Žig zveri

ma kakvi, to se vi takmicite sa js, pa ste mnogo jaki te mene ubacujete u njihov tim, da bi vam bilo zanimljivije, mislim na tebe i southa, NEPOKAJANE

ti si mene prozvao za justina, a ja sam ti odgovorio da ga drzim za onu rec kojom etiketira Hrista da je knez ovoga sveta - tu smo mi stali, prijatelju moj, ali da znas da sam i za kamilu i iza iglene usi sam cuo
ozbiljno
Па јес вала, досад смо били клеветници, значи САД иде утакмица НЕПОКАЈАНИХ против НЕОКАЉАНИХ, неће вам помоћи ни змајеви😀.

Па јес вала, досад смо били клеветници, значи САД иде утакмица НЕПОКАЈАНИХ против НЕОКАЉАНИХ, неће вам помоћи ни змајеви😀.
nemoj posle da se meni zalis sto si sam uskocio u js tim, jer oni su klevetnici, vec smo dokazali, a pusti ti arijanu sta ona masta i ko joj gura kolica iz drugog tima, ne mozes ovako da navaljujes

vidi tamo sa southom ozbiljno me zanima kako [vam] to izmice pokajanje
i kako se avvi justinu omaklo da je knez ovoga sveta Hristos, mozda slucajno, a ne kao meni koji namerno omalovazavam svakog ko ide za knj. otkr.bio on avva ili jeretik

eto, ta dva pitanja za tebe i juznog, i necemo da se cipujemo ni mi ni kuce, da vas ne sablaznjavamo

Poslednja izmena:
A kako bibilja naziva one koji u ime boga prorokuju pa se prorocansva ne ispune?

Lazovi ili lazni proroci?
m ukrao je pola, tj. nije sve slagao, evo 666, magicni kvadrat, ali i solomon
1. knjiga o carevima 10,14 (pasus posle završetka slušanja carice južne-Savske premudrosti Solomonove): A zlata što dohodjaše Solomonu svake godine, beše šest stotina i šezdeset i šest talanata.

nece da bidne, vec to vi sa njima non-stop proveravate ko jeste, a ko nije, a ja sa tom glupavom etiketom da je djavolja, tzv. zig zveri nemam nikakve veze, moj dzoger radi i bez etikete, jer ja sve sto kupim prvo skinem etikete, a vi svi sudite po stvarima preko etiketa, pa vam prodaje ko god hoce m za b. Meni ne, jer od kad izadjoh iz raja, ja Adam nosim onu zmiju u dzepu, kao ljubimca, a vi cete za bezboznistvo svoje da platite - vidi bre ovog CarstvoB npr.. kaze, MALO tacno tj. ISTINITO, MALO netacno, tj. NEISTINITO, i sad ce on da vam razdvoji svojim prorokovanjem sta je 2029, a sta 2036?.
Nema kod mene ništa malo istinito, malo neistinito, nego samo istinito. Ali, naravno vcbccbc vcbcvb radi i dalje svoj posao (i posao oca laži od iskoni) i ništa neobično da on ponavlja klevete i sl. Ja sam jasno na mnogo mesta napisao da će se 2029. i 2036. godine desiti dva različita događaja: 2029. godine Vaznesenje, a 2036. godine Armagedon i Drugi dolazak Hristov radi uspostavljanja hiljadugodišnjeg carstva. Ovo što vcbccbc vcbcvb prigovara nekima ovde na forumu što tvrde da je žig ovo ili ono, nije na mestu, jer ne mogu oni sa sigurnošću još uvek ni znati šta bi mogao biti žig (pa ni zver koja ga daje) dok se ne pojavi, ali zato mogu na osnovu biblijske hronologije (http://putgospodnji.com/biblijska-hronologija/tabela.html) sa sigurnošću znati kada će taj žig biti implementiran i s tim u vezi se pripremati, sagledavati sadašnje događaje u svetlu predstojećih koji će se odigrati od 2029. do 2036. godine, analizirati šta bi taj žig i zver mogli biti, pripremati se kroz još veće približavanje Gospodu, kroz spoznanje istina vere kako umom, tako i srcem i životom svojim. Inače, žig će najverovatnije pored ostalih imati i funkciju da opiše našu telesnu strukturu pošto atomi ugljenika koji čine telo imaju po 6 protona, neutrona i elektrona (666), ali će taj broj koji je po Otkrivenju broj čoveka postati ujedno i broj zveri kod onih koji prime žig pošto će taj žig izvršiti izmenu DNK iz čovekovog u nefilimski. Moguće da taj žig bude u vidu magičnog kvadrata ili sl., a u vezi i sa 666 talanata u doba Solomona što sam ranije pominjao, a i vcbccbc vcbcvb je pomenuo u poslednjem postu. A to stoga što npr. u "Protokolu sionskih mudraca" lažni cionisti (koje pominje Otkr. 2:9 i Otkr. 3:9) govore da će pokoriti "goje" pozivajući se na Solomona, jer oni čitav Stari zavet izvrću, oni između ostalog hoće da postave mesiju previđajući da je taj Mesija već stigao - JAHOŠUA ha MEŠIJAH iz Nazareta. Prema tome, njihov mesija će biti lažni mesija, zver iz bezdana i vrlo moguće da je ta zver koja je bila i nije i doći će opet Nimrod, da je on prvi od sedmorice careva i ujedno će biti i osmi kad izađe iz bezdana o čemu ukratko pomenuh ovde: http://samopismo-forum.net/index.php?/topic/330-žig-zveri-i-drugi-dolazak-hristov/&do=findComment&comment=5830
A ko je zapravo vcbccbc vcbcvb vidi se odavde: http://samopismo-forum.net/index.ph...enja-raskrinkana/&do=findComment&comment=5488.
Na tom forumu na koji tu upućujem on je već davno razobličen, ali služiteljima istine nije bitna istina već laž, pa zato sve ove godine on i dalje nastavlja da odrađuje svoj posao, tj. da poluistinama i lažima pokuša da što više ljudi odvuče od spasenja. On će to naravno nastaviti do Božijeg suda, mi ga ne možemo u tome sprečiti, ali možemo, dok god je to svrsishodno, ukazati ljudima na to ko je i šta to lažno uči.

Poslednja izmena:
Ja sam jasno na mnogo mesta napisao da će se 2029. i 2036. godine desiti dva različita događaja: 2029. godine Vaznesenje, a 2036. godine Armagedon i Drugi dolazak Hristov radi uspostavljanja hiljadugodišnjeg carstva
Hajde da razumem jehoviste (i adventiste, pre njih) da pogrešno pogađaju i da s tim nemaju problem, ali kako ti ova predviđanja miriš sa "a o tome danu i času niko ne zna"?

Na tom forumu na koji tu upućujem on je već davno razobličen
skupilo se s koca i konopca, sve kao ti imaju svoja personalna otkrovenja, bog im prica preko savesti, a mene je skoro pozvao decko da mu pomognem da se forum malo razvije, jer eto on ima ideju da mu forum bude najraznovrsniji, tako da niti sam davno niti razoblicen, nego tuzibaba ti i tvoj pajtos dizete dzevu, i ni ovde ne radis nista nego me tuzakas, i to sa drugog foruma, TUZIBABO

Hajde da razumem jehoviste (i adventiste, pre njih) da pogrešno pogađaju i da s tim nemaju problem, ali kako ti ova predviđanja miriš sa "a o tome danu i času niko ne zna"?
Pisao sam o danu i času i rokovima dolaska ovde: https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-127#post-37893697 i drugde (pogledaj otprilike odavde https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-121, pa do kraja teme sve moje poruke (pod nikom Avakum i CarstvoBozije)).

skupilo se s koca i konopca, sve kao ti imaju svoja personalna otkrovenja, bog im prica preko savesti, a mene je skoro pozvao decko da mu pomognem da se forum malo razvije, jer eto on ima ideju da mu forum bude najraznovrsniji, tako da niti sam davno niti razoblicen, nego tuzibaba ti i tvoj pajtos dizete dzevu, i ni ovde ne radis nista nego me tuzakas, i to sa drugog foruma, TUZIBABO
Nisam tužibaba nego samo upoznajem čitaoce sa onim što si već pisao i gde si već razobličen da bih uštedeo sebi na vremenu i trudu oko odgovaranja tebi, jer ti je već odgovoreno na drugim mestima. I ja sam pozvan na forum od strane karaita, ali to ne menja činjenicu da si razobličen na forumu na koji ukazujem... Što se tiče personalnih otkrivenja, ja ovde: http://samopismo-forum.net/index.php?/topic/330-žig-zveri-i-drugi-dolazak-hristov/ razobličujem Dragana koji tvrdi da ima neka personalna otkrivenja o rokovima dok ja ne iznosim personalna nego otkrivenja Božija iz samog Svetog Pisma (http://putgospodnji.com/biblijska-hronologija/tabela.html).

Ne može se lupati, to je sektaški, treba iznositi godine u skladu sa biblijskom hronologijom, a to smo mi učinili ovde:
http://putgospodnji.com/biblijska-hronologija/tabela.html, kao i u porukama na forumima i u prepiskama i usmenom razgovoru sa drugim ljudima.
Pa lupaš, budućnost niko ne zna jer se nije desila. Kakva hronologija, de si ti video da postoji hronologija budućnosti koja se nije desila?
Kad počnete da pričate o tome, bolje prognoziraju dve komšinice koje gledaju u šoljicu kafe.

razobličujem Dragana koji tvrdi da ima neka personalna otkrivenja o rokovima dok ja ne iznosim personalna nego otkrivenja Božija
pa da, ti kao i js imas personalnu matematiku, a ne otkrivenja
gde si već razobličen da bih uštedeo sebi na vremenu i trudu oko odgovaranja tebi, jer ti je već odgovoreno na drugim mestima. I ja sam pozvan na forum od strane karaita
vec? halo, istovremeno smo pozvani, i na to razoblicavanje nisam odgovorio jer je razoblicavac lenj bio da stisne edit i ispravi link gde vodi, jer ne vodi nigde... u stvari ti si ''razoblicavac'' tek sad shvatih... eto vidis koliko me ne zanimas, da me ne zanima cak ni da povezem, cim vidim gluposti, samo preskocim, a kamoli da cu da budem lican, uvredio sam te tamo, sad ces da mi vratis ovde, ili obnuto, uvredio sam ti stari nick, sad ces da me opanjakavas sa novim, i drugde na drugom forumu, TUZIBABO, ja sam zato i uzeo tamo nick Adam, ne da bih se krio, vec da bi ko cita shvatio da sam isti diskutant... sa tobom je gubljenje vremena diskutovati

Poslednja izmena:
pa on vidis da mu smetaju adventisti, a da kopira manir js, razbacujuci se godinama i svojom matematikom kako je dosao do njih

kad pominje banjaluka forum, cini mi se da bio jedan koji se isto pozvao na piramide neke u bosni, analogno raselu i merenju piramide u gizi od 1914 incha

moze biti da je to taj zaludjenik, raselov ucenik, naljutio se na svoje js, i sad bi da pravi neo-js, reformise js, a to i nije nemoguce, jer ti vidis da se oni polako povlace od 607, sta ih kosta da promene 1914 u 1934 i guraj dalje, pa bi ih ovaj nas cARSTVOb sacekao dok dodju do 2o29/2035, ili koje vec, treba misliti na penziju, hehe, ja cu isto tada otprilike da se penzionisem, ali ne od rada na forumima, kao sto su svi oni zamislili -- ja ne nam da li ti vidis kako se on grcevito bori za svoje parce leba za izmastanu penziju koja ga ceka 2029/2035 od svog ovog dirincenja matematickog racunanja, razoblicavanja itd, i onda bi ga dodje zao sto je tuzibaba, i mislim da mu treba pomoci ako ko ima posao vezan za kompjuter da ga obuci i da mu omoguci da posteno zaradjuje, jer od ovog prodavanja magle se nece leba najesti [moze bito da je vezan za kucu, da ne moze da radi van kuce]

Poslednja izmena:
Циљ текста није потврђивање или негирање овог пророчанства, и свако је слободан да одлучи у шта да верује.

Ja odlučujem da ne verujem
pa procitao sam ja to, ali sta ces da radis ako te neko etiketira da si ''laznjak''? ja ne znam da li ti razumes moje stanoviste, a ono glasi - nije slobodna volja da mi biramo ovo ocu, ovo necu, vec da se zna sta je istina, a sta laz, jer ja nisam ''odabrao/odlucio'' ''slobodan'' da biram da nesto necu da verujem, vec kazem da je to LAZ, JA VERUJEM DA JE TO LAZ [lazno otkrivenje], I CAK ZNAM, a ne odbacujem ili PRIHVATAM NESTO SVOJOM SLOBODNOM VOLJOM, jer ona nema veze sa razlucivanjem, ili znas da razlucujes, ili ne znas. Znam, za znam, ne znam, za ne znam, a nema sta da biras [SUDIS] ako ne znas. NE SUDITE ako ne znate.

A sto se tice ovog teksta, rat je vec u toku, bata juzni se uprpio, vidis da se gadja albanija zemljotresima, za tursku vec rekoh, cujes da kazu i nasi da se trese vojvodina jer se busi zemlja i vadi nafta hidraulikom. ETO TI PA BIRAJ U STA CES DA VERUJES, kad vec kazes da imas izbor.

Poslednja izmena:
Pa znaš kako ono ide, posmatramo obojica nekog nepoznatog čoveka i ti kažeš da je on loš a ja da je dobar čovek. Svako gleda iz svog ugla i šta u samom čoveku preovladava, ako si lopov ti ćeš u svima videti lopova. Ako u svemu vidiš laž svi će po tebi lagati. Ako neko ne veruje kako ti veruješ onda on po tebi nije vernik...

Pa znaš kako ono ide, posmatramo obojica nekog nepoznatog čoveka i ti kažeš da je on loš a ja da je dobar čovek. Svako gleda iz svog ugla i šta u samom čoveku preovladava, ako si lopov ti ćeš u svima videti lopova. Ako u svemu vidiš laž svi će po tebi lagati. Ako neko ne veruje kako ti veruješ onda on po tebi nije vernik...
AJMO OVAKO
ja i ti smo rodjena braca u nekoj buducnosti, i verujemo jedan drugome apsolutno
i ja imam neki cip na desnoj ruci i siguran sam da je cela ova prica oko ziga 666 prevara, LAZ
a ti si siguran da je bas zig 666

i ja ti kazem
brate ti znas , ja znam, ali ako, evo ODLUCI, seci ruku, a ja cu nekako preziveti i sa jednom, bez obzira sto Ja mislim, znam, siguran sam, ja pustam tebe da odlucis, jer si ti isto siguran da jeste zig na mojoj ruci, a ja mislim da je zrtvujem za dzabe, ali da tebe vise ne sablaznjava, TI ODLUCI

JEL SECES MOJU RUKU? SA JEDNOM ILI DVE SVAKO OSTAJE U SVOM UVERENJU
свако је слободан да одлучи у шта да верује.

AJMO OVAKO
ja i ti smo rodjena braca u nekoj buducnosti, i verujemo jedan drugome apsolutno
i ja imam neki cip na desnoj ruci i siguran sam da je cela ova prica oko ziga 666 prevara, LAZ
a ti si siguran da je bas zig 666

i ja ti kazem
brate ti znas , ja znam, ali ako, evo ODLUCI, seci ruku, a ja cu nekako preziveti i sa jednom, bez obzira sto Ja mislim, znam, siguran sam, ja pustam tebe da odlucis, jer si ti isto siguran da jeste zig na mojoj ruci, a ja mislim da je zrtvujem za dzabe, ali da tebe vise ne sablaznjava, TI ODLUCI

JEL SECES MOJU RUKU? SA JEDNOM ILI DVE SVAKO OSTAJE U SVOM UVERENJU
I opet ti nema garancije samo sto si ostao bez ruke

I opet ti nema garancije samo sto si ostao bez ruke
ovo sam zapoceo, da bi cela stvar ostala medju nama dvojicom, a da ne ukljucujemo trece ljude, nepoznatog coveka kako ti rece
znaci, svako u svom uverenju ostaje, ali zbog sablazni ja sam dao da ti odlucis, i ti si odlucio otsekao mi ruku i idemo dalje...

posle nekog vremena, ja ogladnim i kazu mi mora da platis, daj drugi ruku, da ti opet ugradimo cip, nema kupovine leba bez cipa....
i ja sta cu dam drugu ruku, oni meni cip, ja u radnju kupim leba, i najedem se, kad, malo posle, vidim se sa tobom mojim rodjenim bratom, i ti i dalje u svom uverenju i SABLAZNUT kako sam mogao, .... i ja sta cu, kazem, brate moj rodjeni, ako ti tako verujes, seci i levu, ne mogu svog brata da sablaznjavam, makar i mislio da je u zabludi, kad on misli da cu ja da budem osudjen na oganj vecni

i kazem, SECI

jel seces?

ovo sam zapoceo, da bi cela stvar ostala medju nama dvojicom, a da ne ukljucujemo trece ljude, nepoznatog coveka kako ti rece
znaci, svako u svom uverenju ostaje, ali zbog sablazni ja sam dao da ti odlucis, i ti si odlucio otsekao mi ruku i idemo dalje...

posle nekog vremena, ja ogladnim i kazu mi mora da platis, daj drugi ruku, da ti opet ugradimo cip, nema kupovine leba bez cipa....
i ja sta cu dam drugu ruku, oni meni cip, a u radnju kupim leba, i najedem se, kad vidim se sa tobom mojim rodjenim bratom, i ti i dalje u svom uverenju i SABLAZNUT kako sam mogao, .... i ja sta cu, kazem, brate moj rodjeni, ako ti tako verujes, seci i levu, ne mogu svog brata da sablaznjavam, makar i mislio da je u zabludi, kad on misli da cu ja da budem osudjen na oganj vecni

i kazem, SECI

jel seces?
Ја бих рекао да ти наговараш Салета да прода вјеру за вечеру😣.
Није све у храни и пићу,
Најљепше ствари су у духовном бићу.

Back