Zgrada i država

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pre 45 minuta je palo drvo, iz naseg dvorista, i naslonilo se malo jače (ne znam dal je ista ostetilo) na garaze iz dvorista susedne zgrade.
U roku od 10 min su vatrogasci dosli i obezbedili.
U medjuvremenu je firma koja vodi zgradu (pandam srpskog upravnika zgrade) obavestena i dosao je neki lik iz te firme i pozvao odmah ekipu da ukloni drvo.
Ekipa trenutno radi da ukloni, očisti....
Pitam tog lika "kolika je steta", kaze "nemam pojma i nebitno, osigurani smo, opusteno".

Truli zapad :mrgreen:

1000014644.jpg

Iako izgleda da me ne interesuje, jer sam stvarno oguglao jer kod mene su nadgradili 2 sprata bez ikakvog ugovora, i dan danas ne postoji ugovor ntii je izvrsen prijem radova....i sta ja da komentarisem, kad nemam pojma kako je to moguce a moguce je jer rekoh inspektor gradjevinski je odvojio stan za svoju mezimicu...cerkicu i to sad tako ide dok ide....ko ciganija, sto ima po 20 vlasnika i suvlasnika parcele....skoro sam video , pazi dali pare za promenu podataka o parceli ali nisu izvrsili prenos vlasnistva i jos uvek ih ima 20 nesto malo manje , koji su vlasnici po onoliko ovoliko % parcele....nema ni za ar po svakom, nego 0.2 ara, naravno neko ima vise ali neko ima manje...od tih 0.2 ara....
Ipak me interesuje epilog

Pre 45 minuta je palo drvo, iz naseg dvorista, i naslonilo se malo jače (ne znam dal je ista ostetilo) na garaze iz dvorista susedne zgrade.
U roku od 10 min su vatrogasci dosli i obezbedili.
U medjuvremenu je firma koja vodi zgradu (pandam srpskog upravnika zgrade) obavestena i dosao je neki lik iz te firme i pozvao odmah ekipu da ukloni drvo.
Ekipa trenutno radi da ukloni, očisti....
Pitam tog lika "kolika je steta", kaze "nemam pojma i nebitno, osigurani smo, opusteno".

Truli zapad :mrgreen:

Pogledajte prilog 1667763
Jeste. A tek kad prođe tornado.

Back