"Зидарско" пиво у Србији

Коју врсту амбалаже за пиво највише волите?

• Ukupno glasova
    100
  • Anketa je zatvorena .
Опа бато !

Како ли изгледа келнерица која доноси туру ? :per: Због тога би вредело сконути до Мркоњића.

Поставио си право питање!!!
Какве ли су келнерице које служе то пиво?
oktoberfest2.jpg

Oktoberfest_wideweb__470x358,0.jpg

Можда је због тога покренута иницијатива да Мркоњић Град промени име у Дркоњић Град

preko dvestotine pivara:klap:

The Reinheitsgebot , literally "purity order"), sometimes called the "German Beer Purity Law" or the "Bavarian Purity Law" in English, is a regulation concerning the production of beer in Germany. In the original text, the only ingredients that could be used in the production of beer were water, barley, and hops. The law has since been repealed but many German beers, for marketing purposes, continue to declare that they abide by the rule, in an attempt to convince customers that only the three permissible ingredients are used (although technically all modern commercial breweries in Germany add a fourth ingredient, yeast).

The law originated in the city of Ingolstadt in the duchy of Bavaria on 23 April 1516, although first put forward in 1487 concerning standards for the sale and composition of beer.

Не бих мењао један Гролш или Гинис ни за 7-8 гајби Јелена...:D

Гинис не волим...........а некако се у последње време радије опредељујем за квантитет.

У Јужној Африци је било феномално црно пиво
7513.jpg

P.S.
Једна занимљивост.
Да ли знаш да је Намибија једина земља која има лиценцу за прављење Гиниса зато што сва пива стриктно производи по немачком закону о читоћи пива....нису џаба били немачка колонија

Ne znam šta je mery down. Znam da klošara u Škotskoj ne viđaš bez konzerve ovoga

tennents_super_can.jpg

A u Engleskoj bez ovoga

carlsberg_spec_brew.jpg

I da u principu čim vidiš nekoga da cirka pivo te jačine znaš da je u pitanju budala neke vrste.

Мери даун ја слична брља......била је јако популарна међу енглеским панкерима крајем седамдесетих година

Гинис не волим...........а некако се у последње време радије опредељујем за квантитет.

У Јужној Африци је било феномално црно пиво
7513.jpg

P.S.
Једна занимљивост.
Да ли знаш да је Намибија једина земља која има лиценцу за прављење Гиниса зато што сва пива стриктно производи по немачком закону о читоћи пива....нису џаба били немачка колонија

Кастел може да се нађе у скоро целој Африци. Када сам живео у Африци пио сам и Таскер...:D

42-3411-ProductMainImage.jpg

Back