"Зидарско" пиво у Србији

Коју врсту амбалаже за пиво највише волите?

• Ukupno glasova
    100
  • Anketa je zatvorena .
Има и на Дорћолу...........мени се не свиђа

Neće se svideti onom ko ne voli taj voćni trip to stoji....
Još jedno vrh pivo:pivce:
krombacher.jpg

Citajuci ovu temu, dobio sam neopevanu zelju da presvucem jednu pivkanu :)

Slazem se sa vecinom, 0.5 je aksiom, 0.3 mi je za devojcice, kad popijes polukilasa mozes dostojanstveno da kazes - popio sam pivo...sa 0.33 to je malo blam, i kad sam prinudjen da ga pijem brojim jedno tek kad sam popio dva, mada to je zajeb ako hoces da se pohvalis pristojnom cifrom.

Samo staklo, konzerva i plastika bljutave ukus.

Nikad necu zaboraviti minhensku hitlerovu pivnicu u kojoj je regulare krigla od litar, tamo 0.5 piju devojcice :) jos stavis kobaju i perece u usta...ne treba ti nista vise...

Citajuci ovu temu, dobio sam neopevanu zelju da presvucem jednu pivkanu :)

Slazem se sa vecinom, 0.5 je aksiom, 0.3 mi je za devojcice, kad popijes polukilasa mozes dostojanstveno da kazes - popio sam pivo...sa 0.33 to je malo blam, i kad sam prinudjen da ga pijem brojim jedno tek kad sam popio dva, mada to je zajeb ako hoces da se pohvalis pristojnom cifrom.

Samo staklo, konzerva i plastika bljutave ukus.

Nikad necu zaboraviti minhensku hitlerovu pivnicu u kojoj je regulare krigla od litar, tamo 0.5 piju devojcice :) jos stavis kobaju i perece u usta...ne treba ti nista vise...

0.5 се пије..........0.33 се "лиже"..............а бургхаускелер је заиста одличан.........са све кобасицама, виршлама и буткицама са сенфом, сосом од јабука и киселим купусом

Poslednja izmena:
0.5 се пије..........0.33 се "лиже"..............а бургхаускелер је заиста одлишан.........са све кобасицама, виршлама и буткицама са сенфом, сосом од јабука и киселим купусом

:worth: i jos pleh orkestar debelih bavaraca u tregerima, kad svi cirke lupaju rukama po stolu.

Ja bio 2006 kad je bilo svetsko u fudbalu, ne znam dal sam bio trezan par sati:cool:

Sta god gledas izgleda bolje kad si "doziran":D

Prvi put kad izadjes na Marienplatz zapanji ona katedrala...ali Nemice su truleks...

Allianz arena je kao svemirski brod...

Ма све је то мање више обично...ништа што би те запањило...осим алианц арене..........и појединих немица.

Не знам, мене је Минхен оставио крајње равнодушним када год сам био.

Ма све је то мање више обично...ништа што би те запањило...осим алианц арене..........и појединих немица.

Не знам, мене је Минхен оставио крајње равнодушним када год сам био.

Nije ni obicno, nije ni svetsko cudo, zanimljiv grad...ali ako si vec tamo par puta, na sve se naviknes...

Праву зидарску флашу задржали су за сада Зајечарска и још неке пиваре док су ове водеће прешле на модификовани облик од 0.5.

Могу вам рећи да су и дволитарке доста популарне. Лако се преносе, мање су кабасте од флаша, ако ти испадну не могу се поломити, нико те не цима за кауцију и слично...

Праву зидарску флашу задржали су за сада Зајечарска и још неке пиваре док су ове водеће прешле на модификовани облик од 0.5.

Могу вам рећи да су и дволитарке доста популарне. Лако се преносе, мање су кабасте од флаша, ако ти испадну не могу се поломити, нико те не цима за кауцију и слично...
Pa meni je podnosljivo 3/4 dvolitre , kad je ladna ,kad se sipa u case i kad se brzo popije , a ono sto ostane na dnu,zadnja casa za kraj je tuga bozija . :sad2:

Ниси ти прави пивопија.

prichaj ti shta 'ocesh, meni sam ja bitan a Tuborg mi ima najprijatniji ukus od ovih piva slabijeg kvaliteta (mislim, roko bih i ja Ginisa svaki dan al nema se), mada neshto vishe pijem nikshicko u poslednje vreme. Sve mogu faktichki, samo ne onaj Jelen bljutavi.

Meni isto ko voda , pogotovo toceni sto prodaju na raznim koncertima , zurkama i festivalima :sad2: fazon je sto taj tuborg green koji se puni u Celarevu , van Srbije retko ko pije , tj.mnogo vise piju Tuborg Gold koji je jaci i ima mnogo puniji ukus .

to tocheno stvarno i jeste voda, zato na beer festu recimo mogu popijem dvajes.
Ono Lashko shto uvozimo od Slovenaca ima mnogo lep ukus :)

.......али много пене када падну.
34669_1319026105488_1525851102_30713607_2027845_n.jpg

Ovo je slika sa Ibra...........tamo gde su gadjali casom rvatskog kajakasa

Poslednja izmena:

Back