chat-nik
Ističe se
- Poruka
- 2.416
Krigla, toceno 0.5........nema u ponudi.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krigla, toceno 0.5........nema u ponudi.....![]()
do cetvrte tureDokle smo stigli?![]()
Lesko je bilo popularno jedno vreme bas , ono kad je pao Sloba pa su poceli da ga uvoze ,satro strano i novo ,a jos nije bilo ovih ozbiljnijih stranih brendova ,pa su svi to pili ... mada sam ja mozda par puta probao i ni ne secam se kakvo je .prichaj ti shta 'ocesh, meni sam ja bitan a Tuborg mi ima najprijatniji ukus od ovih piva slabijeg kvaliteta (mislim, roko bih i ja Ginisa svaki dan al nema se), mada neshto vishe pijem nikshicko u poslednje vreme. Sve mogu faktichki, samo ne onaj Jelen bljutavi.
to tocheno stvarno i jeste voda, zato na beer festu recimo mogu popijem dvajes.
Ono Lashko shto uvozimo od Slovenaca ima mnogo lep ukus![]()
do cetvrte ture
Tek? Šta se rasteže? Ako ovako nastavimo okasnih sutra na utakmicu...![]()
Lesko je bilo popularno jedno vreme bas , ono kad je pao Sloba pa su poceli da ga uvoze ,satro strano i novo ,a jos nije bilo ovih ozbiljnijih stranih brendova ,pa su svi to pili ... mada sam ja mozda par puta probao i ni ne secam se kakvo je .
Pio sam i Tuborg i Beks i Lovenbroj i onaj Holsten kad su se pojavili ,al sam se uvek posle par meseci vracao na Lav od koga sam poceo ...
U sustini taj Lav je najvise napredovao posto za razliku od Jelena koji je uvek bio popularan , ovo pre privatizacije,pre nekih 10-15 god nisi mogao da nadjes nigde van Celareva , Novog Sada i tog juznobackog okruga... a sada su drugi u zemlji i svuda ih ima .
крени сад.
Puno uložili u reklamu...Široke ruke kod ugostiteljskih objekata...
Bili sponzori reprezentacije...itd,itd..
Pa da , a i u samu proizvodnju i fabriku su utukli desetine miliona evra , imam dve drugarice koje tamo rade i kazu da je stvarno vrhunska tehnologija i poslovanje , cak su i prvi na Balkanu napravili i Muzej piva u okviru fabrike![]()
MB je najbolji primer odlicnog marketinga koji nije pratio kvalitet , jesu oni ovde u NS napravili najmoderniju pivaru , sve robotizovanu , automatizovano ,na dugme , nemacki model , qurci palci , pa onda fancy dizajn flase ,pa agresivna marketinska kampanja , Ceca , Seka, Sinan ne znam vise i ko sve , delili suncobrane i pivo sakom i kapom ,napravili ogromnu pivnicu u bavarskom stilu , uveli prvi i crveno pivo i crno i sve ostalo,imali niske cene ... al sve to dzaba kad je od samog pocetka bilo krsh pivo , od koga si sutradan imao osecaj ko da te zgazila cisterna .... pa su oni krenuli da opadaju i pre nego sto su prodati Hajnekenu .
Da je taj brend imao bilo kakvu perspektivu i oni bi ga dalje unapredjivali i razvijali kao sto je Karlsberg uradio sa Lavom , a ovako su ispravno procenili da je bolje da prodaju Amstel po skoro istoj ceni ,jer ono pivo jednostavno nece trziste .
MB je najbolji primer odlicnog marketinga koji nije pratio kvalitet , jesu oni ovde u NS napravili najmoderniju pivaru , sve robotizovanu , automatizovano ,na dugme , nemacki model , qurci palci , pa onda fancy dizajn flase ,pa agresivna marketinska kampanja , Ceca , Seka, Sinan ne znam vise i ko sve , delili suncobrane i pivo sakom i kapom ,napravili ogromnu pivnicu u bavarskom stilu , uveli prvi i crveno pivo i crno i sve ostalo,imali niske cene ... al sve to dzaba kad je od samog pocetka bilo krsh pivo , od koga si sutradan imao osecaj ko da te zgazila cisterna .... pa su oni krenuli da opadaju i pre nego sto su prodati Hajnekenu .
Da je taj brend imao bilo kakvu perspektivu i oni bi ga dalje unapredjivali i razvijali kao sto je Karlsberg uradio sa Lavom , a ovako su ispravno procenili da je bolje da prodaju Amstel po skoro istoj ceni ,jer ono pivo jednostavno nece trziste .
Krigla, toceno 0.5........nema u ponudi.....![]()
А нема ни кригла од кило.
Toceni "Tuborg" u krigli ako ima love, .
Kako gde. U sustini, gazda lokala dobije nerazvodjeno pivo, na njemu je da li ce da bude stoka.Imam utisak da ga razvodnjavaju...