Žig zveri

Ne možemo protumačiti šta je žig zveri dok ne protumačimo kako je to progovorila ikona zveri takođe iz otkrivenja... a progovorila je davno i to u svim našim domovima. Eto toliko o našoj oštroumnosti.

Ikona zverina postaće USA koja će nametnuti svim državama poštovanje prve zveri (papske institucije) preko nedeljnog zakona!

Rev 13:11 Onda videh drugu Zver kako izlazi iz zemlje. Imala je dva roga kao u jagnjeta, a govorila je kao Aždaja.
Rev 13:12 Izvršavala je svu vlast prve Zveri u njeno ime i prisilila zemlju i sve njene stanovnike da se klanjaju prvoj Zveri, onoj čija se smrtna rana zacelila.

Zašto ste dragi ljudi slepi da vidite istinu?

Poslednja izmena:

Kada je Pilat pitao Isusa šta je istina On nije odgovorio ništa a vi vičete na sve strane kako znate šta je istina. Isus o nekom danu kao žigu zveri nije ništa rekao to su rekli neki amerikanci ....čini mi se u 17 veku. Osim toga vraćati se na stari zavet je hod unazad u prošlost ili ... NAZADOVANJE a mi treba kao društvo da idemo unapred.

Vidite gospodine, ja sam postao neprijatelj svome narodu samo zato što sam odlučio da poštujem 2. i 4. Božju zapovest.

Meni je sveštenik rekao da nema šta više da priča sa mnom, kada sam na mnogobrojne optužbe da sam izdao srpstvo, tradiciju, veru itd. rekao:

"Ja samo znam da sam kršio 2. i 4. Božju zapovest i da to nikada više neću da činim."

Na te moje reči sveštenik je udarivši po stolu naglo ustao, rekvši da nema šta više da priča.

To je razlog neprijateljstva između tradicije koja poštuje paganske običaje više nego Božje zapovesti i hrišćana koji poštuju Božji zakon.

Poslednja izmena:
Vidite gospodine, ja sam postao neprijatelj svome narodu samo zato što sam odlučio da poštujem 2. i 4. Božju zapovest.

Meni je sveštenik rekao da nema šta više da priča sa mnom, kada sam na mnogobrojne optužbe da sam izdao srpstvo, tradiciju, veru itd. rekao:

"Ja samo znam da sam kršio 2. i 4. Božju zapovest i da to nikada više neću da činim."

Na te moje reči sveštenik je udario po stolu i rekao da nema šta više da priča.

To je razlog neprijateljstva između tradicije i hrišćana koji poštuju Božji zakon.

Drugim rečima potao si poslušan amerikancima Elen Vajt i Mileru ostavljajući srpstvo prihvatio si američku tradiciju. U svakom slučaju presipanje iz šupljog u prazno.

Gde je vaša želja da poslušate Boga pre nego li traciju za koju ne možete naći opravdanja u Božjoj reči?

Zašto i Vi hrabro ne kažete sveštenicima, kao što je to Petar svojevremeno rekao:

Act 5:27 Kad su ih doveli, postaviše ih pred Sinedrion, a prvosveštenik poče da ih ispituje.
Act 5:28 "Strogo smo vam naredili da ne učite narod u to ime", reče on, "a vi ste, evo, preplavili Jerusalim svojim učenjem i hoćete da na nas padne krv toga čoveka!"
Act 5:29 Tada Petar i ostali apostoli odgovoriše: "Treba se pokoravati Bogu pre nego ljudima.

Gde je vaša želja da poslušate Boga pre nego li traciju za koju ne možete naći opravdanja u Božjoj reči?

Zašto i Vi hrabro ne kažete sveštenicima, kao što je to Petar svojevremeno rekao:

Act 5:27 Kad su ih doveli, postaviše ih pred Sinedrion, a prvosveštenik poče da ih ispituje.
Act 5:28 "Strogo smo vam naredili da ne učite narod u to ime", reče on, "a vi ste, evo, preplavili Jerusalim svojim učenjem i hoćete da na nas padne krv toga čoveka!"
Act 5:29 Tada Petar i ostali apostoli odgovoriše: "Treba se pokoravati Bogu pre nego ljudima.

U tvom slučaju Bog je Elen Vajt jer slepo veruješ svemu što je ona rekla. Ali to je slučaj i kod drugih nekome je Bog Papa u Vatikanu ali uglavnom ti Bogovi se pojavljuju nekako najviše u americi.

Pilat je ODLUČIO da odbaci sva Božja upozorenja i preko sna svoje žene, i preko savesti i preko razuma. Znao je da su sveštenici predali Isusa iz zavisti, sam je rekao da ne zaslužuje smrt, pa ipak je hteo da se dodvori pokvarenim sveštenicima da bi sebično zadovoljio njihovu želju...

Bog nam je otkrio buduće događje, a tako i prošle događje do detalja.

77 U Pilatovoj sudnici

(pročitajte sami zašto Isus nije odgovorio Pilatu na to pitanje)

Vi ignorišete Boga i Njegove proroke a verni hrišćani slušaju šta Bog govori.

Poslednja izmena:
Slušajte reči Isusa Hrista upućene učenim ljudima koji odbacuju Božje opomene upućene preko proroka:

Mat 23:27 Teško vama književnici i fariseji, licemeri, što ste kao okrečeni grobovi, koji se spolja vide lepi a unutra su puni kostiju mrtvačkih i svake nečistote.
Mat 23:28 Tako i vi spolja se pokazujete ljudima pravedni, a iznutra ste puni licemerja i bezakonja.
Mat 23:29 Teško vama književnici i fariseji, licemeri, što zidate grobove prorocima i krasite rake pravednika,
Mat 23:30 I govorite: Da smo mi bili u vreme svojih otaca, ne bismo s njima pristali u krv proroka.
Mat 23:31 Tim samo svedočite za sebe da ste sinovi onih koji su pobili proroke.
Mat 23:32 I vi dopunite meru otaca svojih.
Mat 23:33 Zmije, porodi aspidini! Kako ćete pobeći od presude u oganj pakleni?
Mat 23:34 Zato evo ja ću k vama poslati proroke i premudre i književnike; i vi ćete jedne pobiti i raspeti a jedne biti po zbornicama svojim i goniti od grada do grada,
Mat 23:35 Da dođe na vas sva krv pravedna što je prolivena na zemlji od krvi Avelja pravednog do krvi Zarije sina Varahijinog, koga ubiste među crkvom i oltarom.
Mat 23:36 Zaista vam kažem da će ovo sve doći na rod ovaj.
Mat 23:37 Jerusalime, Jerusalime, koji ubijaš proroke i zasipaš kamenjem poslane k sebi! Koliko puta hteh da skupim čeda tvoja kao što kokoš skuplja piliće svoje pod krila i ne hteste!
Mat 23:38 Eto će vam se ostaviti vaša kuća pusta.

Ako odbacujete da se poklonite Tvorcu neba i zemlje poštujući IV Božju zapovest, onda morate da prihvatite lojalnost onoga koji se usudio da promeni Božje zapovesti i da premesti svetost sa sedmog dana na prvi dan.

Papska institucija se hvali da ta promena govori svim ljudima da ona ima autoritet od Boga, jer ko može da menja Božji zakon osim Boga?

Ova promena koja je de facto postala standard među ljudima (i uskoro će postati i obavezujući žig ako hoćete da kupite i prodate) svima vama ništa ne smeta.

Ne smeta Vam to što Sotona nameće svim narodima svoju vlast preko nedeljnog zakona?

Poslednja izmena:
Sve su religije za mene u istom košu. Svi osuđuju sve one druge i što je najčudnije svi su u pravu ali zaista u pravu jer religije su najveće zlo koje je zadesilo čovečanstvo uključujući tu i tvoju religiju. Što se tiče mog Boga...On je isuviše kompleksan da bi ga tako lako opisao a pogotovu da se predstavljam u njegovo ime kako to čine svi koji su ubeđeni u neku svoju istinu.

Samo ti se kazuje. Ime zvijeri ili broj njenog imena. Koje je ime zvijeri. To treba saznati. Zvijer je politička sila.
Dakle radi se o tome da se kad se kupuje i prodaje donesen je zakon da se mora staviti žig
na dokument prije nego se odobri bilokakva kupovina ili prodaja. Nije to sada samo po sebi žig zvijeri.
To je doneseno od strane političke sile u savezu sa
religijom i bankama. Dakle na svakom kupoprodajnom ugovoru između međunarodnih poslova ali i u svojim zemljama
mora se nalaziti ime vlasnika koji je utvrdio zakon o globalnoj trgovini, to bi bila glava globalne politike.
To bi bilo ime zvijeri. A poznato je da se stavlja
i neki broj, možda deklaracija donostitelja tog zakona. A manje države i manje banke služe glavnoj političkoj sili i banki
tako da je zvijer ona koja je uvela taj globalni zakon. Ili će tek uvesti možda neke doslovne oznake za trgovinu budučnosti.
No ja mislim da je to več odavno doneseno. Žig predstavlja robski sistem, robovanje materijalizmu. Ako neko to odobrava
svim srcem i podržava svojim glasom na izborima ili na neki sličan način on je žigovan i ako se još ne kaje nego veliča obožavanje zlata i novca. .
Oni koji nisu pod žigom su oni koji iako poštuju zakone i kupuju i prodaju potpisuju ipak ne glasaju na izborima i nisu obožavatelji novca kao najvažnije stvari i ne skupljaju blago na zemlji. Jer bi time podupirali ciljeve i ideje zvijeri.
Novac im nije bog ili poput božanstva. A ostalima je očito novac bog i u boga tog vjeruju.

Vama smetaju oni koji govore u prilog nepromenljivog Božjeg zakona!

Zar se ne zapitate da li ste možda Vi ostrašćeni mržnjom prema jednoj Božjoj zapovesti?

Zašto odbacujete poslušnost svome Tvorcu ne poštujući ga kao Tvorca?

Slušajte upozorenje koje se objavljuje svakom plemenu, i jeziku, i kolenu i narodu:

1. Anđoska vest

Rev 14:6 I videh drugog anđela gde leti posred neba, koji imaše večno jevanđelje da objavi onima koji žive na zemlji, i svakom plemenu, i jeziku i kolenu i narodu.
Rev 14:7 I govoraše velikim glasom: Bojte se Boga, i podajte Mu slavu, jer dođe čas suda Njegovog; i poklonite se Onome koji je stvorio nebo i zemlju i more i izvore vodene.

Da li postoji Božja zapovest u kojoj piše da treba da posvetimo vreme "Onome koji je stvorio nebo i zemlju"? Naravno!

4. Božja zapovest

Exo 20:8 Sjeti se da svetkuješ dan subotni.
Exo 20:9 Šest dana radi i obavljaj sav svoj posao.
Exo 20:10 A sedmoga je dana subota, počinak posvećen Jahvi, Bogu tvojemu. Tada nikakva posla nemoj raditi: ni ti, ni sin tvoj, ni kći tvoja, ni sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni živina tvoja, niti došljak koji se nađe unutar tvojih vrata.
Exo 20:11 Ta i Jahve je šest dana stvarao nebo, zemlju i more i sve što je u njima, a sedmoga je dana počinuo. Stoga je Jahve blagoslovio i posvetio dan subotni.

Katolički prevod - Kršćanska sadašnost
http://biblija.ks.hr/search.aspx?k=2&p=20&r=8

Zašto se ne poklonite Tvorcu neba i zemlje kao što je zapovedio u 4. Božjoj zapovesti?

Poslednja izmena:
Ako odbacujete da se poklonite Tvorcu neba i zemlje poštujući IV Božju zapovest, onda morate da prihvatite lojalnost onoga koji se usudio da promeni Božje zapovesti i da premesti svetost sa sedmog dana na prvi dan.

Papska institucija se hvali da ta promena govori svim ljudima da ona ima autoritet od Boga, jer ko može da menja Božji zakon osim Boga?

Ova promena koja je de facto postala standard među ljudima (i uskoro će postati i obavezujući žig ako hoćete da kupite i prodate) svima vama ništa ne smeta.

Ne smeta Vam to što Sotona nameće svim narodima svoju vlast preko nedeljnog zakona?

koja vlast..demokratski izabrana vecinom ili je u pitanju neka vlast koja je silom zasela u fotelju...sory al ja ovo nista ne razumem..objasni koga da skidamo i na koji nacin.z:(

Pilat je ODLUČIO da odbaci sva Božja upozorenja i preko sna svoje žene, i preko savesti i preko razuma. Znao je da su sveštenici predali Isusa iz zavisti, sam je rekao da ne zaslužuje smrt, pa ipak je hteo da se dodvori pokvarenim sveštenicima da bi sebično zadovoljio njihovu želju...

Bog nam je otkrio buduće događje, a tako i prošle događje do detalja.

Vi ignorišete Boga i Njegove proroke a verni hrišćani slušaju šta Bog govori.

cim je otkrio nema tu nista da menjas..nek bude samo tako kako je i proreko..z:lol:

Ikona zverina postaće USA koja će nametnuti svim državama poštovanje prve zveri (papske institucije) preko nedeljnog zakona!

Rev 13:11 Onda videh drugu Zver kako izlazi iz zemlje. Imala je dva roga kao u jagnjeta, a govorila je kao Aždaja.
Rev 13:12 Izvršavala je svu vlast prve Zveri u njeno ime i prisilila zemlju i sve njene stanovnike da se klanjaju prvoj Zveri, onoj čija se smrtna rana zacelila.

i da je tako sta mi imamo s tim..prvo ne znamo i niko i ne zna na ovom svetu da je usa ta zver ..biblija ne kaze ko je u pitanju..a i da znamo sta ima da je se plasimo kad znamo njenu sudbinu..z:lol:

Ljudi su dužni da se upoznaju sa zakonima države u kojoj žive. Ako stanovnici krše zakone države i to ne znanju to ih ne opravdava.

Ni nas ne opravdava neznanje po pitanju Božjeg zakona, jer imamo sve mogućnosti da se upoznamo sa zahtevima Božjeg zakona

Ali Bog ima mnogo više razumevanja zato što nas je sve Sotona vaspitavao od rođenja da verujemo u evoluciju, da je materijalizam istina, da je hedonizam smisao (ovo se agresivno promoviše kroz filmove), a takođe nam se sugeriše da je zvanična religija mora da se prihvati ako hoćete da vas ljudi ne odbace.

Božja upozorenja su data ne da bismo ostali pasivni već da bismo blagovremeno odbacili Sotonino nametenje njegovog autoriteta.

Dužni smo da promenimo naše živote kada svetlost istine obasja naš put. Odgovorni smo za svako zanemarivanje onoga što smo imali prilike da saznamo a ignorisali smo.

Na sudu će se ispitati upotreba svakog talenta. Kako smo se služili kapitalom koji nam je Nebo poverilo? Hoće li Gospod prilikom svog dolaska primiti svoje s dobitkom? Da li smo iskoristili snage koje su nam darovane, svoje ruke, svoje srce, i svoj um, na slavu Bogu i na blagoslov svetu? Kako smo upotrebili svoje vreme, svoje pero, svoj glas, svoj novac, svoj uticaj? Šta smo učinili za Hrista u ličnosti siromaha, progonjenoga, siročeta, udovice? Bog nas je učinio čuvarima svoje svete Reči; šta smo učinili sa svetlošću i istinom koje smo dobili da bismo ljude umudrili za spasenje? Samo ispovedanje vere u Hrista nema nikakve vrednosti, jedino ljubav koja se pokazuje delima biće prihvaćena kao prava ljubav. U očima Neba ljubav daje vrednost nekom delu. Sve što je učinjeno iz ljubavi, bez obzira koliko neznatno po oceni ljudi, Bog će prihvatiti i nagraditi.

https://velikaborba.wordpress.com/

A onda kada prihvatimo istinu, dužni smo prema onima koji ne razumeju istinu i imaju brojne predrasude prema istini. Treba ljude voleti, trpeti i opominjati.

Ko će to da uradi ako ne oni koji su odlučili da poštuju sve Božje zapovesti? Nema drugih!

Božje opomene iz Oktrivenja 14. glave neće vam odneti oni koji kažu da se to ne može razumeti. Naravo da će to reći. Ne mislite valjda da će reći da su oni krivci za zablude? Ranije su spaljivali ljudi i Bibliju, a sada pošto to više nije moguće uraditi, izmišljena je evolucija kojom delotvorno izbacuje Boga iz umova ljudi. A oni retki koji kažu da veruju u Boga su prevareni zvaničnim religijama. I vidite i sami kako je teško da priznaju da ih je njihova crkva lagala.

Ljudi neće da se odvoje od predrasuda jer je lakše ne menjati sebe i osuditi druge, nego priznati gorku istinu da smo svi teški grenšnici i da nam je potrebno ne samo oproštenje prošlih greha, već i sila i mudrost Svetog Duha da ne bi više grešili.

Ljudi vole greh i zbog te ljubavi prema grehu ostaju slepi da ne mogu da vide istinu.

Poslednja izmena:
Pogledajte ovaj razgovor (ako se može reći da je to razgovor isti sukob kao i ovde na forumu) između Isusa Hrista i Njegovih oponenata...

Joh 8:30 Kad ovo govoraše, mnogi Ga verovaše.
Joh 8:31 Tada Isus govoraše onim Jevrejima koji Mu verovaše: Ako vi ostanete na mojoj besedi, zaista ćete biti učenici moji,
Joh 8:32 I poznaćete istinu, i istina će vas izbaviti.
Joh 8:33 Odgovoriše i rekoše Mu: Mi smo seme Avraamovo, i nikome nismo robovali nikad; kako ti govoriš da ćemo se izbaviti?
Joh 8:34 Isus im odgovori: Zaista, zaista vam kažem da je svaki koji čini greh rob grehu.
Joh 8:35 A rob ne ostaje u kući vavek, sin ostaje vavek.
Joh 8:36 Ako vas, dakle, Sin izbavi, zaista ćete biti izbavljeni.
Joh 8:37 Znam da ste seme Avraamovo; ali gledate da me ubijete, jer moja beseda ne može u vas da stane.
Joh 8:38 Ja govorim šta videh od Oca svog; i vi tako činite šta videste od oca svog.
Joh 8:39 Odgovoriše i rekoše Mu: Otac je naš Avraam. Isus im reče: Kad biste vi bili deca Avraamova, činili biste dela Avraamova.
Joh 8:40 A sad gledate mene da ubijete, čoveka koji vam istinu kazah koju čuh od Boga: Tako Avraam nije činio.
Joh 8:41 Vi činite dela oca svog. Tada Mu rekoše: Mi nismo rođeni od kurvarstva: jednog Oca imamo, Boga.
Joh 8:42 A Isus im reče: Kad bi Bog bio vaš Otac, ljubili biste mene; jer ja od Boga iziđoh i dođoh; jer ne dođoh sam od sebe, nego me On posla.
Joh 8:43 Zašto ne razumete govor moj? Jer ne možete reči moje da slušate.
Joh 8:44 Vaš je otac đavo; i slasti oca svog hoćete da činite: on je krvnik ljudski od početka, i ne stoji na istini; jer nema istine u njemu; kad govori laž, svoje govori: jer je laža i otac laži.
Joh 8:45 A meni ne verujete, jer ja istinu govorim.
Joh 8:46 Koji me od vas kori za greh? Ako li istinu govorim, zašto mi vi ne verujete?
Joh 8:47 Ko je od Boga reči Božije sluša; zato vi ne slušate, jer niste od Boga.

Pogledajte ovaj razgovor (ako se može reći da je to razgovor isti sukob kao i ovde na forumu) između Isusa Hrista i Njegovih oponenata...

Joh 8:30 Kad ovo govoraše, mnogi Ga verovaše.
Joh 8:31 Tada Isus govoraše onim Jevrejima koji Mu verovaše: Ako vi ostanete na mojoj besedi, zaista ćete biti učenici moji,
Joh 8:32 I poznaćete istinu, i istina će vas izbaviti.
Joh 8:33 Odgovoriše i rekoše Mu: Mi smo seme Avraamovo, i nikome nismo robovali nikad; kako ti govoriš da ćemo se izbaviti?
Joh 8:34 Isus im odgovori: Zaista, zaista vam kažem da je svaki koji čini greh rob grehu.
Joh 8:35 A rob ne ostaje u kući vavek, sin ostaje vavek.
Joh 8:36 Ako vas, dakle, Sin izbavi, zaista ćete biti izbavljeni.
Joh 8:37 Znam da ste seme Avraamovo; ali gledate da me ubijete, jer moja beseda ne može u vas da stane.
Joh 8:38 Ja govorim šta videh od Oca svog; i vi tako činite šta videste od oca svog.
Joh 8:39 Odgovoriše i rekoše Mu: Otac je naš Avraam. Isus im reče: Kad biste vi bili deca Avraamova, činili biste dela Avraamova.
Joh 8:40 A sad gledate mene da ubijete, čoveka koji vam istinu kazah koju čuh od Boga: Tako Avraam nije činio.
Joh 8:41 Vi činite dela oca svog. Tada Mu rekoše: Mi nismo rođeni od kurvarstva: jednog Oca imamo, Boga.
Joh 8:42 A Isus im reče: Kad bi Bog bio vaš Otac, ljubili biste mene; jer ja od Boga iziđoh i dođoh; jer ne dođoh sam od sebe, nego me On posla.
Joh 8:43 Zašto ne razumete govor moj? Jer ne možete reči moje da slušate.
Joh 8:44 Vaš je otac đavo; i slasti oca svog hoćete da činite: on je krvnik ljudski od početka, i ne stoji na istini; jer nema istine u njemu; kad govori laž, svoje govori: jer je laža i otac laži.
Joh 8:45 A meni ne verujete, jer ja istinu govorim.
Joh 8:46 Koji me od vas kori za greh? Ako li istinu govorim, zašto mi vi ne verujete?
Joh 8:47 Ko je od Boga reči Božije sluša; zato vi ne slušate, jer niste od Boga.
Je li ovo Bog zapisao ili neka opižđena slavohlepna žemska?
Da li je to vera u istinu ili vera u nečije reči-misli? A šta ako to nije isto?
Zar je toliko malo sopstvene pameti da verujete u tuđu?
O neumni-bolje je da ne verujete nikom već samo u onaj trun pameti jer je previse otrova po svetu!
Verujte mi:i ono malo mudrosti koju lično posedujete-od Boga je-Duh sveti ili Prana vas nadahnjuje,a
u tuđe reči u koje verujete (uključujući I sve Bajbl I Kurane I Gite...itd) su napunjene otrovima protiv vas lično
I protiv svakog čoveka lično![B] Sve te knjige doktrinu vlasti jednih ljudi nad drugima poseduju![/B]
Ustvari-briga me...Verujte u šta vas volja-ja verujem u ono malo pameti koju imam!
Jer kroz nju I Bajbl mora da prođe I Kuran I Gita I Mačak u čizmama I Petar Pan I ona je ta koja ceo svemir ima pred sobom-u sebi!
Bog je u nama kad ga mislimo,a ne na grani ili na nebu! Kosmonauti ga nisu sreli u orbiti,a neće ni na Marsu! Čak ni kad sretnu
vanzemaljce-to neće biti Bogovi...Jer Bogovi mogu postojati samo u umovima inteligentnih bića!
http://www.informer.rs/magazin/zani...JA-U-SVEMIRU-Vanzemaljci-kruze-oko-zvezde-KIC

Nisam agnostik, ali to nema nikakve veze sa mojim komentarom.
I, kakve to nemoralne prakse Coco praktikuje?
Cocco Bill je, ako to nisi znao, junak jednog talijanskog stripa.

Cocco_Bill.jpg

A slucajano se natrtio jeli?

Ljudi su dužni da se upoznaju sa zakonima države u kojoj žive. Ako stanovnici krše zakone države i to ne znanju to ih ne opravdava.

Ni nas ne opravdava ne znanje po pitanju Božjeg zakona, jer imamo sve mogućnosti da se upoznamo sa zahtevima Božjeg zakona

Ali Bog ima mnogo više razumevanja zato što nas je sve Sotona vaspitavao od rođenja da verujemo u evoluciju, da je materijalizam istina, da je hedonizam smisao (ovo se agresivno promoviše kroz filmove), a takođe nam se sugeriše da je zvanična religija mora da se prihvati ako hoćete da vas ljkudi ne odbace.

Božja upozorenja su data ne da bismo ostali pasivni već da bismo blagovremeno odbacili Sotonino nametenje njegovog autoriteta.

Dužni smo da promenimo naše živote kada svetlost istine obasja naš put. Odgovorni smo za svako zanemarivanje onoga što smo imali prilike da saznamo a ignorisali smo.

A onda kada prihvatimo istinu, dužni smo prema onima koji ne razumeju istinu i imaju brojne predrasude prema istini. Treba ljude voleti, trpeti i opominjati.

Ko će to da uradi ako ne oni koji su odlučili da poštuju sve Božje zapovesti? Nema drugih!

Božje opomene iz Oktrivenja 14. glave neće vam odneti oni koji kažu da se to ne može razumeti. Naravo da će to reći. Ne mislite valjda da će reći da su oni krivci za zablude? Ranije su spaljivali ljudi i Bibliju, a sada pošto to više nije moguće uraditi, izmišljena je evolucija kojom delotvorno izbacuje Boga iz umova ljudi. A oni retki koji kažu da veruju u Boga su prevareni zvaničnim religijama. I vidite i sami kako je teško da priznaju da ih je njihova crkva lagala.

Ljudi neće da se odvoje od predrasuda jer je lakše ne menjati sebe i osuditi druge, nego priznati gorku istinu da smo svi teški grenšnici i da nam je potrebno ne samo oproštenje prošlih greha, već i sila i mudrost Svetog Duha da ne bi više grešili.

Ljudi vole greh i zbog te ljubavi prema grehu ostaju slepi da ne mogu da vide istinu.

ne vole greh..on gospodari njime jer delas od sebe i sve dok delas od sebe ostajes u vlasti gresne prirode..a malo je takvih koji su mogu da izvuku guzicu od sebe samog..z:lol:

Ni nas ne opravdava ne znanje po pitanju Božjeg zakona, jer imamo sve mogućnosti da se upoznamo sa zahtevima Božjeg zakona

.
Ako postoji Sotona-ovo su njegove prevarne,šibicarske reči! ! !

Znači:ovu "istinu" treba utisnuti u um budalastog I lakovernog I on će umesto neznanja imati verovanje u Božije zakone koji će tako početi da postoje
u njegovom umu jer nigde više I ne mogu postojati!:zroll:

- - - - - - - - - -

E da...Što se tiče Bitkona...Ozbiljna mu mana što padom sistema nestaje sav posed koji si stekao u toj valuti!
Inače,zamisao je solidna,ali za posle kraha svih monetarnih sistema koji se očekuje u toku 3.WW...

Grešnici ne vole greh? Zašto onda čine greh?

Zašto onda ljudi prihvataju žig zverin? Znaju šta Bog traži od njih ali oni se oglušuju o Božja upozorenja! Zašto? Zato što više vole darove Božje umesto darodavca? Kada treba podneti žrtvu radi Boga, ljudi se ustručavaju.

Zar mogu onda biti dostojni Isusa Hrista kada ga se svojim delima odriču? Teško im je da stradaju na ovoj planeti radi Hrista... gde je tu ljubav prema ogromnoj žrtvi našeg Spasitelja? Gde je ljubav kojom mi uzvraćamo Njemu za Njegovo trpljenje radi nas?

Ako volimo Boga onda ćemo izabrati da poštujemo Njega kao Tvorca neba i zemlje i nećemo se odreći pred pretnjama oduzumanja svih resursa i na kraju nećemo se odreći ni ako treba da damo svoj život (jer znamo da će se doneti smrtni dekret da se pobiju svi oni koji odluče i dalje da poštuju svoga Tvorca)

Dakle, ljudi vole greh!

Ako ljudi imaju korist od potčinjavanja zlu, oni će to uraditi. Zašto? Zato što su se prethodno tako degradirali da im Božja čast ništa ne znači.

Rev 14:8 I drugi anđeo za njim ide govoreći: Pade, pade Vavilon grad veliki: jer otrovnim vinom kurvarstva svog napoji sve narode.

Vole greh i ne žele da se pokaju...

Rev 16:8 I četvrti anđeo izli čašu svoju na sunce, i dano mu bi da žeže ljude ognjem.
Rev 16:9 I opališe se ljudi od velike vrućine, i huliše na ime Boga koji ima oblast nad zlima ovima, i ne pokajaše se da Mu dadu slavu.
Rev 16:10 I peti anđeo izli čašu svoju na presto zverin; i carstvo njeno posta tamno, i žvakahu jezike svoje od bola.
Rev 16:11 I huliše na ime Boga nebeskog od bola i od rana svojih, i ne pokajaše se od dela svojih.

I kako piše na poslednjoj stranici Svetog pisma, ljube laž...

Rev 22:14 Blago onome koji tvori zapovesti Njegove, da im bude vlast na drvo života, i da uđu na vrata u grad.
Rev 22:15 A napolju su psi i vračari i kurvari i krvnici i idolopoklonici i svaki koji ljubi i čini laž.

on gospodari njime jer delas od sebe i sve dok delas od sebe ostajes u vlasti gresne prirode..a malo je takvih koji su mogu da izvuku guzicu od sebe samog..z:lol:

Svako od nas može da prepozna da greši i može da se obrati Bog da mu pomogne da pobedi karakterne mane.

Zato imamo ovoliko vreme milosti. Da pobedimo sve mane i da izgradimo savršeni karakter po uzoru na Isusa Hrista.

Problem je sa onima koji ignorišu Božje opomene, a ne sa onima koji svesni svojih mana upućuju Bogu molitve da ih oslobodi...

Mat 5:3 Blago siromašnima duhom, jer je njihovo carstvo nebesko;
Mat 5:4 Blago onima koji plaču, jer će se utešiti;

Blaženstva

Poslednja izmena:
Grešnici ne vole greh? Zašto onda čine greh?

Zašto onda ljudi prihvataju žig zverin? Znaju šta Bog traži od njih ali oni se oglušuju o Božja upozorenja! Zašto? Zato što više vole darove Božje umesto darodavca? Kada treba podneti žrtvu radi Boga, ljudi se ustručavaju.

Zar mogu onda biti dostojni Isusa Hrista kada ga se svojim delima odriču? Teško im je da stradaju na ovoj planeti radi Hrista... gde je tu ljubav prema ogromnoj žrtvi našeg Spasitelja? Gde je ljubav kojom mi uzvraćamo Njemu za Njegovo trpljenje radi nas?

Ako volimo Boga onda ćemo izabrati da poštujemo Njega kao Tvorca neba i zemlje i nećemo se odreći pred pretnjama oduzumanja svih resursa i na kraju nećemo se odreći ni ako treba da damo svoj život (jer znamo da će se doneti smrtni dekret da se pobiju svi oni koji odluče i dalje da poštuju svoga Tvorca)

Dakle, ljudi vole greh!

Ako ljudi imaju korist od potčinjavanja zlu, oni će to uraditi. Zašto? Zato što su se prethodno tako degradirali da im Božja čast ništa ne znači.

Rev 14:8 I drugi anđeo za njim ide govoreći: Pade, pade Vavilon grad veliki: jer otrovnim vinom kurvarstva svog napoji sve narode.

Vole greh i ne žele da se pokaju...

Rev 16:8 I četvrti anđeo izli čašu svoju na sunce, i dano mu bi da žeže ljude ognjem.
Rev 16:9 I opališe se ljudi od velike vrućine, i huliše na ime Boga koji ima oblast nad zlima ovima, i ne pokajaše se da Mu dadu slavu.
Rev 16:10 I peti anđeo izli čašu svoju na presto zverin; i carstvo njeno posta tamno, i žvakahu jezike svoje od bola.
Rev 16:11 I huliše na ime Boga nebeskog od bola i od rana svojih, i ne pokajaše se od dela svojih.

I kako piše na poslednjoj stranici Svetog pisma, ljube laž...

Rev 22:14 Blago onome koji tvori zapovesti Njegove, da im bude vlast na drvo života, i da uđu na vrata u grad.
Rev 22:15 A napolju su psi i vračari i kurvari i krvnici i idolopoklonici i svaki koji ljubi i čini laž.

Svako od nas može da prepozna da greši i može da se obrati Bog da mu pomogne da pobedi karakterne mane.

Zato imamo ovoliko vreme milosti. Da pobedimo sve mane i da izgradimo savršeni karakter po uzoru na Isusa Hrista.

Problem je sa onima koji ignorišu Božje opomene, a ne sa onima koji svesni svojih mana upućuju Bogu molitve da ih oslobodi...

Mat 5:3 Blago siromašnima duhom, jer je njihovo carstvo nebesko;
Mat 5:4 Blago onima koji plaču, jer će se utešiti;

Blaženstva

svojim razumom i svescu dolazis do utvrdjivanja te gresnosti ali to negiranje svoje prirode ne ide dalje od misli jer misao osudjuje stvarnost ali ona nije u stanju da promeni..to jednostavno ne mozes sam i ko kaze da moze sam znaj da je lazac..z:lol:

Back