blondi
Domaćin
- Poruka
 - 4.976

nema potrebe... jedino što ti je potreban dečko sa puno mašte i nežnosti... on če se pobrinuti da se ti ne desi ništa i da ti uz zid bude finolittle:sta reci... Tapacirajte zidove i onda je ce sve biti cool![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema potrebe... jedino što ti je potreban dečko sa puno mašte i nežnosti... on če se pobrinuti da se ti ne desi ništa i da ti uz zid bude finolittle:sta reci... Tapacirajte zidove i onda je ce sve biti cool![]()

I da treniras balet! A jogu upraznjavas u slobodno vrijeme. 8)blondi:nema potrebe... jedino što ti je potreban dečko sa puno mašte i nežnosti...little:sta reci... Tapacirajte zidove i onda je ce sve biti cool![]()
ma dosta ti je mašta i volja 8)Mars Blackmon:I da treniras balet! A jogu upraznjavas u slobodno vrijeme. 8)blondi:nema potrebe... jedino što ti je potreban dečko sa puno mašte i nežnosti...little:sta reci... Tapacirajte zidove i onda je ce sve biti cool![]()
hehe... uz tvoju pomoč nemoraMars Blackmon:Meni je dosta, ali ti treba da budes balerina. Za neke tvoje ideje. 8)
 samo moraš biti pravi muškarac 8):shock: (jel vidiš sadMars Blackmon:Prvo moras skinuti te cvike 8) ochi da ti vidim, a poslije pusti mashti na volju i pokazi zasto su te zvali balerina...![]()

8) (da se zaštitimMars Blackmon:Faktor 22 otopice ledenu...![]()

eto vidiš šta znači zid... poludelo sve ... ih ko im je kriv kad neznaju šta valja 8)Incognito:Alo momci, jesam rekao da ovde nema du... chata?
Inco aka Ledolomac![]()
sada_vec_ozbiljan_momak:zidne varijante, hm, pa ja se naslonim ledjima na zid i otkopcam slic... ona pridje, klekne i super je... eto jedna od "zidnih" varijanti.
kako ovoga niste mogli da se setite? Super je i ne bole ledja, barem mene ne.... ako je uopste bitno..
hahahhaha i kolenaNesi:sada_vec_ozbiljan_momak:zidne varijante, hm, pa ja se naslonim ledjima na zid i otkopcam slic... ona pridje, klekne i super je... eto jedna od "zidnih" varijanti.
kako ovoga niste mogli da se setite? Super je i ne bole ledja, barem mene ne.... ako je uopste bitno..
Ali boli vilica :-)
tooooo rodjo 8) mada može i samo da se raskorači iznad tebe ali za to (koliko pratim forumaše) su joj več potrebna iskustva iz joged1:mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm rado ja klecim sa njenim stopalom na mome ramenu 8)

ops:  
hahahahah lud si rodjo skroz... 8)d1:nepravim pitanje..... 8)
samo da joj se ne pripiskiops:
![]()