Miss_007
Poznat
- Poruka
- 7.606
Stariji.............Mladji mi mogu biti samo prijatelji..........ima 20 godina...........Dobro 3 godine nije puno........
nije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stariji.............Mladji mi mogu biti samo prijatelji..........ima 20 godina...........Dobro 3 godine nije puno........
pusenje je bas bjak.a oni puse samo da bi ispali cool.
![]()
@ngel@ jesi li ti cula da Adriana Lima hoda sa nekim nasim kosarkasem........nisam sigurna koji
da, verila se sa njim, sa markom jaricem. pisalo je u bukvalno svim novinama.
ova dosada me i dalje zove......... iskljucila sam ton na mobilnom, fiksni ne mogu da iskljucim jer ce primetiti da sam to namerno uradila.

Reci da si bolesna.....da te boli stomak ili glava pa nisi raspolozena za nista..........ili imas zubobolju pa nemozes pricati...............
nije to tako lako. zive odma do mene. njena majka je takodje mnogo velika dosada i ako kazem da mi nije dobro ona ce to preneti mojoj mami i mama ce mi se ljutiti.
cela porodica je dosadna.![]()
Onda kad se kasnoje cujete reci da si spavala ili da si zaglavila u WC-u
reci cu da sam spavala i da nisam cula telefon, sta mogu kad mi nije do nje.

znam, nemogu da je povredim iz 2 razloga:
1.zao mi je
2.to ce odma saznati moja mama, i majka od devojcice ce joj se naljutiti
ova dosada me i dalje zove......... iskljucila sam ton na mobilnom, fiksni ne mogu da iskljucim jer ce primetiti da sam to namerno uradila.
)...nije bilo vencanje, jel sam ja bila potrosila sate. sad hvala bogu imam adsl. javila sam nadrealisti da javi. zakazacemo za neki drugi dan.
znam kako ti je i ja imam takvog drugalik nikad nije isao u grad i jednom resio da ide sa mnom i ostalim ortacima i zvao je svakoga od nas po 14 puta
od tad smo resili da ga izbegaavamo za grad(mada je ipak isao sa nama jos par puta
)...
Bas ljepo.............................lol

i ja se nadam da necu morati da trazim novu kumu. ova je prestala da me zove. oko 22 cu poslati poruku zasto si me zvala. kad me sigurno nece zvati da dodjem kod nje.
tkacio: