Zidne varijante...

kojote:
blondi:
Lilu:
ovo pod 2. nikako ne kapiram!
idi bre sele... uhhh tražiš mi detalje... kako ne kapiraš???

elem ti si naslonjena rukama na zid je l' te... on od pozadi... podigneš nogu i prema nazad je oviješ oko struka njegovog ... ako težko stojiš u tom "balerina style-u" zamoli ga da ti pridrži nogu rukom ;) ... mada meni je to veoma jednostavno no ja sam trenirala jogu :lol:
Inco, moze li ona stvarno ovo da izvede?
:?

A JOOOJ, PA CINI MI SE DA TU I NEMA NEKE VELIKE FILOZOFIJE OKO TE -ZIDNE VARIJANTE- .TU IMA SAMO DVE OPCIJE - ILI JE -FACE TO FACE-, PRI CEMU PATNER MORA BITI DOSTA KRUPNIJI I JACI DA BI JE PODIGAO-ZNACI AKO ONA NIJE DZEPNA VARIJANTA , BAJA CE SE POSTENO NAMUCITI, I DRUGA - (BOLJA :wink: )ODPOZADI- A NOGICE MOGU DA IDU NAPRED, NAZAD, SKUPLJENE, RASIRENE, U STRANU.....KAKO GOD.....SVE TO JE DOGY STILE...ZA QUIK-I VARIJANTE..
I ZATO MI JE IPAK OMILJEN ZID - DONJI :wink: , PA NA NJEMU KREVET, - PORED DOGY, NUDI I.....HMMMMM........VARIJANTE.... :wink:

NatasaNatasa:
Punani_huntR:
peach:
UF,ZID! :oops: ...retko ostvarena ambicija :lol:
zasto muski svet to dozivljava kao "komplikovanu pozu" :roll: :?:

to oni slabici... ili oni kojima smrdi iz usta....

a mi jaki sto peremo zube to praktikujemo uvek kada mozemo :wink:

U sto se neki ovde hvaleeeeeeeee 8)
kako mislis slabici?! :shock: pa ja jedva imam 50kg,a hvala bogu uvek nalazim ljudine od blizu 100kg i 2m! valjda takav moze da me podigne? :roll:
i kakav smrad i ovo ono...nisam u toku...ili si me pomesao s nekom :? :?:

peach:
NatasaNatasa:
Punani_huntR:
peach:

kako mislis slabici?! :shock: pa ja jedva imam 50kg,a hvala bogu uvek nalazim ljudine od blizu 100kg i 2m! valjda takav moze da me podigne? :roll:

a ti si ustvari mala breskvica... maaaaala...

onda mora da su to neki lenji likovi... mislim, bas me briga iskreno... samo sam se hvalio - kao sto je natasica ostroumno primetila...

da li mislite da bih trebao da posetim psihijatra?!

Punani_huntR:
peach:
NatasaNatasa:
Punani_huntR:
peach:

a ti si ustvari mala breskvica... maaaaala...

onda mora da su to neki lenji likovi... mislim, bas me briga iskreno... samo sam se hvalio - kao sto je natasica ostroumno primetila...

da li mislite da bih trebao da posetim psihijatra?!
:lol: nisam maaaala uopste!a ni laka 8) .taman sam! :P
da,poseti i oftalmologa,onako usput! :wink:

blondi:
Inco ubiču te... joj šta mi radiš :oops:

elem zid i zidne variacije :mrgreen:

komentar na tvoju grublju pozu uklještivanja ženskog tela na zidu ... moje otimanje i to žestoko, pokušaji bežanja iz klopke... ako me pritome fiksira još i ljubljenjem sledi disanje kroz njegova usta...

1. poza zid na stepeništu :lol: ... jedna noga na višoj stepenici ili koleno na ogradi a on prodire od pozadi...

2. variacija... on odpozadi ali moja noga podignuta i savijena u kolenu oko njegovog struka prema nazad 8)

3. tuš... poza sa bilo koje strane kao dodatni stimulans voda koja ti prosto ne da da dišeš

4. vrata (hehe)... face to face, moje noge oko njegovog struka a rukama se uhvatim za gornji nosioc vrata... u biti je žena u zraku samo se prstima drži (potrebno dosta snage u rukama ;) )

5. polu zid (ili hauba avtomobila isti efekat) noga podignuta kao oslonac... napred ili odpozadi svejedno 8)

6. najomiljena poza je ipak klasična policajska fora hapšenja :mrgreen: ali gruba varianta kad te on pritisne telom jako uz zid tako da je glava pritisnuta uz zid licem

uhhh ima još ali dosta za danas ili ču izludeti od mašte ;)

Mozze i ovako Blondichka: Ti zajashesh zid u jednom pravcu, a ja za tobom u istom, kao da smo na motoru, a u stvari na nekom zidu ljudske visine... Naravno, morala bi imati suknju ... and to be free down there... KISS YOU right there DEEPLY, SOFTLY, GENTLY !!!

Koliko se secam, o ovome nije pricano, a izgleda da ima dosta ljudi koji to vole (ukljucujuci i mene)...

Dakle... osnovno pitanje: volite li zidne varijante?

A kao podpitanje moze da ide 'kakve?'... Posto ima mali milion poza koje se mogu odraditi uz pomoc zida...

Dakle... ljubitelji zidova, oglasite se!

Long live the wall! :mrgreen:

sve zidne volim. posebno kad me prikove za zid..

Koliko se secam, o ovome nije pricano, a izgleda da ima dosta ljudi koji to vole (ukljucujuci i mene)...

Dakle... osnovno pitanje: volite li zidne varijante?

A kao podpitanje moze da ide 'kakve?'... Posto ima mali milion poza koje se mogu odraditi uz pomoc zida...

Dakle... ljubitelji zidova, oglasite se!

Long live the wall! :mrgreen:

Pa ona jednostavna ona se stavi ruke na zid a ja izigravam cika milicajca!:D

Ali milicajci ne rade to zločestima. :)
'zumeš, loša analogija. :)

Jednom sam sa devojkom probio zid (ne zvučni), i upao kod komšija
u stan, sreća te su i oni bili u sličnom 'raspoloženju' pa se nisu ljutili, samo su
mi tražili 50e da (nam)im majstor sredi zid.
Pouka je da ne treba davati pijanim majstorima mistriju u ruke da zidaju zidove
koji će trpeti sile veće od 1300N(jutna).

Back