Zezanje sve u 16 :)

ma nismo mi tebe ogovarali hehehe, nego jednog ivke.ns, nadji post u kome smo te nazvali budalom. ono sto smo pricali za muskarce i budale se odnosilo na ivke.ns, pitaj i alexa ili jednostavno nadji post. a ovo za tracare je bilo iz sale.

ako mislis na ono sto pise u alexsovom profilu, sto sam ja napisala ''budala'', to se nije odnosilo na tebe nego na ivke.ns, pogledaj i poruke na drugoj strani alexsovog profila.

aha...izvini , ali na drugoj strani nema nista od tebe osim "HVALA TI STO MISLIS DA SU ZENE BOLJE!!!TI SI CAR!!!!" buhu:roll:
ma ustvari i zabole me i da li ste mene ogovarali...samo mi reci na kojoj temi ste se svadjali sa tim likom?

Poslednja izmena:
aha...izvini , ali na drugoj strani nema nista od tebe osim "HVALA TI STO MISLIS DA SU ZENE BOLJE!!!TI SI CAR!!!!" buhu:roll:
ma ustvari i zabole me i da li ste mene ogovarali...samo mi reci na kojoj temi ste se svadjali sa tim likom?

to je zato sto mu nisam pisala o tome u profil, ali jesam na pp.;)
uglavnom dobio si pp. a i zasto bi te sad ogovarala, prouci malo bolje te poruke, pa ces videti da nemaju veze sa tobom.;) nismo se svadjali na temi nego nas je on napao preko pp, a i luka moze da potvrdi kako sam mu se pozalila da jedan kreten uznemirava mene i alxex-sa preko pp.;)

to je zato sto mu nisam pisala o tome u profil, ali jesam na pp.;)
uglavnom dobio si pp. a i zasto bi te sad ogovarala, prouci malo bolje te poruke, pa ces videti da nemaju veze sa tobom.;) nismo se svadjali na temi nego nas je on napao preko pp, a i luka moze da potvrdi kako sam mu se pozalila da jedan kreten uznemirava mene i alxex-sa preko pp.;)

izvini, hoces li mi reci na kojoj je temi sve to pocelo????:eek:

:rumenko: a neces da prihvatis add...dobro, dobro...:neutral::(

Shta?

Pa ubachen si u listu prijatelja. (:

@ Andjela

Awww...i ja je obozavam...

Ivana Jordan ima neku svoju preradu tj. ova muzika ali drugi text. Mada text je bzvz.

A ovde je radnja o Ciganu i Ciganki koji chekaju dete...medjutim ona radja belo dete (oboje su crni) pa zakljuchuju da joj je Mesec napravio dete. Zato i naslov ''Hijo de la luna'' (Mesechev sin). (: Inache ovo je metal. (:

Shta?

Pa ubachen si u listu prijatelja. (:

@ Andjela

Awww...i ja je obozavam...

Ivana Jordan ima neku svoju preradu tj. ova muzika ali drugi text. Mada text je bzvz.

A ovde je radnja o Ciganu i Ciganki koji chekaju dete...medjutim ona radja belo dete (oboje su crni) pa zakljuchuju da joj je Mesec napravio dete. Zato i naslov ''Hijo de la luna'' (Mesechev sin). (: Inache ovo je metal. (:

ja trenutno slusam drugu verziju, znam pricu. dirljivo... ima 100 prerada, a ne koja verzija je original.:???:

Back