vracaracc
Buduća legenda
- Poruka
- 38.315
Ovo je odlična stvar,šteta što ga je nemoguće naći sem u Ritiševu i Danima piva u ZR
Има и на Дорћолу...........мени се не свиђа
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je odlična stvar,šteta što ga je nemoguće naći sem u Ritiševu i Danima piva u ZR
Има и на Дорћолу...........мени се не свиђа
Budweiser je za češko tržište,a Chezvar za američko...
Ispravka Budvar je za češko tržište,a Budweiser je za ostatak svijeta(sem USA)
Slažem se da je češki najbolji....
Највећа катастрофа је био бечејски ОЛД ГОЛД...........ужас.
jao shto sam otisho na neku burzhujsku zhurku skoro, pio samo carlsberg
kvalitetno al skupo ko djavo, ovako kad lochem okolo pijem Tuborg, ima sasvim ok ukus
Ko nije sampion probao taj uopste nista ne zna![]()
али некако "танак"
nisi prvi koji mi je to rekao, mislim i da mogu da se slozhim s tim, al mi to nekako bash i odgovara![]()
Citajuci ovu temu, dobio sam neopevanu zelju da presvucem jednu pivkanu
Slazem se sa vecinom, 0.5 je aksiom, 0.3 mi je za devojcice, kad popijes polukilasa mozes dostojanstveno da kazes - popio sam pivo...sa 0.33 to je malo blam, i kad sam prinudjen da ga pijem brojim jedno tek kad sam popio dva, mada to je zajeb ako hoces da se pohvalis pristojnom cifrom.
Samo staklo, konzerva i plastika bljutave ukus.
Nikad necu zaboraviti minhensku hitlerovu pivnicu u kojoj je regulare krigla od litar, tamo 0.5 piju devojcicejos stavis kobaju i perece u usta...ne treba ti nista vise...
0.5 се пије..........0.33 се "лиже"..............а бургхаускелер је заиста одлишан.........са све кобасицама, виршлама и буткицама са сенфом, сосом од јабука и киселим купусом
i jos pleh orkestar debelih bavaraca u tregerima, kad svi cirke lupaju rukama po stolu.
Ja bio 2006 kad je bilo svetsko u fudbalu, ne znam dal sam bio trezan par sati![]()
а шта то трезан имаш да видиш у Минхену'?
Sta god gledas izgleda bolje kad si "doziran"
Prvi put kad izadjes na Marienplatz zapanji ona katedrala...ali Nemice su truleks...
Allianz arena je kao svemirski brod...
Ма све је то мање више обично...ништа што би те запањило...осим алианц арене..........и појединих немица.
Не знам, мене је Минхен оставио крајње равнодушним када год сам био.
Meni isto ko voda , pogotovo toceni sto prodaju na raznim koncertima , zurkama i festivalimaали некако "танак"
Pa meni je podnosljivo 3/4 dvolitre , kad je ladna ,kad se sipa u case i kad se brzo popije , a ono sto ostane na dnu,zadnja casa za kraj je tuga bozija .Праву зидарску флашу задржали су за сада Зајечарска и још неке пиваре док су ове водеће прешле на модификовани облик од 0.5.
Могу вам рећи да су и дволитарке доста популарне. Лако се преносе, мање су кабасте од флаша, ако ти испадну не могу се поломити, нико те не цима за кауцију и слично...
Najbolja je konzerva od 0,33 a od staklenih ona nova LAV flasa od pola litre
Uploaded with ImageShack.us
Ниси ти прави пивопија.
Meni isto ko voda , pogotovo toceni sto prodaju na raznim koncertima , zurkama i festivalimafazon je sto taj tuborg green koji se puni u Celarevu , van Srbije retko ko pije , tj.mnogo vise piju Tuborg Gold koji je jaci i ima mnogo puniji ukus .
Pa meni je podnosljivo 3/4 dvolitre , kad je ladna ,kad se sipa u case i kad se brzo popije , a ono sto ostane na dnu,zadnja casa za kraj je tuga bozija .![]()
Uskoro dolazi nova JELEN flaša, pa ćemo da vidimo.![]()
Праву зидарску флашу задржали су за сада Зајечарска и још неке пиваре док су ове водеће прешле на модификовани облик од 0.5.
Могу вам рећи да су и дволитарке доста популарне. Лако се преносе, мање су кабасте од флаша, ако ти испадну не могу се поломити, нико те не цима за кауцију и слично...