadu ali jeste za ono cudo od vavilona sto lezi na vodama itekako cuo ..tako da ako se ovi dogadjaji opisani u bibliji primene na sadasnjost zna se ko je ta ****** koja jase ceo svet..a posto je zlo u svetu svet je zver i tacka..i sad i pre i posle bice tako..:D

to ti znas i malo njih..
propast kurave je opisan u bibliji kao vazan dogadjaj za svaku susu na ovoj zemlji...znaci svaka susa znace za kuravu pre nego li bude udavljena..i zato ce to biti glavna vest i veliko jaukanje da se cela zemlja trese a sta je pa vatikan..ma ni moj deda veze nema o tom vatikanu..nikad covek cuo za tu ebenu crkvu na zapadu ali jeste za ono cudo od vavilona sto lezi na vodama itekako cuo ..tako da ako se ovi dogadjaji opisani u bibliji primene na sadasnjost zna se ko je ta ****** koja jase ceo svet..a posto je zlo u svetu svet je zver i tacka..i sad i pre i posle bice tako..:D

Tvoj deda nije cuo jer Zver vatikan nije bila zver, ali polako slusas ti, jer vaikan ponovo dobija moc polako do trenutka kada ju ostvari.

Off 17:8 Zver koju si video beše i nije, i izići će iz bezdana i otići će u propast; i udiviće se koji žive na zemlji, kojima imena napisana nisu u knjigu života od postanja sveta, kad vide zver koja beše, i nije, i doći će opet.

Za vreme tvog dede nije bila zver pa nije cuo.
Ali pre tvog dede za vreme mracnog srednjeg veka je bila, i opet ce biti kako kaze tekst, ona vec pocinje.
Verujes li ti bibliji?

Svet nije zver, vec vode predstavljaju svet.
Kaze, vode, su jezici, narodi i plemena.

Barem ti biblija to lepo i jesno kaze,s amo pazljivo i polakod a citas.
Ali nekako mi se cini da ti biblija nije jaci oslonac.:(
A bez toga niko nece moci da prepozna zver i sacuva se.

A imamo i drugu zver koja jase ceo svet, e ta zver ce dati silu ovoj prvoj zveri, zajedno sa 10 cara, koji su predstavljeni evropskim narodima.

Mada carevi sa istoka ometaju tu drugu zver i na krajuc e se pobiti sa njom.

Off 16:12 I šesti andjeo izli čašu svoju na veliku reku Eufrat; i presahnu voda njena, da se pripravi put carevima od istoka sunčanog.

Tamo gde je sada sukob, tamo ce izbiuti treci svetksi u buducnosti

Kaze jer ce reka Eufret presahnuti.
A Biblija nam kaze da vode znace, narode, jezike i plemena.

Ocigeldno ce neko zatiranje tih naroda tamo, iazazvati sukob izmedju istocnog cara i njegovih prijatelja i izmedju 2 zveri i njenih prijatelja.

Tako je Bog, pripremio Rusiju, koja ce biti kazna za meriku i sva njena zlodela, i delimicno ce Rusijom kazniti i 1 zver...

Niko i nista n na ovoj zemlji nece proci bez svoje plate...

Poslednja izmena:
"I reče mi anđeo: "Vode što ih vidje, na kojima Bludnica sjedi, to su puci i mnoštva i narodi i jezici. "

Ovo očito govori da kurvnica sjedi na vodama koje predstavljaju mnoštva naroda. Što hoće da kaže da su uključene i druge religije širom svijeta
a koje su u bilokakvoj suradnji sa vatikanom i ako napajaju narode krvlju to jeste zagađenim duhovnim pičem. To znači da bi zvijer mogla svojim kanđama
zakačiti i ostale religije koje nalikuju vavilonu. A stvarno nalikuju. Sve su uzele običaje koje su imali stari sumerani i vavilonci. Naprimer papa i kardinali nose
kape nalik ribi sličnu kao što na reljefima nose asirsko vavilonski likovi. Obožavaju sunce i rađanje sunca a to su radili vavilonci. Muslimani obožavaju mjesec i zvijezde
a to su radili vavilonci i imali božanstva mjeseca i isti znak mjesec i zvjezda. I pravoslavni koriste kuglu koja predstavlja balla i imaju štap sa dvije zmije, a zna se da su vavilonci
obožavali balla, ima reljef koji prikazuje kako neki lik drži kuglu i zmiju. Idoli i slike u obožavanju su im bili posvuda, a tako je i danas u crkvama i u hindusa isto.
Tako da su sve religije koje se drže vavilonskih običaja pod osudom božijom. Ali najviše štete treba da doživi glava vatikan ili vavilon veliki. Zato se ime vavilon veliki koristi
jer predstavlje vavilon u večem omjeru, sve religije svijeta koje drže neke vavilonske praznike i običaje.

"I reče mi anđeo: "Vode što ih vidje, na kojima Bludnica sjedi, to su puci i mnoštva i narodi i jezici. "

Ovo očito govori da kurvnica sjedi na vodama koje predstavljaju mnoštva naroda. Što hoće da kaže da su uključene i druge religije širom svijeta
a koje su u bilokakvoj suradnji sa vatikanom i ako napajaju narode krvlju to jeste zagađenim duhovnim pičem. To znači da bi zvijer mogla svojim kanđama
zakačiti i ostale religije koje nalikuju vavilonu. A stvarno nalikuju. Sve su uzele običaje koje su imali stari sumerani i vavilonci. Naprimer papa i kardinali nose
kape nalik ribi sličnu kao što na reljefima nose asirsko vavilonski likovi. Obožavaju sunce i rađanje sunca a to su radili vavilonci. Muslimani obožavaju mjesec i zvijezde
a to su radili vavilonci i imali božanstva mjeseca i isti znak mjesec i zvjezda. I pravoslavni koriste kuglu koja predstavlja balla i imaju štap sa dvije zmije, a zna se da su vavilonci
obožavali balla, ima reljef koji prikazuje kako neki lik drži kuglu i zmiju. Idoli i slike u obožavanju su im bili posvuda, a tako je i danas u crkvama i u hindusa isto.
Tako da su sve religije koje se drže vavilonskih običaja pod osudom božijom. Ali najviše štete treba da doživi glava vatikan ili vavilon veliki. Zato se ime vavilon veliki koristi
jer predstavlje vavilon u večem omjeru, sve religije svijeta koje drže neke vavilonske praznike i običaje.

Mnogo sam pisao o tome u zadnjim postovima.

Naravno, bice svetski savez crkava, glavni ce biti papa.

Njegova organizacija je glavna bludnica a ostale su cerke bludnice kako kaze apostol Jovan.
Tako ih naziva Otrkivenje.
Na kraju kada taj savez ojaca, oni ce zajedno traziti da svi koji nisu u tom savezu, ekumeni, da udju ili prihvate pravila.
Tada ce se uvesti zig zveri ili ime zveri ili broj imena njenog.

Te 3 stvari ce se traziti od ostalih koji nece u taj savez.

A onda Otkrivenje kaze:

A ako ne prihvate, bilo da su to pojedinci, drzave, organizacije.

Uvesce im totalni embargo.
Bice gladi i mucenja.
I uvesce smrtnu kaznu.

Ali uprkos tome, mnogi nece prihvatiti:

Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
Off 13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.

Ikona zverina je mericki otpali protestntizam, koji ce biti glavni govornik zveri.

Zig zveri se nece uvesti nevernima ili ateistima, oni ce potpisati da se slazu, ici ce uvek linijom manjeg otpora jer njima religija nista ne znaci.

Nedavno je papa svim ateistima obecao raj.
On ih vec priprema.

Ljudi misle da ce se zig zveri uvesti svim ljudima.

Ne.
Samo koji ne prihvate vrhovnog vodju i njihov savez bludnica, to jest vernicima.

Poslednja izmena:

Mnogo sam pisao o tome u zadnjim postovima.

Naravno, bice svetski savez crkava, glavni ce biti papa.

Njegova organizacija je glavna bludnica a ostale su cerke bludnice kako kaze apostol Jovan.
Tako ih naziva Otrkivenje.
Na kraju kada taj savez ojaca, oni ce zajedno traziti da svi koji nisu u tom savezu, ekumeni, da udju ili prihvate pravila.
Tada ce se uvesti zig zveri ili ime zveri ili broj imena njenog.

Te 3 stvari ce se traziti od ostalih koji nece u taj savez.

A onda Otkrivenje kaze:

A ako ne prihvate, bilo da su to pojedinci, drzave, organizacije.

Uvesce im totalni embargo.
Bice gladi i mucenja.
I uvesce smrtnu kaznu.

Ali uprkos tome, mnogi nece prihvatiti:

Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
Off 13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.

Ikona zverina je mericki otpali protestntizam, koji ce biti glavni govornik zveri.

Zig zveri se nece uvesti nevernima ili ateistima, oni ce potpisati da se slazu, ici ce uvek linijom manjeg otpora jer njima religija nista ne znaci.

Nedavno je papa svim ateistima obecao raj.
On ih vec priprema.

Ljudi misle da ce se zig zveri uvesti svim ljudima.

Ne.
Samo koji ne prihvate vrhovnog vodju i njihov savez bludnica, to jest vernicima.

Ja nisam tako zaključio. Ovo gore prvo da, bludnica i kčerke bludnice.

Ali jasno kaže Otkrivenje da prisiljava da prime žig sve i velike i male i bogate i siromašne...

Znaš da se ne slažemo ko je zvjerka. Zvjerka neće sama sebe napasti i do temelja uništiti i opljačkati samu sebe. To je nemoguče.
Nikako to nema smisla.
Zvjerka politika luda, jede ludu bludnicu religiju. To je to. Kralj jede kraljicu :mrgreen::manikir:

Ja nisam tako zaključio. Ovo gore prvo da, bludnica i kčerke bludnice.

Ali jasno kaže Otkrivenje da prisiljava da prime žig sve i velike i male i bogate i siromašne...

Znaš da se ne slažemo ko je zvjerka. Zvjerka neće sama sebe napasti i do temelja uništiti i opljačkati samu sebe. To je nemoguče.
Nikako to nema smisla.
Zvjerka politika luda, jede ludu bludnicu religiju. To je to. Kralj jede kraljicu :mrgreen::manikir:

Pa naravno da ih prisiljava, ali rekoh da ce oni svi prihvatiti jer je njima interes vazan ne religoznost, pa ce tako zig zveri biti samo za verne rlevantan, jer oni jedini nece prihvatiti..
Pogotovo ateisti ce prihvatiti jer njima religioznost ne znaci nista.
Vazan je trenutni sistem..
A ovi svi sto idu u Ekuzmenizam ce i ovako sve prihvatiti jer samim tim da prihvataju savet crkava, prihvataju da sve prihvate sto se tamo odluci.
A zig zveri ce biti nesto sto i ovako svima njima odgovara, koji su u tom savezu.

A GDE SAM JA REKAO DA CE ZVER SAMU SEBE UNISTITI?

CAK SAM TI SINOC OPSIRNO OBJASNIUO DA ZVER NECE SAMU SEBE UNISTITI I KO CE I KAKO UNISTITI ZVER.

Ne razumem sada te tovje izjave?

Molim obajsnjenje...

Poslednja izmena:

Back