sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.833
Nemacka je prestonica piva i politra je svetinja.Augustiner datira iz druge polovine 14 veka i flasa je prava zidarska

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nemacka je prestonica piva i politra je svetinja.Augustiner datira iz druge polovine 14 veka i flasa je prava zidarska![]()
Није ми логично да неко ко пије Гролш (моје омиљено уз Гинис) може да пије хемијску сплачину у виду Јелена?![]()
Опа бато !
Како ли изгледа келнерица која доноси туру ?Због тога би вредело сконути до Мркоњића.
Није ми логично да неко ко пије Гролш (моје омиљено уз Гинис) може да пије хемијску сплачину у виду Јелена?![]()
Odlično pivo,16% alkohola,sf je naći ga u BiH,sreća pa mi burazer živi u Austriji.
![]()
Не постоји Пауланер пиво од 16% алкохола...![]()
preko dvestotine pivara![]()
вероватно је мислио на екстракт..........
Криза бато.............не заборави да за један гролш (изговара се хролш) добијеш 7-8 јелена.
И да је мислио на екстракт, Пауланер не прави јаче пиво од 13,5% екстракта.
Не бих мењао један Гролш или Гинис ни за 7-8 гајби Јелена...![]()
Sva ta piva od preko 5-6% su pravljena za decu, alkose i klošare da se brže uroljaju, realno
Ništa odvratnije nisam pio i nikad se gore od piva nisam osećao nego kad sam pio Kwak jedno veče
To pametni ljudi ne piju.
a "Mery Down"?
Evo kupicu ti ja dva grolsa i dva ginisa u zamenu za svog tog jelenka ...Не бих мењао један Гролш или Гинис ни за 7-8 гајби Јелена...![]()

Ne znam šta je mery down. Znam da klošara u Škotskoj ne viđaš bez konzerve ovoga
![]()
A u Engleskoj bez ovoga
![]()
I da u principu čim vidiš nekoga da cirka pivo te jačine znaš da je u pitanju budala neke vrste.
Гинис не волим...........а некако се у последње време радије опредељујем за квантитет.
У Јужној Африци је било феномално црно пиво
![]()
P.S.
Једна занимљивост.
Да ли знаш да је Намибија једина земља која има лиценцу за прављење Гиниса зато што сва пива стриктно производи по немачком закону о читоћи пива....нису џаба били немачка колонија
БАЛТИКА - там где РОССИЯ !!! Три године сам пио ово пиво сваки дан.![]()
И да је мислио на екстракт, Пауланер не прави јаче пиво од 13,5% екстракта.
SRBIJA
MAKEDONIJA
Kronenbier Export Pils
Kenbach Export
Zlaten Dab Svetlo Pivo
Makedonsko Pivo
Skopsko Pils Beer
Krali Marko