Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
znas da smo nas dvoje nevidjene tracare.lol
to sam primetio mnogo puta do sad...bas lepo kad nekog ogovarate iza ledja i nazivate ga budalom i ostalo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znas da smo nas dvoje nevidjene tracare.lol
ma nismo mi tebe ogovarali hehehe, nego jednog ivke.ns, nadji post u kome smo te nazvali budalom. ono sto smo pricali za muskarce i budale se odnosilo na ivke.ns, pitaj i alexa ili jednostavno nadji post. a ovo za tracare je bilo iz sale.
ako mislis na ono sto pise u alexsovom profilu, sto sam ja napisala ''budala'', to se nije odnosilo na tebe nego na ivke.ns, pogledaj i poruke na drugoj strani alexsovog profila.
aha...izvini , ali na drugoj strani nema nista od tebe osim "HVALA TI STO MISLIS DA SU ZENE BOLJE!!!TI SI CAR!!!!" buhu
ma ustvari i zabole me i da li ste mene ogovarali...samo mi reci na kojoj temi ste se svadjali sa tim likom?
to je zato sto mu nisam pisala o tome u profil, ali jesam na pp.
uglavnom dobio si pp. a i zasto bi te sad ogovarala, prouci malo bolje te poruke, pa ces videti da nemaju veze sa tobom.nismo se svadjali na temi nego nas je on napao preko pp, a i luka moze da potvrdi kako sam mu se pozalila da jedan kreten uznemirava mene i alxex-sa preko pp.
![]()

izvini, hoces li mi reci na kojoj je temi sve to pocelo????![]()
na nijednoj, on je citao ovu temu i video kako smo raspravljali o tome. onda nas je napao preko pp. vidis da ivke.ns nema ni jednu poruku.![]()
poZz RyD![]()
![]()
![]()
Mene je pesma najezila.
Shta vi mislite?! (:

Evo još jedne...možda najbolja:
Dobro veče : )
Nego,ljudi,ovo čudo fejsbuk,kako već,koji je to vrag?Mislim,za šta služi?
a neces da prihvatis add...dobro, dobro...
![]()
Shta?
Pa ubachen si u listu prijatelja. (:
@ Andjela
Awww...i ja je obozavam...
Ivana Jordan ima neku svoju preradu tj. ova muzika ali drugi text. Mada text je bzvz.
A ovde je radnja o Ciganu i Ciganki koji chekaju dete...medjutim ona radja belo dete (oboje su crni) pa zakljuchuju da joj je Mesec napravio dete. Zato i naslov ''Hijo de la luna'' (Mesechev sin). (: Inache ovo je metal. (: