Anchika_Sweet_Angel
Domaćin
- Poruka
- 4.790
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
anchy, evo sam dosao!
aj da nazdravimo mom povratku!
![]()
anchy, evo sam dosao!
aj da nazdravimo mom povratku!
![]()
L@ki jel mozesh da werujesh da josh nisam widela asku??![]()
Amadeus - Crna vatrena
Ko je brate ova devojka,ko joj dade lice andjela samo tanka linija deli me od ludila,srce mi je u petama moram da joj pridjem ja...
Crna vatrena pao sam na tebe,oci su mi led,krv od plamena,zeno paklena dacu sve od sebe da ti usne nocas ljubim ja.
Crna vatrena pao sam na tebe oci su mi led krv od plamena zeno paklena dacu sve od sebe umirem za tvojim usnama.
Kad Bog stvori telo andjela brze bolje ti ga uzela,stegla grudi ponosne u obline zanosne,ispod bluze lanene da ti pamet uvene...
ref 2x
angela tvoja pesma
koteli su.
nego sta radite?
laki, jel suncano u cg?
Ne tu pesmu!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amadeus - Crna vatrena
Ko je brate ova devojka,ko joj dade lice andjela samo tanka linija deli me od ludila,srce mi je u petama moram da joj pridjem ja...
Crna vatrena pao sam na tebe,oci su mi led,krv od plamena,zeno paklena dacu sve od sebe da ti usne nocas ljubim ja.
Crna vatrena pao sam na tebe oci su mi led krv od plamena zeno paklena dacu sve od sebe umirem za tvojim usnama.
Kad Bog stvori telo andjela brze bolje ti ga uzela,stegla grudi ponosne u obline zanosne,ispod bluze lanene da ti pamet uvene...
ref 2x
angela tvoja pesma
ja nju nigde ne dovodim zato stgo ona zivi sa mojim ocem,znas.![]()
gde kad dolazim?
Ma znam, a voli li Aska tebe, ili se ti sa njom rijetko vidjas?
znachi-ja ima da poludim...bash mi nedostauje..
ti beshe jel imash psa?![]()
Ma u Podgoricu, tj. u Crnu Goru.
yao... i ti si crnka...
sta kazes... sto ne??? Podseca te na neq tvoju "milicu"???
shibby![]()
pa voli me...
ona u sustini voli svu decu,mnogo je dobra..
znas vec kakvi su zlatni retriveri...
ali ja sam ti vec rekla kad je vidim,odmah je slikam!
nisam zaboravila..![]()