blondi
Domaćin
- Poruka
- 4.976
hahahhah mangupe, probaj pa ces znati 8)kojote:Inco, moze li ona stvarno ovo da izvede?
:?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahhah mangupe, probaj pa ces znati 8)kojote:Inco, moze li ona stvarno ovo da izvede?
kojote:Inco, moze li ona stvarno ovo da izvede?blondi:idi bre sele... uhhh tražiš mi detalje... kako ne kapiraš???Lilu:ovo pod 2. nikako ne kapiram!
elem ti si naslonjena rukama na zid je l' te... on od pozadi... podigneš nogu i prema nazad je oviješ oko struka njegovog ... ako težko stojiš u tom "balerina style-u" zamoli ga da ti pridrži nogu rukom... mada meni je to veoma jednostavno no ja sam trenirala jogu
![]()
ops: ...retko ostvarena ambicija

peach:UF,ZID!ops: ...retko ostvarena ambicija
![]()
zasto muski svet to dozivljava kao "komplikovanu pozu"![]()
![]()
Punani_huntR:peach:UF,ZID!ops: ...retko ostvarena ambicija
![]()
![]()
to oni slabici... ili oni kojima smrdi iz usta....
a mi jaki sto peremo zube to praktikujemo uvek kada mozemo :wink:
kako mislis slabici?! :shock: pa ja jedva imam 50kg,a hvala bogu uvek nalazim ljudine od blizu 100kg i 2m! valjda takav moze da me podigne?NatasaNatasa:Punani_huntR:peach:UF,ZID!ops: ...retko ostvarena ambicija
![]()
![]()
U sto se neki ovde hvaleeeeeeeee 8)

peach:kako mislis slabici?! :shock: pa ja jedva imam 50kg,a hvala bogu uvek nalazim ljudine od blizu 100kg i 2m! valjda takav moze da me podigne?NatasaNatasa:Punani_huntR:peach:UF,ZID!ops: ...retko ostvarena ambicija
![]()
![]()
U sto se neki ovde hvaleeeeeeeee 8)![]()
i kakav smrad i ovo ono...nisam u toku...ili si me pomesao s nekom :?![]()
Punani_huntR:peach:kako mislis slabici?! :shock: pa ja jedva imam 50kg,a hvala bogu uvek nalazim ljudine od blizu 100kg i 2m! valjda takav moze da me podigne?NatasaNatasa:Punani_huntR:peach:UF,ZID!ops: ...retko ostvarena ambicija
![]()
![]()
U sto se neki ovde hvaleeeeeeeee 8)![]()
i kakav smrad i ovo ono...nisam u toku...ili si me pomesao s nekom :?![]()
a ti si ustvari mala breskvica... maaaaala...
onda mora da su to neki lenji likovi... mislim, bas me briga iskreno... samo sam se hvalio - kao sto je natasica ostroumno primetila...
da li mislite da bih trebao da posetim psihijatra?!
nisam maaaala uopste!a ni laka 8) .taman sam!

Važi. 8)blondi:hahahhah mangupe, probaj pa ces znati 8)kojote:Inco, moze li ona stvarno ovo da izvede?

blondi:Inco ubiču te... joj šta mi radišops:
elem zid i zidne variacije![]()
komentar na tvoju grublju pozu uklještivanja ženskog tela na zidu ... moje otimanje i to žestoko, pokušaji bežanja iz klopke... ako me pritome fiksira još i ljubljenjem sledi disanje kroz njegova usta...
1. poza zid na stepeništu... jedna noga na višoj stepenici ili koleno na ogradi a on prodire od pozadi...
2. variacija... on odpozadi ali moja noga podignuta i savijena u kolenu oko njegovog struka prema nazad 8)
3. tuš... poza sa bilo koje strane kao dodatni stimulans voda koja ti prosto ne da da dišeš
4. vrata (hehe)... face to face, moje noge oko njegovog struka a rukama se uhvatim za gornji nosioc vrata... u biti je žena u zraku samo se prstima drži (potrebno dosta snage u rukama)
5. polu zid (ili hauba avtomobila isti efekat) noga podignuta kao oslonac... napred ili odpozadi svejedno 8)
6. najomiljena poza je ipak klasična policajska fora hapšenjaali gruba varianta kad te on pritisne telom jako uz zid tako da je glava pritisnuta uz zid licem
uhhh ima još ali dosta za danas ili ču izludeti od mašte![]()
blondi:hahahahah lud si rodjo skroz... 8)d1:nepravim pitanje..... 8)
samo da joj se ne pripiskiops:
![]()
Ehhh 8-)Koliko se secam, o ovome nije pricano, a izgleda da ima dosta ljudi koji to vole (ukljucujuci i mene)...
Dakle... osnovno pitanje: volite li zidne varijante?
A kao podpitanje moze da ide 'kakve?'... Posto ima mali milion poza koje se mogu odraditi uz pomoc zida...
Dakle... ljubitelji zidova, oglasite se!
Long live the wall!![]()

Koliko se secam, o ovome nije pricano, a izgleda da ima dosta ljudi koji to vole (ukljucujuci i mene)...
A kao podpitanje moze da ide 'kakve?'... Posto ima mali milion poza koje se mogu odraditi uz pomoc zida...
Long live the wall!![]()
ops:Koliko se secam, o ovome nije pricano, a izgleda da ima dosta ljudi koji to vole (ukljucujuci i mene)...
Long live the wall!![]()